Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 242 times
Been thanked: 156 times
Status: Offline

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by rocko »

Fuddo wrote: 27 Oct 2025, 14:13
Masamune wrote: 27 Oct 2025, 14:06 Pa svi odnosi u svijetu se svode na to među državama.

Nije to nikakva novina. Iskoristi što možeš, a i tebe će iskorištavati sigurno.
Oni kako gledaju na zivot i odnose u svijetu upravo dovodi do toga da sve preuzimaju najvece budale, i kod kuce i u svijetu.
Jer sve se svodi na svi su isti i za sve su odgovorni Amerikanci.
Baci sporet u rijeku, jebiga, Amerikanci, sta tu mores
Pravi cestu 30 godina dva kilometra, ukrade sav asfalt, jebiga, Amerikanci, tako je sta bi
Izglasa najveceg idiota, on sjebe sve sta se more sjebat, ali nije on kriv, jer, Amerikanci…
I tako da dodjes u situaciju da ti nemas odgovornosti ni za sta, jer znas, Amerikanci
I mici po mic, dobije truNpa, jer svakako je sve isto
Bar da je Veliki Trump pravio cestu za 3 godine bi imali autoput sa 6 traka od Izacica do Broda , ukrao bi I on Ali bi bar bilo napravljeno.

Ja svo vrijeme govorim NIje vama Veliki Trump problem imate vi 1001-an lokalni problem , da Malo gledaj te za koga vi glasate a ne ko sijedi u Bijeloj Kuci.
Last edited by rocko on 27 Oct 2025, 23:57, edited 1 time in total.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

ironman wrote: 27 Oct 2025, 17:30 Zamisli koje su to budale.
Hyundai gradi fabriku ..ulaze milijarde dolara u SAD ..naravno da ce ljudi dovest svoje strucnjake iz Koreje da pomognu u izgradnji fabrike i obucavaju amerikance koji ce tu radit.
ICE uletio i pohapsio 300 korejaca koji su tu radili na ovome sto gore pisem :D.
Nisu to bili strucnjaci nego radnici koje su doveli illegalno, I'ma HB visa za sezonske radnike, ove su doveli ko turiste I tu ih stavili da rade, nemoraju ulagati, samo nece ni prodavati auta, to ti je Jos od Regana, moras praviti u USA I zaposljavati Amerikance Ako hoce da prodajes na US trzistu.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Fuddo wrote: 27 Oct 2025, 13:03
tuzlak1212 wrote: 27 Oct 2025, 13:01 joj pa cojk bi reko mi samo ko kremenko udaramo kamen od kamen i cekamo velike amere da nam spuste kuflu i pastetu
Pa bukvalno smo bili i gore od toga.
Na kraju su ti i ustaklili sto su zlikovci razbili.
Skrsioi su u tebe milijarde da stanes na noge i imas sta bilo,
Doduse, nisu morali
Vjerovatno su nasli neki izvor nafte u Brckom pa te tamo na tenku vratili.
Najveca greska je bila sto su te milijarde bacili kroz svijetsku banku koja je onda bacila na nase banke koje su zavalile lihvarske kamate jer uslov je bio da NEMA iz tih sredstava kredita nekadasnjim drzavnim firmama, iako je 72% Ili Tako nesto industrijskih kapaciteta bilo sacuvano 1996, jer ko to ce ici u privatizaciju. Zato su davani krediti za podsticaj male privrede aka piljara I preprodavaca na pijacama. da bi na karaju bio rezultat 14 firmu koje su uzele te kredite I Dan danas postoje u Federaciji a sumskoj samo 4 .
Last edited by rocko on 27 Oct 2025, 20:40, edited 1 time in total.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22260 times
Been thanked: 20349 times

Post by Masamune »

Hyundai gradi fabriku ..ulaze milijarde dolara u SAD ..naravno da ce ljudi dovest svoje strucnjake iz Koreje da pomognu u izgradnji fabrike i obucavaju amerikance koji ce tu radit.
ICE uletio i pohapsio 300 korejaca koji su tu radili na ovome sto gore pisem :D.
Ipak je Hyundai njihov, a oni su Amerikancima debelo u guzici i biće uvijek zbog opasnosti od Sjeverne Koreje i Kine.
Dopustili bi oni i na hiljade uhapšenih prije nego što bi nešto zvanično poduzeli.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 28 Oct 2025, 07:37
Ipak je Hyundai njihov, a oni su Amerikancima debelo u guzici i biće uvijek zbog opasnosti od Sjeverne Koreje i Kine.
Dopustili bi oni i na hiljade uhapšenih prije nego što bi nešto zvanično poduzeli.
Ma zna se ko voza Hyundai , I Jos elektricni.
Jebaat ih pisaj ih
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25846 times
Been thanked: 26411 times

Post by ironman »

Kaze lik,ozbiljan ko srcani udar ..u govoru pred vojnicima na nosacu aviona ..da on voli paru,vodenu paru i da mu se ne svidja sto je modernizacija na nosacima aviona uradila da slijecu bez one pare a koja nastane od pritiska na onu sajlu kad se zakaci avion koji slijece..
Ljudi odozdo gledaju i zgledaju se...ybomajku ,znam da se moze pogrijesit i glasat..al ovo..ja smislene recenice od ovog lika cuo nisam od dana kad je preuzeo WH. Isto ko da gledamo skec SNL..
dream of spring...
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Ko zna sta je u epstejn fajlovima..ovo bacanje prasine u oci ne moze vjecno trajat.
A sad idemo testirat nuklearno oruzje :D.
U medjuvremenu federalna vlada je blokirana i za dva dana mnogi od glasaca narandze ce na vlastitom dzepu osjetit posljedice .
dream of spring...
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14076 times
Been thanked: 23356 times

Post by Fuddo »

ironman wrote: 29 Oct 2025, 20:00 Kaze lik,ozbiljan ko srcani udar ..u govoru pred vojnicima na nosacu aviona ..da on voli paru,vodenu paru i da mu se ne svidja sto je modernizacija na nosacima aviona uradila da slijecu bez one pare a koja nastane od pritiska na onu sajlu kad se zakaci avion koji slijece..
Ljudi odozdo gledaju i zgledaju se...ybomajku ,znam da se moze pogrijesit i glasat..al ovo..ja smislene recenice od ovog lika cuo nisam od dana kad je preuzeo WH. Isto ko da gledamo skec SNL..
Mislio je na katapult koji se koristi da avion dobije dovoljno ubrzanja i poleti, a fakat koriste parni pogon i danas na nekim nosacima. Novije klase imaju elektromagnetni, al ima i pun djavo problema sa tim. Samo sto je to on opisao ko da se teba vratiti u srednji vijek i upregnit konje da ga zalaufaju.
Dozvolite da se obratimo
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Fuddo wrote: 30 Oct 2025, 10:45
ironman wrote: 29 Oct 2025, 20:00 Kaze lik,ozbiljan ko srcani udar ..u govoru pred vojnicima na nosacu aviona ..da on voli paru,vodenu paru i da mu se ne svidja sto je modernizacija na nosacima aviona uradila da slijecu bez one pare a koja nastane od pritiska na onu sajlu kad se zakaci avion koji slijece..
Mislio je na katapult koji se koristi da avion dobije dovoljno ubrzanja i poleti, a fakat koriste parni pogon i danas na nekim nosacima. Novije klase imaju elektromagnetni, al ima i pun djavo problema sa tim. Samo sto je to on opisao ko da se teba vratiti u srednji vijek i upregnit konje da ga zalaufaju.
E to..nisam znao opisati..a bas tako je djelovao,da treba nategnut oprugu konjima naravno pa ispaljivat avione od par stotina miliona dolara :D.
dream of spring...
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

ironman wrote: 30 Oct 2025, 10:49
Fuddo wrote: 30 Oct 2025, 10:45

E to..nisam znao opisati..a bas tako je djelovao,da treba nategnut oprugu konjima naravno pa ispaljivat avione od par stotina miliona dolara :D.
Puno sta ti neznas, sto se tice blokiranja to je na demokratama iskreno vecina korisnika socijalnih programs glasa za demokrate.
Teenutno narod njih krivi za blokadu ,GOP je uredu
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14076 times
Been thanked: 23356 times

Post by Fuddo »

Selajmalec rocko

Dozvolite da se obratimo
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Fuddo wrote: 30 Oct 2025, 18:08 Selajmalec rocko

Ako pogledas sliku u boji kaput je zelen , a to je vjerovatno zimska class A uniforma.
Znaci nosi sto je propisano. Vjerovatno nosi od doba kad je Clinton bio predsjednik ,nosio je to I za Obame I Bajdena.
Sumnjam da je to nesto novo

