ISTRAGA / Avdo Avdić

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22333 times
Been thanked: 20409 times
Status: Offline

Re: ISTRAGA / Avdo Avdić

Post by Masamune » 13 Nov 2025, 11:17

Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25899 times
Been thanked: 26524 times

Post by ironman » 13 Nov 2025, 11:20

Sta bi Korak rek'o..
dream of spring...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 13 Nov 2025, 11:22

Korak to kaže za sve žene :D.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2319 times
Been thanked: 1108 times

Post by amidza idriz » 13 Nov 2025, 22:32

Masamune wrote: 13 Nov 2025, 11:17 Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
SDA bi i mogla biti prihvatljiva da se izbaci Sebija i par odvratnh likova, da se Bakir povuce u mirnije vode(nije on za lidera) i da se stranka malo uredi.

Ovo sto je Hrvatska uradila je bruka i sramota clanica EU.
Preuzeli su bezbjedonosni sektor(Srbija i Hrvatska) i sada se nad nama izivljavaju.
Nije dzaba Osmica svim silama uklonjen.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 13 Nov 2025, 23:08

Koliko god da u zadnje vrijeme baš i ne volim Avdu ovo što mu rade je sramota i to je za svaku osudu.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1650 times
Been thanked: 3100 times

Post by Mutevelija » 15 Nov 2025, 22:24

Naseef Mushroom wrote: 12 Nov 2025, 17:54
Mutevelija wrote: 12 Nov 2025, 17:41 Nek je , za razliku od BiH , Hrvatska je ozbiljna država .
Po čemu?
Evo malo se BIH uozbiljila trunku
https://faktor.ba/sport/fudbal/navijaci ... nas/236633
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4134 times
Been thanked: 3811 times

Post by Naseef Mushroom » 16 Nov 2025, 14:03

Mutevelija wrote: 15 Nov 2025, 22:24
Naseef Mushroom wrote: 12 Nov 2025, 17:54

Po čemu?
Rumuni su u 2025. veća stoka prema Bošnjacima od Rusa.
Rusi su za Srbe samo mit “velikog brata koji će im pomoći” a hoće K kao i na Kosovu.

Pričao sam sa jednom Ruskinjom, pita mene “Sa kim ćeš ti slaviti Božić?”, rekoh ne slavim, musliman sam. Iznenadi se, kaže njena bivša koleginica iz Bosne slavi pa mislila da svi slavimo, malo kroz priču i saznao sam da joj je koleginica katolkinja iz Bosne. Nema pojma o Bosni i Hercegovini.

Ali će zato u Rumuniji svakakva stoka iz radničke klase doći da podrži pravoslavnu braću Srbe protiv “Turaka” i to od srca.
Dok će od Rusa samo dolaziti plaćenici, razni vukovi i oni koji bi klali za pare.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 16 Nov 2025, 19:44

Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 14:03
Mutevelija wrote: 15 Nov 2025, 22:24

Rusi su za Srbe samo mit “velikog brata koji će im pomoći” a hoće K kao i na Kosovu.

Pričao sam sa jednom Ruskinjom, pita mene “Sa kim ćeš ti slaviti Božić?”, rekoh ne slavim, musliman sam. Iznenadi se, kaže njena bivša koleginica iz Bosne slavi pa mislila da svi slavimo, malo kroz priču i saznao sam da joj je koleginica katolkinja iz Bosne. Nema pojma o Bosni i Hercegovini.

Ali će zato u Rumuniji svakakva stoka iz radničke klase doći da podrži pravoslavnu braću Srbe protiv “Turaka” i to od srca.
Dok će od Rusa samo dolaziti plaćenici, razni vukovi i oni koji bi klali za pare.
Ma nebitni smo i mi i Srbi Rusima
A Rumuni liječe komplekse što su Bošnjaci bijeli islamski neEuropljani a oni garavi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 16 Nov 2025, 22:04

Mutevelija wrote: 16 Nov 2025, 19:44
Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 14:03

A Rumuni liječe komplekse što su Bošnjaci bijeli islamski neEuropljani a oni garavi.
Itekako smo nebitni. Zato se smijem kada neko misli da će agresija na Ukrajinu imati neke veze sa nama.

Evo šta su đikani pisali prije 12 godina o Putinu i Kosovu.
Ponavljam, prije 12 godina

Image

I šta bi?

Jedini Rusi koji su na strani entiteta rs i Srbije su plaćenici koje Vučić i Dodik dovuku da ubijede svoju krezubu rulju da je majka Rusija uz njih.
A što se tiče običnog naroda, Rumuni su ti koji su Srbi #2 u Europi, a ne Rusi. Za Rumune sam to i pisao na ovom forumu godinama prije ove utakmice.

Eto pomenuo sam u prošlom postu koliko ta Ruskinja u Njemačkoj zna o Bosni i Hercegovini, nije znala ni da ima pravoslavaca tu.

