Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- amerikenjac
- Sitna buranija

- Status: Offline
Re: Srbija
sad tek vidim zasto moj dobri ahbab junuz ne dolazi vise na vorun, srm ga su kim se druzi...djizzzz 
trazim jeftinu sponzorusu..!
Bjež bolan...ni Marini nije čestitao rođebdan danas. .mene sramota od pizde janeške koji je zajebavo Bosanku al se usro od Slovenkeamerikenjac wrote:sad tek vidim zasto moj dobri ahbab junuz ne dolazi vise na vorun, srm ga su kim se druzi...djizzzz
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 350 times
Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ"drugrankovic wrote:naravno da te zabole...
za tvoju informaciju pored bosne, ucesnik sam rata u ocuvanju integriteta teritorije sfjr koji drzava priznaje do proleca 1992, dubrovacko i trebinjsko ratiste
vrjeme je za mir
-
Mare-legija8895
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
Svakako bi tu belu tehniku izmenio danas...od velikog jugovića mene osta...sve bosch i samsung...jbg nije šta velika, a dovedi Rankeca da ti okreči kuću.....sad smo svi drugariMirelam wrote:Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ"drugrankovic wrote:naravno da te zabole...
za tvoju informaciju pored bosne, ucesnik sam rata u ocuvanju integriteta teritorije sfjr koji drzava priznaje do proleca 1992, dubrovacko i trebinjsko ratiste
vrjeme je za mir
Laž...da je policija u Vojvodini baš tolko korumpirana ja bih imao dozvolu...ok jeste al kad se zainate...ma pičke bre...smeni toMare-legija8895 wrote:Trenutna situacija na terenu...............slikovito![]()
![]()
- drugrankovic
- Inventar foruma

Naravno da jesamMirelam wrote:Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ"drugrankovic wrote:naravno da te zabole...
vrjeme je za mir
Nista posle mene nije ostalo
Dobro je sto si uteko na vreme
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
ZMAJ wrote:Storme pišemo o balističkim raketama koje želi nabaviti Hrvatska, a to je po tebi ok i protivazdušnom sistemu S300 koje želi nabaviti Srbija, a to je po tebi agresivan čin Srbije. Ispravi me ako grešim.storm wrote:Šta su gluposti?
Razorene države?....odbij od mene i ti i tvoje činjenice...još si u devedesetoj.
Kupovalo se...dok se nekima dijelilo...jel se ti praviš glup ili treniraš?
Ti se vraćaš na devedeste, a jbg ja i na četrnaestu i četrdeset prvu. Nigde nisam pravdao razaranja u prošlom ratu ali ti neću dozvoliti da pljuješ samo po Srbiji kad je i Hrvatska i te kako kriva. Da nisu napali JNA da su mirnim putem hteli rešiti problem Srba u hrvatskoj možda metak ne bi bio ni opaljen. Ovo je sve kad bi bilo šta bi bilo i ne polemišemo o ratovima na ovim prostorima već o naoružavanju modernim oružjem i kojoj državi šta i za šta treba. Ili se uključi u temu o novom naoružavanju ili si odtopic. Sory
Halo baa, šta ti je?
Zar stvarno vjeruješ, da će Hrvatska napasti Srbiju? Kad je zadnji put, jedna evropska država napala na neku drugu, osim naravno ako govorimo o napadu Srbije na HR i BiH, odnosno o napadu Rusije na Ukrajinu? Šta to toliko ima u Srbiji, pa je hića da se napadne?
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 350 times
Hebi ga nestalo mi kamenja da vas gadjam i onda nema druge nego utecdrugrankovic wrote:Naravno da jesamMirelam wrote:Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ"drugrankovic wrote:naravno da te zabole...
vrjeme je za mir
Nista posle mene nije ostalo
Dobro je sto si uteko na vreme
- drugrankovic
- Inventar foruma

Eh da jesam ukro sam i ja nesto.... tanjir
A potpisali se jesmo
Jna
A potpisali se jesmo
Jna
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Плакати ,,Хоћемо савез са Русијом“ осванули у свим већим градовима Србије.
Објављено 22. јануар 2016.
Активисти коалиције Родољуби залепили су протекле ноћи велики број плаката у склопу кампање ,,Хоћемо савез са Русијом“.
Кампања је покренута у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и осталим већим градовима Србије. Реакције грађана су листом позитивне и то нас не зачуђује јер имамо у виду да преко две трећине грађана жели ближу сарадњу са Руском Федерацијом.
Коалиција Родољуби наставља са спровођењем кампање ,, Хоћемо савез са Русијом“ и у наредном периоду разговараћемо са грађанима и скупљати потписе подршке широм Србије.

Објављено 22. јануар 2016.
Активисти коалиције Родољуби залепили су протекле ноћи велики број плаката у склопу кампање ,,Хоћемо савез са Русијом“.
Кампања је покренута у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и осталим већим градовима Србије. Реакције грађана су листом позитивне и то нас не зачуђује јер имамо у виду да преко две трећине грађана жели ближу сарадњу са Руском Федерацијом.
Коалиција Родољуби наставља са спровођењем кампање ,, Хоћемо савез са Русијом“ и у наредном периоду разговараћемо са грађанима и скупљати потписе подршке широм Србије.

a tek ovo sad
SVETSKI MEDIJI ZBUNJENI PUTIN BI OSVOJIO IZBORE U SRBIJI
Opširno istraživanje o popularnosti svetskih lidera, koje je sproveo „Galup internešnal“, pokazalo je rezultate koji su šokirali svetske medije kada su u pitanju rezultati vezani za predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina.
Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
Taj rezultat je potpuno zbunio svetske medije koji nemaju objašnjenje za tako nešto. Istraživanje o popularnosti svetskih lidera „Galup“ je sproveo u 65 zemalja sveta, a u njemu je učestvovalo čak 63.000 ljudi, koji su odgovore davali putem telefona, interneta, ali i uživo.
SVETSKI MEDIJI ZBUNJENI PUTIN BI OSVOJIO IZBORE U SRBIJI
Opširno istraživanje o popularnosti svetskih lidera, koje je sproveo „Galup internešnal“, pokazalo je rezultate koji su šokirali svetske medije kada su u pitanju rezultati vezani za predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina.
Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
Taj rezultat je potpuno zbunio svetske medije koji nemaju objašnjenje za tako nešto. Istraživanje o popularnosti svetskih lidera „Galup“ je sproveo u 65 zemalja sveta, a u njemu je učestvovalo čak 63.000 ljudi, koji su odgovore davali putem telefona, interneta, ali i uživo.
ElitaZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
ima vas meleona i meleona
Habibti, ya nour el - ain... 
Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.storm wrote:ElitaZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).![]()
-
Mare-legija8895
- Sitna buranija

- Been thanked: 1 time
bravo MareMare-legija8895 wrote:
Dosta je bilo...samo je problem sa kim...Oni DOSovci za njih važi deviza: Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. SNS videli smo i njih, SPS da ne pominjem , Radikali takođe...treba nam neko novi ko stvarno želi dobro ovoj zemlji.
Igrao mi frend rukomet u Bjelorusiji ( Brest- Meškov) ..nakon saznanja i impresija iz prve ruke....hvala ne biZMAJ wrote:Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.storm wrote:ElitaZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).![]()
a vi slobodno
Upravo ste bolesni tom mržnjom prema americi...
Sigurno nije idealna, da o politici prema vani ne pričam....ali da moram birati između života u npr Cincinnati, s jedne strane i Cheljabinsk, s druge
Zašto ne preseliš u Bjelarus....brijem, da ne bi bilo neke frke oko vize
( zapravo bi ja Geelong - Australija ako me već netko pita
Habibti, ya nour el - ain...