Znam da nose I kozne jakne. Smedje. I BDU sa plate carrier
Smanji dozivljaj

E sad da je visok.ko.ti I ja bio bi ko maneken
Nije ba dugi kaput za niska insana
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Al na sta je institucija predsjednika SAD spala..sa lunatikom se doslovno sprdaju.
Koreanci mu poklonili nesto sto lici na krunu, al onu ih burger kinga :D.
A vojnici..ono kad slusaju govor,na licima ljudi se vidi da kontaju majkomila budale.
Dobra stvar koja ce proizac iz ovog je da ce maloumnici nakon njegovog mandata zavrsit u misjim rupama na dugi niz godina.
Jer jednostavno MAGA je pokazala sta bude kad budali das uzde.
O ministru zdravlja cemo kasnije..vrach zasluzuje temu za sebe.
dream of spring...
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

ironman wrote: 30 Oct 2025, 21:51 Al na sta je institucija predsjednika SAD spala..sa lunatikom se doslovno sprdaju.
Koreanci mu poklonili nesto sto lici na krunu, al onu ih burger kinga :D.
A vojnici..ono kad slusaju govor,na licima ljudi se vidi da kontaju majkomila budale.
Dobra stvar koja ce proizac iz ovog je da ce maloumnici nakon njegovog mandata zavrsit u misjim rupama na dugi niz godina.
Jer jednostavno MAGA je pokazala sta bude kad budali das uzde.
O ministru zdravlja cemo kasnije..vrach zasluzuje temu za sebe.
Samo sto to nije bilo bas tako nego je vojska ga docekala sa odusevljenjem a Tek kad je rekao ide povisica..

Slijedeca dva predsjednika ce biti iz reda GOP.
RFK vrlo fin covjek i.vrlo pametan.

Vako si upo da ce Kamala biti Predsjednica :haha

U tebe je ono sto je babi milo to joj se i snilo
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Kaze sa Kinom dogovorio "nove uslove".
A ti novi uslovi su u slovo identicni onima koje je zatekao kad je postao predsjednik.
Znaci 9 mjeseci patio ekonomiju vlastite drzave i onda sve vratio na isto.
Maga at his finest :D.
dream of spring...
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 690 times
Been thanked: 1076 times

Post by tuzlak1212 »

svejedno ljudi nece ni woke sranja jer je neki trandza s brkovima se obuko ko Lady Gaga a ti se trzno na djelic sekunde i dobio suspenziju na poslu bez plate, ovo samo maloumni ljudi mogu glasat i podrzavat, zato Kamala nije pobjedila jer je ona naginjala "idemo jos dalje, idemo jos gore"

a nece ni ove MAGA budale, mada ja sam ubjedjen da su ljudi znali u sta se upustaju s MAGA i samo su htjeli da od ovog gore odmore barem godinu dvije
nema tamo dobre opcije ni za lijeka
demokrati moraju dobro al bas dobro reformisat sve oko politickih statova i ideja, al to se nazalost tesko desit jer previse su mladi tik tok politicari nesposobni da bi smisljali nacionalne ideje i projekte, najlakse je na Obama style uzimat glasove al ne moze to vjecno
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Kamala je razlog sto su izgubili izbore. A imali su vremena da se pripreme jer su znali da je Biden gotov.
To vezivanje nekih kultura il subkultura za demokrate..neozbiljno je,tako su ovi iz maga pokreta uplasili rednecke i ostatak ljudi koji su onda listom glasali za trumpa jer eto pomislili su da ce svi morat postat gay ili bi ako opet demokrate pobijede :D.
A budimo realni ..stvarno moras bit priglup pa da povjerujes u to ili da te kupe tom pricom.
Ne znam kako kotira guverner kalifornije..mene da se pita ja bi Jon Stewarta i AOC postavio :ooo
dream of spring...
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 690 times
Been thanked: 1076 times

Post by tuzlak1212 »

Demokrati vise zagovaraju neku nehumanu nepostojecu utopiju svijeta a tek se sad uvidja koliko je i zaposlenih ljudi na food stamp visilo
Zamisli radis 2 posla i opet ides na food stamp a tamo neko u kampanji prica o nebulozama i imas protiv njeg Trumpa koji prica mnogo mnogo realnije kako je i sta je

Tamo je izgleda krizna situacija na svim slojevima, cesto sam bacao bombe al sad se bojim da sam u upravu da su Ameri u sudijskoj nadoknadi imperijalizma i sta ce bit i s nas i s jos raznih 10+ Bosni po svijetu to samo dragi Bog zna
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2841 times
Been thanked: 23421 times

Post by HAVANA »

Ja konto fuddo se zajebava kad ono gotovi smo vice.Sinoc me jaran zove,reno,amerika…Kaze eto mene buraz,i ja i jos 7 ljudi sto znam…Jebo ovo.Nadrobi mi nesta svasta,bez posla ostaju,jaje 1.1 dolar,cigare 15, kafa 7 i vise na pumpi 4 …Las vegas taraba postaje,sin otiso,radi dva posla sad…Kalifornija mu tu blizu,ako pravis do 62000 dolara godisnje imas pravo na tu nekakvu pomoc,malo to…Itditd Atmosfera za qrac,ljudi sjebani…Nake u kombi trpaju po ulicama…Ne znam jel drami al vidim pun mu qrac svega.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Post Reply

Return to “Svijet”