Sudeci po njenoj odjeci ona se ne smije ni rukovati s muskarcima koji joj nisu blizi rod.Morgen wrote: 02 Nov 2025, 09:12Zasto je sramota, ona je mlada studentkinja u srbiji koja se bori za bolju srbiju! Kako to moze biti greh?Rum wrote: 02 Nov 2025, 08:27 Sramota je za porodicu, a vjerom jasni haram, da se muslimanka, pokrivena djevojka, javno grli sa momka koji nosi šajkaču, a potom se takva slika širi društvenim mrežama!
Greh je da ostane kuci i pljuje po studentima i podrzava vucica
Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16722 times
- Status: Offline
Re: Srbija
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
Vidjao sam po Austriji tu nasu djecu zensku tako obucenu..
promatrao ih npr u javnom prevozu..
izgledaju jako kulturno i fino..
e sad, zasto su pristale da se tako oblace je enigma..
meni ne smetaju, a li bi morale znati, da im se u Austriji tako obucene, ne pruza prilika
za neka napredovanja u drustvu..
promatrao ih npr u javnom prevozu..
izgledaju jako kulturno i fino..
e sad, zasto su pristale da se tako oblace je enigma..
meni ne smetaju, a li bi morale znati, da im se u Austriji tako obucene, ne pruza prilika
za neka napredovanja u drustvu..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2289 times
- Been thanked: 5536 times
Ni sa blizim rodom, brat da amidzic nespacebound wrote: 02 Nov 2025, 10:19Sudeci po njenoj odjeci ona se ne smije ni rukovati s muskarcima koji joj nisu blizi rod.Morgen wrote: 02 Nov 2025, 09:12
Zasto je sramota, ona je mlada studentkinja u srbiji koja se bori za bolju srbiju! Kako to moze biti greh?
Fuck you a friendly note to start the day
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6954 times
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30431 times
- Been thanked: 28135 times
Ja sam neki dan videla zenu gore hidzab a dola suknja do malo ispod kolena i cizmicespacebound wrote: 02 Nov 2025, 10:19Sudeci po njenoj odjeci ona se ne smije ni rukovati s muskarcima koji joj nisu blizi rod.Morgen wrote: 02 Nov 2025, 09:12
Zasto je sramota, ona je mlada studentkinja u srbiji koja se bori za bolju srbiju! Kako to moze biti greh?
I sta sad da se skonta tu? Moze, ne moze… propisi, sloboda. Iritantno je.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13149 times
- Been thanked: 14226 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4088 times
- Been thanked: 3755 times
Nije ni swastika (nacistički kukasti krst za vrijeme trećeg rajha) uvijek bila simbol Hitlerovaca, postojalo je mnogo prije, kod budista npr. i znači blagostanje.Morgen wrote: 02 Nov 2025, 06:42 Momak nosi ŠAJKAČU nazife. Kakve četnike ti pominješ. Po tvojoj logici cura je terorista i ima Bombengürtel (ne znam kako se kaze na nasem) oko pasa….
Svašta.
Ja jako zelim mir i slogu u Srbiji, Bosni, celom svetu.
I tacno mi se prevrne zeludac kad vidimo nesto lepo, nesto sto bar budi nadu… to mora odmah da se oblati.
Dajte malo sunca
Pa kada vidimo swastike u istočnoj njemačkoj, Missisipiju i Širokom Brijegu, nije to sigurno poruka da su za blagostanje.
To je došlo do te mjere, jer je se kroz mnogo decenija učvrstilo kao simbol nacista, da se ostali i ne bore da daju objašnjenje izvora swastike, jer je u međuvremenu postalo uzalud, već odmah cenzurišu taj simbol.
Tako je i sa šajkačom, ko je prije nosio šajkaču je u međuvremenu postalo irelevantno jer se zna za šta danas stoji šajkača.
Zašto misliš zašto su od toliko stvari baš ovima fotomontirali šajkaču da najbolje objasne ko su i iza koje ideologije stoje?

Ako želiš ubuduće nešto lijepo postaviti, da se ne prevrće želudac i da se ne oblati, postavi video ili sliku nekog Milana sa Metallica majicom i nekom Selmom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma kakvi ubačeni elementi?Matan wrote: 02 Nov 2025, 08:43 Medju ovim ljudima sto protestvuju protiv Vucicevog rezima, su vecina mladi i prosvjetljeni ljudi..
iako ima tu ubaceni elementa, proruski orijentisani..
jedino sto im se zamjera, ta lista, a i meni nisu jasni..
npr..Milo Lompar je bas proruski covjek..
sta ce im takvi ljudi, to je isto, sjasi Murta da uzjase Kurta..
nema tu promjena nabolje..
