SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
- Status: Offline
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Veoma džentlmenski.klanac23 wrote: 12 Nov 2025, 16:55 nemoj da vrijedjas smece. ne znam zasto tracite vrijeme na tu smrdulju
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Da vidiš kakve smrdulje rade u Banja Luci, i Mostaru, i to bez diplome.
Ah da, to ne znaš. Tipičan fan Face TV kojem su isprali mozak da su negativci samo u Sarajevu i možda još pokoji u Zenici i Tuzli, dok krive one što im je država od Marijin Dvora do Baščaršije, a sam ne vidi dalje od tog mjesta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4916 times
I mene je
Voli ona zenice svoje sto joj se dive po komentarima, pitam se ima li nase forumasice dje podjahkad
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Vidis kom je ispran mozak i cem je kvaka.Naseef Mushroom wrote: 12 Nov 2025, 18:06Da vidiš kakve smrdulje rade u Banja Luci, i Mostaru, i to bez diplome.
Ah da, to ne znaš. Tipičan fan Face TV kojem su isprali mozak da su negativci samo u Sarajevu i možda još pokoji u Zenici i Tuzli, dok krive one što im je država od Marijin Dvora do Baščaršije, a sam ne vidi dalje od tog mjesta.
Uvijek ljudi koji su uz stakore iz SDA čopora spominju one iz Banja Luke i to im je mjerilo,znaci ak je o Bakiru mjerilo je Dodik,četnik cisti i to kako nekom ne smeta Dodik.A ne smeta jer od njega to i ocekujes od ovog izroda ne a u istom su rangu.Ovu rospiju poredis s drugim nekim drugim propalicama tj ti sam je stavljas u kos s smecem jer gdje bi drugo i sam to znas
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kod drugih i znate samo navesti Dodika i možda još 5 ostalih.harlekin wrote: 12 Nov 2025, 18:26Vidis kom je ispran mozak i cem je kvaka.Naseef Mushroom wrote: 12 Nov 2025, 18:06
Da vidiš kakve smrdulje rade u Banja Luci, i Mostaru, i to bez diplome.
Uvijek ljudi koji su uz stakore iz SDA čopora spominju one iz Banja Luke i to im je mjerilo,znaci ak je o Bakiru mjerilo je Dodik,četnik cisti i to kako nekom ne smeta Dodik.A ne smeta jer od njega to i ocekujes od ovog izroda ne a u istom su rangu.Ovu rospiju poredis s drugim nekim drugim propalicama tj ti sam je stavljas u kos s smecem jer gdje bi drugo i sam to znas![]()
Po rangu kod Bošnjaka, Sebija uopšte nije u istom rangu po problemima.
Kada se Bošnjaci pominju ima Bakir, Konaković, Nikšić, pa onda Ramo, Helez, Denis. Kolika kod Srba i Hrvata treba biti lista da se dođe do jedne srpske i hrvatske Sebije?
A ima ih sigurno ali niko se i ne zanima da li postoje. Kao što rekoh, država od Marijin Dvora do Baščaršije.
Nije problem reći i da kod Bošnjaka ima lopova niti je problem antipatisati Sebiju,
ali kada Senad na svojoj televiziji glumi da izvještava o čitavoj Bosni i Hercegovini kada zove Srbe iz opozicije, a kod kritika uzima samo KCUS u usta i u svakoj emisiji pominje samo Sebija, Sebija, Sebija, onda je očigledno da je satanizacija u pitanju.
To je ista kritika kada drugi napišu “Nije problem hapsiti one iz Sarajeva ali šta je sa onim iz Širokog?”
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8059 times
- Been thanked: 19068 times
Ne znam zasto stalno spominjes Senada koji je smece i lizac guzice trojkasima. Jel to Senad pise Sebijine bolesne objave na facebooku? Jel joj on izdao laznu diplomu? Jel joj on dirigovao kako ce voditi KCUS? Ti ovdje ubijas glasnika. A i bez glasnika znalo bi se sve ovo o njoj. Osim toga, tema je Sebija pa o njoj i pisemo. Druga stvar, njena sranja nemoj ublazavati sranjima Srba i Hrvata. Isto kao da ti sad, ne znam, prebijes Harlekina i kazes pa sta, i Maja je prebila Noru.
