SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25822 times
- Been thanked: 26370 times
- Status: Offline
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7924 times
- Been thanked: 18735 times
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Ko biva trebala je izvrsit zeni abortus
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2838 times
- Been thanked: 23399 times
- Status: Online
Ko li je njenu porodio,nije nas usrecio.A ciju je to ona porodila,zar umije?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4090 times
- Been thanked: 3756 times
Ne znam o kome govori ali je očigledno iz Trojke, ili neki njen kritičar.
Ma kakav abortus, meni zvuči kao bezazlena šala koja uopšte ne aludira na abortus.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Evo sad sam vidio. Govori o Redži Lezemanu iz SDP-a. Ma kakav abortus?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Maja
- Administrator

- HAVANA
- Forumaš godine

Jebo seku sta ima nako?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma nema veze sa abortusom, nije napisala nešto poput “Kud ga onda kada je se rodio nisam bacila u kantu za smeće ili mu mater udarila u stomak kada je bila trudna”.
Samo je ukazala da na ironiju života, prije 30 godina mu je porodila majku a danas su na suprotnim stranama politike.
Ova hajka što je se digla podsjeća na izvrtanje riječi, kada je Predrag Kojović nešto izjavio za (mislim da je) Dodikov prijedlog “Ako ovo prođe ne mora Bosna i Hercegovina ni postojati”, a Fikret Prevljak mu odgovorio “Tebe neće biti a Bosna i Hercegovina će biti vječna” da mu prijeti ubistvom, a svako od nas je Dodika počastio bar jednom sa “Bila je BiH i prije tebe a bit će je i poslije tebe” a niko od nas nije time pomislio da planiramo ubiti Dodika.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
A evo šta je shupak izjavio i šta je bio povod
Aha, hajmo od početka. Srbija je izvršila agresiju i genocid i oko toga se svi slažemo, ali trenutno je Izrael aktivni genocidaš.
Želim time reći, da me ko pogrešno ne shvati, Izrael trenutno vrši genocid. U ovom momentu mnoge države poput Irske, Španije i hrpa drugih država bojkotuju Izrael, i svaki sportaš podržava Netanyahua i cionističku politiku.
To kako mnoge države danas tretiraju Izrael, tako su tretirali Srbiju 90-ih. Bojkotovali su ih, pljuvali ih, moderno je u filmovima bilo da su Srbi zločinci i negativci, i svakog sportaša je trebalo onda bojkotovati jer je bio simpatizer Miloševića, ali to su radili prije 30 godina.
Ja lično da se pitam, ne bi od sportaša iz Srbije bilo mjesta ni za djecu, a kamoli za odrasle, ali bi onda i taj prvi Lemezan i ostali SDPovci takvima odgovorili “Ma nisu svi Srbi četnici, to su sportisti, prestanite živiti u mržnji i generalizirati” a sada taj shupak okreće tu priču i govori suprotno.
Ima jevreja koji su protiv izraelskog genocida ali takvi se nalaze širom svijeta, ali u Izraelu je svaki jevrej cionista.
Aha, hajmo od početka. Srbija je izvršila agresiju i genocid i oko toga se svi slažemo, ali trenutno je Izrael aktivni genocidaš.
Želim time reći, da me ko pogrešno ne shvati, Izrael trenutno vrši genocid. U ovom momentu mnoge države poput Irske, Španije i hrpa drugih država bojkotuju Izrael, i svaki sportaš podržava Netanyahua i cionističku politiku.
To kako mnoge države danas tretiraju Izrael, tako su tretirali Srbiju 90-ih. Bojkotovali su ih, pljuvali ih, moderno je u filmovima bilo da su Srbi zločinci i negativci, i svakog sportaša je trebalo onda bojkotovati jer je bio simpatizer Miloševića, ali to su radili prije 30 godina.
Ja lično da se pitam, ne bi od sportaša iz Srbije bilo mjesta ni za djecu, a kamoli za odrasle, ali bi onda i taj prvi Lemezan i ostali SDPovci takvima odgovorili “Ma nisu svi Srbi četnici, to su sportisti, prestanite živiti u mržnji i generalizirati” a sada taj shupak okreće tu priču i govori suprotno.
Ima jevreja koji su protiv izraelskog genocida ali takvi se nalaze širom svijeta, ali u Izraelu je svaki jevrej cionista.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 371 times
Pa ako uzmemo u obzir njenu strucnost,to bi bilo dovoljno da olize mladunce ko kravaHAVANA wrote: 08 Nov 2025, 13:51 Ko li je njenu porodio,nije nas usrecio.A ciju je to ona porodila,zar umije?
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13153 times
- Been thanked: 14235 times
Koji odron od ljekara moras biti da ovo izjavis...zbog ovoga se diploma oduzima ...
- Maja
- Administrator

