Pa sto onda moras da radis, pored penzije, ako si obezbijedio sve to tako finorocko wrote: 09 Nov 2025, 18:03Nije za ovo. kriv Veliki Trump nego Demokrate.
A ja nije da se hvalim Jos uvijek radim na mom drugom radnom mjestu. Ja I supruga smo stvorili da nemozemo potrosit da zivimo 300 godina I pramunucad smo obezbjedili.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4658 times
- Been thanked: 3738 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15065 times
- Been thanked: 25929 times
Workaholic cojekMelek wrote: 09 Nov 2025, 18:07Pa sto onda moras da radis, pored penzije, ako si obezbijedio sve to tako finorocko wrote: 09 Nov 2025, 18:03
Nije za ovo. kriv Veliki Trump nego Demokrate.
A ja nije da se hvalim Jos uvijek radim na mom drugom radnom mjestu. Ja I supruga smo stvorili da nemozemo potrosit da zivimo 300 godina I pramunucad smo obezbjedili.![]()
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 15065 times
- Been thanked: 25929 times
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 198 times
Zato da imam dvije mirovine vojnu I civilnu a novaca nikad dosta ,Jos nisam upozna nekoga da mi je rekao imam dovoljo ,vazda moze viseMelek wrote: 09 Nov 2025, 18:07Pa sto onda moras da radis, pored penzije, ako si obezbijedio sve to tako finorocko wrote: 09 Nov 2025, 18:03
Nije za ovo. kriv Veliki Trump nego Demokrate.
A ja nije da se hvalim Jos uvijek radim na mom drugom radnom mjestu. Ja I supruga smo stvorili da nemozemo potrosit da zivimo 300 godina I pramunucad smo obezbjedili.![]()
Mozda se sutra probudim I kazem Odo kupiti neketninu u Swedskoj
Sta ti.mislis da Sam ja 60- 70 godina star

Ja bolan radim svoj posao i u vojsci I u civilstvu
Da budem jasan samo se mora umrijet i.platit poreze,
Znaci ne radim sto moram nego sto volim novac.
Kapitalizam.
Last edited by rocko on 10 Nov 2025, 06:11, edited 3 times in total.
- rocko
- Inventar foruma

- rocko
- Inventar foruma

Veliki Trump majistor nad majistorima slomi Demokrate glasase da se otvori drzava a zauzvrat dobili golden shower od Velikog Trumpa.
Sve sto su postigli je da su ugrozili Demokratske senatore koji su na listama slijedece godine
- Melek
- Deer Hunter

A baš se sjećam one godine kad sam odveo familiju na Floridu na tri sedmice prije krstarenja u Karibiji, u jednom hotelu neki did na recepciji, ima brat-bratu jedno 85 najmanje. Leluja tamo i jedva nam popuni registracije soba. Meni došlo da ja popunim mjesto njega, on vidno nemere. Žena i djeca suze pustili nad tom scenom. Tako je to u vas, vi morate rintati dok ne krepate a ja sa socijalkom ovo napravim bez problemarocko wrote: 10 Nov 2025, 00:49Zato da imam dvije mirovine vojnu I civilnu a novaca nikad dosta ,Jos nisam upozna nekoga da mi je rekao imam dovoljo ,vazda moze viseMelek wrote: 09 Nov 2025, 18:07
Pa sto onda moras da radis, pored penzije, ako si obezbijedio sve to tako fino![]()
Kapitalizam.
A keš, to je kapitalizam, dobro veliš
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

De bolan nelupaj gluposti imam familije PO swedskoj dodjem vidim sta sam.ja stvorio sta su oni stvorili a isti posao svi ljekariMelek wrote: 10 Nov 2025, 07:10A baš se sjećam one godine kad sam odveo familiju na Floridu na tri sedmice prije krstarenja u Karibiji, u jednom hotelu neki did na recepciji, ima brat-bratu jedno 85 najmanje. Leluja tamo i jedva nam popuni registracije soba. Meni došlo da ja popunim mjesto njega, on vidno nemere. Žena i djeca suze pustili nad tom scenom. Tako je to u vas, vi morate rintati dok ne krepate a ja sa socijalkom ovo napravim bez problemarocko wrote: 10 Nov 2025, 00:49
Zato da imam dvije mirovine vojnu I civilnu a novaca nikad dosta ,Jos nisam upozna nekoga da mi je rekao imam dovoljo ,vazda moze vise
Kapitalizam.
A keš, to je kapitalizam, dobro veliš![]()
Idi bizi jebo Florida ja prodo kucu na Floridi , lijepa Aruba florida ti je odmaraliste za bijedu I ono radnicku klasu.
Krstarenje zadnja vrsta odmora to je ono za bijedu kad se skucka za koji dinar ,mojne se Tim hvaliti negovori nikome da si isao na krstarenje nesramoti se
Nemora se nista sem.umrijet I plati porez .
vidis koliko forumanm ubih se kako mi je tesko
Nego gdje su slike gevera ha socijalac?
- Melek
- Deer Hunter

Pa u tebe je onda ta familija ruljci žešći, neka polukvalifikovana radna snagarocko wrote: 10 Nov 2025, 07:49 De bolan nelupaj gluposti imam familije PO swedskoj dodjem vidim sta sam.ja stvorio sta su oni stvorili a isti posao svi ljekari
Idi bizi jebo Florida ja prodo kucu na Floridi , lijepa Aruba florida ti je odmaraliste za bijedu I ono radnicku klasu.
Krstarenje zadnja vrsta odmora to je ono za bijedu kad se skucka za koji dinar ,mojne se Tim hvaliti negovori nikome da si isao na krstarenje nesramoti se
Nego, zar nisi ti iz Moscow, Idaho? To je zveka gora od Floride neuporedivo.
A evo, mlatno sam prije par sedmica dva srndaća pa kuham trofeje. Nama socijalcima ne daju gevere pa sam moro da ih mlatnem onim ruskim jurišnim ašovom
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10193 times
- Been thanked: 10566 times
- Status: Online
Čujete li vi njega?
I (state your name)
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- ironman
- sirius

- Has thanked: 29142 times
- Been thanked: 30351 times
Kaze novac od tarifa.
Tarife su namet koji uvoznik placa na robu koju uvozi iz inostranstva.
Pa ih normalno onda mora ukalkulisat u cijenu.
Koju placaju njegovi kupci.
I placaju skuplje jer tarife postoje.
Ali stoka u krdu zvanom maga to ne konta .
Mufloni misle da tarife placa drzava kojoj su nametnute
I to smatraju pobjedom jer ne kontaju.
Tarife su namet koji uvoznik placa na robu koju uvozi iz inostranstva.
Pa ih normalno onda mora ukalkulisat u cijenu.
Koju placaju njegovi kupci.
I placaju skuplje jer tarife postoje.
Ali stoka u krdu zvanom maga to ne konta .
Mufloni misle da tarife placa drzava kojoj su nametnute
I to smatraju pobjedom jer ne kontaju.
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

samo slike gevera sa komadom paprira kojem pise Melek za Raju sa Bosanskog Foruma, ovo moze biti bilo cija slika.Melek wrote: 10 Nov 2025, 13:07Pa u tebe je onda ta familija ruljci žešći, neka polukvalifikovana radna snagarocko wrote: 10 Nov 2025, 07:49 De bolan nelupaj gluposti imam familije PO swedskoj dodjem vidim sta sam.ja stvorio sta su oni stvorili a isti posao svi ljekari
A evo, mlatno sam prije par sedmica dva srndaća pa kuham trofeje. Nama socijalcima ne daju gevere pa sam moro da ih mlatnem onim ruskim jurišnim ašovom
att.ZuC76f2c9UkM0RlZbCjHTwDADxfyYxU2dPC18Ga2YzE.jpeg
Kao sto rekoh obadvoje ljekari, isao Sam ja I u posjetu komsijama starijim insanima Koji zive u socijalnim stanovima iskreno za starije ljude NEMA bolje od swedske obisao I Stockholm I Malmo I bio na sjevernom polu kazem komisiji cija je Ono Kuca kaze to je Kuca Dede Mazije ( deda mraza)
Nisam ja rekao da oni nemaju Ali to je ono Kuca auto u grazi, nesto ustedjevine, nigdje onog pasivne zarade, Evo ja cu SE opkladiti da Quds Koji je imao svoju molersku firmu sa mozda desetaka zaposlenih I'ma 3 puta vise nego 90% Sweda, zaboravi kralja I Raju oko njega.
Nisam bolan gdje cu ja biti iz Idaho. ja Sam ti iz Bosne , Posavac.
Za tvoju informaciju jedna od mojih Kuca je u Moscow al ne u Idaho nego Vermont. Imam kucu I u New Hampshire,
Ja ti radim jednu sedmicu u bolnici , 20 sati telehelta ( od kuce) I slobodan 3 sedmica, Tako da od Juna do Januara sam izmedju VT-NH I moje primarne adresse, onda ide Aruba - primarna adressa. U medjuvremenu ide SE u lov po Montani , Wyomingu, Dakotas.
Ja Sam ti Jos prije 20 kusur godina pokupovao rentala po VT, NH , TX, u Texasu kupis Kucu za 100K I rentas je za 1300 mjesecno to ti je 13% povrat NEMA banke sa toliko visokom kamatom.
Birvaktile kuce po VT i NH ( rentali posebno prije 9/11) isli od 60 do 100K za rental sa 3-4 stana . sve pasivna zarada,
I Tako ovi dodju iz swedske a u mojoj garazi zenina auta da nepricamo o meni Porshe 911 carrera I cayenne za zime.
A ja dolazio nekada davno u skolu zimskog ratovanja pa onda New England bio trening za upravljanje motornim sankama. I skontam nebi bilo lose pokupovati par rentala vidim manjak stanbenog prostora.
Ja ti zivim u duboko plavoj drzavi a to Fuddo baca bombe o Indiana I kukuruzima
I sada jer Sam prije ovoga radio cak 80 minuta odoh SE obuci I odoh loviti, Archery sezona. luk strijela I tu SE vidi koje pravi lovac.
Tezak Zivot j... ga
- Melek
- Deer Hunter

Ok pa jel radiš za NOTCH ili Alice Peck, Clear Choice, gdje?rocko wrote: 10 Nov 2025, 20:11samo slike gevera sa komadom paprira kojem pise Melek za Raju sa Bosanskog Foruma, ovo moze biti bilo cija slika.Melek wrote: 10 Nov 2025, 13:07
Pa u tebe je onda ta familija ruljci žešći, neka polukvalifikovana radna snaga
att.ZuC76f2c9UkM0RlZbCjHTwDADxfyYxU2dPC18Ga2YzE.jpeg
Kao sto rekoh obadvoje ljekari, isao Sam ja I u posjetu komsijama starijim insanima Koji zive u socijalnim stanovima iskreno za starije ljude NEMA bolje od swedske obisao I Stockholm I Malmo I bio na sjevernom polu kazem komisiji cija je Ono Kuca kaze to je Kuca Dede Mazije ( deda mraza)
Nisam ja rekao da oni nemaju Ali to je ono Kuca auto u grazi, nesto ustedjevine, nigdje onog pasivne zarade, Evo ja cu SE opkladiti da Quds Koji je imao svoju molersku firmu sa mozda desetaka zaposlenih I'ma 3 puta vise nego 90% Sweda, zaboravi kralja I Raju oko njega.
Za tvoju informaciju jedna od mojih Kuca je u Moscow al ne u Idaho nego Vermont. Imam kucu I u New Hampshire,
Ja ti radim jednu sedmicu u bolnici , 20 sati telehelta ( od kuce) I slobodan 3 sedmica, Tako da od Juna do Januara sam izmedju VT-NH I moje primarne adresse, onda ide Aruba - primarna adressa. U medjuvremenu ide SE u lov po Montani , Wyomingu, Dakotas.
Ja Sam ti Jos prije 20 kusur godina pokupovao rentala po VT, NH , TX, u Texasu kupis Kucu za 100K I rentas je za 1300 mjesecno to ti je 13% povrat NEMA banke sa toliko visokom kamatom.
Birvaktile kuce po VT i NH ( rentali posebno prije 9/11) isli od 60 do 100K za rental sa 3-4 stana . sve pasivna zarada,
I Tako ovi dodju iz swedske a u mojoj garazi zenina auta da nepricamo o meni Porshe 911 carrera I cayenne za zime.
A ja dolazio nekada davno u skolu zimskog ratovanja pa onda New England bio trening za upravljanje motornim sankama. I skontam nebi bilo lose pokupovati par rentala vidim manjak stanbenog prostora.
asy
I sada jer Sam prije ovoga radio cak 80 minuta odoh SE obuci I odoh loviti, Archery sezona. luk strijela I tu SE vidi koje pravi lovac.
Tezak Zivot j... ga![]()
Ako ne maslaš, sad si mi easy target
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

nope , clear choice Ono doc in the box.Melek wrote: 10 Nov 2025, 21:05Ok pa jel radiš za NOTCH ili Alice Peck, Clear Choice, gdje?rocko wrote: 10 Nov 2025, 20:11
samo slike gevera sa komadom paprira kojem pise Melek za Raju sa Bosanskog Foruma, ovo moze biti bilo cija slika.
asy
Tezak Zivot j... ga![]()
Ako ne maslaš, sad si mi easy target![]()
Alice je dio dartmouth-hitchcock
gdje ba ST. Albans to prodjem pokraj samo kad idem u Montreal Canada.
nisi obratio Dobro paznju ja dodjem kad neradim Ili kad radim od kuce telehealth VT I NH to mi nije permanentna adressa.
procitaj ponovo
- Melek
- Deer Hunter

Jel znaš Milana Radovanovića ili Aleksandru Tomašek npr?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.