To je isto naivno razmišljanje kao onda kada su neki mislili da su protesti protiv miloševića ranih 2000-ih bili jer su protiv srpskog nacionalizma.
Kako ljudi ne shvataju da kao Jovan možeš biti i protiv miloševića i protiv Vučića i protiv Dodika a i dalje možeš biti četnik?
Najbolji primjer su oni protesti “pravda za Davida Dragičevića”.
David koji je ubijen je bio Srbin iz entiteta rs, i onda su se digli Zoran, Milan i Milica, koji glasaju za SDS, da protestuju jer im je žao Davida i boje se da i njihova djeca ne budu sutra ubijena, na proteste.
Onda Hasanu iz Maglaja, Sanelu iz Zenice i Emini iz Tuzle bude žao momka i krenu na proteste za Banja Luku i neko uslika onda nekog Radovana i Elmu, kako se grle.
Možda u tom momentu imaju nešto zajedničko, žao im Davida, a i paše im da je što više ljudi bude na protestima, ne žele da ih vlast koja je navodno kriva za smrt Davida okarakteriše kao huligane koji prave nerede, a i čak u tom momentu ne misle na nacionalizam jer im je David u mislima, ali kada to više ne bude tema, onda se vraćaju opet na staro “Naša država rs, nije bio genocid, nikada više sa Turcima!”.
Naravno naši mediji ali i nažalost i mnogi naši ljudi, skrenu to odmah na patetiku “Da li je David taj koji će ujediniti Radovane i Elme i da ćemo uskoro imati suživot?” i onda neki zbog toga tu normalnu pojavu kod njih zovu ubačene elemente.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Morgen
- Zvezda foruma

Jeli bre nazife, ti mislis sigurno KOKARDU a ne šajkaču.Naseef Mushroom wrote: 03 Nov 2025, 02:38Nije ni swastika (nacistički kukasti krst za vrijeme trećeg rajha) uvijek bila simbol Hitlerovaca, postojalo je mnogo prije, kod budista npr. i znači blagostanje.Morgen wrote: 02 Nov 2025, 06:42 Momak nosi ŠAJKAČU nazife. Kakve četnike ti pominješ. Po tvojoj logici cura je terorista i ima Bombengürtel (ne znam kako se kaze na nasem) oko pasa….
Svašta.
Ja jako zelim mir i slogu u Srbiji, Bosni, celom svetu.
I tacno mi se prevrne zeludac kad vidimo nesto lepo, nesto sto bar budi nadu… to mora odmah da se oblati.
Dajte malo sunca
Pa kada vidimo swastike u istočnoj njemačkoj, Missisipiju i Širokom Brijegu, nije to sigurno poruka da su za blagostanje.
To je došlo do te mjere, jer je se kroz mnogo decenija učvrstilo kao simbol nacista, da se ostali i ne bore da daju objašnjenje izvora swastike, jer je u međuvremenu postalo uzalud, već odmah cenzurišu taj simbol.
Tako je i sa šajkačom, ko je prije nosio šajkaču je u međuvremenu postalo irelevantno jer se zna za šta danas stoji šajkača.
Zašto misliš zašto su od toliko stvari baš ovima fotomontirali šajkaču da najbolje objasne ko su i iza koje ideologije stoje?
Fes, keče, šajkača, turban ovo ono. Imam i ja sajkacu kuci.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10031 times
Najzalosnije je sto je onu kokardu koju je nosio na mjestu gdje stoji bedz sTrajkaca stavio na zadnji dio sajkace.
Meni licno sajkaca ne smeta, dio je narodne nosnje pogotovo Sumadinaca, ali mi kokarda itekako smeta.
I upravo iz tog razloga nikako da "sazvacem" ovo grljenje umotane djevojke iz Pazara sa Savom koji nosi kokardu, znajuci sta cu cetnici radili Bosnjacima (muslimanima u Srbiji i BiH) za vrijeme WW2.
Razumijem ja ideju, ali... Kokarda i tolerancija, zajednistvo, mi ne idu u istu recenicu niti sliku. Da ne zaboravim ni "U".
Meni licno sajkaca ne smeta, dio je narodne nosnje pogotovo Sumadinaca, ali mi kokarda itekako smeta.
