Ma ne znam ja to fino izrezat i servirat.
Al je zaista jaaako dobro i socno.

Ma ne znam ja to fino izrezat i servirat.

U Kineza.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Uuuuuuu majstorski!!!!uvijek_kontra wrote: 08 Nov 2025, 20:01 Vecerica na Martinovo. Danas se most pretvara u vino.Trebala bi guska ili patka, al nitko ne voli.
Inace ne volim vino uopste, osim neki dobri slatki muskat ali ovo je nesto posebno, kupila kad sam bila u Parmi. Fortana del Casaro - sirarevo vino. Pravi ga obitelj iz Parme koja se bavi proizvodnjom parmigiano reggiano. Slatko, pjenusavo.. savrseno.

Ja namjerno ostavim nesto da nije 100% u vinklu bas da more izvlacit zivce onima kojima smetaMorgen wrote: 09 Nov 2025, 15:31 Joooj ja sam mali Monk…. kako ja voooooilim kad je nešto složeno kao pod konac, a onaj jedan kolačić u desnom donjem uglu iskače iz toga, hoću da poludim

Fala ti u njiOvo i moje imeElTriconi wrote: 09 Nov 2025, 15:39Ja namjerno ostavim nesto da nije 100% u vinklu bas da more izvlacit zivce onima kojima smetaMorgen wrote: 09 Nov 2025, 15:31 Joooj ja sam mali Monk…. kako ja voooooilim kad je nešto složeno kao pod konac, a onaj jedan kolačić u desnom donjem uglu iskače iz toga, hoću da poludim![]()

Ucim citav zivot da ne postoji savrseno, nekad i kad je dobro namjerno metnem da nije bas i stas. Prifati da je tako i nekad daj sebi oduska, pa ja

Al to je jace od mene

Kod mene plakar odmah kad udjes u stan, vidjet cesMorgen wrote: 09 Nov 2025, 15:58Al to je jace od meneElTriconi wrote: 09 Nov 2025, 15:52
Ucim citav zivot da ne postoji savrseno, nekad i kad je dobro namjerno metnem da nije bas i stas. Prifati da je tako i nekad daj sebi oduska, pa ja![]()
Kad se naprimer vrata ormara ne zatvore skroz ….. uuuuaaa
Al da ne začatavamo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)