ISTRAGA / Avdo Avdić
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22333 times
- Been thanked: 20409 times
- Status: Offline
Re: ISTRAGA / Avdo Avdić
Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25899 times
- Been thanked: 26524 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Korak to kaže za sve žene 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2319 times
- Been thanked: 1108 times
SDA bi i mogla biti prihvatljiva da se izbaci Sebija i par odvratnh likova, da se Bakir povuce u mirnije vode(nije on za lidera) i da se stranka malo uredi.Masamune wrote: 13 Nov 2025, 11:17 Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
Ovo sto je Hrvatska uradila je bruka i sramota clanica EU.
Preuzeli su bezbjedonosni sektor(Srbija i Hrvatska) i sada se nad nama izivljavaju.
Nije dzaba Osmica svim silama uklonjen.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Koliko god da u zadnje vrijeme baš i ne volim Avdu ovo što mu rade je sramota i to je za svaku osudu.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1650 times
- Been thanked: 3100 times
Evo malo se BIH uozbiljila trunku
https://faktor.ba/sport/fudbal/navijaci ... nas/236633
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4134 times
- Been thanked: 3811 times
Rumuni su u 2025. veća stoka prema Bošnjacima od Rusa.Mutevelija wrote: 15 Nov 2025, 22:24Evo malo se BIH uozbiljila trunku
Rusi su za Srbe samo mit “velikog brata koji će im pomoći” a hoće K kao i na Kosovu.
Pričao sam sa jednom Ruskinjom, pita mene “Sa kim ćeš ti slaviti Božić?”, rekoh ne slavim, musliman sam. Iznenadi se, kaže njena bivša koleginica iz Bosne slavi pa mislila da svi slavimo, malo kroz priču i saznao sam da joj je koleginica katolkinja iz Bosne. Nema pojma o Bosni i Hercegovini.
Ali će zato u Rumuniji svakakva stoka iz radničke klase doći da podrži pravoslavnu braću Srbe protiv “Turaka” i to od srca.
Dok će od Rusa samo dolaziti plaćenici, razni vukovi i oni koji bi klali za pare.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ma nebitni smo i mi i Srbi RusimaNaseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 14:03Rumuni su u 2025. veća stoka prema Bošnjacima od Rusa.Mutevelija wrote: 15 Nov 2025, 22:24
Evo malo se BIH uozbiljila trunku
Rusi su za Srbe samo mit “velikog brata koji će im pomoći” a hoće K kao i na Kosovu.
Pričao sam sa jednom Ruskinjom, pita mene “Sa kim ćeš ti slaviti Božić?”, rekoh ne slavim, musliman sam. Iznenadi se, kaže njena bivša koleginica iz Bosne slavi pa mislila da svi slavimo, malo kroz priču i saznao sam da joj je koleginica katolkinja iz Bosne. Nema pojma o Bosni i Hercegovini.
Ali će zato u Rumuniji svakakva stoka iz radničke klase doći da podrži pravoslavnu braću Srbe protiv “Turaka” i to od srca.
Dok će od Rusa samo dolaziti plaćenici, razni vukovi i oni koji bi klali za pare.
A Rumuni liječe komplekse što su Bošnjaci bijeli islamski neEuropljani a oni garavi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Itekako smo nebitni. Zato se smijem kada neko misli da će agresija na Ukrajinu imati neke veze sa nama.Mutevelija wrote: 16 Nov 2025, 19:44Ma nebitni smo i mi i Srbi RusimaNaseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 14:03
Rumuni su u 2025. veća stoka prema Bošnjacima od Rusa.
A Rumuni liječe komplekse što su Bošnjaci bijeli islamski neEuropljani a oni garavi.
Evo šta su đikani pisali prije 12 godina o Putinu i Kosovu.
Ponavljam, prije 12 godina

I šta bi?
Jedini Rusi koji su na strani entiteta rs i Srbije su plaćenici koje Vučić i Dodik dovuku da ubijede svoju krezubu rulju da je majka Rusija uz njih.
A što se tiče običnog naroda, Rumuni su ti koji su Srbi #2 u Europi, a ne Rusi. Za Rumune sam to i pisao na ovom forumu godinama prije ove utakmice.
Eto pomenuo sam u prošlom postu koliko ta Ruskinja u Njemačkoj zna o Bosni i Hercegovini, nije znala ni da ima pravoslavaca tu.
A znam za jednog Rumuna, isto u Njemačkoj, koji se vraća čak do vremena Drakule, koji govori da je taj grof, po kojem je mit o Drakuli izgrađen, bio poznat kao neki vampir, jer je time htio plašiti Osmanlije da je neko čudovište i da time spriječi da im vode djecu i prevedu na islam.
