Desnica u Hrvatskoj

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Šimunić: Bilo je lijepo završiti karijeru s uzvikom "Za

Post by laganini »

..govorim o njegovim mogucnostima..ti ne kuzis nogomet ako mislis da su samo naoadaci tehnicari to nema veze s ustinom..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

Od tog njegovog žongliranja na treningu repka/klub nema gotov' ništa, sem što eto suigrači i osoblje uživaju koji minut gledajuć' ga na treningu. Zna se šta je prvenstveno potrebno jednom štoperu-snaga, skok igra, dobro čitanje igre, postavljanje i sl., a tehnika mu dodje kao šlag na tortu.
Samo sabura
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

laganini wrote:..govorim o njegovim mogucnostima..ti ne kuzis nogomet ako mislis da su samo naoadaci tehnicari to nema veze s ustinom..
dragi....danas se strahovita tehnika podrazumijeva, jer igra ide strahovitom brzinom....

1990 godine igrač je u prosjeku imao 1,6 sekunde kad primi loptu, da vidi što će s njom....danas je na najvišoj razini to vrijeme 0,6 sekunde.....i bez suverenog vladanja loptom "mrtav" si....

u 60 im 70 im su bili bekovi i stoperi- prvom do sebe i ništa ne diraj....danas su taktike tako napredovale, da najčešće oni i moraju voditi igru, te dati onaj prvi kvalitetan pas......nemoj sad hajduka gledati :zubi
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

gospođa Brams wrote:
laganini wrote:..a zasto ne urlat svi nesto urlamo ima ih ovdi na desetine sto urlaju za komunizmu pa nista :ok a svak zna da he to zlocinacki rezim..
Postoji li tema u kojoj ti ne uvodiš te fantomske komunjare u raspravu?
Kakve veze sad komunizam ima s ovom konkretnom temom?
Ne, ne možemo svi urlat što želimo jer postoje demokratski mehanizmi koji nas u tome sprječavaju.
Velis komunjare nemaju veze...pa sta se onda okupljaju s petokrakom...sto nju nisu zabranili kad je cijeli svijet osudio komunizam..al kod nas je petokraka ljepa...
Hbte pa koji od njih okupljenih je bio borac..oni zive izgleda ko kornjace..
A Stipe Mesic jest glumio ustaau po Americi da zaradi hebene glasove..a cacu mu ubile ustase..et govneta...
Simunicevi su protjerani od komunjara...a komanjara i sad ima..pa on su u svimmstrankama..samo neko se pravi blesav pa to eto ne zna...
Cuj demokracije
Jaka nam ko k... mlitavi :rol
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Odavno pričam da nije provedena kvalitetna lustracija.....puno je komunista i s lijeva i s desna....
mada je prazna priča o ljevici i desnici u hrvatskoj.....ista boranija sve... samo deklarativno se tako nazivaju.
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba »

storm wrote:Odavno pričam da nije provedena kvalitetna lustracija.....puno je komunista i s lijeva i s desna....
mada je prazna priča o ljevici i desnici u hrvatskoj.....ista boranija sve... samo deklarativno se tako nazivaju.

:aplauzz ista g.oranija...
A sta se i ja trcam za nekog ko loptetinu gonjo..velke mi vajde od toga..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9870 times
Been thanked: 11666 times

Ilčić:' Muslimani su biološki jači od Evropljana

Post by Krokodil Behko »

Image
Predsjednik i kandidat Hrasta na listi Domoljubne koalicije, koji je jedan od izabranih zastupnika u Hrvatskom saboru Ladislav Ilčić u proteklih nekoliko sedmica ima priliku biti više prisutan u medijima, a tako se i šira javnost ima mogućnost upoznati sa njegovim stavovima - piše Libela.org

U Novom danu za N1 tako je Ladislav Ilčić izgovorio sljedeće:

"Sada smo upravo došli do toga da više nitko neće propuštati izbjeglice. Vlada je trebala jasno reći da neće propuštati ekonomske migrnate. Umjesto toga Milanović se posvađao sa svim okolnim državama. Mi imamo milijune ljudi u Africi i Aziji koji žele doći u Europu. Mi ne razmišljamo o tome da će ti ljudi preplaviti Europu i da su oni biološki jači od Europljana jer imaju puno djece. Važna je i kulturna politika. Njihova djeca su jednako vrijedna, ali nisu ista. Trebamo se zapitati želimo li mi u Hrvatskoj milijun muslimana. Oni imaju drugačiji mentalitet, to će promijeniti kulturu.

Velika je razlika između muslimana i Hrvata. U radnim navikama, u odnosu na život, idealima, prema ženama. Mi smo različiti. Jednako smo vrijedni, ali smo različiti. Multikulturalnost je mrtva,to je rekla i Angela Merkel. Država moraju razmišljati o svom identitetu. Ja sam u svakom slučaju spreman da se onim ljudima kojima je život ugrožen da se njima pomogne. Kad se uspostave normalni uvjeti života onda će se oni tamo vratiti, ali da je to tako oni bi išli i u druge države", zaključio je Ilčić.

