Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Srbija

Post by Nole »

storm wrote:
ZMAJ wrote:
storm wrote:
ZMAJ wrote: Kad je reč o Putinu, on najveću podršku ima u Jermeniji, Vijetnamu, Mongoliji, Srbiji i Rusiji, a zanimljivo je da ruskog predsednika podržava identičan procenat ispitanika iz Srbije i Rusije (72%).
Elita :zubi

ima vas meleona i meleona :o
Piši šta god hoćeš...ja bi u Srbiju doveo Lukašenka...2% nezaposlenih (i to oni koji menjaju radna mesta i firme) stambeno svi obezbeđeni....sad ćeš ti reći tamo nema demokratije....a u Americi je ima? Znamo kakva je kad se crnci pobune. U Pekingu bar pošteno kažu zabranjeno je, i dogodio se tjananmen kad su studentii hteli demokratiju.
Igrao mi frend rukomet u Bjelorusiji ( Brest- Meškov) ..nakon saznanja i impresija iz prve ruke....hvala ne bi :zubi
a vi slobodno :D.
Upravo ste bolesni tom mržnjom prema americi...
Sigurno nije idealna, da o politici prema vani ne pričam....ali da moram birati između života u npr Cincinnati, s jedne strane i Cheljabinsk, s druge :misli....mislim o čemu mi tu pričamo, ispadaš smiješan.
Zašto ne preseliš u Bjelarus....brijem, da ne bi bilo neke frke oko vize :cudi

( zapravo bi ja Geelong - Australija ako me već netko pita :zubi )
Storme....o čemu ti pišeš??? Gde bi pre živeo??? U najbogatijoj zemlji na svetu ili u maloj siromašnoj al bar organizovanoj zemlji...
Čisto da ti bude jasnije: Krajem sledeće nedelje ćerka ide u San Francisko da se dogovori sa jednom američkom firmom za posao. Normano da joj je bolje u asmeričkoj nego u beloruskoj firmi.
Ja ti pišem kako se Amertička politika ponaša prema slabima i njenom načinu uvođenja demokratije. Drugo , objsašnjavam da je u Belorusiji bolje nego u Srbiji. Diktatura i tamo i ovde al oni nisu uništili ni jednu firmu, čak šta više onaj njihov traktor Belarus je jedan od boljih traktora Evrope (John Deere je američki traktor) odnos cena-kvalitet... Mi smo i IMT i Rakovicu uništili. Pišem ti da u današnjim uslovima u Srbiji bi najpre doveo Lukašenka.
O životu u Americi ti nisam pisao. Napomenuo sam ti kako se vlast odnosi prema demokratiji kad se oseti ugrožena i ništa više.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Amerika je "jaka" jer druge unistava...

Ebo bjelorusiju ...

Ako vec govorimo o bolesti mrznji , mislim da reci vice marsala austrije 1918 i njemackih generala u II sv ratu o decijim logorima govore dosta ko ima bolest...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9921 times
Been thanked: 11765 times

Post by Krokodil Behko »

Ama, ama, to je samo njihov san o tome da su veliki i značajni.
Nema YU-nema veličine, pa se uz Ruse nabijaju, ne bi li ikada bila dobra prilika da se generalno promijeni geo-politička mapa, pa da ponovo uspostave neku bratsku tvorevinu na Balkanu.

Moj skromni doprinos ovoj temi, a u smislu neke realnosti:
Image

Pošto očekujem odgovore tipa "Oni su nas bombardovali", ponovo će biti slika neke ubijene curice,
unaprijed da odgovorim, saveznici su Njemačku sravnili sa zemljom u 2.w.w., pa ipak se ona s njima udružila svega par godina nakon toga i kao što vidimo, nije zažalila. Tek sad su vladari Evrope, uskoro tu uključujemo i Srbiju. Pitajte Vučka, koja mu je političarka najdraža na svijetu. :D

Vječito u prošlosti, vječito.
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Mare-legija8895 wrote:Image

Tu prvu sliku prvoborca, cuvenih ratnika iz I sv rata ne stavljaj u sprdnje vec drugi put se prvo pokloni kao sto su im se i franczuzi klanjali na njihovoj hrabrosti i sa postovanjem se nakloni!

Jer to je seljak koji svim srcem brani svoje od deset puta brojnijeg naoruzanijeg neprijatelja. Gladan al ponosit i hrabar jer brani svoje! Za razliku od placenika jel...

Da se naklonis!
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:Amerika je "jaka" jer druge unistava...

