Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4597 times
- Been thanked: 3615 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Ova Alexandra nije nase gore list tomasek poljaci vjerovatno.
A .mile predaje na med school pametan djecko
- Melek
- Deer Hunter

Skontaću te ja. Mirno spavaj, rata neće biti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

Kako ide ? vidim udevero si se zadatkom , UVM MC I'ma jedno cirka 3000 providers izmedju VT NH NYS
Da ti.pomognem.primarna address MI je u pustinji/prairie I drzava je Plava , behki vrlo draga
Tu radim in person and Telehealth I ne uzimam nove pacijente Al mogu za tebe napraviti iznimku
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1458 times
- rocko
- Inventar foruma

Veliki Trump voli zrelo zemskinje I'ma svojih mana voli zensko al.pedofil nije
Veci je problem sto se ispostavlja da je 6 January bio zavjera ,protiv Velikog Trumpa da se prikrije kradza izbora
Ispalo da je bombe pred glavna sjedista rep I dem partije u noci Januara 5 na January 6 postavila bivsa pripadnica capitol police koja je u to vrijeme vec radila za CIA a zna se da su u posjeti kapitolu od nekih 300 hiljada ljudi ucestvovali.nekih 500-600 ( pola uhapsenih su bili kontrademonstranti aka demokrati) I da su vecinu prozora polupali neki tipovi koji nikada nisu uhapsenih a da je par njih indentifikovano kao radnici ukrajinskog fsb.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 1458 times
Negdje je isplivalo gledao sam da je puno FBI agenata dobilo promotion na 6 January, da su oni infiltrirani agenti imali svoje pripremljene "jadnike" koje ce jeftino uhapsit na teskim zlodjelima i isprsit se kako su safe the nationrocko wrote: 12 Nov 2025, 09:17Veliki Trump voli zrelo zemskinje I'ma svojih mana voli zensko al.pedofil nije
Veci je problem sto se ispostavlja da je 6 January bio zavjera ,protiv Velikog Trumpa da se prikrije kradza izbora
Ispalo da je bombe pred glavna sjedista rep I dem partije u noci Januara 5 na January 6 postavila bivsa pripadnica capitol police koja je u to vrijeme vec radila za CIA a zna se da su u posjeti kapitolu od nekih 300 hiljada ljudi ucestvovali.nekih 500-600 ( pola uhapsenih su bili kontrademonstranti aka demokrati) I da su vecinu prozora polupali neki tipovi koji nikada nisu uhapsenih a da je par njih indentifikovano kao radnici ukrajinskog fsb.
- Melek
- Deer Hunter

Pa jel i ona čistačica što kažeš da ti je komšinica isto u pustinji živi?rocko wrote: 11 Nov 2025, 23:39Kako ide ? vidim udevero si se zadatkom , UVM MC I'ma jedno cirka 3000 providers izmedju VT NH NYS
Da ti.pomognem.primarna address MI je u pustinji/prairie I drzava je Plava , behki vrlo draga
Tu radim in person and Telehealth I ne uzimam nove pacijente Al mogu za tebe napraviti iznimku
Ma jok ti, dok se ti ponašaš ko pacijent ne možeš ti biti nikakav provajder, to medicina primijeti na vrijeme.
Nego, kod kojeg providera ideš, to ti nama reci.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

Ispalo je da su izbori bili ukradeni dokazi ubjedljiva pobjeda Velikog Trumpa 2024.tuzlak1212 wrote: 12 Nov 2025, 09:20Negdje je isplivalo gledao sam da je puno FBI agenata dobilo promotion na 6 January, da su oni infiltrirani agenti imali svoje pripremljene "jadnike" koje ce jeftino uhapsit na teskim zlodjelima i isprsit se kako su safe the nationrocko wrote: 12 Nov 2025, 09:17
Veliki Trump voli zrelo zemskinje I'ma svojih mana voli zensko al.pedofil nije
Comey kako je krenulo ide I on I McNabb u tvorza, sad sve lazi deep state uzlaze na povrsinu .
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10003 times
- Been thanked: 10245 times
Šta kako ide procedura? Budala zna da je trebao reći svoje ime a ne pročitati taj tekst
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- rocko
- Inventar foruma

Nije vise komsinica otela banka kucu 2012.Melek wrote: 12 Nov 2025, 09:23Pa jel i ona čistačica što kažeš da ti je komšinica isto u pustinji živi?rocko wrote: 11 Nov 2025, 23:39
Kako ide ? vidim udevero si se zadatkom , UVM MC I'ma jedno cirka 3000 providers izmedju VT NH NYS
Ma jok ti, dok se ti ponašaš ko pacijent ne možeš ti biti nikakav provajder, to medicina primijeti na vrijeme.
Nego, kod kojeg providera ideš, to ti nama reci.
Nisam rekao da zivim u pustinji rekao Sam da je drzava prairie I desert vrlo Plava Behki draga. I'ma I planina Puno visokih sa cetinarskom sumom, blizu granice sa Mexico nije Texas nekad zivio u tx tamo Sam zavrsio fakultet.
Ad hominem .
Dobar Sam ja cak 4 zvjezdice kakvih I'ma , jaran mi.ima1.9 zvjezdica .
Moj provider je moja dobra prijateljica strasno dobar ljekari I da znas kakva je koka ubija. A PO cinu je pukovnik.
Nego kako ide zadaca jesi nasao u uvm mc od 3000 providers jedno 20 Bosnjaka I Bosanca
Joj kako te karam , I'ma da te karam dok ti ne dodje tetka iz Bosanske Krupe
- rocko
- Inventar foruma

Nebi vjerovala koliko se nove vojske zbuni zato se to par puta vjezba I onda ide zvanicno I tad vecina pocne da pravi greske , stress zato se kaze ja reci svoje ime.
A ne ide Veliki Trump u vojsku da on polozi zakletvu to jeste da kaze svoje ime
To je. Vise formalnost cermonijalnon jer su vec potpisali enlistment forms
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
- rocko
- Inventar foruma

De ba Fuddo ovo ko onaj uradak sa fake Border Patrol.
Ovom pogledas profil on se Jos nije oporavio od pobjede Velikog Trumpa 2016 , pobjedu 2024 Jos nije ni poceo procesuirati.
Last edited by rocko on 12 Nov 2025, 17:38, edited 1 time in total.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27431 times
- Been thanked: 28080 times
- rocko
- Inventar foruma

Clinton I Bajdo su na listi,
Trump nije cak I ovaj fake email kaze da je rekao njoj da prestane I ono on je znao . Vjerovatno recepcioner prijavio da je u mar a lago sa epstinom dosla maloljetnica koja nije sa njim u srodstvu a posto je vec bio osudjen u 2008 normalno Veliki Trump.kao gazda rekao njoj da se to vise ne ponovi a Epsteinu oduzeo clanstvo.