Na slici gore je 2025, ko da je milka ove godine 5km.
Poskupilo je smece s 3 i nesto po clanu na 8 i nesto.
I voda, za 3 mjeseca platila u mostaru 60km a niko nije ni otvorio vrata stana jer ljeti nikad ne idemo gore.
Moderator: Krokodil Behko

Na slici gore je 2025, ko da je milka ove godine 5km.

ne znam kako kod vas po stanovima u Mostaru ali ovdje je po pausalu i koliko je clanova prijavljeno, inace meni dolazilo oko 15KM vode, zadnji racun 32KM, komsinici koja vrata do zivi 45KMMaja wrote: 27 Oct 2025, 09:00Na slici gore je 2025, ko da je milka ove godine 5km.
I voda, za 3 mjeseca platila u mostaru 60km a niko nije ni otvorio vrata stana jer ljeti nikad ne idemo gore.

Isto, potrosnja zgrade i onda po clanovima. Kod nas pise 8 ljudi u ulazuBeni wrote: 27 Oct 2025, 16:07ne znam kako kod vas po stanovima u Mostaru ali ovdje je po pausalu i koliko je clanova prijavljeno, inace meni dolazilo oko 15KM vode, zadnji racun 32KM, komsinici koja vrata do zivi 45KMMaja wrote: 27 Oct 2025, 09:00 Na slici gore je 2025, ko da je milka ove godine 5km.

Pajdo bice kila mesa ceteres maraka, kilom bureka ces moc podmitit koga hos

Tokmak wrote: 27 Oct 2025, 17:49 Ja sam se zarekao da čistoću neću plaćati dok baš ne budem morao jer je poskupilo po članu za 300 postotnih poena, sa 2,98 KM na 8,42 KM...
Voda poskupila za više nego dvostruko,ali nju ipak plaćamo.
Kordiću ,nabijem ti onu Antoniju na moj q, koji je dulji.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mljeveno 22 KM, tele bez kosti 34 KM.

Plati dozvolu za rad ovu u onu, inspekciju ovu onu, veterinara ovog onog, porez ovaj onaj a da ti cijena bude prihvatljivaFuddo wrote: 02 Nov 2025, 20:30 Eto sanse za biznis
10 junica, puta deset teladi godisnje, puta 20 maraka kila
Plata godisnja ko da radis u vijecu ministara
Pa ja
Sam, valja zasukat rukave

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests