Novak Đoković - Nole

Košarka, boks, skijanje, atletika, bacanje pogleda u vis itd
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Novak Đoković - Nole

Post by Nole » 23 Jan 2016, 21:41

Samo se ti boj ja verujem da će bitivjedini tenisr koji je osvojio sve i prdstići tvog dragog Rodžera i još dražeg Stana ostaviti bar 17 GS razlike

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jan 2016, 21:42

E da...ja i dalje mrzim Zvezdu :D.

brainpower
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by brainpower » 23 Jan 2016, 22:02

ZMAJ wrote:Samo se ti boj ja verujem da će bitivjedini tenisr koji je osvojio sve i prdstići tvog dragog Rodžera i još dražeg Stana ostaviti bar 17 GS razlike
Nada zadnja umire... pripremi se za AO finale

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jan 2016, 22:14

Poseti doktora....ili makar stavi toplomer...imaš temperaturu...

brainpower
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by brainpower » 23 Jan 2016, 23:45

ZMAJ wrote:Poseti doktora....ili makar stavi toplomer...imaš temperaturu...
ok brate hvala

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Jan 2016, 09:41

Kakav tenis Novak Đoković pobedio Žila Simona u osmini finala sa 3:2.
Novak je neočekivano puno grešio i imao mnogo neiznuđenih grešaka. U četvrtom setu nije pogodio ni jedan drob šot, a često je tako pokušavao skratiti ooen.Simon defanzivno igra i sve je zavisilo od Noleta. Ako greši gejm je Simonov ako ne greši on dobija gejm

brainpower
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by brainpower » 24 Jan 2016, 11:44

ZMAJ wrote:Kakav tenis Novak Đoković pobedio Žila Simona u osmini finala sa 3:2.
Novak je neočekivano puno grešio i imao mnogo neiznuđenih grešaka. U četvrtom setu nije pogodio ni jedan drob šot, a često je tako pokušavao skratiti ooen.Simon defanzivno igra i sve je zavisilo od Noleta. Ako greši gejm je Simonov ako ne greši on dobija gejm
Da mozda nije stvar u tome sto simon nije srljao i pravio glupe greske a ovaj nije imao rjesenje pa je morao napadati vise nego inace i pri tome pravio vise neiznudeni i mozes mi objasniti taj drob šot haha izvadi mu drob i prospe po terenu??

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Jan 2016, 11:58

Učio sam Ruski jezik ne engeski i ne svojom voljom :D
Simon jeste defanzivac on nikada i ne napada. Danas je namučo Noleta jer ni Nole nije imao dan . Gledao sam meč promašivao he jako ali sve jedno. U četvrtfinalu je AO i sad protiv Simona ima skor 10:1
papa

brainpower
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by brainpower » 24 Jan 2016, 12:04

ZMAJ wrote:Učio sam Ruski jezik ne engeski i ne svojom voljom :D
Simon jeste defanzivac on nikada i ne napada. Danas je namučo Noleta jer ni Nole nije imao dan . Gledao sam meč promašivao he jako ali sve jedno. U četvrtfinalu je AO i sad protiv Simona ima skor 10:1
papa
nije to do dana nego se simon držao taktike od pocetka do kraja a djokovic nije mogao rjesiti poen jednim udarcem kao i obicno ,a sto se tice drop shota njega jedino pravo igraju federer i benoit paire jer taj uderac ima back spin kada odskoci lopta vrati se nazad a ovo sto rade ostali to je samo kratki slajs

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 24 Jan 2016, 12:09

Pa koliko li je Nole hiljada puta odigrao fenomenalan drop šot??? Danas nije pogađao taj udarac. Svaka loptavudari u vrh mreže.
Da ti ne pišem koliko li je Simon puta pogodio liniju. Kad te ide onda ide. Sledeći protivnik je Nišikori. Videćemo kakav će tenis biti.

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 25 Jan 2016, 09:03

brainpower, tvoje pisanje o Djokovicu je operisano od svake objektivnosti.

Malo koji teniski strucnjak negira da su Rafa I Federer u samom vrhu najboljih igraca svih vremena, ne mali broj ih rangira kao prvog I drugog.

Kada se uzme u obzir da je Djokovic Rafu direktno otjerao pa skoro u penziju, a skoro su vrsnjaci, samo pristrasnost svjetskih teniskih strucnjaka ih sprijecava da vide da je Djokovic, ako nista drugo, sasvim pristojan kandidat za najboljeg svih vremena. A taj Rafa je Federera skoro uvijek imao drugog najboljeg, Federera, u dzepu, na svim povrsinama.

Druga stvar, obrati paznju kada je Federer osvajao Grand Slam-ove I ko su mu bili protivnici. Najveci broj je skupio kada su Rafa I Djokovic bili jos premladi da budu ozbiljni protivnici na travi I betonu. Cim su njih dvojica sazreli, prvo Rafa pa Djokovic, Federerove titule su presusile.

Trece, Djokovic ne dominira godinu dana, nego punih pet godina, a na pocetku te dominacije i Federer I Rafa su bili u svojim najboljim igrackim godinama. Obrati paznju na Djokoviceve protivnike u finalima Grand Slam turnira. Rijetko ce se zadesiti neki lijevi protivnik.

I konacno, svi strucnjaci se slazu da je Djokoviceva tranzicija iz odbrane u napad nezabiljezena u istoriji tenisa. Agassi mu je mozda bio blizu, ali I on sam kaze da su poredjenja pretjerana, I da ovo sto Djokovic radi niko nikad nije radio tako dobro. Protivnici ne znaju kada Djokovic napada a kada se brani, I protiv takve igre je odgovor skoro pa nemoguc kada je dovedena do savrsenstva, kao sto je Djokovic radio citavu proslu godinu.
. . . . . . . . .

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates » 25 Jan 2016, 09:16

Evo, jedna brza indikativna statistika. Grand Slam finala protiv igraca koji nikad nisu osvojili Grand Slam.

Federer 4
Nadal 4
Djokovic 1
. . . . . . . . .

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Jan 2016, 09:45

brainpower wrote: pričamo o talentu stilu i lijepoti igre udarcima ne o uspijehu easy tiger rijesice ga wawrinka u finalu AO i ode 1000 poena sto ce biti pocetak pada trazio sam da mi objasnis 2 video klipa pa cu napustit temu sto nisi uradio...
Na tvoju veliku žalost neće....

Posle Rafaela Nadala još jedan od vrhunskih tenisera ispao je sa Australijan opena! Stan Vavrinka nije uspeo da prebrodi osminu finala u kome ga je u sjajnom duelu nadigrao Miloš Raonić - 6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Jan 2016, 09:54

Socrates wrote:Evo, jedna brza indikativna statistika. Grand Slam finala protiv igraca koji nikad nisu osvojili Grand Slam.

Federer 4
Nadal 4
Djokovic 1
On voli Novaka Đokovića isto koliko i ja Crvenu Zvezdu. Navijao sam 91. u finalu za Olimpik , a u Tokiju za Kolo Kolo.
Jbg cigani oba puta pobedili. Ona pizda Piksi Stojković nije hteo šutirati penal a debilni trener Olimpika pustio Piksija 10 min pred kraj. Umalo im ne dade gol za tih 10min...da je igrao od početka dao bi 3 kom Zvezdi :place

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 25 Jan 2016, 11:00

Socrates wrote:Evo, jedna brza indikativna statistika. Grand Slam finala protiv igraca koji nikad nisu osvojili Grand Slam.

Federer 4
Nadal 4
Djokovic 1
Pa dobro i nije to neka tolik' pouzdana statistika. Djoković je 3 od 10 Grand Slam titula osvojio protiv starog Federera, a najmladji Federer u ta tri duela imade 33 godine. Plus je Federer i s 35-tom godinom na ledjima jedan od rijetkih koje može dobiti nikad jačeg Djokovića(na dva seta) ili odvesti meč u peti set. Nije baš sve crno i bijelo.

A Nadala nije otjerao Djoković, bar ne u tolikoj mjeri kak' ti želiš prikazati, skoro u peMziju, već njegova istrošena koljena i zglobovi. Dokaz tome je što Nadala danas može dobiti skoro svaki iole jak igrač.
Samo sabura

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates » 25 Jan 2016, 11:45

greeneyes wrote:

Federer 4
Nadal 4
Djokovic 1
Pa dobro i nije to neka tolik' pouzdana statistika. Djoković je 3 od 10 Grand Slam titula osvojio protiv starog Federera, a najmladji Federer u ta tri duela imade 33 godine. Plus je Federer i s 35-tom godinom na ledjima jedan od rijetkih koje može dobiti nikad jačeg Djokovića(na dva seta) ili odvesti meč u peti set. Nije baš sve crno i bijelo.

