Šokantno otkriće: Svinjetina se nalazi,.....................

Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 23617 times
Been thanked: 21594 times
Status: Offline

Re: Šokantno otkriće: Svinjetina se nalazi,.....................

Post by Masamune » 12 Nov 2025, 11:53

HAVANA wrote: 12 Nov 2025, 11:27 Pa ne navracamo mi nikog pobogu da jede svinjetinu.Mati mi je prva ne jede.Nego vazda se trude da nas i nju ogade.Eto to je zlo najvece.Mi samo reagujemo jer smatramo se uvrijedjenim.A ti standardno reagujes kad mi odgovorimo.Dok nas bockaju to je ok.A bingo moze proizvodit kurtone s ukusom speka ako mu je cejf.U svom na svom.Kome ne pase nek on napravi firmu pa pravi sta mu je qrcu cejf.
Stvar je u tome što ti ne možeš napisati ni najobičniju opservaciju o nekom ponašanju, a da ne budeš predmet prozivanja ako si bezbožnik. Drugi musliman to može slobodno konstatovati, ali kad to kaže ateista onda hej stani ne može tako jer ti ponižavaš. Ne moraš ostaviti 10-15 postova u sat vremena na ovakvim temama da bi bio predmet neke ovakve prozivke koja je opet uglavnom neosnovana. Osnovana je po pitanju Matana, jer on stvarno ubija u pojam s tim čak i mene.

Eto, dva puta u zadnjih mjesec dva je bila baš takva situacija samo na ovoj temi. Pa da vidimo:
Masamune wrote: 16 Oct 2025, 07:40 Svinjetina se nalazi samo u vašim opterećenim glavama.
Jedan jedini post kad je bila neka diskusija u oktobru. Jasno je i pticama na grani na kakve ljude se ovo odnosi. Nikako na sve muslimane. Ne odnosi se ni na većinu.

Na to, naravno, ide ovo:
Masamune wrote: 16 Oct 2025, 12:10
Maja wrote: 16 Oct 2025, 11:44 Opet ti i Havana glavni na temi :oo
Ja postavih jedan post od kad je Rum oživio temu, a Havana, Rum, Fudo i Morgen po 10-15 :oo
Mora da je taj moj baš dobro zabolio :mmm
I naravno, nešto slično se ponovilo mjesec kasnije kao reakcija na Rumovo ponašanje i ponovo manje više ista opservacija (Rum i njegovo postupanje, te gotovo svi znaju da pretjeruje) da bi to bilo svedeno na "Havana i ti prozivate muslimane i ponižavamo one koji to jesu ili se trude da to budu" što je nonsens samo takav i očigledno pretjerivanje.

Šta bi tek bilo da sam recimo kao Matan? Ali bujrum, na pravom su putu da me natjeraju da postanem kao on u kontekstu religija samo što bi to bilo na steroidima. Vidjeli biste tek tad šta znači srati po religijama i vjernicima.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 979 times
Been thanked: 1480 times
Status: Online

Post by tuzlak1212 » 12 Nov 2025, 12:12

Rum je slikao nesto sto se desava i ko musliman ima kritiku
Rum nije prozivao ateiste
Ja sam pricao da je nezdravo to jesti

Vi niste branili svinjetinu nego ste napali muslimane
Tu je ogromna razlika ko sta iznosi

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 12 Nov 2025, 12:20

tuzlak1212 wrote: 12 Nov 2025, 12:12 Rum je slikao nesto sto se desava i ko musliman ima kritiku

Isto tako Havana kao neko ko konzumira to meso ima pravo da uzvrati na tu kritiku. Ne bih baš bio siguran da nas s tim ne proziva sudeći po njegovim upisima zadnjih mjeseci. On to obično radi namjerno da izazove reakciju i to je jasan motiv. Havana je to mogao ignorisati, ali nije i ima pravo odgovoriti. Tebe ja nisam spomenuo.

Ne, napadnut je konkretno Rum s obzirom da sve ovo što radi mjesecima na većini drugih foruma bio bi trajno banovan. Ne zbog ovog konkretno već kad se to nabere zbog posmrtnica i kenjanju po tim ljudima gotovo sigurno. Naravno, nakon ovakvih Majinih postova on se sigurno neće na ovome zaustaviti, već je samo dobio dodatni vjetar u leđa. Al zato Havana i ja nekog diramo i mi smo krivi. Jah... ako je već tako onda bolje da vam stvarno ubuduće dajem materijal za to na dnevnoj bazi.
Last edited by Masamune on 12 Nov 2025, 12:31, edited 5 times in total.

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2982 times
Been thanked: 24721 times

Post by HAVANA » 12 Nov 2025, 12:24

Kako mislis napali,mozes citirati to i sta je razlika izmedju rumove kritike i nase kritike tih stavova? Sta ocekujes da klimnemo glavom kad gadite tu hranu,ljude koji je jedu,proizvode,da klimnemo glavom na konstataciju da je toliko nezdrava i da cemo svi poumirat ako je okusimo...A nazivise se ljudi jeduci je...Nidje veze sve skupa.Eto vama bogom dano da pricate sta hocete a mi da klimamo glavom.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 29343 times
Been thanked: 33572 times

Post by Zanki » 12 Nov 2025, 12:49

Maja wrote: 12 Nov 2025, 11:18 Ne moras se suzdrzavati jer hvala bogu uvijek sam govorila da na forumu nema osobe koju ne volim i da ne volim samo neke osobine te osobe, tako da sta god ko napise imacu isto misljenje o njemu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Caveat emptor

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 10043 times
Been thanked: 10280 times

Post by Zana » 12 Nov 2025, 13:10

HAVANA wrote: 12 Nov 2025, 12:24 Kako mislis napali,mozes citirati to i sta je razlika izmedju rumove kritike i nase kritike tih stavova? Sta ocekujes da klimnemo glavom kad gadite tu hranu,ljude koji je jedu,proizvode,da klimnemo glavom na konstataciju da je toliko nezdrava i da cemo svi poumirat ako je okusimo...A nazivise se ljudi jeduci je...Nidje veze sve skupa.Eto vama bogom dano da pricate sta hocete a mi da klimamo glavom.
Ne znam kako ti neko može ogaditi nešto što ti voliš da jedeš? Ako si toliko siguran u ispravnost svoje ishrane šta te briga ko šta kaže? Ili, sad se sjetih, da ateisti ne vole kad ih se prepada paklom, pa šta vas briga kad ionako ne vjerujete. Ne razumijem stvarno :p
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 32444 times
Been thanked: 30340 times

Post by Morgen » 12 Nov 2025, 13:22

Zana wrote: 12 Nov 2025, 13:10
HAVANA wrote: 12 Nov 2025, 12:24 Kako mislis napali,mozes citirati to i sta je razlika izmedju rumove kritike i nase kritike tih stavova? Sta ocekujes da klimnemo glavom kad gadite tu hranu,ljude koji je jedu,proizvode,da klimnemo glavom na konstataciju da je toliko nezdrava i da cemo svi poumirat ako je okusimo...A nazivise se ljudi jeduci je...Nidje veze sve skupa.Eto vama bogom dano da pricate sta hocete a mi da klimamo glavom.
Ne znam kako ti neko može ogaditi nešto što ti voliš da jedeš? Ako si toliko siguran u ispravnost svoje ishrane šta te briga ko šta kaže? Ili, sad se sjetih, da ateisti ne vole kad ih se prepada paklom, pa šta vas briga kad ionako ne vjerujete. Ne razumijem stvarno :p
Ne radi se o „ogaditi“ frau zana
Djesssss

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 12 Nov 2025, 13:29

Masamune wrote: 12 Nov 2025, 12:20
tuzlak1212 wrote: 12 Nov 2025, 12:12 Rum je slikao nesto sto se desava i ko musliman ima kritiku

Isto tako Havana kao neko ko konzumira to meso ima pravo da uzvrati na tu kritiku. Ne bih baš bio siguran da nas s tim ne proziva sudeći po njegovim upisima zadnjih mjeseci. On to obično radi namjerno da izazove reakciju i to je jasan motiv. Havana je to mogao ignorisati, ali nije i ima pravo odgovoriti. Tebe ja nisam spomenuo.

Ne, napadnut je konkretno Rum s obzirom da sve ovo što radi mjesecima na većini drugih foruma bio bi trajno banovan. Ne zbog ovog konkretno već kad se to nabere zbog posmrtnica i kenjanju po tim ljudima gotovo sigurno. Naravno, nakon ovakvih Majinih postova on se sigurno neće na ovome zaustaviti, već je samo dobio dodatni vjetar u leđa. Al zato Havana i ja nekog diramo i mi smo krivi. Jah... ako je već tako onda bolje da vam stvarno ubuduće dajem materijal za to na dnevnoj bazi.
al Rum je samo okacio sliku sa FB i napisao da Bingo pakuje svinjsko meso
nije cak nista ni kritikovoa, samo je konstatirao da se i to sad desava

evo da ponovim
Rum wrote: 05 Nov 2025, 10:00 Bingo, je počeo sa proizvodnjom i pakovanjem svinjskih proizvoda

snaptik_7568987778051034380_0.jpeg
svinjetina se uopste nije dotakla s aspekta islama
sve ostalo sto je napisano je havana krenuo kako prave municije ovo ono, budalastine nevezane za temu
ja havani kazem da doktori ne preporucuju svinjetinu, on odgovara pazi "ja cu u dzehennem" iako ja vjeru spomenuo nisam
pa ja nekad mislim da vi vise o vjeri razmisljate nego muslimani, evo Bgm

