Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 23771 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
E ne znam bice domaca kupuje sta li.Ako laze on lazem i ja.Ne znam ni sto mi prica o jajima i kafi i cigarama 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14227 times
- Been thanked: 23697 times
Ma zajebajeHAVANA wrote: 31 Oct 2025, 17:46 E ne znam bice domaca kupuje sta li.Ako laze on lazem i ja.Ne znam ni sto mi prica o jajima i kafi i cigarama![]()
A da je sve poskupilo, jeste, i to dobro
Pogotovo luksuz, cigare, alkohol, restorani
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Onda imas i mesetarenja
Maslinovo ulje bila flasa 14 dolara dva litra mislim
Podigli na 27
I stajalo tako par dana, vide raja ne kupuje vrate je na 14
Bagra bolan
Maslinovo ulje bila flasa 14 dolara dva litra mislim
Podigli na 27
I stajalo tako par dana, vide raja ne kupuje vrate je na 14
Bagra bolan
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4401 times
- Been thanked: 3350 times
Nekada sam bio Cigan a sada sam Rom
Kakva divna promena u životu mom
Kakva divna promena u životu mom
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 243 times
- Been thanked: 156 times
Administrativna pozicija al.izvor ubija Zastiiti Kamalu HarrisFuddo wrote: 31 Oct 2025, 14:22
Grobtenejebo, ovo isto twilight zone
Mali, znas li ista o mornarici?
Znam Donalde, gledo sam na televizoru.
Odlicno, mores ti bit admiral.
Al vas boli sto vas je unistio Veliki Trump
Last edited by rocko on 01 Nov 2025, 03:46, edited 2 times in total.
- rocko
- Inventar foruma

Vojska vazda bila PO ulicama kad se sjetim NOLA I Katrine.Fuddo wrote: 31 Oct 2025, 14:09Sta mi je naudio?rocko wrote: 31 Oct 2025, 14:04
Smanji dozivljaj sta je to tebi Neko naudio za Velikoga Trumpa mandata?
Al realno ne o nekom javieru sto je ilegalno usao u USA pa ga oceralo u gvatemalu.
Pa recimo da ni u ludilu nisam pomisljao kako ce mi jednog dana vojska hodati ulicama i cuvati brdo placenika koji bez sudskog naloga , sa maskama na licu, hapse svijet okolo.
Dovoljno je da si imao dva iz istorije i da prepoznas matricu i cemu to sve vodi. Ili da ce sudijama goriti kuce, i sta se sve vise ne desava.
I vise nije upitno hoces li i ti doci na red, pitanje je samo kad ces.
Placenic smanji propagandu federalni agenti koji su zadnjih 100 godina operisali PO Napoleonskim pravilim dokazi da si US drzavljanin ili legalno u US i I sve uredu oni netrebaju nalog imigriacioni zakon isti kakav je. Bio od 1923 .. Znas ono odes u BiH pokazes pasos u Sarajevo sletis u USA opet pokazes pasos nemas pasos nemas status u USA uhapse te I vrate te kuci nista novo osim sto koriste zakon koji kaze imaju pravo operisati 100 milja od granice ili od medjunarodnog aerodroma.
j... ga sigurna granica necemo.ih placati da sjede I ceskaju muda nego hapsi vezi vodi ceraj kuci I tako 2 miliona do sada.
Budalastina I paranoja.
Znaci nije ti naudio ni u kojem smislu radis zivis Niko te nedira otprilike brines tudju brigu.
Kad dodje tvoja nocna mora ja cu vas hrabriti sa plaze na Arubi
- rocko
- Inventar foruma

Libo te racku niti ih placas niti hranis fokus na osBiHironman wrote: 31 Oct 2025, 17:22Bolan ukopavas se sano dubljeNaseef Mushroom wrote: 31 Oct 2025, 17:15
Ali glumac kao predsjednik Ukrajine i profesionalni bokser kao gradonačelnik ukrajinskog grada je prihvatljiv?
Da li si sposoban da vodiš Ukrajinu u ovako teškim vremenima?
Da.
Zašto?
Svirao sam jednom u emisiji klavir sa svojim penisom![]()
![]()
Jesi li ti cuo za institut izbora.
Kampanja pa izbori.
Legitimno pobijedio Zelenski.
Kao i Reagan onomad.
Ovdje pricamo o.budali koja najjacu vojsku na svijetu pretvara u privatnu skupinu budala koje ce slat na svoj narod u gradove gdje ima politicke protivnike.
- rocko
- Inventar foruma

Jok ba raja ti luzeri pa prose ba od tebe.HAVANA wrote: 31 Oct 2025, 17:37Ne znam koji je qrac i iso ,imo je vise para ovde.Vazda je pravio pare.Drzo bas jake kafane…Kocko budala.Ma jebo to nego sega mi odakle me god zovu kukaju jal amerika jal belgija jal njemacka…Dobro ba boli me qrac,snalazi se…Sad bi svi nazad i kupuju stanove itd a meni se smijali sto sam se vratio prije 20 i kusur godina.Cudno ovo sve skupa,svijet citav…Svi su ludi pa i taj tvoj zgobavi trump…rocko wrote: 31 Oct 2025, 13:41
Nije kriva USA nego ti jaran nesposoban minimalno je u USA 22-23 godine nije do drzave do njega je Taj ce Tek da propadne u BIH jer se moras dobro potruditi da propadnes u USA.
Reno stoji dobro Al postaje skup zbog. Teslinih novih fabrika
Sto je najgore I dijete je odgojio da bude nesposoban.62k oj zivote.
Vezu trpaji vode I onda pravac zrakoplovi i haj svojo kuci.
2 miliona smo.istjerali do sada. Nema granica mirna a svaki Dan ih je manje.
- rocko
- Inventar foruma