Zasto se mozda vise na forumu kritikuju trojkasi, sebija, bakir, zato sto su kao nasi, sto trebaju zastupati nase interese. Od Dodika i Banja Luke to niko ne ocekuje. Od njih se ocekuju samo sranja.
Zasto se mozda vise na forumu kritikuju trojkasi, sebija, bakir, zato sto su kao nasi, sto trebaju zastupati nase interese. Od Dodika i Banja Luke to niko ne ocekuje. Od njih se ocekuju samo sranja.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ohoho Senad je itekako važan u ovomeMaja wrote: 13 Nov 2025, 10:49 Ne znam zasto stalno spominjes Senada koji je smece i lizac guzice trojkasima. Jel to Senad pise Sebijine bolesne objave na facebooku? Jel joj on izdao laznu diplomu? Jel joj on dirigovao kako ce voditi KCUS? Ti ovdje ubijas glasnika. A i bez glasnika znalo bi se sve ovo o njoj. Osim toga, tema je Sebija pa o njoj i pisemo. Druga stvar, njena sranja nemoj ublazavati sranjima Srba i Hrvata. Isto kao da ti sad, ne znam, prebijes Harlekina i kazes pa sta, i Maja je prebila Noru.
Kao prvo, sve je to tačno u zadnjem djelu posta. Nisam ni ja dijete pa da ne znam da je važnije kako će Denis Bećirević postupiti nego Mario Karamatić.
A kao drugo, nisam ja kao Roćko kod Trumpa da 20 puta na dan pomenem “Velika Sebija”
Ako si primjetila, ja uglavnom pomenem Sebiju kada neko drugi vrati temu poslije nekoliko sedmica ili mjeseci u život.
A nije mi ni žena, ni majka, ni kćerka, pa da je branim do zadnjeg atoma svoje snage. Neka svako hvali i pljuje koga hoće.
Ovdje se radi o nekom drugom fenomenu.
Nisi ti, nisam ja, pa neka nije niko na ovom forumu, ali smo manjina jer se većina Bošnjaka nažalost danas informiše samo preko Face i Avaza.
Ne samo da se informiše već su dopustili da ih manipulišu i misle u njihovo ime.
Avaz npr. tu moraš lupom tražiti da nađeš da je Fahro napisao nešto protiv Čovića a nema kojeg Bošnjaka nije popljuvao, od Bakira do Dine.
Jedno je kao ti ili ja, obični ljudi gdje nam je važnije šta će uraditi Bošnjak gradonačelnik našeg grada nego neki Srbin gradonačelnik u Tesliću, ili da pratimo više kako će nešto Lagumdžija izlobirati nego neki Dodikovac.
Ali mediji poput Avaza i Face pokrivaju komplet Bosnu i Hercegovinu sa izvještajima, i kada su im glavna tema Bošnjaci lopovi, a sa druge strane Senad zovne nekog Mitra iz entiteta rs, pa ga simpatično predstavi i postavlja mu lahka pitanja, onda većina Bošnjaka pomisli “Kraj naših lopova trebaju Srbi da vode državu”, nešto protiv čega smo bili 1992. godine.
I zbog takve propagande, danas imamo komentare Bošnjaka u vezi Mektića, Vukanovića, Šarovića i ostalih “To su legende, sad bi ih birao za predsjednika Bosne i Hercegovine!” iako su svi oni četnici koji Bosnu i Hercegovinu pomenu samo ako baš moraju a ali su im puna usta entiteta rs, a neki su od njih bili pripadnici vrs-a i ratni članovi SDS-a, a od Bošnjaka niko ne valja, čak ni onaj gospodin Mirsad Hadžikadić.