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 12 Nov 2025, 13:37

To o čemu ste vas dvojica pričali mene se ne dotiče. Naravno da je tačno da je svinjetina najmanje kvalitetno meso i da je bolje da istu ljudi što manje konzumiraju. To je svima jasno. Ja nju konzumiram možda jednom mjesečno i to samo ako mi prahne nešto od suhovine.

Havana je mogao da ne reaguje. Za Ruma je jasna stvar jer on sa ovim namjerno izaziva reakcije ljudi kao što je provlačio i slike o smrtovnicama kad je bio mnogo direktniji. Nećemo se praviti da smo djeca.

Prvenstveno to što radi ne šalje dobru reklamu za ovaj forum.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 12 Nov 2025, 13:38

tuzlak1212 wrote: 12 Nov 2025, 13:29
al Rum je samo okacio sliku sa FB i napisao da Bingo pakuje svinjsko meso
nije cak nista ni kritikovoa, samo je konstatirao da se i to sad desava
Pa nije. Mozda ne poznajes dobro ruma. Hinjski on to 😋

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:

Post by Masamune » 12 Nov 2025, 13:41

Naravno da to radi hinjski i još dobija i vjetar u leđa da nastavi s tim.

Al hajmo mi kriviti Havanu što reaguje na to.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 » 12 Nov 2025, 13:44

vi volite woke i demokrate :D.

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 10043 times
Been thanked: 10280 times

Post by Zana » 12 Nov 2025, 13:45

Morgen wrote: 12 Nov 2025, 13:22

Djesssss
Pa reko je tako, Havana, eno piše

štaima :srce
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 12 Nov 2025, 13:49

Imam i ja smijesnih slika,hocu kacit?

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 12 Nov 2025, 13:51

Pojedem mozda 3 puta mjesecno sunke il prsute,mortadele...Inace pazim na ishranu i vecinom i sve vise jedem kasikom itd Al vako kad citam tacno bi onu glavu od krmeta spuco nazor...

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 58671 times
Been thanked: 10513 times

Post by ElTriconi » 12 Nov 2025, 13:54

Masamune wrote: 12 Nov 2025, 10:38 Havana mrzi muslimane
Image
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 12 Nov 2025, 13:56

HAVANA wrote: 12 Nov 2025, 13:51 Pojedem mozda 3 puta mjesecno sunke il prsute,mortadele...Inace pazim na ishranu i vecinom i sve vise jedem kasikom itd Al vako kad citam tacno bi onu glavu od krmeta spuco nazor...
I oči??????

HAVANA
Penzioner
Penzioner

Post by HAVANA » 12 Nov 2025, 13:57

Ma ne moze.Cak sta vise onda mi se tek jede.A pakao i sve te predstave o njemu ko ide u njega a ko ne, su mi smijesne.Nije da ne volim.Ako ga i ima i moram u njega zbog koluta mortadele, pokenjam im se na pragu tog pakla.Bitno je da ne idu veliki vjernici sto planetu o jadu zabavise.Evo ja cu,nosicu zastavu s krugom mortadele.Ja sam zlo.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10255 times
Been thanked: 17488 times

Post by spacebound » 12 Nov 2025, 13:57

HAVANA wrote: 12 Nov 2025, 08:32 Ok.Ne da mi se naduravat.Nema potrebe.Ne jedes i cao.Ti ces u dzenet ja u dzehenem i cao.Ja cu umrijet mlad ti ces dozivit duboku starost.Ja cu cuclat prsutu izmedju ostalog , pit vina i rakije ti to tvoje...Sve pet.
Sad ti je kasno da mlad umres :ooo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma

Post by Morgen » 12 Nov 2025, 13:57

Zana wrote: 12 Nov 2025, 13:45
Morgen wrote: 12 Nov 2025, 13:22

Djesssss
Pa reko je tako, Havana, eno piše

štaima :srce
Evo u vozu, jos samo sat i po (moj te pipo) do kuce

Post Reply

Return to “Religija”