Podsjećamo, prije nekoliko dana pisale smo o priopćenju koje je Vladi poslao Ladislav Ilčić u kojem je naglasio kako 'Hrvatska treba paziti da što veći broj azilanata koji će ostati u Hrvatskoj budu kršćani, kako bi se tijekom svojeg privremenog boravka u Hrvatskoj što bolje uklopili u okolinu'. Više pročitajte u tekstu S nekim ljudima dijelite samo to da ste i vi nekada bili embrij.

Napominjemo kako je i ista osoba, sudjelovala u pregovorima s MOSTom kao predsjednik stranke koja je dio Domoljubne koalicije, a na temu obrazovanja.
Također, podjećamo i na tekst Sanje Kovačević objavljen na Libeli jučer koji tematizira obiteljsku politiku po viziji Ladislava Ilčića i sličnih, a kojom se dodatno krše stečena ljudska prava žena.

Sada znamo da je posredstvom ove desne koalicije predsjednik HRAST-a Ladislav Iličić dobio zastupničko mjesto u Hrvatskom saboru, a time je njegova stranka postala parlamentarnom. Iličić nam je poznat kao jedan od najagilnijih pobornika "tradicionalnih i kršćanskih obiteljskih vrijednosti", podupiratelj inicijative "U ime obitelji" te osnivač i predsjednik udruge Grozd - Glas roditelja za djecu, pa mu je, da tako kažem, "uža specijalnost" obiteljska politika u najširem smislu, a posebno u području odgoja i obrazovanja, zdravstva i socijalne skrbi, što ga čini "stručnjakom" kako za pitanja zdravstvenog i spolnog odgoja u sustavu obrazovanja, tako i za reproduktivna prava žena, žensko zdravlje i sva pitanja vezana uz obitelj, napisano je jučer.

(Libela.org)
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Re: Ilčić:' Muslimani su biološki jači od Evropljana

Post by titicha »

kad ovakve izjave procitam,poludim kakvi sve ljudi dobiju medijsku pozornost
i sudjeluju u donosenju odluka.
domoljubi??!!
sta znaci biti domoljub po njihovom?to da samo njegov narod je vrijedan i ispravan?
strah od muslimana ili bilo kojeg drugog naroda-jadno!
najbolje da se cijela hrvatska ogradi da postane jedan veliki tor,da
nijedan drugi narod ne moze tu doci zivjeti jer u protivnom
odmah je ugrozena obitelj,vjera...i ko zna sta
koja je to konzervativnost :zid
btw lik je moj sugradjanin :sram
Last edited by titicha on 05 Dec 2015, 10:59, edited 1 time in total.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Skrivaju ksenofobiju, rasizam, šovinizam pod krinkom konzervatizma.

Čekam još samo Markićku da se oglasi :bua
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Samo da napomenem, ja sam protiv ovakvih likova.
Ujedno, protiv sam i toga da milioni azijata dolaze u Evropu. Ni to nije rjeršenje.
nači, rekao sam azijata, a ne muslimana, kao i evropljana, a ne kršćana.
Malo se pretjerano ovo sve reflektuje kroz religije, jer već smo na forumu apsolvirali da je svaki narod zadržao u tradiciji mnogo toga što se kosi sa religijom, a tek mnogobrojni i mnogoljudni azijski narodi.
Rockefeller
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Rockefeller »

I dalje ne demantuju da fašizam u Europi nikad nije pobjedjen. O kakvj se kulturi priča? O prisiljavanju svih da misle i vrednuju iste stvari isto?

Svijet bi bio puno bolje mjesto za život ako bi se izmiješali, ako bi zaživjela globalizacija. Ako su moji ideali, moje vrijednosti i moja shvatanja dovoljno čvrsta niko, čak ni milijardu Arapa, ih neće moći uzdrmati. Ako nisu preuzet ću sve ili dijelove od onih čiji jesu.

Da ne pričamo o ekonomskoj koristi koju globalizacija nosi. Za mene i moja shvatanja ljudska rasa nikad ništa pametnije nije smislila.

I istog trena, ako se mene pita, bih u Bosnu pustio milion Arapa ali i milion Ukrajinaca, da ne bude da navijam za islam.

I moja vizija Bosne, onakva kakva treba da bude, je da bude država utočište svih ljudi na svijetu koji su proganjani ili ubijani samo zato što su drugačiji. A da imamo potencijal za takvu državu, o itekako ga imamo.
Like Frankie said I did it my way!

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place

Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Rockefeller wrote:I dalje ne demantuju da fašizam u Europi nikad nije pobjedjen. O kakvj se kulturi priča? O prisiljavanju svih da misle i vrednuju iste stvari isto?

Svijet bi bio puno bolje mjesto za život ako bi se izmiješali, ako bi zaživjela globalizacija. Ako su moji ideali, moje vrijednosti i moja shvatanja dovoljno čvrsta niko, čak ni milijardu Arapa, ih neće moći uzdrmati. Ako nisu preuzet ću sve ili dijelove od onih čiji jesu.

