Ha ha,pukla ,ma znam da sam pukla odavno,što mi nanosite veće boli .Rum wrote:Eto sta joj rece storm da je pukla
Baš te neku ,umesto da mi pomognete i date neki konkretan spas ,vi me još više bacate u depru
Moderator: Krokodil Behko

Ha ha,pukla ,ma znam da sam pukla odavno,što mi nanosite veće boli .Rum wrote:Eto sta joj rece storm da je pukla

Zar si ta to išao psihijatru,uh?storm wrote:Ma nijeRum wrote:Eto sta joj rece storm da je pukla
....ali najgore je ignorirati takvo stanje, a može se apsolutno svima dogoditi u današnjem ritmu života
Imao sam i ja u jednom trenutku života određenih problema i potražio pomoć .... i slikovito mi je psihijatrica objasnila.... mnogo je više "ludih" vani, nego tu kod mene
Danci- samo u boj sa tim
Ne za to....nešto je drugo biloDanci wrote:Zar si ta to išao psihijatru,uh?storm wrote:Ma nijeRum wrote:Eto sta joj rece storm da je pukla
....ali najgore je ignorirati takvo stanje, a može se apsolutno svima dogoditi u današnjem ritmu života
Imao sam i ja u jednom trenutku života određenih problema i potražio pomoć .... i slikovito mi je psihijatrica objasnila.... mnogo je više "ludih" vani, nego tu kod mene
Danci- samo u boj sa tim

Nisam još nikog ubila,ne sekiraj se previseLebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?

Lebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?

Ha ha,di to nabavi,možeš dobro zaraditi,jedna boca je oko 20 eura xDgreeneyes wrote:Joj, im'o sam negdje dobrih antibakterijskih tečnosti. E znaš kak' su dobre!Ubijaju 99.99% bakterija na rukama. Pa eto ono, imam hilajdu komada, moRemo se dogovoriti oko neke razumne cijene.

Biće ne zna koja je nagradaKrokodil Behko wrote:Lebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?
Što nisi ošo, na jubilarnu temu, da objaviš jubilarni post?

Danci wrote:Biće ne zna koja je nagradaKrokodil Behko wrote:Lebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?
Što nisi ošo, na jubilarnu temu, da objaviš jubilarni post?
Danci wrote:Nisam još nikog ubila,ne sekiraj se previseLebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Lebowski wrote:Danci wrote:Nisam još nikog ubila,ne sekiraj se previseLebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?![]()
Iz svega navedenog rekao bih da ti fali dodir muške ruke.. prosto ne znaš kud ćeš sa rukama.Navikla si na nešto drugo, možda si prekinula sa momkom

Vidiš ti ovoHannibal Lecter wrote:Zezate se s ozbiljnim stvarima. Nemojte da pisem minuse
Izvinjavam se, moja greška.Danci wrote:Lebowski wrote:Danci wrote:Nisam još nikog ubila,ne sekiraj se previseLebowski wrote:Danci, jesli li puno griješila prema drugima?![]()
Iz svega navedenog rekao bih da ti fali dodir muške ruke.. prosto ne znaš kud ćeš sa rukama.Navikla si na nešto drugo, možda si prekinula sa momkom
Svašta , jako bezobrazno od tebe,ti znaš što meni fali?
Koliko je dobro toliko je i lose.greeneyes wrote:Vi'š koliko su dobre da sma ih ured potrošio, iako ne marim plaho za baTkerije. Hajmo, navali narodeee, još malo pa nestalo!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests