AMERIKA

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25967 times
Been thanked: 26587 times
Status: Online

Re: AMERIKA

Post by ironman »

Al kad rece za Schumera..pussy :D.
dream of spring...
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9818 times
Been thanked: 11548 times
Status: Offline

Post by Krokodil Behko »

Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2025, 04:28
rocko wrote: 12 Nov 2025, 18:01

Nasko hajde intresovati se Al biti emocionalno investiran je simanuto ovdje ljudi koji USA vide na tv pate sto je Veliki Trump pobjedio konda I'm je Kamala mater a Bajdo dido.
Jos ono agresivno krenu valjda I'm to pomaze da ignorisu situaciju oko sebe .
Ja znam da je neki celo kancelar njemacke za sve ostalo moram pogledati na google , znam I'ma Octoberfest .
Pazi. Govoriš o ljudima koji su prvi put čuli za Hulk Hogana jer ne prate kečere/wrestling, a pljuju ga kao da ga znaju dugo koliko znaju i Mehu Puzića. Ali su čuli da neki Hulk Hogan podržava Trumpa i pišu “krepalo pašče” a nemaju pojma da je ikona u Americi kao i John Wayne.

Pljuju Kid Rocka i Danu White jer podržavaju Trumpa a redovni im gosti pred nosom u Sarajevu Goran “Nisam htio svirati za Alijino Sarajevo” Bregović, Đuro “Ne znam ko su negativci oni koji brane Sarajevo ili oni koji napadaju Sarajevo?” i Zdravko Čolić sa romantičnim izjavama o sratku mladiću “Generale kako vaše pčele?”, šešelju “divili smo mu se u Sarajevu jer je tako pametan” i arkanu “on me je u Beogradu gotivio i bio raja prema meni” i ostalom šljamu iz Sarajeva koji je otišao u državu koja je vršila agresiju i na njihov grad.

Čuješ prvi put za Hulk Hogana jer ne pratiš kečere i za Danu White jer ne pratiš UFC, i pljuješ ih, a ovamo imaš bivše Sarajlije gdje više boli njihova izjava jer im znaš karijeru i biografiju iz privatnog života, i onda napišeš “Čola je ostao legenda do kraja”.
E to je već ta izučavanje.
Kao da me neko proziva?
Ono kao neko ko je samog sebe proglasio vrhunskim diskutantom, pa kobiva ignoriše krokodilske postove, a vamo šuka u najsvjetlijim manirima maga ridikula.

I u kakvoj je vezi Hulk Hogan, s raznim četnicima?
Ah da, ideološki su isti, kao i karakterno - pičkice.
Eto pa smo bili i ostali i protiv jednih i protiv drugih i nikada ih ne branimo, kao što ih ti braniš

Jučer si temu o ustašama spinovao na trojku, danas temu o šizofašistima spinuješ na FGR.

ZAKLJUČAK:
Nisu problem ni četnici ni ustaše i baš dobro što nam Zdravko Čolić dolazi, pa sad mogu da mlatim po svom narodu koliko želim. Jes da se to sviđa Vučiću al ko ga jebe, ideološki smo isti.

Rekoh li ja lijepo, ima nekoliko godina, biti totalitaran i jebati narod svoj, to je najvažnije.

I da, da ponovim, baš mi je godra što je krepalo pašče.

Još smao da vidimo, ko će prije biti nagrađen podužim safarijem u Nigeru, od strane svoje omiljene vlasti, ti od AfD-a ili Roćko od Qanona.
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Ima pascadi jos.
Recimo Steven Seagal :D.
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4166 times
Been thanked: 3840 times

Post by Naseef Mushroom »

rocko wrote: 13 Nov 2025, 08:24
Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2025, 04:34

Ne treba sada koristiti ovo razmišljanje kod mladih da bi se samo popljuvali republikanci jer će doći do preokreta kod svih mlađih, jer nisu ni demokrate ništa bolje po pitanju Izraela.

Za 10 godina neće biti ni Trumpovog načina politike ni Bidenovog “Ja da sam jevrej bio bih najveći cionista”.

Meni je uvijek bila patetika i ofucana fraza “na mladima ostaje svijet” ali kod mladih Amerikanaca po pitanju Izraela, moglo bi se baš bukvalno desiti to.
Mlada raja je vise skrenula u desno nego stariji jer su oni podnijeli glavni udar woke kulture
Jesu, ali ne radi se o tome da li su skrenuli desno već što ne žele biti više sluge Izraela.
Niko ne hvali Fuentesa da je ljevičar i veliki prijatelj muslimana, možda ga i zaboli lično patnja Palestinaca. Radi se samo o tome da ne žele biti više sluge Izraela.

I kada u bližnjoj budućnosti budeš imao dvije grupe mladih koji se ne mogu nikako složiti oko bilo čega zbog ideologija, pa ni oko Palestine, ali ipak tu nađu zajednički interes,
jedni zbog patnje Palestinaca a drugi da Amerika prestane biti rob Izraela i da sa novac uloži radije u njihovu državu, onda su te dvije grupe nesvjesno se udružile u padu uticaja čifuta u Americi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 13 Nov 2025, 10:26 Ima pascadi jos.
Eh da mi je dočekati da neko u takvoj mjeri to govori o Đuri i Čoli, iako su to davno zaslužili jer je bukvalno vezano za nas.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2025, 13:53
Eh da mi je dočekati da neko u takvoj mjeri to govori o Đuri i Čoli, iako su to davno zaslužili jer je bukvalno vezano za nas.
Jarane ja nisam vidio Colica ili Djuru da stanu pored laktaskog goveda iz razloga iz kojih to pasce Seagal radi..
Nesto ti se desilo..otiso si previse u stranu..a bio sam tu i pisao i prije i tokom Hanka i sad..msm tu na netu.
Last edited by ironman on 13 Nov 2025, 18:10, edited 1 time in total.
dream of spring...
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 243 times
Been thanked: 156 times

Post by rocko »

Bar znas koje Steven Segal
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

ironman wrote: 13 Nov 2025, 16:52
Jarane ja nisam vidio Colica ili Djuru da stanu pored laktaskog goveda iz razliga iz kojih to pasce Seagal radi..
Nesto ti se desilo..otiso si previse u stranu..a bio sam tu i pisao i prije i tokom Hanka i sad..msm tu na netu.
Stali bi ono Al beton bolje pjevaa od Cole narodnjake a zabavni je svojoj publici od Djure.
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Krokodil Behko wrote: 13 Nov 2025, 09:57
Pazi. Govoriš o ljudima koji su prvi put čuli za Hulk Hogana jer ne prate kečere/wrestling, a pljuju ga kao da ga znaju dugo koliko znaju i Mehu Puzića. Ali su čuli da neki Hulk Hogan podržava Trumpa i pišu “krepalo pašče” a nemaju pojma da je ikona u Americi kao i John Wayne.

Pljuju Kid Rocka i Danu White jer podržavaju Trumpa a redovni im gosti pred nosom u Sarajevu Goran “Nisam htio svirati za Alijino Sarajevo” Bregović, Đuro “Ne znam ko su negativci oni koji brane Sarajevo ili oni koji napadaju Sarajevo?” i Zdravko Čolić sa romantičnim izjavama o sratku mladiću “Generale kako vaše pčele?”, šešelju “divili smo mu se u Sarajevu jer je tako pametan” i arkanu “on me je u Beogradu gotivio i bio raja prema meni” i ostalom šljamu iz Sarajeva koji je otišao u državu koja je vršila agresiju i na njihov grad.

Čuješ prvi put za Hulk Hogana jer ne pratiš kečere i za Danu White jer ne pratiš UFC, i pljuješ ih, a ovamo imaš bivše Sarajlije gdje više boli njihova izjava jer im znaš karijeru i biografiju iz privatnog života, i onda napišeš “Čola je ostao legenda do kraja”.
Kao da me neko proziva?
Ono kao neko ko je samog sebe proglasio vrhunskim diskutantom, pa kobiva ignoriše krokodilske postove, a vamo šuka u najsvjetlijim manirima maga ridikula.

Eto pa smo bili i ostali i protiv jednih i protiv drugih i nikada ih ne branimo, kao što ih ti braniš

Jučer si temu o ustašama spinovao na trojku, danas temu o šizofašistima spinuješ na FGR.

ZAKLJUČAK:
Nisu problem ni četnici ni ustaše i baš dobro što nam Zdravko Čolić dolazi, pa sad mogu da mlatim po svom narodu koliko želim. Jes da se to sviđa Vučiću al ko ga jebe, ideološki smo isti.

Rekoh li ja lijepo, ima nekoliko godina, biti totalitaran i jebati narod svoj, to je najvažnije.

Još smao da vidimo, ko će prije biti nagrađen podužim safarijem u Nigeru, od strane svoje omiljene vlasti, ti od AfD-a ili Roćko od Qanona.
Ne ide se bolan u Niger na safari , juzna afrika Zimbabwe botswana Tanzania Kenija
rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko »

Krokodil Behko wrote: 13 Nov 2025, 09:57

Kao da me neko proziva?

ZAKLJUČAK:

Nisu Neko narodi, neki ljudi za slobode izbora I demokratje neki su samo za kandjije I diktature
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Jarane ja nisam vidio Colica ili Djuru da stanu pored laktaskog goveda iz razloga iz kojih to pasce Seagal radi..
A Seagal, Dana, Kid Rock i Hulk jesu?
Pa čitate li vi sebe šta pišete? :D.

Ti navedeni koji su bili na Trumpovim skupovima. Niti su negirali genocid u Srebrenici, niti zvali Bošnjake Muslimanima, niti hvalili četnike, nisu uopšte pomenuli Balkan. Na skupovima Trumpa u čijem mandatu niti nezavisnost Kosova, niti cjelovitost Bosne i Hercegovine nisu u pitanju. Niti Srbi imaju bolju poziciju u tim državama, niti Albanci i Bošnjaci goru. Ali hajmo pljuvati Kid Rocka za kojeg su neki čuli prvi put jer je na strani Trumpa koji je se zavadio po pitanju yebenog Grenlanda i ukinuo bonove za hranu koje mi nismo nikada koristili

Sa druge strane imamo rođene Sarajlije za koje znamo već 40 godina, znamo da su okrenuli leđa svom gradu kada je bilo najteže i mnogi su otišli kod agresora. Ne samo to, već su i davali svakakve izjave poput da onaj nije htio svirati za Alijino Sarajevo ali je odmah svirao za miloševićev Beograd zbog NATO bombardovanja, onaj drugi ne zna da li su agresori na njegov grad loši momci a onaj treći priča romantično o ratnim zločincima nakon što su počinili zločine. I opet su neki od njih za mnoge gospoda i rado viđeni u Sarajevu, ali zato neki ybni Kid Rock koji je 5 minuta svirao gitaru na Trumpovom skupu diže pritisak.

Kao što napisah, to je stvarno za izučavanje.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22376 times
Been thanked: 20447 times

Post by Masamune »

Hogan je za jedne ikona, a za druge rasističko smeće.

Ikona je za one koji su pratili kečere manje više. Za većinu drugih je ovo drugo.

Dana je otvoreni trumpista. Seagal je kao Dževad Galijašević. Ona najgora vrsta.

Kid Rock je vazda bio za invazije na Blistom Istoku još od Iraka.

Đuro i Čola nikako ne mogu u istu rečenicu sa ovim likovima.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2857 times
Been thanked: 23597 times

Post by HAVANA »

Sto sad djuro u pm?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22376 times
Been thanked: 20447 times

Post by Masamune »

Da si spomenuo Neleta Karajlića priča bi bila mnogo drugačija, ali pokušavaš povezati nešto što se ne može povezati ni po čemu.
Jedina stvar koja je tu za izučavanje je tvoje rezonovanje konkretno po tom pitanju.
Last edited by Masamune on 13 Nov 2025, 23:20, edited 1 time in total.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2857 times
Been thanked: 23597 times

Post by HAVANA »

Jel to i djuro cetnik? :haha
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2025, 23:11

Ti navedeni koji su bili na Trumpovim skupovima. Niti su negirali genocid u Srebrenici, niti zvali Bošnjake Muslimanima, niti hvalili četnike, nisu uopšte pomenuli Balkan. Na skupovima Trumpa u čijem mandatu niti nezavisnost Kosova, niti cjelovitost Bosne i Hercegovine nisu u pitanju. Niti Srbi imaju bolju poziciju u tim državama, niti Albanci i Bošnjaci goru. Ali hajmo pljuvati Kid Rocka za kojeg su neki čuli prvi put jer je na strani Trumpa koji je se zavadio po pitanju yebenog Grenlanda i ukinuo bonove za hranu koje mi nismo nikada koristili

Sa druge strane imamo rođene Sarajlije za koje znamo već 40 godina, znamo da su okrenuli leđa svom gradu kada je bilo najteže i mnogi su otišli kod agresora. Ne samo to, već su i davali svakakve izjave poput da onaj nije htio svirati za Alijino Sarajevo ali je odmah svirao za miloševićev Beograd zbog NATO bombardovanja, onaj drugi ne zna da li su agresori na njegov grad loši momci a onaj treći priča romantično o ratnim zločincima nakon što su počinili zločine. I opet su neki od njih za mnoge gospoda i rado viđeni u Sarajevu, ali zato neki ybni Kid Rock koji je 5 minuta svirao gitaru na Trumpovom skupu diže pritisak.

Rekoh vec..napises ogroman post pa pokusas zamaskirat ono sto je bitno.
Ne ide to tako.
Sta sam ja napisao.
I koga sam spomenuo?
Image
Muda pod bubrege meni prodat ne mozes :D.
dream of spring...
Bego
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 257 times
Been thanked: 1694 times

Post by Bego »

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Masamune wrote: 13 Nov 2025, 23:14 Hogan je za jedne ikona, a za druge rasističko smeće.

Ikona je za one koji su pratili kečere manje više. Za većinu drugih je ovo drugo.

Dana je otvoreni trumpista. Seagal je kao Dževad Galijašević. Ona najgora vrsta.
Ali kakve to veze ima sa nama?

Ovamo imaš rodene Sarajlije o kojima sam pisao, koji su zaslužlil da se časte tim uvredama, ali se ne časte tim iako su zaslužili jer su izdali našu državu i svoj rodni a naš glavni grad.
Kid Rock nije relevantan za naša dešavanja, Čolić jeste.

Ja mogu shvatiti par šaljivih komentara za te američke ličnosti, tipa “Vidi majmuna, i on došao na Trumpov skup hahaha” ali se ovdje stvara mržnja prema njima kao da su došli na SNSDov skup.

Sjećam se da je se na ovom forumu pisalo pred Trumpovu pobjedu i kada je Trump tek pobijedio, da će sada nayebati Bošnjaci u Bosni i Hercegovini i Albanci na Kosovu. I šta se desi? Trumpova administracija ima isti stav prema Kosovu i Daytonu kao i Bidenova administracija.

I umjesto da većina onda krene sa pisanjem “Jest Trump budaletina i pravi sranja po svijetu, ali mi smo dobro prošli” i da tema bude laganija, da se Trump samo ne uzima za ozbiljno zbog poteza u svijetu i podyebaje, nama je još na to i krivo što nas ne mrzi i tema je postala još napetija, kao da je Trump sa Vučićem i Dodikom pred kamerama najavio nezavisnost entiteta, a Trump više misli o tome kakve će Melanija gaćice sutra obući nego o nezavisnosti entiteta rs.

Zašto smo postali takvi? Je li mazohizam u pitanju ili nam je krivo što nismo u cool društvu poput tema o Grenlandu i Panamskom kanalu?

Postali smo prave attention whores.
Izbor Trumpa: E sad će nayebati Bosna i Hercegovina
Agresija na Ukrajinu: Bosna se brani u Ukrajini
Rast desničarskih stranaka u Europi: Šta to znači za Bosnu i Hercegovinu?
Genocid nad Palestincima: Pazimo šta pišemo o Amerikancima da ne bi pokvarili odnos Bosne i Amerike

Sad kada bi se u Ruandi zaratilo između Hutua i Tutsija, mi attentiom whores bi i taj rat okrenuli na opstanak Bosne i Hercegovine.

Attention whores a nismo svjesni da nas u svijetu u zadnjih 30 godina niko ne yebe ni 2% a mnogi nas ne znaju naći ni na karti.
Valjda su zbog toga kompleksi da se na svakoj ybnoj temi moramo ubaciti i ponavljati da se tu i o nama radi

Image
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 13 Nov 2025, 23:19
Naseef Mushroom wrote: 13 Nov 2025, 23:11

Ne ide to tako.
Sta sam ja napisao.
I koga sam spomenuo?
Image
Pa nemoj onda ni sebi prodavati :D.

Je li i Seagal rekao Dodiku da je Bosanac kao i Giuliani? :oo.

Ova slika sa Seagalom je kao kada jaran pita neku curu u birtiji da li bi se sa njim slikala za 50 maraka i onda ponosno pokazuje sliku svojim jaranima “E vidite koga sam povalio!”.

Dovedeš nekoga poznatog i dobro mu platiš, ili ga zamoliš da se slika sa tobom jer si ga negdje sreo, da bi zabavljao svoju đikansku krezubu fukaru.

Kao i ovaj. Kakav emotivan govor. Evo i meni je suza krenula
Lazar Ristovski u Banjoj Luci prizivao separatizam: Nema slobode dok Srbija i RS ne budu jedno

Image

Glumac Lazar Ristovski obratio se na svečanoj akademiji povodom obilježavanja neustavnog dana entiteta Republika Srpska, gdje je otvoreno govorio kako RS i Srbija trebaju biti jedno.

Lazar Ristovski je na početku Svečane akademije "Misli na otadžbinu", koja se održava povodom 9. januara rekao je da je danas 100 godina od slavne 1918. godine te da su tada Srbi živjeli u jednoj državi, a da su danas u dvije države.

