Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Srbija

Post by storm »

ZMAJ wrote:
storm wrote:
ZMAJ wrote:
Mirelam wrote:Ma nista ti nisi skontao.Hrvati su to uzeli da napadnu Bosnu, a Srbija uzima da bi je branila.
Imali ste sa Hrvatima veoma prijateljske odnose dok klinton ne odvede u Split i Aliju i Franja...aj se lažemo malo...
Lažeš...

bili su ok odnosi dok nisu sjeli zajedno Franjo i Sloba...
Znam, na moru u CG mi pričao frajer iz Hercegovine. Kako su oni imali NORe onda su naplaćivali granate i Hrvatima i Muslimanima . Jednom se dogodilo da Hrvati jako napadnu a Muslimani nemaju para. Srbi opale po Hrvatima kad zove oficir Bošnjak i govori da nemaju para....Kuća časti stigao je odgovor od Srba. :D. Dobro je dok je nerešeno biće para.
Storme, a srednja Bosna, ko se tamo klao??? Moja pokojna baba. Ne laži ratovali su Hrvati i Bošnjacii jedni protiv drugih sve dok vam Bili nije naredio da se pomirite.
Koji dio moje teze nije bio jasan?
Dok nisu počeli cijepati Bosnu Franjo i Slobo nije bilo sukoba...možda poneki incident, uglavnom kriminalnog predznaka.
Nakon tih dogovora, krenulo je ( ubojstvo Blaža Kraljevića i dalje )
Gdje sam napisao da nisu ratovali ABIH i HVO?
A napisao sam i zbog čega. ( i zbog koga )
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

[quote="storm"

Koji dio moje teze nije bio jasan?
Dok nisu počeli cijepati Bosnu Franjo i Slobo nije bilo sukoba...možda poneki incident, uglavnom kriminalnog predznaka.
Nakon tih dogovora, krenulo je ( ubojstvo Blaža Kraljevića i dalje )
Gdje sam napisao da nisu ratovali ABIH i HVO?
A napisao sam i zbog čega. ( i zbog koga )[/quote]
Sory, nisam dobro razumeo , umesto Sloba ja pročitiao Alija :lupa ...moja greška ;)
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times

Post by Mirelam »

Ko Poncije Pilat nakon razapinjana operu se ruke i gotova prica.Ocuh i maceha slozno Bosnu na kriz ili krst razapese , zrtvujuci ko biva svoju djecu,a Bosnje i Bosance gledase ko kolateralnu stetu.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

kao sto i rekoh oni se naoruzavaju da stite bosance od sebe
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:kao sto i rekoh oni se naoruzavaju da stite bosance od sebe
Da je glupi Sloba imao 99. S300 Milica Rakić bi danas bila živa a mi sve mostove na Dunavu. Da sam ja bio neko mudo u gradu još bi mi onaj pontonski most stajao, a svi strani brodovi plaćali prolaz kad se noću otvori ponton. Napravite gospodo ono šta ste srušili pa tek onda sklanjamo ponton. Žeželjev most neće završiti do ko zna kad...posle 3 godine jedva lukove sastavili....bljak.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ne razumjem kako mores spominjat uopste pricu oko kosova bombardovanja, prvu zrtvu nesrecno djete milicu na noshi...

zasto je nelogicno? ti si tad bio podaleko...

toliko o tome koliko ti je bilo stalo za otadzbinu

da smo imali s 300 ti bi osto ?

:123
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:ne razumjem kako mores spominjat uopste pricu oko kosova bombardovanja, prvu zrtvu nesrecno djete milicu na noshi...

zasto je nelogicno? ti si tad bio podaleko...

toliko o tome koliko ti je bilo stalo za otadzbinu

da smo imali s 300 ti bi osto ?

:123
RANKECCCCC NE IZMIŠLJAJ. Prvi dan bombardovanja sam bio u inostranstvu, već sam sutra došao u Srbiju. Posle šest sedam dana sam moje poslao u inostranstvo jer deca od 7 i 10 godina nisu potrebni da brane državu. Ja sam ostao ovde i otišao u VOJNI ODSEK. Tamo su mi rekli da im NE TREBAM. Kad je nestalo i cigareta i piva ja se setim tvoje Crne Gore i zamolim jednog drugara da me prebaci u BIH. On kaže koji moj da te prebacujem svaki dan idu autobusi za Trebinje. I tako sam otišao i ja. Čime bi doprineo i da sam ostao? Naša jedinica iz 1991. je komplet zamenjena novim rezervistima.
To što si ti bio dobrovoljac u ratu u BIH samnom nema veze. Ja sam bio mobilisan 1991. u Hrvatskoj kao pripadnik JNA. Kada se potpisao Vensov plan demobilisali su me. U ratu u BIH nisu slali rezerviste tako da tamo nisam bio. Dobrovoljac da budem??? Za koga??? Burazer od tetke je 1992 bio na mostu u Bogojevu, vojna policija. Onim jadnim seljacima koji su švercovali pivo i cigarete su uzimali i pivo i cigarete kao "carinu" kada su išli Arkanovi šleperi i cisterne nisu smeli ni da ih zaustave. Znači trebao sam za Arkana da gubim glavu a on da plačka po Hr i BIH???
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

bla bla bla
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Bakir kaže da mirno spavate!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3908 times
Been thanked: 2942 times

Post by Pasaga »

KOMESAR wrote:Bakir kaže da mirno spavate!
..ahhhh...ljubi ga babo..... :p
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:bla bla bla
zabole me baš šta misliš...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

naravno da te zabole...

na kosovo si mogao otici dobrovoljno ko i mnogi, pravac pristina sa vojnickom knjizicom mada su mnogi dosli i sa licnom kartom samo...

za tvoju informaciju pored bosne, ucesnik sam rata u ocuvanju integriteta teritorije sfjr koji drzava priznaje do proleca 1992, dubrovacko i trebinjsko ratiste u mom slucaju, potom kosovo 1998 prije bombardovanja kada se rat vodio skoro godinu dana u unistavanju gerile siptarske koja je stalno atakovala na policiju i po selima srspkim..., i tokom bombardovanja kada je bio konacan epilog tj kraj rata...

ya rayliku od drugih zemalja u regionu dje su odavno priznata im prava, pa imaju i penzije na sto sta kod nas je deceije dvije milosevicevu parolu o eucescu u ratu astavljalo demokratsko rukovodstvo j yuti izdajnici pa smo tim toboz neucescem ispali krelci i majmuni a svi vi ostali puno pametniji... u hrvatskoj ispade vise braitelja od penzionera ... ali ih postuju...

no, promjenilo se, moralo je... i kancelarija evropska je prihvatila zakon predlozeni kao i ministartsvo za boracka pitanja i ubrzo ce biti usvojen... to nema veze sa vlascu koja ce biti... evo u novembru se potpisao memorandum sa 32 fakulteta u srbiji ya besplatno skolovanje za decu boraca... krenulo je i evo deo toga:

Država Srbija je ponosna na svoje borce, država Srbija je ponosna na one koji su je branili. Ovo je deo našeg duga prema njima, njihovim porodicama i ovo je način da čitavo društvo pokaže koliko cenimo njihovu žrtvu", rekao je Vulin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Vulin je rekao da će novim zakonom o socijalnim davanjima za veterene i njihove porodice biti obezbeđeno besplatno visoko obrazovanje za decu palih boraca, ratnih vojnih invalida i boraca.

što se tiče novog zakona ocekuje se brzo jer je povucen kako bi se raymotrile eke prituzbe aktivista takozvanih oko zrtava seksualog naislja uratu i nestalih, da se i oni ubace u zako , o ono sovno je proslo kancelariju evropsku i nasu... a izmejdu ostalog je i sledece

Zakon predviđa da penzije dobiju svi koji su učestvovali u Drugom svetskom ratu, kao i oni koji su bili deo jugoslovenske vojske i učestvovali u vojnim akcijama sa ciljem očuvanja "teritrorijalnog integriteta Jugoslavije" u ratovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini do proleća 1992. godine.

Penzije će dobiti i oni koji su učestvovali u ratu na Kosovu u periodu od 24. marta do 26. juna 1999. godine.

ono sto je zalosno je da je beograd od 1993 uveo 50 procenata popusta na info stan, a u ns tek sada je predlozio grad i krenuo da to dadne i borcima ovog kraja... slobo je ocito gledo samo svoje beogradjane...

ok nije nam lako, ali pokrenulo se i dolazi pravda na svoje...

tako da prije no sto laprdas ovdje s tolkim zarom o nekoj pravdi za srbe , podji od cijenice da smo u srbiji degradirani bili dvije deceije...

i prije ego krees kupovat te jebene s 300 zapitaj se ko ce ti snjima ratovat junace?

mi koji smo izjebani i dvije decenije sklonjeni u cosak dok se marva nakotila?

:jok
nidje porazeni nijesmo na vojno polje a ispadosmo najveci gubitnici

sto se hrvatske i srbije tice, oni ce svoje nastaviti ali ko saveznici u cerupanju bosne... kako su i imali planove... ok imali su i bosnjaci svoje dzamahiristicke ciljeve ...

vrjeme je za mir
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Rankec i trebate biti penzionisani , naročito oni koji su ranjeni i ostali vojni invalidi. Uvek sam podržavao sve one joji su bili pripadnici JNA ili JA kasnije. Ali koji qrac su nam bili potrebni arkanovci šešeljevci i šta ti znam koje jedinice....jesi dobrovoljac? Jesi, e nema ni Arkana ni Šešelja već pripadnika regularne armije i samo tu neko može biti dobrovoljac...ko su oni Škorpioni koji su snimili film kako streljaju vojnike u Srebrenici? Pod čijom je to komandom? Sve je moralo biti jedinstveno i pod jednom komandom...i ti i ja znamo da su neke dobrovoljačke jedinice pljačkale i verujem da je tebe više sramota zbog njih koji vama redovnim borcima okaljaše obraz...
I treba da dobijete povlastice...j.... ti državu....ma to nam je tradicija...seti se filma Sve će to narod pozlatiti
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Tito je imao odličnu devizu: ŽIVIMO KAO DA ĆE 100 GODINA BITI MIR, SPREMAJMO SE KAO DA ĆE SUTRA POČETI RAT...Nisam za rat sa nikim al defanzivno moderno oruzje nam ne smeta...Kole je oteo pola države Mišković isto Matijević ...da ih ne nabrajam...nek plate S300
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