A znam za jednog Rumuna, isto u Njemačkoj, koji se vraća čak do vremena Drakule, koji govori da je taj grof, po kojem je mit o Drakuli izgrađen, bio poznat kao neki vampir, jer je time htio plašiti Osmanlije da je neko čudovište i da time spriječi da im vode djecu i prevedu na islam.
Znači ista priča kao u đikana kod nas, vraćanje 500 godina unazad i priča o janjičarima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 17 Nov 2025, 02:09

Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 22:04
Mutevelija wrote: 16 Nov 2025, 19:44

Itekako smo nebitni. Zato se smijem kada neko misli da će agresija na Ukrajinu imati neke veze sa nama.

Evo šta su đikani pisali prije 12 godina o Putinu i Kosovu.
Ponavljam, prije 12 godina

Image

I šta bi?

Jedini Rusi koji su na strani entiteta rs i Srbije su plaćenici koje Vučić i Dodik dovuku da ubijede svoju krezubu rulju da je majka Rusija uz njih.
A što se tiče običnog naroda, Rumuni su ti koji su Srbi #2 u Europi, a ne Rusi. Za Rumune sam to i pisao na ovom forumu godinama prije ove utakmice.

Eto pomenuo sam u prošlom postu koliko ta Ruskinja u Njemačkoj zna o Bosni i Hercegovini, nije znala ni da ima pravoslavaca tu.

A znam za jednog Rumuna, isto u Njemačkoj, koji se vraća čak do vremena Drakule, koji govori da je taj grof, po kojem je mit o Drakuli izgrađen, bio poznat kao neki vampir, jer je time htio plašiti Osmanlije da je neko čudovište i da time spriječi da im vode djecu i prevedu na islam.
Znači ista priča kao u đikana kod nas, vraćanje 500 godina unazad i priča o janjičarima.
Pa ja Vlad Tepes kazu da ga je ubio vlastiti brat koji je bio u Osmanlijama i odnio glavu Mehmedu Fatihu.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2702 times
Been thanked: 4794 times
Status: Online

Post by Nora Ibsenova » 17 Nov 2025, 12:31

amidza idriz wrote: 13 Nov 2025, 22:32
Masamune wrote: 13 Nov 2025, 11:17 Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
SDA bi i mogla biti prihvatljiva da se izbaci Sebija i par odvratnh likova, da se Bakir povuce u mirnije vode(nije on za lidera) i da se stranka malo uredi.

Preuzeli su bezbjedonosni sektor(Srbija i Hrvatska) i sada se nad nama izivljavaju.
SDA bi morala napravit cistku u svojim redovima.
Razrjesit dinastiju Izetbegovic sa svih funkcija u stranci i sa svih javnih funkcija, izbacit njihove priljepke i satelite iz stranke, u rukovodstvo postavit obrazovane ljude (a imaju ih u svojim redovima) i krenut ponovo sa gradjenjem reputacije. Odmah bi postala njihov glasac.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 18 Nov 2025, 07:57

Nora Ibsenova wrote: 17 Nov 2025, 12:31
amidza idriz wrote: 13 Nov 2025, 22:32

SDA bi morala napravit cistku u svojim redovima.
Razrjesit dinastiju Izetbegovic sa svih funkcija u stranci i sa svih javnih funkcija, izbacit njihove priljepke i satelite iz stranke, u rukovodstvo postavit obrazovane ljude (a imaju ih u svojim redovima) i krenut ponovo sa gradjenjem reputacije. Odmah bi postala njihov glasac.
Koga će postaviti? Evo nije mlad niti je u SDA, ali ako su od nekog gospodina poput Mirsada Hadžikadića, koji se kulturno izražava, izgleda ozbiljno i ima životnog iskustva, uspjeli mediji i propaganda od njega napraviti klovna i dvorsku ludu, šta će se desiti kada dođe neko mlad koji je sa SDA plakata, koji je obrazovan i dobar u svom poslu, ali nema iskustva u borbi sa medijima koji će jedva dočekati da ga pojedu, sa zadatkom “Samo nek nije SDA pa makar bilo i gore”?

Ja vjerujem da ti iskreno misliš, ali većina se danas informiše samo preko Face TV, Klixa, Avaza i Kalman radia.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41061 times
Been thanked: 27639 times
Status: Online

Post by Rum » 18 Nov 2025, 08:47

Više ljudi voli 10 dana ljetovanja u HR, nego slobodu u svojoj državi"🎯

Avdo Avdić
....opisao prosječnog baliju i razlog što mi kao imamo, a zapravo nemamo svoju državu.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2848 times
Been thanked: 23514 times

Post by HAVANA » 18 Nov 2025, 08:49

Malo je 10 dana.Uf.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Post Reply

Return to “Mediji”