Znači ista priča kao u đikana kod nas, vraćanje 500 godina unazad i priča o janjičarima.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Pa ja Vlad Tepes kazu da ga je ubio vlastiti brat koji je bio u Osmanlijama i odnio glavu Mehmedu Fatihu.Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2025, 22:04Itekako smo nebitni. Zato se smijem kada neko misli da će agresija na Ukrajinu imati neke veze sa nama.Mutevelija wrote: 16 Nov 2025, 19:44
Ma nebitni smo i mi i Srbi Rusima
Evo šta su đikani pisali prije 12 godina o Putinu i Kosovu.
Ponavljam, prije 12 godina
I šta bi?
Jedini Rusi koji su na strani entiteta rs i Srbije su plaćenici koje Vučić i Dodik dovuku da ubijede svoju krezubu rulju da je majka Rusija uz njih.
A što se tiče običnog naroda, Rumuni su ti koji su Srbi #2 u Europi, a ne Rusi. Za Rumune sam to i pisao na ovom forumu godinama prije ove utakmice.
Eto pomenuo sam u prošlom postu koliko ta Ruskinja u Njemačkoj zna o Bosni i Hercegovini, nije znala ni da ima pravoslavaca tu.
A znam za jednog Rumuna, isto u Njemačkoj, koji se vraća čak do vremena Drakule, koji govori da je taj grof, po kojem je mit o Drakuli izgrađen, bio poznat kao neki vampir, jer je time htio plašiti Osmanlije da je neko čudovište i da time spriječi da im vode djecu i prevedu na islam.
Znači ista priča kao u đikana kod nas, vraćanje 500 godina unazad i priča o janjičarima.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2702 times
- Been thanked: 4794 times
- Status: Online
SDA bi morala napravit cistku u svojim redovima.amidza idriz wrote: 13 Nov 2025, 22:32SDA bi i mogla biti prihvatljiva da se izbaci Sebija i par odvratnh likova, da se Bakir povuce u mirnije vode(nije on za lidera) i da se stranka malo uredi.Masamune wrote: 13 Nov 2025, 11:17 Jeste u pravu da je Sebija Bakirovu reputaciju još više srozala od njega samog.
Preuzeli su bezbjedonosni sektor(Srbija i Hrvatska) i sada se nad nama izivljavaju.
Razrjesit dinastiju Izetbegovic sa svih funkcija u stranci i sa svih javnih funkcija, izbacit njihove priljepke i satelite iz stranke, u rukovodstvo postavit obrazovane ljude (a imaju ih u svojim redovima) i krenut ponovo sa gradjenjem reputacije. Odmah bi postala njihov glasac.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Koga će postaviti? Evo nije mlad niti je u SDA, ali ako su od nekog gospodina poput Mirsada Hadžikadića, koji se kulturno izražava, izgleda ozbiljno i ima životnog iskustva, uspjeli mediji i propaganda od njega napraviti klovna i dvorsku ludu, šta će se desiti kada dođe neko mlad koji je sa SDA plakata, koji je obrazovan i dobar u svom poslu, ali nema iskustva u borbi sa medijima koji će jedva dočekati da ga pojedu, sa zadatkom “Samo nek nije SDA pa makar bilo i gore”?Nora Ibsenova wrote: 17 Nov 2025, 12:31SDA bi morala napravit cistku u svojim redovima.amidza idriz wrote: 13 Nov 2025, 22:32
SDA bi i mogla biti prihvatljiva da se izbaci Sebija i par odvratnh likova, da se Bakir povuce u mirnije vode(nije on za lidera) i da se stranka malo uredi.
Razrjesit dinastiju Izetbegovic sa svih funkcija u stranci i sa svih javnih funkcija, izbacit njihove priljepke i satelite iz stranke, u rukovodstvo postavit obrazovane ljude (a imaju ih u svojim redovima) i krenut ponovo sa gradjenjem reputacije. Odmah bi postala njihov glasac.
Ja vjerujem da ti iskreno misliš, ali većina se danas informiše samo preko Face TV, Klixa, Avaza i Kalman radia.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41061 times
- Been thanked: 27639 times
- Status: Online
Više ljudi voli 10 dana ljetovanja u HR, nego slobodu u svojoj državi"
Avdo Avdić
....opisao prosječnog baliju i razlog što mi kao imamo, a zapravo nemamo svoju državu.
Avdo Avdić
....opisao prosječnog baliju i razlog što mi kao imamo, a zapravo nemamo svoju državu.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2848 times
- Been thanked: 23514 times