Ebo bjelorusiju ...

Ako vec govorimo o bolesti mrznji , mislim da reci vice marsala austrije 1918 i njemackih generala u II sv ratu o decijim logorima govore dosta ko ima bolest...
Belorusiju sam pomenuo kao pandam Srbiji, a ne Americi.
Ako ne volim Ameriku ne znači da je i mrzim. A imamo razloga da je ne volimo: Slobu su oni doveli na vlast u Srbiji, seti se da je Milošević bio direktor Beobanke u New Yorku. Oni su mu dali signal kako da se ponaša 91. Oni su rekli Aliji da ne potpiše Kutiljerov plan. Oni su zakuvali rat u SFRJ i na kraju nas bombardovali.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:Ama, ama, to je samo njihov san o tome da su veliki i značajni.
Nema YU-nema veličine, pa se uz Ruse nabijaju, ne bi li ikada bila dobra prilika da se generalno promijeni geo-politička mapa, pa da ponovo uspostave neku bratsku tvorevinu na Balkanu.

Image

Pošto očekujem odgovore tipa "Oni su nas bombardovali", ponovo će biti slika neke ubijene curice,
unaprijed da odgovorim, saveznici su Njemačku sravnili sa zemljom u 2.w.w., pa ipak se ona s njima udružila svega par godina nakon toga i kao što vidimo, nije zažalila. Tek sad su vladari Evrope, uskoro tu uključujemo i Srbiju. Pitajte Vučka, koja mu je političarka najdraža na svijetu. :D

Pomeni prvo Maršalov plan pa onda o Nemačkoj.
Ko je dobio u exyu ikakav plan za obnovu razorene države?
Ne kontam ove boje i podelu? Jel to NATO???
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:Ama, ama, to je samo njihov san o tome da su veliki i značajni.

Image

Pomeni prvo Maršalov plan pa onda o Nemačkoj.
Ko je dobio u exyu ikakav plan za obnovu razorene države?
Ne kontam ove boje i podelu? Jel to NATO???

Već sam pominjao, samo što je ono kod tebe, primjetno da si slabovidan, pa evo još jednom, koja je zemlja koliko dobila:

Image
drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic »

Nego laje krokodil o bratskim zajednicama a oce jedinstvenu bosnu...

To pokazuje kakvu zeli u stvari... ali tako ne misle svi u mostaru pa ni u drugom entitetu... no kad je vec protiv zajednice nemoj posle kmeci....

Za jedno pedeset godina kad mu na karti evrope drzava bude neka omanja carsija a hrvatska i srbija nesto prosirene cesace se takvi dje ih ne svrbi....

Neka ga neka... nego kad ce malo do bjeljine on? Juce?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

drugrankovic wrote:Nego laje krokodil o bratskim zajednicama a oce jedinstvenu bosnu...

To pokazuje kakvu zeli u stvari... ali tako ne misle svi u mostaru pa ni u drugom entitetu... no kad je vec protiv zajednice nemoj posle kmeci....

Za jedno pedeset godina kad mu na karti evrope drzava bude neka omanja carsija a hrvatska i srbija nesto prosirene cesace se takvi dje ih ne svrbi....

Možda je u pitanju druga bratska zajednica. BIH, sever Crne Gore, jugozapad Srbije, Kosovo, Makedonija, južna Bugarska i majčica Turska. :cudi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Image

Nadam se da će ove svijetlo plave, uskoro u tamno plave prijeći :zubi
Habibti, ya nour el - ain... :srce
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

drugrankovic wrote:Nego laje krokodil o bratskim zajednicama a oce jedinstvenu bosnu...

Ako je faraonova žena na faraonovom dvoru ostala i opstala kao muslimanka,onda se svugdje može opstati kao musliman.Ako su Jevreji opstali u Evropi nakon dvije hiljade godina iskušenja,progona,genocida,holokausta i devastacije kako da ne ostanu i opstanu muslimani (vjerovatno aludiraš na to).
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Karta govori dovoljno. To je vaša situacija, a de nastavite tako i u tom duhu,
ubrzo ćemo mi i u BN i svugdje u Podrinje, samo molim te, nastavite tako.
Smijenite Vučića, uzmite Šešelja, ili još bolje - Dodika :ok
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote: Možda je u pitanju druga bratska zajednica. BIH, sever Crne Gore, jugozapad Srbije, Kosovo, Makedonija, južna Bugarska i majčica Turska. :cudi

Halo, stvore nekulturni, jesil tražio podatke o Maršalovom planu?
Šta bi sa onom tvojom izjavom o Njemačkoj?
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Dobrica Ćosić:
"Danas Srbijom vladaju ravnogorski pokret i prikriveni komunisti.Srbi su zapušten narod.Četništvo nije samo ideologija,četništvo je mentalitet,moral,prizenmnost,vulgarnost,svirepost,arogantnost,aduhovnost."
Srbima su problem i gradovi jer nisu na njih navikli:
"Srbi su u novu epohu ulazili bez svojih gradova,kuća i stvari kao stočari,ratari i vojnici,bez univerziteta i filozofa,dakle nepismeni.Grad to gnezdo kulture,novca i politike,većina srpskog naroda će tek pred kraj 19. veka početi da gradi i saznaje."
Bilo je i drugih naroda u Evropi bez svojih gradova ,ali niko osim Srba nije rušio, palio i uništavao tuđe gradove. To je dokaz da su Srbi kao narod duboko i nepovratno zagazili u nacizam,fašizam i srbizam.

"Kako se ova sorta tako dugo i neprimećeno održala,antropološka je zagonetka prvog reda.Očigledno,uspeli su da savladaju sve veštine civilizacije,da steknu navike po kojima se u normalnim okolnostima ne razlikuju od ostalog sveta,znaju da rukuju svim spravama,mogu da nauče strane jezike,da budu profesori i lekari,a pritom u sebi nose netaknut praistoriski moral." (Stanko Cerović)
Last edited by KOMESAR on 23 Jan 2016, 15:26, edited 2 times in total.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote: Možda je u pitanju druga bratska zajednica. BIH, sever Crne Gore, jugozapad Srbije, Kosovo, Makedonija, južna Bugarska i majčica Turska. :cudi

Pitao sam te za onu kartu Evrope. Tamo je SFRJ , odnosno FNRJ podeljena na republike, čak i Kosovo crveno obojeno kao i Kipar. :cudi
I zašto sam nekulturan??? Ovde sam oslovljavan kao četnik extremni velikosrbin i ko zna kako još. Kad ja vama pomenem vaše tajne želje i pustu maštu odmah sam seljačina...

ps
Seljak je pošten čovek i poljoprivrednik, a seljačina karakterna osobina :plavi
Malo u duhu Radeta Šerbedžije , Variola verta ;)
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:

Pitao sam te za onu kartu Evrope. Tamo je SFRJ , odnosno FNRJ podeljena na republike, čak i Kosovo crveno obojeno kao i Kipar. :cudi
To nije karta sa FNRJ još manje SFRJ....to je karta NEZAVISNIH DRŽAVA
Plave ....tamno plave su NATO....svijetlo plave su na putu da to budu....još jedino da ti nacrtam po mapi :zubi
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:

Eto, u međuvremenu si dobio odg

To je karta NATO, a Kosovo je crveno vjerovatno zato što nije apliciralo za NATO, niti se zna kada će to biti, koliko je meni poznato.

Šta bi za Maršalov plan?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:

To nije karta sa FNRJ još manje SFRJ....to je karta NEZAVISNIH DRŽAVA
Plave ....tamno plave su NATO....svijetlo plave su na putu da to budu....još jedino da ti nacrtam po mapi :zubi
Postoji greška na toj karti ono svetloplavo i to me zbunjuje....ok Makedonija i CG al otkada je BIH na putu u NATO??? :cudi
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
ZMAJ wrote:
Krokodil Behko wrote:

Eto, u međuvremenu si dobio odg

To je karta NATO, a Kosovo je crveno vjerovatno zato što nije apliciralo za NATO, niti se zna kada će to biti, koliko je meni poznato.

Šta bi za Maršalov plan?
Pa vidiš da Juga nije dobila ni kinte od maršala :ooo
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

ZMAJ wrote: Postoji greška na toj karti ono svetloplavo i to me zbunjuje....ok Makedonija i CG al otkada je BIH na putu u NATO??? :cudi
U međuvremenu, CG je (već) postala tamno-plava, a BiH privodi kraju taj MAP program, ako nisi znao.
Istina, srpski političari se protive, ali nije to neki žestok otpor. Fino se vidi da se protive reda radi, jer znaju i sami da je to to i da će BiH u NATO, a i Srbija za njom. Iskoristit će Srbe u BiH, kao pristupnu kartu.
Post Reply

Return to “EX YU”