Pa jedno vrijeme je kćerka Bakira i Sebije bila veći neprijatelj države kada je se udala od Sanje Vulić iako je Vulićka u poziciji da više može naškoditi državi.
- Maja
- Administrator

Kud bas Jasminu spomenu. Zena se bila naomrsila na Stolac, svaku noc je pijanu vodili da legne, ili bi autom lupala druga auta. Bjezi goni. Procitaj Avdin clanak o Sebiji. Sama je za sve kriva
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23799 times
Napravi li ona tvoja onog mercedesa? 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
I isto su radile i Selma Bajrami i Hana Hadžiavdagić.Maja wrote: 13 Nov 2025, 14:30 Kud bas Jasminu spomenu. Zena se bila naomrsila na Stolac, svaku noc je pijanu vodili da legne, ili bi autom lupala druga auta. Bjezi goni. Procitaj Avdin clanak o Sebiji. Sama je za sve kriva
E sad zamisli da neko želi Selmu i Hanu predstaviti istom ili gorom za državu od Vulić, Majkić, Krišto i Pandurević
E to radi propaganda koji mnogi još ne kontaju.
Time ne mislim, Bože sačuvaj, da ste preglupi da to skontate.
Propagande su baš iz tog razloga opasne jer mogu uticati i na najpametnije osobe.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ali eto, hajd ako neko ne voli Jasminu sa argumentom “mala od skandala” pa i mater joj Sebiju, ali kada sam pročitao kako pljuju Sabinu, kćerku od rahmetli Alije Izetbegovića a i kćerku joj Nađu. Kulturne žene koje gledaju svoj posao i ne ističu se puno u javnosti, onda je očigledno propaganda.
Eto neko će reći “Ma dovoljno je prezime Izetbegović i odmah se naježim!” ali zato je Lana Prlić, bratišna ratnog zločinca baš cool i od tog prezimena se ne naježimo.
Eto neko će reći “Ma dovoljno je prezime Izetbegović i odmah se naježim!” ali zato je Lana Prlić, bratišna ratnog zločinca baš cool i od tog prezimena se ne naježimo.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41211 times
- Been thanked: 27883 times
Nećemo pričati o silovitom odlasku doktora sa KCUSa, nećemo pričati o nikad zastupljenijoj dvojoj praksi, nećemo pričati o nedostatku citostatika, lijekova, flastera...
Nećemo pričati o naručivanju pacijenata za 12 mjeseci...
Nećemo pričati ni o čemu jer nije Sebija direktorica.
Nećemo pričati ni o čemu jer nije Sebija direktorica.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa to pišem svo vrijeme, propaganda.Rum wrote: 16 Nov 2025, 13:13 Nećemo pričati o silovitom odlasku doktora sa KCUSa, nećemo pričati o nikad zastupljenijoj dvojoj praksi, nećemo pričati o nedostatku citostatika, lijekova, flastera...
Nećemo pričati ni o čemu jer nije Sebija direktorica.20251116_131215.jpg20251116_131217.jpg
Nije problem kritikovati i pljuvati Sebiju kao direktoricu KCUS-a.
Ali ako je sada neko drugi direktor, a stanje na KCUS-u je isto ili gore, a niko ne kritikuje više, niti znaju kako se uopšte i zove novi direktor, onda se ne radi ni o konstruktivnoj kritici, niti kritici “ispod pojasa”, već o propagandi.
- Maja
- Administrator

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ama kako nisam u pravu Majo?
Ako nije propaganda, zašto niko ne pominje više KCUS otkad ona nije više direktorica? Ako nije samo propaganda i linč protiv žene, kako ta tema KCUS postade od jedne od najvažnijih u bosanskohercegovačkom društvu do jedne od nevidljivih i najmanje važnih?
Evo Rum je postavio screenschot da tu i dalje sunce ne sija.
Evo izaberi 10 forumaša, bilo kojih 10, i banuj me odmah trajno ako 5 od 10 budu znali bez googlanja, ko je novi direktor KCUS-a.
