Rocko nemoj vruc vode
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
- Status: Offline
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
Re: Republikanci/Donald Trump
Pezo,reno,citroen,opel i fiat.
Udruzeni u grupaciju.
Pa kad je neko napiso.
E dobro je ,svo smece na jednom mjestu
Udruzeni u grupaciju.
Pa kad je neko napiso.
E dobro je ,svo smece na jednom mjestu
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 243 times
- Been thanked: 156 times
Znas sta je meni smijesno prdise Demokrate 42 Dana o zdravstvenom zatvorise drzavu nakraju popusise Velikom Trumpu otvori se drzava njima racku za zube I sad se kolju izmedju sebe , ljevicari histerisu placu , kako je to zabavno I smijesno gledati
- rocko
- Inventar foruma

Pometi prvo svoju avliju beli se tu smeca nakupiloironman wrote: 13 Nov 2025, 07:57 Pezo,reno,citroen,opel i fiat.
Udruzeni u grupaciju.
Pa kad je neko napiso.
E dobro je ,svo smece na jednom mjestu![]()
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- rocko
- Inventar foruma

Nista to nema sa Velikim Trumpom cak.i Taj svjedok je u svojoj knjizi I pod zakletvom FBI rekla da Velikog Trumpa nije nikad cula da je nesto neprimjeteno rekao a kamo ucino.
Sve sto kaze email da je Epstin suradjivao sa rusima da probaju utjecati na Velikog Trumpa. A njega Veliki Trump I makswell izbacio iz Mar a lago , on nije imao utjecaja na Velikog Trumpa Al bio je dobar salesman Epstein
Ko sto je I Hilary I Demokrate suradjivala sa stranim obavjestajcima I ruskim spijuna protiv Velikog Trumpa.
Vrati se koju stranicu natrag I pogledaj koje ono primao u Bijeli Kucu Epstina I Maxwell
- ironman
- sirius

Sitni detalj u vezi otvaranja vlade...u istom satu je Adelita dala zakletvu i dodala svoj glas na onih kolko?
217 a koji ce pokrenuti otvaranje epstejn fajlova.
A koje ce onda MTG da cita naglas
A koje ce onda MTG da cita naglas
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma

Nek cita znas da je prosli put kad su htjeli citati Clinton pobjegao na Tajland .ironman wrote: 13 Nov 2025, 08:43 Sitni detalj u vezi otvaranja vlade...u istom satu je Adelita dala zakletvu i dodala svoj glas na onih kolko?
A koje ce onda MTG da cita naglas![]()
I'ma Cash da hapsi govna morace posudit ljudi od ice I border patrol da ih sve stigne pohapsiti .
Nego de ti fokus usmjeri na susjede sto zlostavljaju djecu iz doma za neznbrinutu dijecu. Tebi su takvih opasnosti Epstinovi kljenti ne zlostavljaju PO Bosni
- ironman
- sirius

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
- Status: Online
e stvarno ovo je baš kao nadrealisti
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
- Status: Online
Evo i Tucker je počeo da žestoko udara protiv pro-Izrael igrača. Ono sa Ted Cruzom je mala maca spram ovog. Počeli su i samog Trumpa da kritikuju iako su MAGA.
Ja iskreno navijam da otjeraju cionistička govna sa pozicija moći koji im već stoljeće govore kakvi trebaju biti Amerikanci, a služe drugoj državi. Čak navijam i za onog Fuentesa koji je očigledan fašista, jer je vrijeme da stvarno skinu tu gamad. Tek tad će Bliski istok prodisati.
Ja iskreno navijam da otjeraju cionistička govna sa pozicija moći koji im već stoljeće govore kakvi trebaju biti Amerikanci, a služe drugoj državi. Čak navijam i za onog Fuentesa koji je očigledan fašista, jer je vrijeme da stvarno skinu tu gamad. Tek tad će Bliski istok prodisati.
Last edited by Masamune on 13 Nov 2025, 17:35, edited 4 times in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4403 times
- Been thanked: 3356 times
Veliki Trump i mala deca.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- rocko
- Inventar foruma

Docekao ga onako lijepo domacinski.a mozda se covjek.usafunjo na avioni.pa Veliki Trump da prikrije vonj.malo ga ono na foru namiruhio
Da se necuje
- rocko
- Inventar foruma

A pali te kad mislis o maloj djeci, dirkisli se , setas oko igralista I skolskih parkova promatras "vjeverice"
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
A ti imas upozorenje zbog ovogaMelek wrote: 12 Nov 2025, 20:35De ba smiri se. Ne vrijedjaj. Naću te ja garantovano. Bez da ganjam te provajdere. A znaćeš kad te nadjem. Ne šandrcaj više na prazno. Polako.rocko wrote: 12 Nov 2025, 09:39
Nije vise komsinica otela banka kucu 2012.
Nisam rekao da zivim u pustinji rekao Sam da je drzava prairie I desert vrlo Plava Behki draga. I'ma I planina Puno visokih sa cetinarskom sumom, blizu granice sa Mexico nije Texas nekad zivio u tx tamo Sam zavrsio fakultet.
Ad hominem .
Dobar Sam ja cak 4 zvjezdice kakvih I'ma , jaran mi.ima1.9 zvjezdica .
Moj provider je moja dobra prijateljica strasno dobar ljekari I da znas kakva je koka ubija. A PO cinu je pukovnik.
Nego kako ide zadaca jesi nasao u uvm mc od 3000 providers jedno 20 Bosnjaka I Bosanca![]()
Joj kako te karam , I'ma da te karam dok ti ne dodje tetka iz Bosanske Krupe