Bogme, ni ja.
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 4629 times
- Status: Offline
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27431 times
- Been thanked: 28080 times
Re: Bosna Šapatom Pade
Al ako sad ne uspijes u naumu da dokazes da nam ameri nisu prijateljui neces nikad .
Na celu administracije necovjek koji postavio video kako iz aviona prosipa govna po vlastitom narodu
Na celu administracije necovjek koji postavio video kako iz aviona prosipa govna po vlastitom narodu
dream of spring...
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1397 times
- Been thanked: 4629 times
Pametnom insanu to ne treba dokazivat.ironman wrote: 04 Nov 2025, 15:17 Al ako sad ne uspijes u naumu da dokazes da nam ameri nisu prijateljui neces nikad .
Na celu administracije necovjek koji postavio video kako iz aviona prosipa govna po vlastitom narodu![]()
Zaljubljenicima u ameriku ili u bilo šta, džaba je govorit. Ljubav i pamet ne idu zajedno.
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- ironman
- sirius

Slazem se. Ovdje se potez nametanja ovih glupana vidi kao neprijateljski cin.
Ja to ne gleam tako.
Ovo je bilo otreznjujuce za Bosnjake,a nadam se da ih ko u tvom postu gore ima dosta pametnih i da su vidjeli kako medju nama zive ljudi koji su spremni prodat oca i mater a kamoli princip za vlastitu korist.
Fadil?
Od prvog dana sam isto tvrdio.Namjesten proces a koji ne bi prosao bez izdajnika medju nama.
I da,yebeno je i pisat o tome..
Nema podloge u prici da Ameri ne zele dobro Bosnjacima u BiH.Cak i sa ovom spodobom na celu a proci ce i ovo,evo cetvrtina je prosla.
Ja rijec prijateljstvo sam koristio i koristicu..jer SAD jesu nas prijatelj,dokazani.
Evropa stara kurva,to nije..nikad i nece bit. Dokazano. Il da se prisjetimo francuskog krmeta miterandta i raznih lordova ovnova iz vremena kad smo krvarili.
Marfi je srao..ali to nije za poredit,ni blizu.
I rekoh necu ispravljat krivu drinu a opet
Jednostavno nemas argumente.
Ja kazem prijateljstvo a neko vrisne interes.
Da mi je cuti samo jedan interes jednu korisnu stvar koju imaju od nas pa da onda pricamo..
Ja to ne gleam tako.
Ovo je bilo otreznjujuce za Bosnjake,a nadam se da ih ko u tvom postu gore ima dosta pametnih i da su vidjeli kako medju nama zive ljudi koji su spremni prodat oca i mater a kamoli princip za vlastitu korist.
Fadil?
Od prvog dana sam isto tvrdio.Namjesten proces a koji ne bi prosao bez izdajnika medju nama.
Nema podloge u prici da Ameri ne zele dobro Bosnjacima u BiH.Cak i sa ovom spodobom na celu a proci ce i ovo,evo cetvrtina je prosla.
Ja rijec prijateljstvo sam koristio i koristicu..jer SAD jesu nas prijatelj,dokazani.
Evropa stara kurva,to nije..nikad i nece bit. Dokazano. Il da se prisjetimo francuskog krmeta miterandta i raznih lordova ovnova iz vremena kad smo krvarili.
I rekoh necu ispravljat krivu drinu a opet
Da mi je cuti samo jedan interes jednu korisnu stvar koju imaju od nas pa da onda pricamo..
dream of spring...
- ironman
- sirius

Ja,usput.
Ustavni sud odbacio zalbu.
6 godina ostaje.
Pa da vidimo dokle ce.
Ustavni sud odbacio zalbu.
6 godina ostaje.