Eto neka je KCUS poslije Sebije i procvjetao i postao 100x bolji, pa valjda je red da ako je KCUS preko 5 godina bio glavna tema u medijima, se postavi neki mali članak kako je bolje.
Ali nikoga više ne zanima, ni forume, ni portale, ni društvene mreže, ni televizije.
Sva ta briga nije bila da u KCUS-u bude bolje, već samo da Sebija ne bude više direktorica, pa makar bilo i gore.
Samo nek nije SDA, pa makar bilo i gore!”
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41211 times
- Been thanked: 27883 times
Slika večere u KCUS : gusta pileća čorba sa skuhanim žoharom. Poslao bolesnik sliku.
Crno na bijelom ili crni žohar na bijeloj salveti.
To je slika upravljanja Trojke.
Novi 3T MRI aparat ne radi već osam dana, plaćen oko 3,5 miliona KM bez PDV, jer je nekad " neko", neadekvatno obučen, ispustio helijum pritiskom na pogrešno dugme. Sad ce trebati desetine hiljada KM da se aparat ponovo napuni i pusti u funkciju a, bolesnici će još duže čekati. Aparat pušten u rad prije samo 1,5 godinu.
Rezime:
1. Hrana za bolesnike u KCUS očajno loša
2. Dijagnostika spora, phd se čeka po više mjeseci
3. ogromne liste čekanja za usluge na svim klinikama
To je Trojka.
PS. Ne znam zašto bolesnici i uposlenici prijavljuju meni
, direktor iz izborne "trakavice " je tražio da se prijavljuje njemu.
Novi 3T MRI aparat ne radi već osam dana, plaćen oko 3,5 miliona KM bez PDV, jer je nekad " neko", neadekvatno obučen, ispustio helijum pritiskom na pogrešno dugme. Sad ce trebati desetine hiljada KM da se aparat ponovo napuni i pusti u funkciju a, bolesnici će još duže čekati. Aparat pušten u rad prije samo 1,5 godinu.
Rezime:
To je Trojka.
PS. Ne znam zašto bolesnici i uposlenici prijavljuju meni
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa to je isto kao kada je forumaš Shark ovdje pisao mjesecima o zloj Sebiji i onom plački Gavrankapetanoviću ( koji je umislio da je samo on Bogom dat da bude direktor i niko drugi) i kako je on žrtva sistema.Rum wrote: 16 Nov 2025, 22:47 Slika večere u KCUS : gusta pileća čorba sa skuhanim žoharom. Poslao bolesnik sliku.
Rezime:
To je Trojka.
PS. Ne znam zašto bolesnici i uposlenici prijavljuju meni, direktor iz izborne "trakavice " je tražio da se prijavljuje njemu.FB_IMG_1763329587373.jpgFB_IMG_1763329585160.jpgFB_IMG_1763329580020.jpg
A i Gavrankapetanović je sin mladog muslimana Munira, prethodnici nečega za koje mnogi krive Bošnjake da su izgradili svoju elitu, halku, koja je pokvarila bošnjačko društvo umjesto izgradila.
Znači Gavrankapetanović je samo žrtva one aždahe koju je i on stvorio i odhranio.
Znači ne radi se kod kritike Sebije ni o borbi za pravednije društvo, ni poštenije vođenje KCUS-a, ni borbe protiv nepotizma, već samo “Što će š ti kvariti društvo kada mogu ja umjesto tebe kvariti i imati sve beneficije koje tebi pripadaju”.
Time ne mislim na forumaše, već one koji se bore za vlast, forumaši su samo nasjeli na to.
Pa da umjesto Sebije, 10-15 godina Face TV, Avaz, Klix portal i botovi na tom forumu, Kalman radio itd. pominju Josip Pejakovića kao zlo u društvu, to će se poprimiti kod naroda, i onda bi i jadni Josip bio omražena ličnost u rangu Dodika.