Otplacuju, svakih 180 dana raste trilion.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14135 times
- Been thanked: 23476 times
- Status: Offline
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4388 times
- Been thanked: 3322 times
Re: Republikanci/Donald Trump
Na stranu sve, ali ovo mu je hvale vrijedno, ove teške sankcije za Rosnjeft i Lukoil. Sad mora i ova evropska bagra da prestane sa kupovinom, eno Orban na aparatima 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 243 times
- Been thanked: 156 times
Sto ti je Bosnjo cudestan stvor cami u Bosni Punoj problemaironman wrote: 25 Oct 2025, 09:53 Ja nisam jos naisao ni na jednog insana,nekog intelektualca ili bilo koga ko je kad ga pogledas covjek a da je rekao nesto pohvalno o MAGA pokretu.
Jednostavno sve ono smece koje je postojalo se sabralo doslo do poluga moci i imamo sta imamo.
Ameriku na ekranu vidjeo I zove 77 miliona ljudi na osnovu algorithma koji mu servira kako da misli smece, Al ce prvi da se uvrijedi kada Veliki Trump kaze govnjive hale treceg svijeta.
Jesmo sabrali smo se I razvalili Kamalu I one njene donatore sto su je mitil koje kakve Hollywoodske zvijezde i , unistili Bajdu I Demokratski partiju . Vidis sta smece moze kad se udruzi. Nas smeca I'ma vise od onih demorats
- rocko
- Inventar foruma

Slabo pad u.prodaji je manji od. 4%Melek wrote: 25 Oct 2025, 16:50 Na stranu sve, ali ovo mu je hvale vrijedno, ove teške sankcije za Rosnjeft i Lukoil. Sad mora i ova evropska bagra da prestane sa kupovinom, eno Orban na aparatima![]()
- rocko
- Inventar foruma

A ko drzi Taj javni dug , de objasni onako prostor ko od koga posudjuje I ko kome vraca?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Fuddo opusti se vidjeces kako ce biti sve dobro da ces I ti na slijedecim izborima glasati za GOP I Velikog Trumpa 2028
Sta se ono desava u new jersey navro narod da iz plavih idu u Crvene?
- rocko
- Inventar foruma

Valjda popravit I pocistiti.sva govna u koja su Nas Obama I Bajdo uvalili
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Bem ti ljude,ko psi majke mi.
Laju laju i ak ih poceskas lizu ti ruku,ko ovi sta pljuju Trumpa godinama,uvede sankcije rusiji odmah pa i nije los lik.
Kako se ljudi ne gade sami sebi vise stim uvlacenjem u guzicu nije bitno valjda ciju samo nek je guza makar bila od pokvarenog dedice.
Laju laju i ak ih poceskas lizu ti ruku,ko ovi sta pljuju Trumpa godinama,uvede sankcije rusiji odmah pa i nije los lik.
Kako se ljudi ne gade sami sebi vise stim uvlacenjem u guzicu nije bitno valjda ciju samo nek je guza makar bila od pokvarenog dedice.
- rocko
- Inventar foruma

Svi ce cak I ti prije ili kasnije poceti podrzavati Velikog Trumpa.harlekin wrote: 25 Oct 2025, 20:02 Bem ti ljude,ko psi majke mi.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Nije tu stvar u velikom Trumpu,bilo koji americki predsjednik za mene je isto smece,kako su mi demokrati bili glupavi i jadni s Bidenom tako su mi i ovi tvoji glupani s Trumpom.rocko wrote: 26 Oct 2025, 17:27Svi ce cak I ti prije ili kasnije poceti podrzavati Velikog Trumpa.harlekin wrote: 25 Oct 2025, 20:02 Bem ti ljude,ko psi majke mi.
Vi ste kompletni idioti jednostavno,nacija placeni ubojica,zlocinaca i agresora,nebitno tko je na vlasti,sta tu normalan coek ima podrzavat
- rocko
- Inventar foruma

Al.mi smo dobro.placeni za Taj posao ,jakako ces podrzati jer Veliki Trump je covjek ljubavi I miraharlekin wrote: 26 Oct 2025, 22:50Nije tu stvar u velikom Trumpu,bilo koji americki predsjednik za mene je isto smece,kako su mi demokrati bili glupavi i jadni s Bidenom tako su mi i ovi tvoji glupani s Trumpom.
Vi ste kompletni idioti jednostavno,nacija placeni ubojica,zlocinaca i agresora,nebitno tko je na vlasti,sta tu normalan coek ima podrzavat![]()
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4153 times
- Been thanked: 3824 times
Pa gore je ovo šta ostali pišu, Rocka boli briga je li vijest pro ili kontra, on će samo napisati “Veliki Trump je uradio to” da se nekad moraš i nasmijati.harlekin wrote: 26 Oct 2025, 22:50Nije tu stvar u velikom Trumpu,bilo koji americki predsjednik za mene je isto smece,kako su mi demokrati bili glupavi i jadni s Bidenom tako su mi i ovi tvoji glupani s Trumpom.
Vi ste kompletni idioti jednostavno,nacija placeni ubojica,zlocinaca i agresora,nebitno tko je na vlasti,sta tu normalan coek ima podrzavat![]()
Da Trump sad odigra fudbalsku utakmicu i njegov tim izgubi jer je Trump zabio tri autogola, Rocko će napisati “Veliki Trump je postigao sva tri gola, bolji je od Messija i Ronalda zajedno”.
Ali ovdje imaju neki koji pišu ozbiljne postove i žele Bidena, Kamalu i ostale predstaviti kao manje monstrume od Trumpa, a svaki predsjednik ili kandidat za predsjednika je isti monstrum kao Trump, čak i da izaberu Eminema ili Michael Jordana za predsjednika.
Eno kod Nobelove nagrade za mir, nije ovdje ali na jednom portalu, je se čak stvorio neki fan club gdje su navijali za onu ženu, samo da Trump ne dobije nagradu, umjesto da su se informisali samo 5 minuta i saznali da je i ona cionističko zlo.
To je naše razmišljanje, pogled na svijet i stav “ne znamo jesmo li pošli ili došli” koje često pominjem
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25919 times
- Been thanked: 26547 times
Bolan imas covjeka Bidena,postavio sam desetak puta.
Koji je za nas uradio vise od svih zajedno.
To ne mozes osporit svim pogresnim potezima unatoc.
Narandza...evo vidis ..jel treba crtat.
Najlskse je rec svi su govna niko ne valja..
A ne znam.
Iz koje stranke je kandidat za gradonacelnika Nueva Jorka sad?
A ko ga pljuje i zasto?
Koji je za nas uradio vise od svih zajedno.
To ne mozes osporit svim pogresnim potezima unatoc.
Narandza...evo vidis ..jel treba crtat.
Najlskse je rec svi su govna niko ne valja..
A ne znam.
Iz koje stranke je kandidat za gradonacelnika Nueva Jorka sad?
A ko ga pljuje i zasto?
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kod Nazifa, one Harlovine i sl. sve je crno-bijeli svijet, i nemas ti tu sta.
Jedan dan, svi ste zlikovci, agresori, idioti,
Drugi dan muti hljeb od brasna na kojem pise us aid da ne skapa od gladi, i zajljuci da je to nafaka koju svak ima, pajel.
Ma bizi…
Jedan dan, svi ste zlikovci, agresori, idioti,
Drugi dan muti hljeb od brasna na kojem pise us aid da ne skapa od gladi, i zajljuci da je to nafaka koju svak ima, pajel.
Ma bizi…
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 710 times
- Been thanked: 1093 times
joj pa cojk bi reko mi samo ko kremenko udaramo kamen od kamen i cekamo velike amere da nam spuste kuflu i pastetu
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa bukvalno smo bili i gore od toga.tuzlak1212 wrote: 27 Oct 2025, 13:01 joj pa cojk bi reko mi samo ko kremenko udaramo kamen od kamen i cekamo velike amere da nam spuste kuflu i pastetu
Na kraju su ti i ustaklili sto su zlikovci razbili.
Skrsioi su u tebe milijarde da stanes na noge i imas sta bilo,
Doduse, nisu morali
Vjerovatno su nasli neki izvor nafte u Brckom pa te tamo na tenku vratili.
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 710 times
- Been thanked: 1093 times
Za milijardu su kupili vjecno satelit na BalkanuFuddo wrote: 27 Oct 2025, 13:03Pa bukvalno smo bili i gore od toga.tuzlak1212 wrote: 27 Oct 2025, 13:01 joj pa cojk bi reko mi samo ko kremenko udaramo kamen od kamen i cekamo velike amere da nam spuste kuflu i pastetu
Doduse, nisu morali
Mada nezz o kojoj milijardi kao spasitelju pricas kad krajem 90tih pocetak 2000 u BiH nije skoro nikakve industrije bilo, vecina od ovog danas je napravljeno kasnije
Da ti ne pricas vise navijacki a premalo statisticki
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jel treba da ti postavim sliku Sarajeva 1995?tuzlak1212 wrote: 27 Oct 2025, 13:13Za milijardu su kupili vjecno satelit na BalkanuFuddo wrote: 27 Oct 2025, 13:03
Pa bukvalno smo bili i gore od toga.
Doduse, nisu morali
Mada nezz o kojoj milijardi kao spasitelju pricas kad krajem 90tih pocetak 2000 u BiH nije skoro nikakve industrije bilo, vecina od ovog danas je napravljeno kasnije
Da ti ne pricas vise navijacki a premalo statisticki
Da ne idem po ostatku Bosne na sta je sve licilo?
Nije navijacki, za razliku od tebe sam realan, da su usrali i sefa i stanicu na milion i jednom mjestu, jesu.
Tebi su valjali, ali ti “pravednicki” ego ne dozvoljava da to priznas, jer jebiga, znas, ipak su svi zlikovci po defoltu.
Dozvolite da se obratimo