Da ne pričamo o ekonomskoj koristi koju globalizacija nosi. Za mene i moja shvatanja ljudska rasa nikad ništa pametnije nije smislila.

I istog trena, ako se mene pita, bih u Bosnu pustio milion Arapa ali i milion Ukrajinaca, da ne bude da navijam za islam.

I moja vizija Bosne, onakva kakva treba da bude, je da bude država utočište svih ljudi na svijetu koji su proganjani ili ubijani samo zato što su drugačiji. A da imamo potencijal za takvu državu, o itekako ga imamo.
Bravo rocke :ok
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Opet licemjerje i dvostruki standardi. Kada su predstavnici arapskih i muslimanskih zemalja odbili izbjeglice jer ne odgovaraju njihovoj kulturi, da ne žele probleme, da im je drugačiji mentalitet, da su neradnici i da ne žele takve ljude u svom druptvu niko nije rekao ni AAA .

Kada nam smetaju Kinezi i ne želimo ih u većem broju to je OK. Kada nam smeta što Romi imaju pod 10 ero djece i to je OK. To što sami nismo guzicom mrdnuli i ponudili se da primimo izbjeglice je, naravno, OK.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

koliko sam skontao, nije govorio o muslimanima nego o arapima
i ovo "biološki jači" je bilo usmjereno na to da imaju puno djece. Taj dio je korektan
Ovaj dio da će preplaviti evropu je ipak smiješan jer u Turskoj ima više izbjeglica nego u cijeloj EU
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha »

procitaj jos jednom
govori kako muslimanska djeca nisu ista kao"nasa" (pri tom misli hrvatska tj.katolicka).
nista posebno od lika ali steta da uopce ima medijsku pozornost.
carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N »

titicha wrote:procitaj jos jednom nurudine.
govori kako muslimanska djeca nisu ista kao"nasa" (pri tom misli hrvatska tj.katolicka).
nista posebno od lika ali steta da uopce ima medijsku pozornost.
pa i nisu isti, mentalitetom . Ni ja ne bih želio milion arapa u BiH
Meni kao muslimanu to što je rekao ne zvuči uvredljivo, više kao nespretna izjava onoga što svi misle
ali to se tako javno ne govori.
Elem, s druge strane ne kontam čemu panika jer skoro niko od izbjeglica se ne zadržva na Balkanu
Ako zapadne sile , prvenstevno Njemci odluče zatvoriti granice, zatvoriće ih i Balkan
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
titicha
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by titicha »

ja nisam muslimanka a smeta mi izjava covjeka koji bi mogao
sjediti u saboru i izglasavati kojekakve odluke,zahvaljujuci koaliciji
s hdz-om.
niko mu ne brani da svojih,mislim da je trenutno ,petoro djece odgaja u
vjeri i kulturi kojoj on zeli. cemu strah ako se u hr nastani par tisuca muslimana
ili bilo kojeg drugog naroda.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Zagreb: Pazi oštar četnik

Post by Krokodil Behko »

Image
Voditelj emisije na hrvatskoj televiziji "Z1 TV" Marko Jurič šokirao je javnost govorom mržnje, kada je u odjavi emisije upozorio gledaoce da budu oprezni kada prolaze Cvjetnim trgom u Zagrebu jer je tamo pravoslavna crkva u kojoj su "četnici koji mogu nauditi njima i majkama sa djecom".
"Dakle, dragi moji Zagrepčani, kad se šetate Cvjetnim trgom, pogotovo majke sa djecom, pripazite da ne bi neki od tih četničkih vikara istrčao iz crkve i malo, u maniru svojih najboljih klanja, izveo svoj krvavi pir na našem najljepšem zagrebačkom trgu", rekao je Jurič, koji vodi emisiju "Markov trg".

Jurič je još predložio da bi, možda, bilo dobro da se to mjesto obilježi tablama na kojim bi pisalo: "Pazi, oštar četnik u blizini!", prenosi Sputnjik.

"Poruka dragim Zagrepčanima, svima onima koji se šeću Cvjetnim trgom - budite oprezni jer je u blizini Crkva u kojoj stoluje, da parafraziram jednog srpskog ministra, četnički vikar", rekao je Jurič koji je angažovan u sekretarijatu novoosnovanog udruženja hrvatskih novinara i publicista.

Zbog posljednjih Juričevih izjava i širenja mržnje, glavni urednik TV "Studenta", poznati filmski reditelj i novinar Igor Mirković, objavio je na svom Facebook profilu da je protiv voditelja podnio prijavu zbog širenja mržnje.

Video pogledati od 58'20".

[ytube][/ytube]
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Re: Zagreb: Pazi oštar četnik

Post by Zagorka »

Nisam pratila. Lik se zaebavo ili ozb to porucivao?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Zagreb: Pazi oštar četnik

Post by drugrankovic »

Bibini saborci

Nista novo i ne ocekivano iz zemlje konc logora

Nije mu ovo prvi put

Ali kkako kaze biba najgore je zlo onih sto slusaju cecu! Alo cecu slusaju!

:valja
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Post Reply

Return to “EX YU”