A ko je Avdo Kalajdžić?
"Avaz" otkriva detalje femicida: Ubijena žena je iz Kalesije, u Mostaru je radila, usmrtio je A. K. https://share.google/es2rnPPzvSU2MRBpd
Moderator: Krokodil Behko

spacebound wrote: 16 Nov 2025, 21:43 Nikad necu zaboraviti kad sam kod ginekologa cekala pregled i izadje jedna jadnica sa stomakom do zubi, muz je naziva kobiletinom, psuje joj Boga, majku, sunce, sve cega se sjetio jer se, po njegovom, dugo zadrzala u ordinaciji.

Pa valjda je jasno o kojim i kakvim muskarcima se ovdje prica i pise!Matan wrote: 16 Nov 2025, 22:21 Pa nisu sad svi muskarci ubice zena..
malo preterujete..
ima bolesnika, ali nisu svi takvi..

Pa jeste, i jasno je da nikad vise ubojstava sa nasi prostora nego u u zadnje vrijeme..uvijek_kontra wrote: 16 Nov 2025, 22:26Pa valjda je jasno o kojim i kakvim muskarcima se ovdje prica i pise!Matan wrote: 16 Nov 2025, 22:21 Pa nisu sad svi muskarci ubice zena..
malo preterujete..
ima bolesnika, ali nisu svi takvi..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kravetinaspacebound wrote: 16 Nov 2025, 22:20 Ni u zenskom taboru, nazalost, debila ne faliScreenshot_20251116_221601_Facebook.jpg
Jadnicak, morao je, ne bi on da ga tako dobrog nije dovela do ludila![]()

Bona poso je poso pa se ni tu ne suje i vrjedja, imaju pravila nakva, mores prijavit. I logicno je da ces bjezat sto dalje od budaleuvijek_kontra wrote: 16 Nov 2025, 22:10 Sigurna sam da su to bili super, divni momci prije braka. Aha, malo morgen.
Opsuje ti mater, opsuj ti njemu tri ako treba i otjeraj ga u tri krasne. Trudnicu nazivat tako... uh, nije mi dobro.
Sta te zene trpe iza svojih zidova onda? U krevetu? Kakve su to psovke, rijeci?? Imaju li te zene oca, brata? Dok sam bila mladja jel neko cuo cija sam sestra, tri metra je drzao odstojanje. I koliko me to tad nerviralo, sad sam zahvalna da mi nisu prilazile silne budale kojih ocigledno ima i previse. Nekad sam se ljutila na brata zbog toga, sad vidim da bi ocigledno svaka druga trebala imati takvog brata.