Salim se, jednostavno tako ispalo, neke stvari su dosle same od sebe, spontano. Ali ne da djavo mira, uvijek se nesto dodaje i revidira (iako se dodaju vecinom sitnice koje bih voljela uraditi ali ne nuzno).
Bucket list....
Moderator: Krokodil Behko
-
dacina_curica
- Status: Offline
Re: Bucket list....
Ja svoju malo ubrzano odradjujem iliti sto bi u narodu rekli - prpa gu*ici. 
Salim se, jednostavno tako ispalo, neke stvari su dosle same od sebe, spontano. Ali ne da djavo mira, uvijek se nesto dodaje i revidira (iako se dodaju vecinom sitnice koje bih voljela uraditi ali ne nuzno).
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8523 times
- Been thanked: 20226 times
Ovako to bude kod mene
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 29205 times
- Been thanked: 33459 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8523 times
- Been thanked: 20226 times
Evo meeee
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1743 times
- Been thanked: 3316 times
To sam vec spominjao ali da idem vanredno IV stepen masinske , sad mi je masniska strucna III , a da idem masinsku tehničku za CNC upravljanje masinama, a trenutno radim u prehrambenoj industrijiu sa obrazovanjem mašinca 
Dolazi do standardizacija radnih mjesta u ovoj mojoj fabrici , roboti preuzimaju, i dosta će ljudi ostati bez radnog mjesta, eh sad ja moram imati plan B i ovo zavrsiti tamo Ako Bog da do Juna , ove školske godine,
Lakše mi je konkurisati na trzistu sa smjerom masinski tehnicar CNC nego sa ovim mojim trenutnim zanatom.
To naravno nista ne govorim u firmi.
Dolazi do standardizacija radnih mjesta u ovoj mojoj fabrici , roboti preuzimaju, i dosta će ljudi ostati bez radnog mjesta, eh sad ja moram imati plan B i ovo zavrsiti tamo Ako Bog da do Juna , ove školske godine,
Lakše mi je konkurisati na trzistu sa smjerom masinski tehnicar CNC nego sa ovim mojim trenutnim zanatom.
To naravno nista ne govorim u firmi.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820