Ma ja sam samo protiv glorifikovanja ikogFuddo wrote: 27 Oct 2025, 13:18Jel treba da ti postavim sliku Sarajeva 1995?tuzlak1212 wrote: 27 Oct 2025, 13:13
Za milijardu su kupili vjecno satelit na Balkanu
Mada nezz o kojoj milijardi kao spasitelju pricas kad krajem 90tih pocetak 2000 u BiH nije skoro nikakve industrije bilo, vecina od ovog danas je napravljeno kasnije
Da ti ne pricas vise navijacki a premalo statisticki
Da ne idem po ostatku Bosne na sta je sve licilo?
Nije navijacki, za razliku od tebe sam realan, da su usrali i sefa i stanicu na milion i jednom mjestu, jesu.
Tebi su valjali, ali ti “pravednicki” ego ne dozvoljava da to priznas, jer jebiga, znas, ipak su svi zlikovci po defoltu.
A i kad se uplacivalo, ko zna koji su tu procenti krvavih para ili kamatarenja
Lupat cijeli svijet za dolar pa pomagat i ocekivat glorifikovanje, ma daj nismo djeca
I ako mozemo skloniti cetnistvo na 5 sekundi, Americko kamatarenje Jugoslavije je napravilo od Srba tu vrstu bijede da su genodicirali komsije misleci da ce napokon imat obrok u zivotu
Nakon cestnistva, top 3 faktora u instalaciji genocida imaju Ameri
A najvece dobiti izvukose Ameri, svima polijepise fine kredite za obnove a mi sa svima trgujemo ugalj i hranu preko dolara
Sve je interes, jebli vas glorifikovanja i ovih i onih, iskoristavaju nas svi sa svih strana i Ameri i Turci i Rusi, a vi se ovdje ko djeca svadjate ko je mordor a ko nije a ne vidite dalje od nose ko sto neko gore rece