Pa da vidimo dokle ce.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1458 times
irone jel ti ko kad reko "nema dzabe ni u stare babe"
sto bi ameri trosili infrastrukturu na tebe bolan, jesil normalan, sta ti mislis ko si ti il ko smo mi
mora bit interes
ja sam ubjedjen da su Ameri ovdje iz 2 razloga:
- usporavanje Ruskog satelita Srba i po mogucnosti okretanje Srba na pro-zapadnu stranu, preko Bosnjaka mogu svima pokazat kako Ameri brinu o svakome ako hoce
- zbog brige o Bosnjacima, ili preciznije Muslimanima, Ameri mogu reci da nisu najveci islamofobi u historiji covjecanstva s obzirom sta sve ponosno finansiraju ili sami licno izvode radove po muslimanskom svijetu... Jer ako im ko sta kaze oni ce reci "pogledajte kako o Alijinim levatima brinemo"
da Srbi cetnici imalo vide dalje od nosa i okrenu se od Rusa, mi bi im bili od Amera prvi poklon paket dobrodoslice
sto bi ameri trosili infrastrukturu na tebe bolan, jesil normalan, sta ti mislis ko si ti il ko smo mi
mora bit interes
ja sam ubjedjen da su Ameri ovdje iz 2 razloga:
- usporavanje Ruskog satelita Srba i po mogucnosti okretanje Srba na pro-zapadnu stranu, preko Bosnjaka mogu svima pokazat kako Ameri brinu o svakome ako hoce
- zbog brige o Bosnjacima, ili preciznije Muslimanima, Ameri mogu reci da nisu najveci islamofobi u historiji covjecanstva s obzirom sta sve ponosno finansiraju ili sami licno izvode radove po muslimanskom svijetu... Jer ako im ko sta kaze oni ce reci "pogledajte kako o Alijinim levatima brinemo"
da Srbi cetnici imalo vide dalje od nosa i okrenu se od Rusa, mi bi im bili od Amera prvi poklon paket dobrodoslice
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
- Status: Online
Ma jok, bolje ga je govnetom nakarminiti. A i boja je ista, ne bi niko ništa ni primijetio. Ok, ima “miris”, ali taj je njima svakako ko parfem dole..ElTriconi wrote: 03 Nov 2025, 17:06Kolka bi kazna bila kad bih ja oso dol u capljinu i popiso mu se usta? Morel stoja poklopit?Rum wrote: 03 Nov 2025, 12:05 U Čapljini podignut spomenik ratnom zločincu Slobodanu Praljku. Gdje su reakcije?
Zašto šute političari? Zašto šuti Denis Bećirović, Konaković, Sabina Ćudić, Forto? Zašto šute Christian Schmidt i Julian Reilly?
![]()
![]()
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58322 times
- Been thanked: 10465 times
Ti bi odmah na najskuplju varijantu, to bi se morali porefenat nas par da platimo kaznu, pa jaMelek wrote: 04 Nov 2025, 20:23Ma jok, bolje ga je govnetom nakarminiti. A i boja je ista, ne bi niko ništa ni primijetio. Ok, ima “miris”, ali taj je njima svakako ko parfem dole..ElTriconi wrote: 03 Nov 2025, 17:06
Kolka bi kazna bila kad bih ja oso dol u capljinu i popiso mu se usta? Morel stoja poklopit?![]()
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Veliki Trump covjek mira I ljubaviironman wrote: 04 Nov 2025, 15:17 Al ako sad ne uspijes u naumu da dokazes da nam ameri nisu prijateljui neces nikad .
Na celu administracije necovjek koji postavio video kako iz aviona prosipa govna po vlastitom narodu![]()
I dalje NEDA srbadiji da pomisle da SE probaju odcjepiti
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
Dovede sebi ramu isaka, fudu kasumovica, kolute i njive, bakire i sebije, na kraju i one lisaje sabinu i fortu, i vice di nam je drzava, stajeovo, sta se desaJe?
