AMERIKA

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4196 times
Been thanked: 3878 times
Status: Online

Re: AMERIKA

Post by Naseef Mushroom »

A prema kome ja gajim kult ličnosti? :cudi

Prema Trumpu sigurno ne, samo ukazujem da je Trump gowno kao i svi predsjednici prije njega i da je dvolično Trumpa zvati prvim gownetom koji je postao predsjednik.

Volim Aliju Izetbegovića i Erdogana, a Sebiju ne smatram vješticom kakvom je mmogi predstavljaju, i to je to.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14203 times
Been thanked: 23630 times
Status: Offline

Post by Fuddo »

rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:31
Fuddo wrote: 11 Nov 2025, 19:06

Gluposti
Biden je usro sta se usrati moglo, niko ovdje sem rocka i mozda tebe ne gaji taj jebeni kult licnosti prema bilo kome.
Pa hajde, mogu donekle i razumijeti ispiranje mozga, strasna je medijska propaganda, ozbiljni mocnici u sve ulazu bruku para, ali da neko pri zdravom razumu ovog klauna moze nazivati velikim ovim i onim, to je brate zesce ludilo.
Mrznju je normalizovao, zivotni standard srozo, svakom manijaku u svijetu je dao krila i sad gledamo sta gledamo, nacisti nicu ko gljive poslije kise.
U sta ce sve ovo otici, samo Bog dragi zna.
A sve su prilike da cemo svi skupa u tri pizde materine.
Svakim danom Veliki Trump popravila situaciju Evo dokazi otvori drzavu bez I jednog ustupka.
Samo si ti I tvoji istomolisljenici isprani propagandiom Al bar ti nadolazis, svaki danom sve vise otvaras oci
Otvorio drzavu bez i jednog ustupka?
Zamisli, otvorio drzavu koju je on ugasio.
Pa on je nevidjeni genije, zaista je velki.
A ustupak je hrana za sirotinju, zdeavstveno za sirotinju, i sad kad toga vise nema, pa velki je cojek u pm.
A pri tome je isao toliko daleko da je bio spreman ostaviti vojsku, kontrolu leta, milion sluzbi, bez hljeba, da bi ovima ukino gore pobrojano.
I kaze, nisam ja lud, ja sam samo ostrascen.
Dozvolite da se obratimo
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 166 times
Been thanked: 372 times

Post by harlekin »

Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2025, 21:33 A prema kome ja gajim kult ličnosti? :cudi

Prema Trumpu sigurno ne, samo ukazujem da je Trump gowno kao i svi predsjednici prije njega i da je dvolično Trumpa zvati prvim gownetom koji je postao predsjednik.

Volim Aliju Izetbegovića i Erdogana, a Sebiju ne smatram vješticom kakvom je mmogi predstavljaju, i to je to.
Haj ta dvojica jesu ljudine sto jes jes :kafa
Al gospodjetina Sebija je daleko od vjestice,jer vjestice su prilicno sposobne ne samo zlobne.
Ova kokoš i njen mutavi muž da nisu vezani uz Aliju bi prodavali vrganje negdje pored ceste i krali na vagi.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 243 times
Been thanked: 156 times

Post by rocko »

Fuddo wrote: 11 Nov 2025, 21:43
rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:31

Svakim danom Veliki Trump popravila situaciju Evo dokazi otvori drzavu bez I jednog ustupka.
Samo si ti I tvoji istomolisljenici isprani propagandiom Al bar ti nadolazis, svaki danom sve vise otvaras oci
Otvorio drzavu bez i jednog ustupka?
Zamisli, otvorio drzavu koju je on ugasio.
Pa on je nevidjeni genije, zaista je velki.
A ustupak je hrana za sirotinju, zdeavstveno za sirotinju, i sad kad toga vise nema, pa velki je cojek u pm.
A pri tome je isao toliko daleko da je bio spreman ostaviti vojsku, kontrolu leta, milion sluzbi, bez hljeba, da bi ovima ukino gore pobrojano.
I kaze, nisam ja lud, ja sam samo ostrascen.
Ugasili demokrati cim je 8 njih glasali da usvoje produzetak financiranja sto je bilo na stolu od prvog Dana I Republikanci su glasali 14 puta da se otvori Ali u senatu trebas 60 glasova da se to desi zato cim je Jos 8 Demokrate glasalo drzava se otvorila
To je sve na Demokratama koji su zatvorili drzavu jer su htjeli da sve bude jedan packet da se glasa u paketiu za 450 bilions za industriju zdravstvenog osiguranja, bolio ih kurac za sirotinjom nego prioritet Demokrata je bio gurnuti 450 bilions svojim donatorima .

Nije ptistao na ucjenu nepregovara se sa teroristima.
Omanili su demokrati u racunici sve je ovo bilo radi izbora prosle sedmice.

Eno pacova iz dem partije kolju se izmedju sebe. Kao sto Sam ti rekao kraj dem partije.
Last edited by rocko on 11 Nov 2025, 23:33, edited 2 times in total.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2025, 21:30
Fuddo wrote: 11 Nov 2025, 19:06 Gluposti
Biden je usro sta se usrati moglo, niko ovdje sem rocka i mozda tebe ne gaji taj jebeni kult licnosti prema bilo kome.
Pa hajde, mogu donekle i razumijeti ispiranje mozga, strasna je medijska propaganda, ozbiljni mocnici u sve ulazu bruku para, ali da neko pri zdravom razumu ovog klauna moze nazivati velikim ovim i onim, to je brate zesce ludilo.
Mrznju je normalizovao, zivotni standard srozo, svakom manijaku u svijetu je dao krila i sad gledamo sta gledamo, nacisti nicu ko gljive poslije kise.
U sta ce sve ovo otici, samo Bog dragi zna.
A sve su prilike da cemo svi skupa u tri pizde materine.
Masamune wrote: 11 Nov 2025, 19:19 Ne postoji scenario u kojem bilo ko Bidena može zvati velikim ili da ga neko smatra svecem, a pogotovo da mi to lajkamo.
Pa ne mora bukvalno biti “lajkujem jer voliš Bidena” već ako pišeš šta većina voli čuti na forumu, lakše je ostati smireniji.
Da je 80% forumaša ovdje pro-Trump, vraga bi ostali tako mirni na ovoj temi.

Ovdje se npr. može kritikovati Trojka i pomenuti ako je SDA nešto pozitivno uradila, i većina će na to reći “OK”.

Probajte to isto na onom forumu uraditi, i kada vas 20 forumaša opkole, onda ćete ili prestati biti mirni, ili se posvađati, ili ćete okrenuti na zayebanciju i trolati, ili ćete napustiti taj forum.

Kada imaš stav koji je nepopularan, lakše ćeš planuti nego neko šta piše sa čim se većina slaže.

A kada pišeš šta većina voli čuti, onda ćeš biti popularniji a i postovi će ti biti kvalitetniji jer ćeš ih pisati smireno.
Nasko sto je najgore da kazes daj jedan.primjer gdje je Rocko napisao nesto sto je bilo u huji nema sanse da ti pokazu takav post
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

rocko wrote: 11 Nov 2025, 23:32
Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2025, 21:30

Pa ne mora bukvalno biti “lajkujem jer voliš Bidena” već ako pišeš šta većina voli čuti na forumu, lakše je ostati smireniji.
Da je 80% forumaša ovdje pro-Trump, vraga bi ostali tako mirni na ovoj temi.

Ovdje se npr. može kritikovati Trojka i pomenuti ako je SDA nešto pozitivno uradila, i većina će na to reći “OK”.

Probajte to isto na onom forumu uraditi, i kada vas 20 forumaša opkole, onda ćete ili prestati biti mirni, ili se posvađati, ili ćete okrenuti na zayebanciju i trolati, ili ćete napustiti taj forum.

Kada imaš stav koji je nepopularan, lakše ćeš planuti nego neko šta piše sa čim se većina slaže.

A kada pišeš šta većina voli čuti, onda ćeš biti popularniji a i postovi će ti biti kvalitetniji jer ćeš ih pisati smireno.
Nasko sto je najgore da kazes daj jedan.primjer gdje je Rocko napisao nesto sto je bilo u huji nema sanse da ti pokazu takav post
Time sam više mislio kada ti pišu “Što si ljut? Što si nervozan?” a ne da si sam tako reagovao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22462 times
Been thanked: 20568 times

Post by Masamune »

rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:19
Masamune wrote: 11 Nov 2025, 18:23
Jeste sigurno si mi ti bio na pameti cijelu noć :D.

To su samo tvoje projekcije i ništa drugo, a haman ti je ta ideološka zaluđenost velikim smanjila i samorefleksiju na nivo dječaka od 5 godina. Ozbiljno bi malo trebao stati pred ogledalo za početak, a možda i da malo odeš do psihologa da ti pomogne u izbacivanju tog gnjeva i ljutnje koju imaš.
Ne ide ti samo Jos vise pokazijes emocionalnu nezrelost.
Nadji ogledalo jarane pod hitno.
Nastavi dalje sto se mene tice, al ja cu se vratiti temi
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 12 Nov 2025, 05:50
rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:19
Ne ide ti samo Jos vise pokazijes emocionalnu nezrelost.
Nadji ogledalo jarane pod hitno.
Nastavi dalje sto se mene tice, al ja cu se vratiti temi
Nije ba ova tema za tebe jer svakim postom pokazes kako neznas o cemu pricas.

Mozda tema fudbal bi bila vise tvoju nivo .
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

sve si u pravu Karen
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 12 Nov 2025, 09:30 sve si u pravu Karen
Kao sto rekoh nije iva tema za tebe opet si demonstrirao svoje neznanje.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

rocko wrote: 10 Nov 2025, 07:55
Melek wrote: 10 Nov 2025, 07:42

Pazi, govorimo o par stotina hiljada insana. I otkud ti to da su svi državni službenici demokrate. Jel to opet trolaš il ti je pamet izvitoperena?
Ih par storina hiljada, vidis da su beskorisni I da vrijede vec bi oni u vakvoj ekonomiji imali tri ponude za posao, demokrati , nelojalni Velikom Trumpu I sada na kazan nekih hrani Bajdo I Kamala.
Ja I Fuddo sad mozem u roku 20 minuta naci 3 nova radna mijesta da nam Jos plate preseljenje I daju bonusa 20-50 hiljada sto smo uzeli posao

Oni lojalni Velikom Trumpu Jos uvijek rade,Jos se I novi zaposljavaju
Jazuk otpustili 55 hiljada od 3 miliona sad uh I'ma samo 2.9 miliona zaposlenih u Federalnoj sluzbi jel to vise nego sto I'ma naroda u BiH
Zahvaljujući globalizaciji i internetu možemo svi van Amerike više govoriti o dešavanjima u Americi nego prije 40 godina, ali i dalje do neke granice jer ne možemo neke stvari znati poput tebe i Fudde koji živite tamo.

Zato ću se držati onoga gdje sam ja više upoznat, dešavanja u Njemačkoj jer živim tamo.
Ima slična situacija ovdje, nakon toliko decenija planiraju ukinuti socijalnu pomoć za nezaposlene i da država prestane plaćati stanove.

Ovdje je sada nastalo kmečanje “Planirate li toliko stotina hiljada građana napraviti beskućnicima?”.
Ko sluša sa strane, reći će na prvu da je to strašno, ali većina takvih su neradnici, koji godinama samo par puta prihvate posao koje im ponudi biro za zapošljavanje, jer moraju, i onda nakon par dana napuste posao i vrate se na socijalu i tako ponovo.

Zamisli u Bosni i Hercegovini ili bilo kojoj drugoj državi bez socijale ti ponude posao, ti nećeš da radiš, a onda poslije plačes “Pa od čega ću platiti račune? Platiti kiriju? Napuniti frižider? Sebi nešto priuštiti? Počastiti se u restoranu? Otići na lijepo mjesto za godišnji odmor?”
Pa zato ljudi i rade, šta si mislio zašto si trebao prihvatiti posao? :D.
klanac23
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 52 times

Post by klanac23 »

ako smijem znati, gdje u americi, kojoj drzavi?
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

klanac23 wrote: 12 Nov 2025, 14:04 ako smijem znati, gdje u americi, kojoj drzavi?
Ne tako daleko od tebe MI je primarna address ti si ono u AZ.
Ja Sam u drzavi gdje na elektronskim znakovima za road work in progress pise nove puteve gradi guverner....
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:32
Masamune wrote: 11 Nov 2025, 19:19 Ne postoji scenario u kojem bilo ko Bidena može zvati velikim ili da ga neko smatra svecem, a pogotovo da mi to lajkamo.
A Kamala ??? :ha
Kamala još manje. Zato su i propali na izborima.
klanac23
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 52 times

Post by klanac23 »

ne, orlendo florida.i ne ja nego moj sin. ja sam se vratio u bih
nije majmun kriv sto je od njega nastao tramp
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Naseef Mushroom wrote: 12 Nov 2025, 13:32
rocko wrote: 10 Nov 2025, 07:55
Ih par storina hiljada, vidis da su beskorisni I da vrijede vec bi oni u vakvoj ekonomiji imali tri ponude za posao, demokrati , nelojalni Velikom Trumpu I sada na kazan nekih hrani Bajdo I Kamala.
Ja I Fuddo sad mozem u roku 20 minuta naci 3 nova radna mijesta da nam Jos plate preseljenje I daju bonusa 20-50 hiljada sto smo uzeli posao