I upravo iz tog razloga nikako da "sazvacem" ovo grljenje umotane djevojke iz Pazara sa Savom koji nosi kokardu, znajuci sta cu cetnici radili Bosnjacima (muslimanima u Srbiji i BiH) za vrijeme WW2.
Razumijem ja ideju, ali... Kokarda i tolerancija, zajednistvo, mi ne idu u istu recenicu niti sliku. Da ne zaboravim ni "U".
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23988 times
- Been thanked: 6251 times
tek sada sam primijetilla da mu je kokarda odpozada, e poserem mu se onda na sajkacu, a razmisljam i o umotanojJulia-Klara wrote: 03 Nov 2025, 11:45 Najzalosnije je sto je onu kokardu koju je nosio na mjestu gdje stoji bedz sTrajkaca stavio na zadnji dio sajkace.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2285 times
- Been thanked: 1086 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Neka u entitetu rs proba neko sa zelenom beretkom bez ikakvog enblema hodati, samo sa beretkom pa ćeš vidjeti reakcije.Morgen wrote: 03 Nov 2025, 07:39Jeli bre nazife, ti mislis sigurno KOKARDU a ne šajkaču.Naseef Mushroom wrote: 03 Nov 2025, 02:38
Nije ni swastika (nacistički kukasti krst za vrijeme trećeg rajha) uvijek bila simbol Hitlerovaca, postojalo je mnogo prije, kod budista npr. i znači blagostanje.
Fes, keče, šajkača, turban ovo ono. Imam i ja sajkacu kuci.
Samo se kod nas Bošnjaka gleda u detalj da nam se objasni d ne budemo sitničari.
Ha šajkača ha šta šajkaču čini kokardom, kod oba nam je muka je pogledati jer vidimo u njoj četnika, najkasnije nakon 90-ih
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Veca wrote: 03 Nov 2025, 23:56tek sada sam primijetilla da mu je kokarda odpozada, e poserem mu se onda na sajkacu, a razmisljam i o umotanojJulia-Klara wrote: 03 Nov 2025, 11:45 Najzalosnije je sto je onu kokardu koju je nosio na mjestu gdje stoji bedz sTrajkaca stavio na zadnji dio sajkace.
Razumijem ja ideju, ali... Kokarda i tolerancija, zajednistvo, mi ne idu u istu recenicu niti sliku. Da ne zaboravim ni "U".![]()
Eto ja sam se baš iznenadio da je ljubitelj šajkače isto ljubitelj kokarde.
Čim ga vidim da ima to gowno na glavi, pa makar imao i emblem NBA lige na njoj, odmah znam kakva je tipa.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
To stoji da je dio narodne nošnje npr. Šumadinaca, ali im postavi određena pitanja pa ćeš vidjeti da imaju isti stav kao i oni što ponosno nose kokardu na fudbalskim utakmicama, kao i Hrvati poljoprivrednici u Hercegovini što misle isto kao huligani Širokog.Julia-Klara wrote: 03 Nov 2025, 11:45 Najzalosnije je sto je onu kokardu koju je nosio na mjestu gdje stoji bedz sTrajkaca stavio na zadnji dio sajkace.
Uopšte, ljudi sa sela su vrijedni ljudi i dobri domaćini ali i konzervativni i nacionalistički.
Neće Srbin sa sela razmišljati da “ubije Turčina”, za to nema vremena jer mu je naporan dan, ustani rano, nahrani svinje, kopaj po polju, očisti štalu i navečer sa porodicom većeraj uz slaninu i domaću rakiju, ali kada nekada u godini dođe uz večeru tema “muslimani” isto će da misle kaoo ni propaliteti koji čitav dan vise po društvenim mrežama i pišu četničke poruke.
Nemaju džaba oni istu nošnju na glavi.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2726 times
- Been thanked: 8536 times
- Status: Online
Gledam neki uzivo prijenos.
Okupili se blokaderi negdje blizu one majke sto joj je sin poginuo i sto strajkuje gladju vec neki dan. A preko puta se okupili Cacijevci i pustaju muziku na neki razglas, ubija koliko su odvrnuli a skoro sve i jedna pjesma rodoljubna i srceparajuca koja pjeva o majci i sinu..
Nevjerovatno
Okupili se blokaderi negdje blizu one majke sto joj je sin poginuo i sto strajkuje gladju vec neki dan. A preko puta se okupili Cacijevci i pustaju muziku na neki razglas, ubija koliko su odvrnuli a skoro sve i jedna pjesma rodoljubna i srceparajuca koja pjeva o majci i sinu..
Nevjerovatno