Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1695 times
Been thanked: 3238 times
Status: Offline

Re: Poznati sarajevski filantrop i umjetnicki radnik priveden neduzan.

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:04

A evo i intervju sa onim sto bije narod tj stite narod čuvari njegovi da ne bije narod

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:04

Tamburex wrote: 26 Oct 2025, 18:04
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 17:49
Obukla nešto sjakavo i malo se vide istaknute grudi, najgore je što neki hidzab koriste kao modni dodatak.
"U njenim očima sam vidio da joj maslo nije za ramazana, a onda sam, slijedeći ajet koji vjernicima naređuje spuštanje pogleda, pogled s očiju spustio na njene grudi (istaknute, a malo se vide) da to potvrdim". :D

Jadan Allah s vama.
Oči nisu avret, a i trebala bi nositi da se ne vidi to.
Nego fokusiraj se na intervju

:jutarnja
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:06

"Kako Ramo hvali ovu državu,ja sve gledam pasos već 3 puta da vidim jel sam građanin Švicarske ili ovog čemera od države!"

:plavi

jao komentara
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1382 times

Post by tuzlak1212 » 26 Oct 2025, 18:08

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 17:50
tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 17:44 Pa nije Raza ovakva od jucer nezz sto je toliko ozbiljno uzimate
A ona i hoce da ovakvi ko Mute ovako reaguju, nemate je sta branit po bespucima interneta
Znači da je puna šejtanluka kad se hrani reakcijama.
Svi se hrane reakcijama, nije to sejtanluk to je ljudski prirodno

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:09

tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:08
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 17:50

Znači da je puna šejtanluka kad se hrani reakcijama.
Ma jest sejtanluk ako se krijes iza vjere i namjrno radis rage bait i zaradjujes na lajkovima pregledima.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Tamburex
Sitna buranija
Sitna buranija
Been thanked: 21 times

Post by Tamburex » 26 Oct 2025, 18:10

Naseef Mushroom wrote: 26 Oct 2025, 17:12
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 16:51
Problem je što je Faćo nekakav heroj ne samo što psuje to je manji problem , nego što dođe kao neka bošnjačka elita, bošnjačka inteligencija kao Muhamed Filipovic dobija neku popularnost, ne što psuje nego što su Bošnje otišle u defetizam, ovo faćino su zadnji vapaji razočaranog rastrojenog čovjeka.
Jer danas nema bošnjačke inteligencije da kritikuje vlast ili bosanske kako hoces.
Ne postoji.
Ili se boje ili potkupljeni.
Nažalost, tu si u pravu.
Ma jok, nema to veze sa Bošnjacima, niti sa krikom nekog pravednika koji je pukao od nepravde (valjda bi se našao neki takav bez krivičnih presuda), nego sa tržišnim pozicionarnjem na tik toku. Faćo je zauzeo tržišnu nišu "psujem svima bez granice i mjere, koliko mi mašta dopusti".
Imao si brojnu publiku i kod video-prenosa gradačačkog ubistva, u pravilu se najniži porivi povezuju sa najširim masama. Faći je tik-tok vjerovatno izvor egizstencije.

S tim što kod npr. površnih rigidnih vjernika obožavanje Faće može dolaziti iz njihovih teškoća da se nose sa religijskom zabranom psovanja, pa im onda drago kad to neko poput Faće radi i identifikuju se sa njim, a primitivizan se opravdava "pravednošću".

