Ja kažem - Ne!!! Udebljala sam se ko prasica
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Uspjela sam naći hlače i to baš u svom selu. Kaže trgovkinja da uzmem manji broj.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
STrendzer wrote:ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
Dobar je još, ipak, ako ti to smeta, divi nešto staro za novo.
Hej čuj, to na slici staro
A ja nemam dozvolu....polucijo krumpurana....wartburg 353w ni ogreban još nijeSTrendzer wrote:razbio sam ga....prilicno..
- greeneyes
- Hadžija

- STrendzer
- Inventar foruma

nije vise nov,ima 5 godina vozio sam ga stalno i ima 190 000 km sto i nije puno za njega obzirom na veliki motor,ali osto je u Bosni u jednoj velikoj garazi da se sredi nekako,nabavio sam skoro sve dijelove za opravku....kad sredim posaljem sliku udarenog..Krokodil Behko wrote:STrendzer wrote:ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
Dobar je još, ipak, ako ti to smeta, divi nešto staro za novo.
Hej čuj, to na slici staro
zivot ide dalje aBd...
Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
- STrendzer
- Inventar foruma

greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
nisam znao,steta sto mi to nisi prije reko
- greeneyes
- Hadžija

Gotov' svaki karavan je dobar za te bludne radnje, ne samo taj raspali Wartburg.

Halali, do mene je, nisam se na vakat oglasio.STrendzer wrote:greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
nisam znao,steta sto mi to nisi prije reko![]()
![]()
Samo sabura
- STrendzer
- Inventar foruma

a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()

- STrendzer
- Inventar foruma

ma skuzio sam da si se zafrko u vremenskim intervalima,inace bi sve bilo na vakatgreeneyes wrote:Gotov' svaki karavan je dobar za te bludne radnje, ne samo taj raspali Wartburg.![]()
Halali, do mene je, nisam se na vakat oglasio.STrendzer wrote:greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
nisam znao,steta sto mi to nisi prije reko![]()
![]()
Ih ima mesta....pa baš si tak'i natovareni ja'šleperi.... Nd lagi u tom nisi niša i nijada:bleSTrendzer wrote:a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
,ima mjesta nazad koliko hoces a niko te ne vidi s polja...
![]()
![]()
![]()
ZMAJ wrote:Ih ima mesta....pa baš si tak'i natovareni ka'šleperi.... Ne lagi, u tom nisi nišata i nikada..STrendzer wrote:a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
,ima mjesta nazad koliko hoces a niko te ne vidi s polja...
![]()
![]()
![]()
- greeneyes
- Hadžija

Šteta Merca bome, bolje što nisi postavio slike, plakao bih i ja s tobom.
Samo sabura
- STrendzer
- Inventar foruma

steta je povelika,otisli svi hladnjaci,on valjda ima 4-5 hladnjaka,maska ona naprijed gdje je zvijezda,poklopac odozgo od motora,neki remeni,stosstanka(ona aluminijumska) i jos neki sitniji dijelovi...po njemackim standardima Totalschade ali cu ga ipak opremit jer mi je bio vrlo drag..auto je u Bosni..
a vozim trenutno onog Citroena odozgo na slici sto se ZMAJcek pomao zlurado s njim ismijava-al nema veze
,to je moj firmski auto i najjeftinija solucija za sad..
a vozim trenutno onog Citroena odozgo na slici sto se ZMAJcek pomao zlurado s njim ismijava-al nema veze
- STrendzer
- Inventar foruma

Zeleni,steta jeste ali to je tako,auto se moze sredit ili kupit drugi-postoje vaznije stvari od auta...i mene pomalo tuga oko srca uhvati ponekad ali nije to za plakanje---Boze zdravljagreeneyes wrote:Šteta Merca bome, bolje što nisi postavio slike, plakao bih i ja s tobom.
a i sredit cu ga ubrzo aBd