On je rekao da se jedino taktikom i diplomatijom danas može ostvariti pomak.
"Srbija je srpskoj majka. Nije ljudski i civilizacijski držati ljude pod istim krovom ako ne žele da žive zajedno", rekao je Ristovski podsjećajući da su Srbi prije sto godina dali svaku treću mušku glavu upitajući se zašto Srbi s obje strane Drine ne žive zajedno.
Također je naglasio da Srbi u RS i Srbiji treba da žive u jednoj državi te da se mlađi moraju učiti poštovanju.
"Slobode za srpski narod nema dok se Srbija i Srpska ne spoje u jedno i sloboda nema cijenu", rekao je Ristovski.
Ristovski je poručio kako je Srbija sigurna kuća za RS i naglasio da BiH nije više ono što je bila u Jugoslaviji za vrijeme Tita.
Pozvao je sve da kada dođu kući napišu poruku "Srpska je zaljubljena u Srbiju” i "Srbija voli Srpsku" i da to stave na sve društvene mreže koje imaju.
Image
Ristovski poručio: Dodik me prevario
"Žao mi je jedino što me je, izgleda, Dodik prevario. Obećao je pare za film, ali se više ne javlja. Biće to moje veliko razočaranje ako tako ostane", kaže Ristovski.
:plavi

Priznajem, nisam znao za tu fotografiju, iz čistog razloga jer se ni Seagal sam ne sjeća više ko je taj čovjek sa kojim je se slikao
ironman
sirius
sirius

Post by ironman »

Naseef Mushroom wrote: 14 Nov 2025, 00:01
ironman wrote: 13 Nov 2025, 23:19
Ne ide to tako.
Sta sam ja napisao.
I koga sam spomenuo?
Image
Pa nemoj onda ni sebi prodavati :D.

Je li i Seagal rekao Dodiku da je Bosanac kao i Giuliani? :oo.

Ova slika sa Seagalom je kao kada jaran pita neku curu u birtiji da li bi se sa njim slikala za 50 maraka i onda ponosno pokazuje sliku svojim jaranima “E vidite koga sam povalio!”.

Dovedeš nekoga poznatog i dobro mu platiš, ili ga zamoliš da se slika sa tobom jer si ga negdje sreo, da bi zabavljao svoju đikansku krezubu fukaru.

Kao i ovaj. Kakav emotivan govor. Evo i meni je suza krenula
Lazar Ristovski u Banjoj Luci prizivao separatizam: Nema slobode dok Srbija i RS ne budu jedno

Image

Glumac Lazar Ristovski obratio se na svečanoj akademiji povodom obilježavanja neustavnog dana entiteta Republika Srpska, gdje je otvoreno govorio kako RS i Srbija trebaju biti jedno.

Lazar Ristovski je na početku Svečane akademije "Misli na otadžbinu", koja se održava povodom 9. januara rekao je da je danas 100 godina od slavne 1918. godine te da su tada Srbi živjeli u jednoj državi, a da su danas u dvije države.

On je rekao da se jedino taktikom i diplomatijom danas može ostvariti pomak.
"Srbija je srpskoj majka. Nije ljudski i civilizacijski držati ljude pod istim krovom ako ne žele da žive zajedno", rekao je Ristovski podsjećajući da su Srbi prije sto godina dali svaku treću mušku glavu upitajući se zašto Srbi s obje strane Drine ne žive zajedno.
Također je naglasio da Srbi u RS i Srbiji treba da žive u jednoj državi te da se mlađi moraju učiti poštovanju.
"Slobode za srpski narod nema dok se Srbija i Srpska ne spoje u jedno i sloboda nema cijenu", rekao je Ristovski.
Ristovski je poručio kako je Srbija sigurna kuća za RS i naglasio da BiH nije više ono što je bila u Jugoslaviji za vrijeme Tita.
Pozvao je sve da kada dođu kući napišu poruku "Srpska je zaljubljena u Srbiju” i "Srbija voli Srpsku" i da to stave na sve društvene mreže koje imaju.
Image
Ristovski poručio: Dodik me prevario
"Žao mi je jedino što me je, izgleda, Dodik prevario. Obećao je pare za film, ali se više ne javlja. Biće to moje veliko razočaranje ako tako ostane", kaže Ristovski.
:plavi

Priznajem, nisam znao za tu fotografiju, iz čistog razloga jer se ni Seagal sam ne sjeća više ko je taj čovjek sa kojim je se slikao
Rekoh,bijah u pravu i zaspah,sinoc msm
:kafa
dream of spring...
Post Reply

Return to “Svijet”