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 26 Oct 2025, 18:13

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:09
tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:08

Ma jest sejtanluk ako se krijes iza vjere i namjrno radis rage bait i zaradjujes na lajkovima pregledima.
al ona se ne krije iza vjere, ona je pokrivena zena koja radi svoja posla i ne predstavlja nit pokusava da predstavlja vjeru il da sebe krije iza vjere, cak radi suprotno od vjere mnogo toga i nikad se nije branila nekim vjerskim grupama niti citatima

ja mislim da si ti samo pun ogorcenosti i mrznje, ne mozes prihvatit da je pokrivena zena pismena, skolovana, pise knjige i gleda svoja posla

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:20

tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:13
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:09

al ona se ne krije iza vjere, ona je pokrivena zena koja radi svoja posla i ne predstavlja nit pokusava da predstavlja vjeru il da sebe krije iza vjere, cak radi suprotno od vjere mnogo toga i nikad se nije branila nekim vjerskim grupama niti citatima

ja mislim da si ti samo pun ogorcenosti i mrznje, ne mozes prihvatit da je pokrivena zena pismena, skolovana, pise knjige i gleda svoja posla
Nisi čitao njene fb neke postove pa da mozes to komentarisati, zapravo se smatra kao nekakav "tutor " ženama i podjebava svako malo svog muža i iskazuje nepoštovanje koji je kao neki efendija sebi to dozvolio, zove ga "svekrvin sin" a hidzab joj daje "moralni pijedestal" da je slušaju mase koje imaju manjak kritičkog razmišljanja.

Kao što imam mišljenje za njih dvije imam mišljenje i o Jusufu Barčiću rahmetli da namjerno forsira Q arapsko umjesto naseg slova K i taj naglasak da se prikaze poboznim i većim arapom od arapina.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 26 Oct 2025, 18:29

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:20
tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:13

Nisi čitao njene fb neke postove pa da mozes to komentarisati, zapravo se smatra kao nekakav "tutor " ženama i podjebava svako malo svog muža i iskazuje nepoštovanje koji je kao neki efendija sebi to dozvolio, zove ga "svekrvin sin" a hidzab joj daje "moralni pijedestal" da je slušaju mase koje imaju manjak kritičkog razmišljanja.

Kao što imam mišljenje za njih dvije imam mišljenje i o Jusufu Barčiću rahmetli da namjerno forsira Q arapsko umjesto naseg slova K i taj naglasak da se prikaze poboznim i većim arapom od arapina.
Malo sam guglo, samo je lijepo pricala o muzu
Nadji mi neke te postove

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:30

tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:29
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:20

Nadji mi neke te postove
Ukucaj svekrvin sin na fb i surfaj ima tu materijala, a za koliko je razvoda odgovorna, Bog sami zna.

Inače jedan bitan detalj u vezi Raze nije imala nikako dobar odnos sa ocom.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 26 Oct 2025, 18:40

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:30
tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:29

Nadji mi neke te postove
Ukucaj svekrvin sin na fb i surfaj ima tu materijala, a za koliko je razvoda odgovorna, Bog sami zna.

Nasao sam te neke postove
Sve se svodi na to da zena mizevoj porodici nije ropkinja spram nase tradicije, zena je slobodno ljudsko bice
Sve sto sam procitao izuzev plesanja uz muziku, nije suprotno Islamskim ciljevima po pitanju zene

I jos nesto
I nije razvedena

Ti si samo mekusac i nmg da vjerujem sta je tebi tvoju muskost prodrmalo
Osjecas se ugrozeno pored zene koja razmislja

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4199 times
Been thanked: 3883 times

Post by Naseef Mushroom » 26 Oct 2025, 18:47

Tamburex wrote: 26 Oct 2025, 18:10
Naseef Mushroom wrote: 26 Oct 2025, 17:12
Nažalost, tu si u pravu.
Ma jok, nema to veze sa Bošnjacima, niti sa krikom nekog pravednika koji je pukao od nepravde (valjda bi se našao neki takav bez krivičnih presuda), nego sa tržišnim pozicionarnjem na tik toku. Faćo je zauzeo tržišnu nišu "psujem svima bez granice i mjere, koliko mi mašta dopusti".
Imao si brojnu publiku i kod video-prenosa gradačačkog ubistva, u pravilu se najniži porivi povezuju sa najširim masama. Faći je tik-tok vjerovatno izvor egizstencije.