Oni lojalni Velikom Trumpu Jos uvijek rade,Jos se I novi zaposljavaju
Jazuk otpustili 55 hiljada od 3 miliona sad uh I'ma samo 2.9 miliona zaposlenih u Federalnoj sluzbi jel to vise nego sto I'ma naroda u BiH
Zahvaljujući globalizaciji i internetu možemo svi van Amerike više govoriti o dešavanjima u Americi nego prije 40 godina, ali i dalje do neke granice jer ne možemo neke stvari znati poput tebe i Fudde koji živite tamo.

Zato ću se držati onoga gdje sam ja više upoznat, dešavanja u Njemačkoj jer živim tamo.
Ima slična situacija ovdje, nakon toliko decenija planiraju ukinuti socijalnu pomoć za nezaposlene i da država prestane plaćati stanove.

Ovdje je sada nastalo kmečanje “Planirate li toliko stotina hiljada građana napraviti beskućnicima?”.
Ko sluša sa strane, reći će na prvu da je to strašno, ali većina takvih su neradnici, koji godinama samo par puta prihvate posao koje im ponudi biro za zapošljavanje, jer moraju, i onda nakon par dana napuste posao i vrate se na socijalu i tako ponovo.

Zamisli u Bosni i Hercegovini ili bilo kojoj drugoj državi bez socijale ti ponude posao, ti nećeš da radiš, a onda poslije plačes “Pa od čega ću platiti račune? Platiti kiriju? Napuniti frižider? Sebi nešto priuštiti? Počastiti se u restoranu? Otići na lijepo mjesto za godišnji odmor?”
Pa zato ljudi i rade, šta si mislio zašto si trebao prihvatiti posao? :D.
Nasko hajde intresovati se Al biti emocionalno investiran je simanuto ovdje ljudi koji USA vide na tv pate sto je Veliki Trump pobjedio konda I'm je Kamala mater a Bajdo dido.
Jos ono agresivno krenu valjda I'm to pomaze da ignorisu situaciju oko sebe .
Ja znam da je neki celo kancelar njemacke za sve ostalo moram pogledati na google , znam I'ma Octoberfest .
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Masamune wrote: 12 Nov 2025, 17:57
rocko wrote: 11 Nov 2025, 20:32

A Kamala ??? :ha
Nemoguce imala je podrsku Hollywoodskih zvijezda show biz zvijezda pa donatori 3x vise novca u skrinji nego Veliki Trump.

Oni su propali na izborima jer narod je uz Velikog Trumpa ko god da
Je bio ispred Demokrata izgubio bi .a ovaj put kradja nije mogla proci.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

rocko wrote: 12 Nov 2025, 18:05
Masamune wrote: 12 Nov 2025, 17:57
Nemoguce imala je podrsku Hollywoodskih zvijezda show biz zvijezda pa donatori 3x vise novca u skrinji nego Veliki Trump.

Oni su propali na izborima jer narod je uz Velikog Trumpa
Jeste, ali su podcijenili Trumpa. Ja sam 2 mjeseca pred izbore pisao da on ima veliku šansu da dobije jer su kiksali žestoko. Previše su establišmentu dozvolili da se osili i odvoji od običnih ljudi. Trump je to naravno iskoristio i to je to.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Nego, šta ti rocko misliš o ovom liku Nicku Fuentesu? Ev, ja ga pratim par dana jer je baš interesantna pojava:

Čitam nešto o unutarnjem sukobu za prevlast nad MAGA između ovakvih i onih što lobiraju za Izrael... sad koliko je to u stvarnosti izvan interneta bolje ćeš ti reći, kao i Fudo. Na internetu je rat između ove dvije struje kod Republikanaca.

Ovaj Fuentes je, po generalnim idejama, blizu nekog fašiste, ali po defaultu su današnji fašisti protiv muslimana. Ovom su Jevreji problem i muslimani su mu dragi... dođe kao neki stari tip fašiste, a sebe naravno smatra samo patriotom i odbacuje fašizam koji mu se prebacuje od ovih sa kojima je zaratio među desničarima.

Baš ono kao bosanski lonac svega i svačega unutra, pa i ovakvih likova.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Haman je ovo alt-right vs right tako mu dođe.
Post Reply

Return to “Svijet”