Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nije ni svanulo, ne zaebaji
Osim ako nije ne daj boze smrtni slucaj
Sretan rodjendan
Muz mi je prekjucer otisao, jos sam bolesna, dan je uzasan, kisa i vjetar koji nosi, a povrh svega toga nesto jako ruzno, tuzno, sto nijedno dijete ne bi trebalo dozivjeti, iscrpljujuce ali sto nije za forum jer sve sto na forumu napises moze i bit ce upotrijebljeno protiv tebe. Kad tad.
Hvala
Fino vcrs s djecom otidji u kino pa na hamburgere.
Iako nisam pretjerani ljubitelj djece, zna biti zabavno s njima kad se ponasas kao oni, ne ko stariji.
Ovo postaje skroz misteriozno
Skoci mi pritisak, zuji mi u usima
Odem kenjat, i cim se olaksam bude 120/80 normala
Reknem to doktoru, dade mi nekakvu teglu kaze da je napunim i da se to posalje na neki medicinski institut na Harvardu, vice dobis nobela za medicinu.
Gleaj kad izadjem na naslovnoj Men’s Health magazina.
Maja wrote: 27 Oct 2025, 16:25
Pa nista cudno, stalno jedes americki treš i to u tebi bude tempirana bomba, stvara ti tlak. Vjerovatno bi eksplodiro da dva dana ne odes u wc
Fuddo wrote: 27 Oct 2025, 16:19
Reknem to doktoru, dade mi nekakvu teglu kaze da je napunim i da se to posalje na neki medicinski institut na Harvardu, vice dobis nobela za medicinu.
Može biti da želudac nekad napravi pritisak ili bar digne puls jer pritisne srce šta već pogotovo ako se više pojede. Probaj manje da pojedeš za početak ako ti se to bude opet javljalo.
A moRe biti da si pretjerao i sa začinjenom hranom.
To mi je jednom prilikom rekao moj doktor kojem idem na pregled jednom godišnje preventivno.
Može biti da želudac nekad napravi pritisak ili bar digne puls jer pritisne srce šta već pogotovo ako se više pojede. Probaj manje da pojedeš za početak ako ti se to bude opet javljalo.
To mi je jednom prilikom rekao moj doktor kojem idem na pregled jednom godišnje preventivno.
Mece puno onih ljutih sosova i feferona u jela i sad vice kuku lele
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta
Ma nije to meni rodjo od hrane
Znam ja sta je, al sramota me rec
Muz mi je prekjucer otisao, jos sam bolesna, dan je uzasan, kisa i vjetar koji nosi, a povrh svega toga nesto jako ruzno, tuzno, sto nijedno dijete ne bi trebalo dozivjeti, iscrpljujuce ali sto nije za forum jer sve sto na forumu napises moze i bit ce upotrijebljeno protiv tebe. Kad tad.
Hvala
Fino vcrs s djecom otidji u kino pa na hamburgere. Iako nisam pretjerani ljubitelj djece, zna biti zabavno s njima kad se ponasas kao oni, ne ko stariji.
Ma jok, kupanje, pa pod deku i Netflix.
Kakvo kino po ovom kijametu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.