Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

amerikenjac
Sitna buranija
Sitna buranija
Status: Offline

Re: Srbija

Post by amerikenjac »

sad tek vidim zasto moj dobri ahbab junuz ne dolazi vise na vorun, srm ga su kim se druzi...djizzzz :grana
trazim jeftinu sponzorusu..!
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

amerikenjac wrote:sad tek vidim zasto moj dobri ahbab junuz ne dolazi vise na vorun, srm ga su kim se druzi...djizzzz :grana
Bjež bolan...ni Marini nije čestitao rođebdan danas. .mene sramota od pizde janeške koji je zajebavo Bosanku al se usro od Slovenke :plavi
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 350 times

Post by Mirelam »

drugrankovic wrote:naravno da te zabole...

za tvoju informaciju pored bosne, ucesnik sam rata u ocuvanju integriteta teritorije sfjr koji drzava priznaje do proleca 1992, dubrovacko i trebinjsko ratiste

vrjeme je za mir
Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ" :ooo
Mare-legija8895
Sitna buranija
Sitna buranija
Been thanked: 1 time

Post by Mare-legija8895 »

Trenutna situacija na terenu...............slikovito :aplauz :aplauz
Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mirelam wrote:

za tvoju informaciju pored bosne, ucesnik sam rata u ocuvanju integriteta teritorije sfjr koji drzava priznaje do proleca 1992, dubrovacko i trebinjsko ratiste

vrjeme je za mir
Znaci ti si dio ekipe sto mi je svu bijelu tehniku iznijela, a onda probala i da zapali kucu. Negdje na slikama imam i potpis "Ovo je Srbija, ops, pardonn SFRJ" :ooo
Svakako bi tu belu tehniku izmenio danas...od velikog jugovića mene osta...sve bosch i samsung...jbg nije šta velika, a dovedi Rankeca da ti okreči kuću.....sad smo svi drugari :zubi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mare-legija8895 wrote:Trenutna situacija na terenu...............slikovito :aplauz :aplauz
Image
Laž...da je policija u Vojvodini baš tolko korumpirana ja bih imao dozvolu...ok jeste al kad se zainate...ma pičke bre...smeni to :plavi
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Mirelam »

Jasta smo , ko nas bre zavadi.
Ali ako mi dodjes na :puca halali brate, desilo se :ooo
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Mirelam wrote:

vrjeme je za mir
Naravno da jesam

Nista posle mene nije ostalo

Dobro je sto si uteko na vreme
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11851 times

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote:
storm wrote:Šta su gluposti?
Razorene države?....odbij od mene i ti i tvoje činjenice...još si u devedesetoj.
Kupovalo se...dok se nekima dijelilo...jel se ti praviš glup ili treniraš?
Storme pišemo o balističkim raketama koje želi nabaviti Hrvatska, a to je po tebi ok i protivazdušnom sistemu S300 koje želi nabaviti Srbija, a to je po tebi agresivan čin Srbije. Ispravi me ako grešim.
Ti se vraćaš na devedeste, a jbg ja i na četrnaestu i četrdeset prvu. Nigde nisam pravdao razaranja u prošlom ratu ali ti neću dozvoliti da pljuješ samo po Srbiji kad je i Hrvatska i te kako kriva. Da nisu napali JNA da su mirnim putem hteli rešiti problem Srba u hrvatskoj možda metak ne bi bio ni opaljen. Ovo je sve kad bi bilo šta bi bilo i ne polemišemo o ratovima na ovim prostorima već o naoružavanju modernim oružjem i kojoj državi šta i za šta treba. Ili se uključi u temu o novom naoružavanju ili si odtopic. Sory

Halo baa, šta ti je?
Zar stvarno vjeruješ, da će Hrvatska napasti Srbiju? Kad je zadnji put, jedna evropska država napala na neku drugu, osim naravno ako govorimo o napadu Srbije na HR i BiH, odnosno o napadu Rusije na Ukrajinu? Šta to toliko ima u Srbiji, pa je hića da se napadne?
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Mirelam »

drugrankovic wrote:
Mirelam wrote:

vrjeme je za mir
Naravno da jesam

Nista posle mene nije ostalo

Dobro je sto si uteko na vreme
Hebi ga nestalo mi kamenja da vas gadjam i onda nema druge nego utec :ooo
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Eh da jesam ukro sam i ja nesto.... tanjir

A potpisali se jesmo :D.

Jna :valja
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Плакати ,,Хоћемо савез са Русијом“ осванули у свим већим градовима Србије.
Објављено 22. јануар 2016.
Активисти коалиције Родољуби залепили су протекле ноћи велики број плаката у склопу кампање ,,Хоћемо савез са Русијом“.

Кампања је покренута у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и осталим већим градовима Србије. Реакције грађана су листом позитивне и то нас не зачуђује јер имамо у виду да преко две трећине грађана жели ближу сарадњу са Руском Федерацијом.

Коалиција Родољуби наставља са спровођењем кампање ,, Хоћемо савез са Русијом“ и у наредном периоду разговараћемо са грађанима и скупљати потписе подршке широм Србије.

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

a tek ovo sad :plavi

SVETSKI MEDIJI ZBUNJENI PUTIN BI OSVOJIO IZBORE U SRBIJI

Opširno istraživanje o popularnosti svetskih lidera, koje je sproveo „Galup internešnal“, pokazalo je rezultate koji su šokirali svetske medije kada su u pitanju rezultati vezani za predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina.
Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
Taj rezultat je potpuno zbunio svetske medije koji nemaju objašnjenje za tako nešto. Istraživanje o popularnosti svetskih lidera „Galup“ je sproveo u 65 zemalja sveta, a u njemu je učestvovalo čak 63.000 ljudi, koji su odgovore davali putem telefona, interneta, ali i uživo.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

ZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
Elita :zubi

ima vas meleona i meleona :o
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
ZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).

Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.
Mare-legija8895
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Mare-legija8895 »

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Image
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Mare-legija8895 wrote:Image
bravo Mare :ok
Dosta je bilo...samo je problem sa kim...Oni DOSovci za njih važi deviza: Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. SNS videli smo i njih, SPS da ne pominjem , Radikali takođe...treba nam neko novi ko stvarno želi dobro ovoj zemlji.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

ZMAJ wrote:
storm wrote:

Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.
Igrao mi frend rukomet u Bjelorusiji ( Brest- Meškov) ..nakon saznanja i impresija iz prve ruke....hvala ne bi :zubi
a vi slobodno :D.
Upravo ste bolesni tom mržnjom prema americi...
Sigurno nije idealna, da o politici prema vani ne pričam....ali da moram birati između života u npr Cincinnati, s jedne strane i Cheljabinsk, s druge :misli....mislim o čemu mi tu pričamo, ispadaš smiješan.
Zašto ne preseliš u Bjelarus....brijem, da ne bi bilo neke frke oko vize :cudi

( zapravo bi ja Geelong - Australija ako me već netko pita :zubi )
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Post Reply

Return to “EX YU”