i ona je originalno ako se ne varam teletina
neka sirotinja je to u svinjetinu prepisala, al i u Bg traze originalnu s teletinom gdje god mogu

i ona je originalno ako se ne varam teletina

Puno mi celo bubuljica

pa nemoj puno s bananama, znas ti koji je tu secer

dobro je da nije ono kao kod fude što je iskočilo

Pa teletina je ipak za klasu bolja od svog crvenog mesatuzlak1212 wrote: 13 Nov 2025, 15:05i ona je originalno ako se ne varam teletina![]()
neka sirotinja je to u svinjetinu prepisala, al i u Bg traze originalnu s teletinom gdje god mogu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne pitam te za njih. Kao što znamo i vidimo, oni piju mlijeko sa pacovima, odatle zaključujemo da je to njima normalno.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 14:18Preterujes stvarno sad
Ako njima pase da piju mleko sa pacovima neka
Kad svabama kazem da sam pila ziva jaja kao mala jer je to eto bilo „zdravo“ ne mogu da dodju sebi
Iskreno, nisam ni pogledala video, samo par sekundi![]()

Pa meni nije. Ali akceptiram da njima jeste. Razumes?Laser wrote: 13 Nov 2025, 15:27Ne pitam te za njih. Kao što znamo i vidimo, oni piju mlijeko sa pacovima, odatle zaključujemo da je to njima normalno.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 14:18
Preterujes stvarno sad
Ako njima pase da piju mleko sa pacovima neka
Kad svabama kazem da sam pila ziva jaja kao mala jer je to eto bilo „zdravo“ ne mogu da dodju sebi
Iskreno, nisam ni pogledala video, samo par sekundi![]()
Da li je tebi normalno piti mlijeko zajedno sa pacovima?

tuzlak1212 wrote: 13 Nov 2025, 15:01a gdje je ko spomenuo dzehenem? sto si ti stalno naelektrisana da napadas muslimane a ovdje od muslimana niko nije nista vjerski pogresno iznio?immuno wrote: 13 Nov 2025, 13:23
Ne Rume ne branim ali branim muslimane ( jer ovakvim temama nas predstavljate svakako) , za razliku od vas koji bi sve u dzehenem pobacali ....elhamdulilah ima ko brine o tome ne moram a jos manje mogu ....

Treba nama ateistima neko ko dobro kuha kad se okupimo, pa et razmisli

Procitaj jos jednom sta je napisala, i ovog puta s razumjevanjem.tuzlak1212 wrote: 13 Nov 2025, 15:01a gdje je ko spomenuo dzehenem? sto si ti stalno naelektrisana da napadas muslimane a ovdje od muslimana niko nije nista vjerski pogresno iznio?immuno wrote: 13 Nov 2025, 13:23
Ne Rume ne branim ali branim muslimane ( jer ovakvim temama nas predstavljate svakako) , za razliku od vas koji bi sve u dzehenem pobacali ....elhamdulilah ima ko brine o tome ne moram a jos manje mogu ....
Ali ti si sipala rasol, (izvini na poređenju ali pokušavam naći neki gadan primjer sličan ovome sa pacovima) nisi sipala vodu iz wc šolje u pasulj.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 15:29Pa meni nije. Ali akceptiram da njima jeste. Razumes?Laser wrote: 13 Nov 2025, 15:27
Ne pitam te za njih. Kao što znamo i vidimo, oni piju mlijeko sa pacovima, odatle zaključujemo da je to njima normalno.
Mozda njima nije normalno sto volim da sipam rasol u pasulj
Ne razumijem, ali baš nikako.Morgen wrote: 13 Nov 2025, 15:29Pa meni nije. Ali akceptiram da njima jeste. Razumes?Laser wrote: 13 Nov 2025, 15:27
Ne pitam te za njih. Kao što znamo i vidimo, oni piju mlijeko sa pacovima, odatle zaključujemo da je to njima normalno.
Mozda njima nije normalno sto volim da sipam rasol u pasulj

Beeezi bre onaj laser samo hoce da mi pomuti mozaG

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests