Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22762 times
- Been thanked: 20843 times
- Status: Online
Re: Republikanci/Donald Trump
Gledaj kad tog Eda sa X-a strpaju u zatvor jer je to objavio.
To su privatni mailovi na koje on mislim da nema pravo da ih tako širi... bar mislim. Tako je i kod nas ovdje.
To su privatni mailovi na koje on mislim da nema pravo da ih tako širi... bar mislim. Tako je i kod nas ovdje.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26120 times
- Been thanked: 26754 times
- Status: Offline
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22762 times
- Been thanked: 20843 times
- Status: Online
- ironman
- sirius

A jel.ova Maxwel ona sto je Trump prebacio iz zatvora u maltene hotelski smjestaj skoro?
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 254 times
- Been thanked: 157 times
FakeMasamune wrote: 12 Nov 2025, 18:01 Gledaj kad tog Eda sa X-a strpaju u zatvor jer je to objavio.
- rocko
- Inventar foruma

A sjecamo se ruske zavjere I znamo da nebi oni lagali.o Velikom Trumpu nedo Dragi Bog
- rocko
- Inventar foruma

Doj ka part of the deal za njeno svjedocnjeironman wrote: 12 Nov 2025, 18:04 A jel.ova Maxwel ona sto je Trump prebacio iz zatvora u maltene hotelski smjestaj skoro?
Svjedok pokajnik
- rocko
- Inventar foruma

Maxwell je sve rekla zna se pedofilski lanac Jos ce ispasti pizzagate stvarna zavjera
Dala je dokaze
- ironman
- sirius

- rocko
- Inventar foruma

Spomenut to je upravo emails u pitanju naredio Maxwell da joj se neponovi da dovede maloljetnicu u mar a lago I oduzeo Epsteinu clanstvo u mar a lago jer je vec 2008 Epstein bio osudjen
Zbog ovakvih sranja director I glavni urednim bbc su prije neki dan izgubili poslove.
- rocko
- Inventar foruma

20 hiljada emails I ovo su jedini emails u kojima se spominje Veliki TrumpMasamune wrote: 12 Nov 2025, 18:01 Gledaj kad tog Eda sa X-a strpaju u zatvor jer je to objavio.

- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9711 times
- Been thanked: 9904 times
Klintona su zbog puno gluplje stvari razapinjali
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- rocko
- Inventar foruma

Nope, Clinton je lagao pod zakletvom dok je bio Predsjednik USA.
Monika je bila vise nemoralna jer izgledalo kao Quid pro Quo
Ovdje SE radio 20000 emails I u DVa SE spominje da je Veliki Trump opomenuo Maxvell I oduzeo clanstvo Epstinu.
Na temu Clinton Epstin Maxwell
Last edited by rocko on 12 Nov 2025, 20:25, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Vazda lazi o Velikom Trumpu. I onda se pitaju zato gube, zato sto glasacima prioriteti stanje racuna u banci tj. u novcaniku,
Ako uspije da popravi da za 100 dollars glasac iz granpa iznese dvije a ne jednu kesu kao sto je SADA, bice najuspjesniji Predsjednik USA ikad.
Na temu lazi o Velikom Trumpu
Ako uspije da popravi da za 100 dollars glasac iz granpa iznese dvije a ne jednu kesu kao sto je SADA, bice najuspjesniji Predsjednik USA ikad.
Na temu lazi o Velikom Trumpu
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4450 times
- Been thanked: 3406 times
De ba smiri se. Ne vrijedjaj. Naću te ja garantovano. Bez da ganjam te provajdere. A znaćeš kad te nadjem. Ne šandrcaj više na prazno. Polako.rocko wrote: 12 Nov 2025, 09:39Nije vise komsinica otela banka kucu 2012.Melek wrote: 12 Nov 2025, 09:23
Pa jel i ona čistačica što kažeš da ti je komšinica isto u pustinji živi?
Ma jok ti, dok se ti ponašaš ko pacijent ne možeš ti biti nikakav provajder, to medicina primijeti na vrijeme.
Nego, kod kojeg providera ideš, to ti nama reci.
Nisam rekao da zivim u pustinji rekao Sam da je drzava prairie I desert vrlo Plava Behki draga. I'ma I planina Puno visokih sa cetinarskom sumom, blizu granice sa Mexico nije Texas nekad zivio u tx tamo Sam zavrsio fakultet.
Ad hominem .
Dobar Sam ja cak 4 zvjezdice kakvih I'ma , jaran mi.ima1.9 zvjezdica .
Moj provider je moja dobra prijateljica strasno dobar ljekari I da znas kakva je koka ubija. A PO cinu je pukovnik.
Nego kako ide zadaca jesi nasao u uvm mc od 3000 providers jedno 20 Bosnjaka I Bosanca![]()
Joj kako te karam , I'ma da te karam dok ti ne dodje tetka iz Bosanske Krupe
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- rocko
- Inventar foruma

Kazes ja Sam lud, a Koji si Tek ti onda ludjak , Luidji te zovu kad trosis vrijeme na nekog koga smatras mentalnu bolesnim da ga trazis PO internetu ko da Sam ti zenu guzio a ne na forumu imam drukcije misljenjeMelek wrote: 12 Nov 2025, 20:35De ba smiri se. Ne vrijedjaj. Naću te ja garantovano. Bez da ganjam te provajdere. A znaćeš kad te nadjem. Ne šandrcaj više na prazno. Polako.rocko wrote: 12 Nov 2025, 09:39
Nije vise komsinica otela banka kucu 2012.
Nisam rekao da zivim u pustinji rekao Sam da je drzava prairie I desert vrlo Plava Behki draga. I'ma I planina Puno visokih sa cetinarskom sumom, blizu granice sa Mexico nije Texas nekad zivio u tx tamo Sam zavrsio fakultet.
Ad hominem .
Moj provider je moja dobra prijateljica strasno dobar ljekari I da znas kakva je koka ubija. A PO cinu je pukovnik.
Nego kako ide zadaca jesi nasao u uvm mc od 3000 providers jedno 20 Bosnjaka I Bosanca![]()
I sta kad me nadjes hocemoli SE zabavljat , sta pusices mi kurac?
I da me nadjes mozes mi popusiti, Behko ce morati da te banuje, Swede za to salju u zatvor 2 godine, a onda zna SE .
da ti pomognem ovdje zivim.

da ti nisam mozda nekog u familiji karao pa si zato poludio?
Last edited by rocko on 12 Nov 2025, 20:44, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Melek wrote: 12 Nov 2025, 20:35De ba smiri se. Ne vrijedjaj. Naću te ja garantovano. Bez da ganjam te provajdere. A znaćeš kad te nadjem. Ne šandrcaj više na prazno. Polako.rocko wrote: 12 Nov 2025, 09:39
Nije vise komsinica otela banka kucu 2012.
Ad hominem .
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6425 times
- Been thanked: 5840 times
Dzaba ti i Amerika, i diploma i sve sto imas, kad si obicno smece nepismeno. I sa svakim postom to sve vise i vise pokazujes. To sto velicas Trumpa jos je tvoj najmanji problem. Srami se.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- rocko
- Inventar foruma

Kako ste prosti gospodicna.uvijek_kontra wrote: 12 Nov 2025, 21:56 Dzaba ti i Amerika, i diploma i sve sto imas, kad si obicno smece nepismeno. I sa svakim postom to sve vise i vise pokazujes. To sto velicas Trumpa jos je tvoj najmanji problem. Srami se.
Cega da se sramim sto ukazujem da je Neko mentalno bolestan jer mu je opsesija kako ste vi to tako elokventno srocili. Smece nepismeno.koje velica Velikoga Trumpa.koje on poznaje samo preko nekoga foruma.
Ja mu samo zelim pomoci , da potrazi pomoci dok nije kasno posebno sto tvrdi da posjeduje vatreno oruzje.
Meni moj odgoj nedozvoljava da odgovorim prostaklucima jednoj dami