A Nadala nije otjerao Djoković, bar ne u tolikoj mjeri kak' ti želiš prikazati, skoro u peMziju, već njegova istrošena koljena i zglobovi. Dokaz tome je što Nadala danas može dobiti skoro svaki iole jak igrač.
Statistika je, naravno, nezahvalna zbog razlike u godinama. Upravo zbog toga treba gledati protivnike u finalima. Andy Rodick je uvijek bio slabiji igrac nego sto je Federer danas, a Federer je njega pobijedio u dva-tri finala. Pa onda Safin, odlican igrac ali neozbiljan, izgubio jedno finale od Federera. Dobio je onda onu dvojicu sa grckim prezimenima u dva finala. Pa Soderlinga u jednom. Sve su to igraci koji su na vrhuncu forme bili slabiji nego Fed danas, a da ne govorim o Nadalu prije pet godina. Ne treba zapostaviti in Murray-a, koji mozda nije kvalitetan kao Djokovic, Nadal I Fed, ali ga teniski establishment gura u istu grupu.
. . . . . . . . .

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Socrates » 25 Jan 2016, 11:55

Jos tri Fedove pobjede: Fernando Gonzales (?), Hewitt i Agassi u 35 godini.
. . . . . . . . .

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 25 Jan 2016, 12:14

greeneyes wrote:

Federer 4
Nadal 4
Djokovic 1

Bravo...već sam pisao ovde kada smo se smajali Arpadu zbo njegove prognoze karijere Nadala..ni Federer nije Bog otac... Osvajao je GS turnire kada nikoga nije bilo...isto i Nole može uraditi sada...al jbg volim Noleta jer je čovek u prvom redu...

brainpower
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by brainpower » 25 Jan 2016, 14:00

Socrates wrote:brainpower, tvoje pisanje o Djokovicu je operisano od svake objektivnosti.

Malo koji teniski strucnjak negira da su Rafa I Federer u samom vrhu najboljih igraca svih vremena, ne mali broj ih rangira kao prvog I drugog.

Kada se uzme u obzir da je Djokovic Rafu direktno otjerao pa skoro u penziju, a skoro su vrsnjaci, samo pristrasnost svjetskih teniskih strucnjaka ih sprijecava da vide da je Djokovic, ako nista drugo, sasvim pristojan kandidat za najboljeg svih vremena. A taj Rafa je Federera skoro uvijek imao drugog najboljeg, Federera, u dzepu, na svim povrsinama.

Druga stvar, obrati paznju kada je Federer osvajao Grand Slam-ove I ko su mu bili protivnici. Najveci broj je skupio kada su Rafa I Djokovic bili jos premladi da budu ozbiljni protivnici na travi I betonu. Cim su njih dvojica sazreli, prvo Rafa pa Djokovic, Federerove titule su presusile.

Trece, Djokovic ne dominira godinu dana, nego punih pet godina, a na pocetku te dominacije i Federer I Rafa su bili u svojim najboljim igrackim godinama. Obrati paznju na Djokoviceve protivnike u finalima Grand Slam turnira. Rijetko ce se zadesiti neki lijevi protivnik.

I konacno, svi strucnjaci se slazu da je Djokoviceva tranzicija iz odbrane u napad nezabiljezena u istoriji tenisa. Agassi mu je mozda bio blizu, ali I on sam kaze da su poredjenja pretjerana, I da ovo sto Djokovic radi niko nikad nije radio tako dobro. Protivnici ne znaju kada Djokovic napada a kada se brani, I protiv takve igre je odgovor skoro pa nemoguc kada je dovedena do savrsenstva, kao sto je Djokovic radio citavu proslu godinu.
realan si nema sta nimalo subjektivan
ZMAJ wrote:
brainpower wrote: pričamo o talentu stilu i lijepoti igre udarcima ne o uspijehu easy tiger rijesice ga wawrinka u finalu AO i ode 1000 poena sto ce biti pocetak pada trazio sam da mi objasnis 2 video klipa pa cu napustit temu sto nisi uradio...
Na tvoju veliku žalost neće....

Posle Rafaela Nadala još jedan od vrhunskih tenisera ispao je sa Australijan opena! Stan Vavrinka nije uspeo da prebrodi osminu finala u kome ga je u sjajnom duelu nadigrao Miloš Raonić - 6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3.
ne na moju zalost nego na djokovicevu srecu

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 28 Jan 2016, 08:16

djokovicevu srecu?

treba biti realan, sreca je kad oni dobiju djokovica...

kako ivanisevic rece, novaka moze dobiti novak robot... ostali su mnogo slabiji... ok ponekad su sranja moguca...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Post Reply

Return to “Ostali sportovi”