Lagano je mogao da se takmici.
Jesil rekla da si mamu isto hranila, jel ona bila takva? Bas je lijep macak. Drugaciji nekako skroz.
Moderator: spacebound

Lagano je mogao da se takmici.

Nije, mama je bila skroz crna. A i seka mu je ovakva samo manja.uvijek_kontra wrote: 29 Oct 2025, 00:08Lagano je mogao da se takmici.
Jesil rekla da si mamu isto hranila, jel ona bila takva? Bas je lijep macak. Drugaciji nekako skroz.

Moze, ako nisi punu solila. Ako jesi, samo razmuti s vodom.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 15:19 Skuvala sam nam belu corbu i sad razmisljam da dam macku malu porciju
Piletina, mrkva, celer, riza, jaje, kisela pavlaka, persun… mislim da to loze, ili
Mozda je kontric tu …. Ili neko ko se razume sa takvom ishranom?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Eee pojeo je polauvijek_kontra wrote: 13 Nov 2025, 16:33Moze, ako nisi punu solila. Ako jesi, samo razmuti s vodom.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 15:19 Skuvala sam nam belu corbu i sad razmisljam da dam macku malu porciju
Piletina, mrkva, celer, riza, jaje, kisela pavlaka, persun… mislim da to loze, ili
Mozda je kontric tu …. Ili neko ko se razume sa takvom ishranom?Kad pas ili macak se razboli, takve stvari se kuhaju, obavezno piletina, a povrce ako hoce pojest, super.
I obavezno ubaci recept negdje, ovo prvi put cujem, bela corba.![]()

Zove se moce

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest