Pa za nju je bolje nesto pa bila/ne bila razvedena a necu napisati sta da ne bih ispao nekulturan

Moderator: spacebound
Rum wrote:Trebao jos prutem po guzici kurvu
Ma ne mogu ovakvih stvari nikako. Povraća mi se od ovakvih osoba.Chloe wrote:![]()
Jao @Zeleni, jesi ozbiljan.
Pa možda ih je sve odjednom testirala, izbor najboljeg za nju. Kako može znati ako ih ne upoređuje.![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ne kontam zašto je ona njima slala fotografije svog tijela, ako ona bira .....![]()
Ode mi teorija k vragu ......![]()
![]()
Poslije kabina za mastrubiranje u Americi, pitam se šta je s tim narodom, njihovim seksualnim životima.
Idioti oboje.. No i ja sam se prvo pitao...Chloe wrote:On je psihopata. Nema drugog opravdanja. Razumijem da je povrijeđen, ponižen
ali ovakvim ponašanjem se nije pokazao ništa boljim od nje.![]()
Njegovo ponašanje dovodi do pitanja kakav je on uopće muškarac
kad je ona morala tražiti "ta trane"???![]()
![]()
Zagorka wrote:Trenutno imam pistolj u kuci (zetov). Znam ga upotrijebiti i mm to zna. Dakle ako ga kad nadjem da me vara lijepo cu ga otkociti,uprijeti u njega i natjerati ga golog po komsiluku da leta,pri cemu cu snimati scenu lijevom rukom.
Tako da svi pricaju o nama,da nam se familije sablazne,komsiluk uzima ibrat,i za cijeli zivot da imam obiljezeno dijete,znaci:"to je sin onog sto je gol letao po komsiluku".(jer to se ne zaboravlja)
Ja ba,sta cu to u cetir zida,ili sudski,nije uopce fazon.
Pasaga wrote:Drug Behko..
sve je ovo u dure sto kazes...
samo...nesto previse spominjes ...sise.....
A ona će tebi.Hannibal Lecter wrote:Ja kad bi mi zena prijetila pistoljem reko bi joj slobodno me ispucaj