Ma biz
Ma biz
Dozvolite da se obratimo
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28801 times
NEMA DANA ŽALOSTI ZBOG TRAGEDIJE U TUZLI
BIO JE KAD SE DESIO ZLOČIN U SRBIJI
TO SU TE INVALIDNE STRUKTURE TROJKE
BIO JE KAD SE DESIO ZLOČIN U SRBIJI
TO SU TE INVALIDNE STRUKTURE TROJKE
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
16 pogunulih u Novom Sadu usljed rusenja nadstresnice vs 19 u Jablanici ne od poplava nego od zemlje i kamenja od nelegalnog kamenoloma i 12 izgorjelih u Tuzli, dom za starija lica.
Kakav smo mi otpad.
Kakav smo mi otpad.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Interes: mir na Balkanu onoliko dugo koliko Dayton traje.ironman wrote: 04 Nov 2025, 16:02 Slazem se. Ovdje se potez nametanja ovih glupana vidi kao neprijateljski cin.
Ja to ne gleam tako.
Fadil?
I rekoh necu ispravljat krivu drinu a opet![]()
Sada će neko napisati “Kao da im za to trebaju Bošnjaci? Mogli su dati Srbiji Bosnu i Hercegovinu ili je podjeliti između Srba i Hrvata a Bošnjaci da potpuno nestanu ili budi kao Kurdi. Nisu im trebali Bošnjaci za to ali su to ipak učinili, znak da su nam prijatelji”.
Ne, koliko god ne htjeli većinski muslimansku državu u Europi, tako ne ni željeli ni veliki Srbiju ili nastavak Srboslavije bez Slovenije i Hrvatske. A Hrvati su već dobili šta su htjeli, očišćenu Hrvatsku i vladari entiteta kojeg na papiru djele sa Bošnjacima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Dobro, koja budala ovo organizuje?
Zna da idu na incident, zna se kome to sve ide na ruku, i ono opet to dozvoli?
Ko upravlja tim jebenim gradom i za koga rade?
Zna da idu na incident, zna se kome to sve ide na ruku, i ono opet to dozvoli?
Ko upravlja tim jebenim gradom i za koga rade?
Dozvolite da se obratimo
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Koliko ofirno koristiš ChatGPT kad pišeš statuse od 0 do Benjamina Karić?
Toliko o naučnici.
Nije ni čudo da je domet predavanje u Vitezu.
Toliko o naučnici.
Nije ni čudo da je domet predavanje u Vitezu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ovaj cojek je mozda i najveci debil u moru debila koji su se ikad pojavili na javnoj sceni.
Kako ovoliki komad budale dodje u poziciju da ga se nesto pita, bice ozbiljan predmet na katedrama sirom svijeta.
Pod uslovom da budale prezivimo.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9384 times
- Been thanked: 6063 times
Za njega je previse i predsjednik mjesne zajednice da bude.
Jebo ih Jasmin sve, zajedno sa ovim hodzinim prolivom Lugavicem.
Komunjarske ublehe
Jebo ih Jasmin sve, zajedno sa ovim hodzinim prolivom Lugavicem.
Komunjarske ublehe
The Dark Side Of The Forum...
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 394 times
Laser wrote: 04 Nov 2025, 15:44Pametnom insanu to ne treba dokazivat.ironman wrote: 04 Nov 2025, 15:17 Al ako sad ne uspijes u naumu da dokazes da nam ameri nisu prijateljui neces nikad .
Zaljubljenicima u ameriku ili u bilo šta, džaba je govorit. Ljubav i pamet ne idu zajedno.![]()
Agresori i zlocinci =prijatelji.
To treba poseban mentalni sklop imat u glavi,nest kao sto su ustase naciste smatrali prijateljima,normalni ljudi ne mogu ubojice nevinih smatrati prijateljima,gade im se.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
Treba i onog Njivu popeti na zadnji sprat pa osmuditi, i on je potencijalno opasan.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- ironman
- sirius

Eno sad..lejzer kaze da sam glup a drug hrle da sam budala.
Jeptese ba sve sa prijateljima i neprijateljima
Jeptese ba sve sa prijateljima i neprijateljima
dream of spring...