Sjecam se kako je jednom moja prijateljica Srpkinja izjavila - Srbi nisu normalni..sirotinja bez noge i ruke a u kolo se ubate..igraju i pjevaju..
A uvijek sirotinja nahebe...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Biba wrote:Sjecam se kako je jednom moja prijateljica Srpkinja izjavila - Srbi nisu normalni..sirotinja bez noge i ruke a u kolo se ubate..igraju i pjevaju..
A uvijek sirotinja nahebe...
Baš tako...ko bi drugi no sirotinja najebala...jbg ne mogu svi nositi pivske gajbe i zaraditi kintu ko mali Marko :(
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

ZMAJ wrote:Rankec i trebate biti penzionisani , naročito oni koji su ranjeni i ostali vojni invalidi. Uvek sam podržavao sve one joji su bili pripadnici JNA ili JA kasnije. Ali koji qrac su nam bili potrebni arkanovci šešeljevci i šta ti znam koje jedinice....jesi dobrovoljac? Jesi, e nema ni Arkana ni Šešelja već pripadnika regularne armije i samo tu neko može biti dobrovoljac...ko su oni Škorpioni koji su snimili film kako streljaju vojnike u Srebrenici? Pod čijom je to komandom? Sve je moralo biti jedinstveno i pod jednom komandom...i ti i ja znamo da su neke dobrovoljačke jedinice pljačkale i verujem da je tebe više sramota zbog njih koji vama redovnim borcima okaljaše obraz...
I treba da dobijete povlastice...j.... ti državu....ma to nam je tradicija...seti se filma Sve će to narod pozlatiti

skorpion su bili jedinca za obezbedjivanje "naftne paltforme" tj zaliha afte koja se skladistila u erdutu... od kancelarije iz bg osnovana...
pokrivanje sverca, arkanovog zarad slobe i kompanije... dakle bili su cuvari najveceg blaga rata jer nekom rat ekom brat...

potom su poslati po nalogu kancelarije u bg da odrade ono sto su uradili u srebrenici...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:
ZMAJ wrote:Rankec i trebate biti penzionisani , naročito oni koji su ranjeni i ostali vojni invalidi. Uvek sam podržavao sve one joji su bili pripadnici JNA ili JA kasnije. Ali koji qrac su nam bili potrebni arkanovci šešeljevci i šta ti znam koje jedinice....jesi dobrovoljac? Jesi, e nema ni Arkana ni Šešelja već pripadnika regularne armije i samo tu neko može biti dobrovoljac...ko su oni Škorpioni koji su snimili film kako streljaju vojnike u Srebrenici? Pod čijom je to komandom? Sve je moralo biti jedinstveno i pod jednom komandom...i ti i ja znamo da su neke dobrovoljačke jedinice pljačkale i verujem da je tebe više sramota zbog njih koji vama redovnim borcima okaljaše obraz...

skorpion su bili jedinca za obezbedjivanje "naftne paltforme" tj zaliha afte koja se skladistila u erdutu... od kancelarije iz bg osnovana...
pokrivanje sverca, arkanovog zarad slobe i kompanije... dakle bili su cuvari najveceg blaga rata jer nekom rat ekom brat...

potom su poslati po nalogu kancelarije u bg da odrade ono sto su uradili u srebrenici...
U prevodu čuvari lopova... Neumem reći šta osećam...verujem ni ti koji si sa časnim namerama bio na svim ratštima...jbg ranec....Sve će to narod pozlatiti...
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

da, ocito su od prvog dana imali interes... licni... srpski arod je pored otvoreih eprijatelja imao i svoje rukovodstvo...e msto su nas izigrali, em sto na nama pravise kaijere svercom mutnim krvavim biznsom, em su nas kao narod i ukaljali tim skorpionima...

tesko je srbiji sa svim tim cinjenicama... da je srbija imala nekog poput 1914 , ovo bi bila druga prica...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:da, ocito su od prvog dana imali interes... licni... srpski arod je pored otvoreih eprijatelja imao i svoje rukovodstvo...e msto su nas izigrali, em sto na nama pravise kaijere svercom mutnim krvavim biznsom, em su nas kao narod i ukaljali tim skorpionima...

tesko je srbiji sa svim tim cinjenicama... da je srbija imala nekog poput 1914 , ovo bi bila druga prica...
Ovo potpisujem...od reči do reči si u pravu :ok
Post Reply

Return to “EX YU”