Pa za nju je bolje nesto pa bila/ne bila razvedena a necu napisati sta da ne bih ispao nekulturan

Moderator: spacebound

... You are my sunshine, my only sunshine  ...

ajde, valjda deveti-deseti il' koji vec bude valjao za razliku od ovog skarta.
 ajde, valjda deveti-deseti il' koji vec bude valjao za razliku od ovog skarta. 

Rum wrote:Trebao jos prutem po guzici kurvu

Ma ne mogu ovakvih stvari nikako. Povraća mi se od ovakvih osoba.Chloe wrote:
Jao @Zeleni, jesi ozbiljan.
Pa možda ih je sve odjednom testirala, izbor najboljeg za nju. Kako može znati ako ih ne upoređuje.

Samo ne kontam zašto je ona njima slala fotografije svog tijela, ako ona bira .....
Ode mi teorija k vragu ......

Poslije kabina za mastrubiranje u Americi, pitam se šta je s tim narodom, njihovim seksualnim životima.

Idioti oboje.. No i ja sam se prvo pitao...Chloe wrote:On je psihopata. Nema drugog opravdanja. Razumijem da je povrijeđen, ponižen
ali ovakvim ponašanjem se nije pokazao ništa boljim od nje.
Njegovo ponašanje dovodi do pitanja kakav je on uopće muškarac
kad je ona morala tražiti "ta trane"???

Zagorka wrote:Trenutno imam pistolj u kuci (zetov). Znam ga upotrijebiti i mm to zna. Dakle ako ga kad nadjem da me vara lijepo cu ga otkociti,uprijeti u njega i natjerati ga golog po komsiluku da leta,pri cemu cu snimati scenu lijevom rukom.
Tako da svi pricaju o nama,da nam se familije sablazne,komsiluk uzima ibrat,i za cijeli zivot da imam obiljezeno dijete,znaci:"to je sin onog sto je gol letao po komsiluku".(jer to se ne zaboravlja)
Ja ba,sta cu to u cetir zida,ili sudski,nije uopce fazon.

Pasaga wrote:Drug Behko..
sve je ovo u dure sto kazes...
samo...nesto previse spominjes ...sise.....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

A ona će tebi.Hannibal Lecter wrote:Ja kad bi mi zena prijetila pistoljem reko bi joj slobodno me ispucaj