Storme....o čemu ti pišeš??? Gde bi pre živeo??? U najbogatijoj zemlji na svetu ili u maloj siromašnoj al bar organizovanoj zemlji...storm wrote:Igrao mi frend rukomet u Bjelorusiji ( Brest- Meškov) ..nakon saznanja i impresija iz prve ruke....hvala ne biZMAJ wrote:Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.storm wrote:ElitaZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).![]()
ima vas meleona i meleona
a vi slobodno![]()
Upravo ste bolesni tom mržnjom prema americi...
Sigurno nije idealna, da o politici prema vani ne pričam....ali da moram birati između života u npr Cincinnati, s jedne strane i Cheljabinsk, s druge....mislim o čemu mi tu pričamo, ispadaš smiješan.
Zašto ne preseliš u Bjelarus....brijem, da ne bi bilo neke frke oko vize
( zapravo bi ja Geelong - Australija ako me već netko pita)
Čisto da ti bude jasnije: Krajem sledeće nedelje ćerka ide u San Francisko da se dogovori sa jednom američkom firmom za posao. Normano da joj je bolje u asmeričkoj nego u beloruskoj firmi.
Ja ti pišem kako se Amertička politika ponaša prema slabima i njenom načinu uvođenja demokratije. Drugo , objsašnjavam da je u Belorusiji bolje nego u Srbiji. Diktatura i tamo i ovde al oni nisu uništili ni jednu firmu, čak šta više onaj njihov traktor Belarus je jedan od boljih traktora Evrope (John Deere je američki traktor) odnos cena-kvalitet... Mi smo i IMT i Rakovicu uništili. Pišem ti da u današnjim uslovima u Srbiji bi najpre doveo Lukašenka.
O životu u Americi ti nisam pisao. Napomenuo sam ti kako se vlast odnosi prema demokratiji kad se oseti ugrožena i ništa više.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)