I onda GA uhvatili slomili.i poslali pred fed. Sudiju.
Al nista zanimljivije kad Hispanic iz Border Patrol ganja drugog Hispanics
- HAVANA
- Forumaš godine

Jos mi niko para nije trazio.Imaju stanove,auta,budu i po 3 mjeseca ovde…Nisu bas neki tipovi da trce za poslom i parama.Ovaj je bas mahnit sto se toga tice,dokurci mu da otkaz i dodje bude po 3 mjeseca pa ode opet nesta radi i tako.Ceka nakav penzioni fond,neki sto placa pored obicnog pa ce vamo.Konta od toga ziviti dok ne napuni 65 za obicne penzije.I to nesta cini mi se rece da je zuco digo na 67…Nek je on presto kockat a zivit ce lako,namotace on to a niceg nije osto zeljan u zivotu…Mnogo moje raje ti je u tom folu daj mi par milja mjesecno lijepo cu zivjeti.Nemoj mi puno para i hiljada sekiracu se…Sasvim ok prica,sve vise se slazem sa njom.Ti ljudi su sve osim luzera.rocko wrote: 01 Nov 2025, 03:16Jok ba raja ti luzeri pa prose ba od tebe.HAVANA wrote: 31 Oct 2025, 17:37
Ne znam koji je qrac i iso ,imo je vise para ovde.Vazda je pravio pare.Drzo bas jake kafane…Kocko budala.Ma jebo to nego sega mi odakle me god zovu kukaju jal amerika jal belgija jal njemacka…Dobro ba boli me qrac,snalazi se…Sad bi svi nazad i kupuju stanove itd a meni se smijali sto sam se vratio prije 20 i kusur godina.Cudno ovo sve skupa,svijet citav…Svi su ludi pa i taj tvoj zgobavi trump…
- HAVANA
- Forumaš godine

Sto se tice amerike vise vjerujem njemu nego tebi.
- rocko
- Inventar foruma

Jesi vidio kako ti Fuddo pljusnu sliku skoljka jaja nije 5 dollara
Moj Havana najveci su luzeri ti sto daju otkaze kako ti rece dodju u Bosnu potrose stek I vrate se opet u USA , to su ti oni tjelom u U SA a dusom u BiH I onda vazda kataklizma .ja vazda kaze vrati se ne pati sebe. Nemoj sam.sebe muciti
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22485 times
- Been thanked: 20597 times
oj budale šta im uradi 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kakvi federalni agenti?rocko wrote: 01 Nov 2025, 03:11Vojska vazda bila PO ulicama kad se sjetim NOLA I Katrine.Fuddo wrote: 31 Oct 2025, 14:09
Sta mi je naudio?
Pa recimo da ni u ludilu nisam pomisljao kako ce mi jednog dana vojska hodati ulicama i cuvati brdo placenika koji bez sudskog naloga , sa maskama na licu, hapse svijet okolo.
Dovoljno je da si imao dva iz istorije i da prepoznas matricu i cemu to sve vodi. Ili da ce sudijama goriti kuce, i sta se sve vise ne desava.
I vise nije upitno hoces li i ti doci na red, pitanje je samo kad ces.
Placenic smanji propagandu federalni agenti koji su zadnjih 100 godina operisali PO Napoleonskim pravilim dokazi da si US drzavljanin ili legalno u US i I sve uredu oni netrebaju nalog imigriacioni zakon isti kakav je. Bio od 1923 .. Znas ono odes u BiH pokazes pasos u Sarajevo sletis u USA opet pokazes pasos nemas pasos nemas status u USA uhapse te I vrate te kuci nista novo osim sto koriste zakon koji kaze imaju pravo operisati 100 milja od granice ili od medjunarodnog aerodroma.
j... ga sigurna granica necemo.ih placati da sjede I ceskaju muda nego hapsi vezi vodi ceraj kuci I tako 2 miliona do sada.
Budalastina I paranoja.
Znaci nije ti naudio ni u kojem smislu radis zivis Niko te nedira otprilike brines tudju brigu.
Raja ih zove meal team six
Svaki neostvareni jado dobio sansu da bude kofol zajeban.
Za 50k bonusa i 1000 dolara po glavi.
Jad i cemer, najgore sto imamo isplivalo na povrsinu.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Ti ba Jos nisu ni poceli raditi.Fuddo wrote: 01 Nov 2025, 16:32Kakvi federalni agenti?rocko wrote: 01 Nov 2025, 03:11
Vojska vazda bila PO ulicama kad se sjetim NOLA I Katrine.
Budalastina I paranoja.
Raja ih zove meal team six![]()
Svaki neostvareni jado dobio sansu da bude kofol zajeban.
Za 50k bonusa i 1000 dolara po glavi.
Jad i cemer, najgore sto imamo isplivalo na povrsinu.
Ovo su ljudi koji rade godinama I pogledaj vecina su border patrol Malo ice a i ti su vec godinama tu.
Eno procitao koji clanak i vidjeces regrutacija Tek krenula za 5000 agenata treba im 500 hiljada aplikanata.
Dhs cbp border patrol ice su federalni agenti isti sto ti pogledaju pasos I pitaju imasli sta za prijavit I kazu dobro dosao