S tim što kod npr. površnih rigidnih vjernika obožavanje Faće može dolaziti iz njihovih teškoća da se nose sa religijskom zabranom psovanja, pa im onda drago kad to neko poput Faće radi i identifikuju se sa njim, a primitivizan se opravdava "pravednošću".
Ima i tu istine, ali ima i istine u ovome što Mute piše.
30 godina mnogi govore da ništa ne valja u državi, a onda nikakvi protesti, ili vrlo rijetki sa mizernim brojem okupljenih, mala izlaznost na izborima, a kada krenu masovni protesti u Srbiji, onda svi pišu “tako se bori i uzima pravda u svoje ruke”.

Čak bih i rekao da je daljna podrška Trojki sličan fenomen kao kod Faće.
Dovoljno su na vlasti da su mogli pokazati rezultate, pokazali su da su isti ili često gori od prethodnika, ne zna se ko je veća ubleha od Nikšića preko Konakovića pa do Sabine i ostalih, a mnogi i dalje viču “To! Samo da nisu oni na vlasti” a većini koja to piše nije ni glasala za Trojku jer im je bilo mrsko izaći na izbore :oo

Postalo je uglavnom “Uradi ti moj posao, izbori se za mene, opsuj mu u moje ime”
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 26 Oct 2025, 18:50

tuzlak1212 wrote: 26 Oct 2025, 18:40
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:30

Nasao sam te neke postove
Sve se svodi na to da zena mizevoj porodici nije ropkinja spram nase tradicije, zena je slobodno ljudsko bice
Sve sto sam procitao izuzev plesanja uz muziku, nije suprotno Islamskim ciljevima po pitanju zene

I jos nesto
I nije razvedena

Ti si samo mekusac i nmg da vjerujem sta je tebi tvoju muskost prodrmalo
Osjecas se ugrozeno pored zene koja razmislja
Gdje sam rekao da je razvedena , posjebava svako malo muža i ne poštuje ga.

Nije ona meni prodrmala ništa nego je puna fitne tj smutnje a što ti ne vidiš tvoj je problem.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 56206 times
Been thanked: 10029 times
Status: Online

Post by ElTriconi » 26 Oct 2025, 20:02

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 15:45
Tamburex wrote: 26 Oct 2025, 15:36

Niđe veze, u krugovima "hidžabica" su već desetinama godina u opticaju halal nail polish, tj. vodopropusni lakovi koji ne ometaju uzimanje abdesta, cura se samo našminkala, čak i da to za botoks nije zlobna kleveta (zabranjena muslimanima) nego istina, čak i vehabijski šejhovi smatraju dozvoljenim botoksovanje u estetsku svrhu ako nije prekomjerno ili opasno po zdravlje.
Cura uvijek prekriva i vrat, iako ne sto posto, "do pod bradu".

Ali ti, očito, svoje sumnje koje izgledaju jako zlobno i prilično neutemeljeno, smatraš dovoljnim povodom da se pokrivenoj curi koja nije pokrivena po tvom zamišljenom PS-u "svršava na maramu" i proglašava promiskuitetnom kurvom i nalaziš opravdanje za primitivca koji to radi.

Kao što rekoh, stvarno čudno i teško spojivo sa nekim deklarativno pobožnim i rigoroznim islamskim vjernikom.

Ne d'o bog takvim ko tebi dati kakvu vlast.
Ti stvarno vrijeđaš inteligenciju, prvo nije joj prekrivan vrat bio nikak ,kad je imala intervju nisi ni gledao, a nije li haram se uljepšavati, čak je i miris haram, Usne nabrijanem kako gleda u onog sa kim priča. Tačno joj vidiš u očima da joj maslo nije za ramazana, još i novinar, neko ko nosi hidzab nema neku moralnu superiornost nad ostalima, nego samo izvršava farz, samo je veća sramota kad ima propusta, npr kad vidiš Razu da pleše sa hidzabom i zenu koja nema hidzab nemaš istu sliku, jel ona sa hidzabom zbunjuje ljude.
:lupa

Moj mute imas godina a drzis se ideja ko neko djete. Odrasti malo, dzaba ti sto mores doratu rep iscupat kad kefalo slabo radi 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23014 times
Been thanked: 21059 times

Post by Masamune » 27 Oct 2025, 06:44

Mute je toliko zagorio da su mu i sestre muminke pocele smetati.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 6914 times
Been thanked: 6239 times

Post by uvijek_kontra » 27 Oct 2025, 07:44

Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:30 Ukucaj svekrvin sin na fb i surfaj ima tu materijala, a za koliko je razvoda odgovorna, Bog sami zna.

Prvo i osnovno, ako apeliras na to, da vara muza i da se neko rastao zbog toga, nije kriva ona vec MUZ koji je varao.

Drugo, ako bi znao ista o njoj, znao bi da je otac teski nasilnik, koji je isprebijao njenu pokojnu majku bezbroj puta, izivljavao se i sto sta jos, dok zena nije umrla. I ta ista zena koju pljujes, sad brine o svom ocu uz pomoc sestara, iako to NIJE zasluzio. I velika joj cast sto prica o tome kakav je bio i ne dize ga u nebesa jer NIJE dobar covjek vec obicna kukavica i nasilnik.

Za njenog muza ti ne moras da brines, o vjeri zna vise od tebe i zamisli, podrzava svoju zenu. :roll
Svako sebe laze kako mu odgovara.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 27 Oct 2025, 08:16

uvijek_kontra wrote: 27 Oct 2025, 07:44
Mutevelija wrote: 26 Oct 2025, 18:30 Ukucaj svekrvin sin na fb i surfaj ima tu materijala, a za koliko je razvoda odgovorna, Bog sami zna.

Prvo i osnovno, ako apeliras na to, da vara muza i da se neko rastao zbog toga, nije kriva ona vec MUZ koji je varao.

Drugo, ako bi znao ista o njoj, znao bi da je otac teski nasilnik, koji je isprebijao njenu pokojnu majku bezbroj puta, izivljavao se i sto sta jos, dok zena nije umrla. I ta ista zena koju pljujes, sad brine o svom ocu uz pomoc sestara, iako to NIJE zasluzio. I velika joj cast sto prica o tome kakav je bio i ne dize ga u nebesa jer NIJE dobar covjek vec obicna kukavica i nasilnik.

Za njenog muza ti ne moras da brines, o vjeri zna vise od tebe i zamisli, podrzava svoju zenu. :roll

Ja nisam rekao da vara muža nego podjebava potcjenjuje ismijava, nema respekta o njemu, stalno piše o njemu neke anegdote šale zarad klikova.
Ne priliči jednoj muslimanki da tako iznosi privatni život svoj na društvenim mrežama .

Pa eto vidi sama sta znaci ako žena nema dobar odnos sa ocom kasnije se projicira na odnos sa muškarcima, ogorčena je na muškarce i to kanalizuje na jednu žrtvu koja se zove svekrvin sin tj njen muž.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23014 times
Been thanked: 21059 times

Post by Masamune » 27 Oct 2025, 08:23

:D.

Jarane ti si puko. Al stvarno.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 27 Oct 2025, 08:28

Nisam ja puko nego vi branite Razu i ovo novinarku , dok ja ne branim nigdje Faću.
Neko ako ima maramu me mora značiti da je moralan direktno, ali će mu se suditi više jer predstavlja simbol Islama.
I kad čini grijeh nije isto, moglo bi se reći čak i da ismijava vjeru, jer je primjer drugima.
Moj stav je isti kao i kad muškarac ima dugu bradu i bijelu kapicu i pije alkohol.
Ako si se opredijelio za nešto toliko da ti promijeni imidž pa drži se toga, šalješ lošu sliku.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 27 Oct 2025, 08:36

zbog takvih ko ti ljudi imaju kompleks i pritisak i da zabradate i zene da se pokriju, koji si ti qrac da glumis nekog sveca i da ljudima govoris sta ce oni i sta nece spram vanjstine

nek se zena pokrije i nek radi sta hoce, bolje da radi pokrivena nego da to isto radi otkrivena

Post Reply

Return to “Mediji”