Naseef Mushroom wrote: 09 Nov 2025, 05:51Ma nema veze sa abortusom, nije napisala nešto poput “Kud ga onda kada je se rodio nisam bacila u kantu za smeće ili mu mater udarila u stomak kada je bila trudna”.
Pa gdje ce otvoreno reci trebala sam ga abortirati pa da je tuzi.
Samo je upakovala.
Sad zaista nije vrijeme da kontriras sto ti je inace specijalnost jer je ovdje sve jasno.
- HAVANA
- Forumaš godine

- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13153 times
- Been thanked: 14235 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40991 times
- Been thanked: 27562 times
Niko me neće voljeti, ni više ni manje, zbog nečega što neko napiše o meni.
Naročito neki moj osvjedočeni mrzitelj.
Daju mi previše prostora s obzirom na činjenice koje navode. Ne zaslužujem toliko pažnje.
Bolje bi bilo usmjeriti se na zlostavljanje djece, nepažnju i zanemarenost staraca i štićenika domova, ali ja tamo nisam bila direktor pa nemaju metu.
Nisam žena koja izgleda, ukrašava i šuti.
Ne uklapam se u to i, nisam nikad.
Kad su mogli pisati o onakvom Aliji rahmetli da je saradnik OZNE, o Bakiru da je šef balkanske mafije, onda može i meni ovo.
Narod nije blećak. Svako će po svojoj pameti zaključiti i postupiti.
Ja znam gdje sam.Uvijek isto i, uvijek sve izdržati, uz Božiju pomoć.
Borba nam je propisana.
Naročito neki moj osvjedočeni mrzitelj.
Daju mi previše prostora s obzirom na činjenice koje navode. Ne zaslužujem toliko pažnje.
Bolje bi bilo usmjeriti se na zlostavljanje djece, nepažnju i zanemarenost staraca i štićenika domova, ali ja tamo nisam bila direktor pa nemaju metu.
Nisam žena koja izgleda, ukrašava i šuti.
Ne uklapam se u to i, nisam nikad.
Kad su mogli pisati o onakvom Aliji rahmetli da je saradnik OZNE, o Bakiru da je šef balkanske mafije, onda može i meni ovo.
Narod nije blećak. Svako će po svojoj pameti zaključiti i postupiti.
Ja znam gdje sam.Uvijek isto i, uvijek sve izdržati, uz Božiju pomoć.
Borba nam je propisana.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Maja
- Administrator

Malo cu srat pa spominjat Allaha.
Malo cu varati pa spominjat Allaha.
Malo cu krasti pa spominjati Allaha
Ona nije dostojna da uopste spominje Allaha jer ne da se zrna jednog nije pokajala ni priznala svoje greske, nego ih nastavlja ciniti. A nije vrijedna ni da Aliju citira.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa to bi bilo isto kao kada bi sad neko napisao, Maja citirala Nazifa i ne slaže se sa njegovim postom. To znači da je upozorenje pred banovanje, samo je ljepše upakovala jer ne može otvoreno napisati.Maja wrote: 09 Nov 2025, 10:33Naseef Mushroom wrote: 09 Nov 2025, 05:51
Ma nema veze sa abortusom, nije napisala nešto poput “Kud ga onda kada je se rodio nisam bacila u kantu za smeće ili mu mater udarila u stomak kada je bila trudna”.
Zemlja zove Nazifa, Nazife javi se
Pa gdje ce otvoreno reci trebala sam ga abortirati pa da je tuzi.
Samo je upakovala.
Sad zaista nije vrijeme da kontriras sto ti je inace specijalnost jer je ovdje sve jasno.
Znači jedna strana vidi jedno a druga drugo šta je napisano, i svako može nagađati dok neko to otvoreno ne napiše..
Da, ja volim kontrirati, ali kod strašnih, žalosnih i osjetljivih tema to ne radim iz očiglednih razloga, ali ovdje stvarno ne vidim abortus.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Za sve one koji vide u ovome abortus, i da je rekla (i dalje ne vidim to ali neka bude radi diskusije), šta je to toliko strašno to reći nekome ko već ima 30 godina?
Jedno je reći nekome nešto gdje još postoji mogućnost za to, npr. trudnoj ženi da abortira, a drugo je reći nekome to ko je se rodio već prije 3 decenije.
Jedno je reći nekome nešto gdje još postoji mogućnost za to, npr. trudnoj ženi da abortira, a drugo je reći nekome to ko je se rodio već prije 3 decenije.
- Maja
- Administrator

Hajde nazife idi bgt na drugu temu jer si daleko svjetlosnim godinama od toga da budes u pravu