Ljubavni savjeti

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14442 times
Been thanked: 24337 times
Status: Offline

Re: Ljubavni savjeti

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 16:53

kakaoliza321 wrote: 21 Nov 2025, 11:06
Rum wrote: 17 Nov 2025, 11:07 Ako se drugi lik stalno javlja i nabacuje tvojoj zeni, nije on problem. Ona je.
Cinjenica da se on osjeca kao da ima sansu pokazuje kako se ona ponasa iza tvojih ledja🙊
Upravo se to meni događa. :place Imam muža i djecu a jedan lik mi se nabacuje iako se ne poznajemo. Čini se da se zaljubio jer mu kolege s posla javljaju kada ja dolazim. On se okreće za mnom kada prolazim dok vodim dijete do vrtića i to tako traje već mjesecima, (stoji na prozoru na svom radnom mjestu da ga vidim, izađe van i prođe kraj mene da ga primjetim) a ne smije mi priči direktno jer zna da imam dijete i muža. I sada je problem što sam se i ja zaljubila i patim užasno. Muža više ne želim blizu, mislim samo na ovog. Muž me ne privlači već duže vrijeme ali smo nekako uspjeli živjeti tako, on bi dobio što želi, ja ništa, i nekako je funkcioniralo dok nije ovaj novi upao u moje misli. I sada shvaćam kako muža ne želim više na taj intiman način, prije to nisam shvaćala. I treba mi savijet ne znam što da radim. Patim užasno kada pomislim da ovog novog trebam ignorirati, javlja mi se neopisiva bol kao da ću ga izgubiti a to ne želim. S druge strane ne poznajem ga nimalo, znam mu samo ime. A shvatila sam da s mužem više neću biti sretna, fali mi intima, dodiri a toga nema. Za sve drugo muž je idealan, financijski bolje stoji od ovog novog, imam sve s njim, kuću, obitelj sigurnost ali nema strasti više. U zadnje vrijeme je skužio da se udaljavam od njega pa pokušava biti intimniji a meni je sve odbojniji. Spomenuo je da sam nekako depresivna i da bi me možda treće dijete oraspoložilo, a ja si mislim nedaj božeee umrjet ću od tuge ako me zarobiš s još jednim djetetom :( Ja sam preselila za njim u drugi grad, nemam nikoga ovdje nit rodbinu niti prijatelje, nisam ni zaposlena (on ne želi da radim a ni ja se nisam bunila puno), da imam gdje otići, otišla bi. Zbilja mi očajno treba savijet i pomoć kako donjeti ispravnu odluku.
Otruj muza, naplati zivotno osiguranje, guzi se free of charge kasnije.
Problem solved.
Dozvolite da se obratimo

kakaoliza321
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Post by kakaoliza321 » 23 Nov 2025, 18:38

Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 16:53
Problem solved.
Tvoj komentar djeluje kao da si ovo osobno shvatio. Nije mi to namjera, ne želim mu ništa uzeti niti kuću ni ništa a pogotovo mu ne želim zlo, ako ću otić, otići ću praznih ruku, jer nisam takva osoba kakvu me opisuješ. Molila bi više razumijevanja a manje osobnih ispada.

Zbog svega ovoga me hvata i teška depresija, nisam osoba koja vara i naravno da mi nije lako donjeti takvu odluku, ali zbilja pucam u sebi i ne mogu to podnositi više, ta tuga koju osjećam je užasna. Muž nije kriv ali polako shvaćam da je on mislio samo na svoje potrebe, ja sam mislila na njega i udovoljavala mu... ako sam zbog toga ja loša osoba, neka bude... na sebe nisam puno mislila, mislila sam da mogu tako živjeti dok se sada nije dogodio ovaj preokret i ludilo u mojoj glavi koje je upalilo alarm tuge,samoće, usamljenosti i veliku želju za dodirima i ljubavi. S druge strane bojim se ovog novog jer sam osjetljiva sada i bojim se biti povrijeđena, imam dojam da kako god okrenem da neće biti dobro.

Da sam htjela varati i naći ljubavnika, napravila bi to, našla bi nekoga na društvenim mrežama, dogovorila sastanak i eto. Ali to nisam htjela jer mi nije bilo stalo do nikoga od njih da to napravim. Ovaj mi se polako uvukao pod kožu bez da sam to mogla kontrolirati i izbjeći, prvo mi je bilo simpatično i drago a poslje se brzo pretvorilo u jake emocije.

Mislim da se to može svakome dogoditi, naravno nije da svi imaju te prilike u životu... da je moj muž kojim slučajem doživio slično i zaljubio se, mislite da bi ostao samnom i odjbao tu drugu? Zaljubljenost i obična sexualna prevara nisu baš na istoj razini. Što se tiče muža, ulovila sam ga jednom kako se dopisuje sa svojom bivšom simpatijom, i to su se dopisivali kako ona planira nadograditi sise.... slučajno sam mu u tom trenutku uzela mobitel da pogledam nešto pa vidjela te poruke, on s ispričao i završio kontakt s njom. Pa mi poslje kaže da bi volio da se nas dvije upoznamo :lup na što sam mu rekla kako nije normalan da takvo nešto uopće i pomišlja. To je bilo prije par godina, nisam to smatrala prevarom jer se prekinulo brzo, ali tko zna što je moglo biti...

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41579 times
Been thanked: 28363 times
Status: Online

Post by Rum » 23 Nov 2025, 19:06

Trico jesi ti taj ljubavnik
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8247 times
Been thanked: 19424 times

Post by Maja » 23 Nov 2025, 19:18

Ama kako ce se zaljubiti u tog lika kad on samo bulji u nju s prozora. Nisu ni progovorili

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 19:31

kakaoliza321 wrote: 23 Nov 2025, 18:38
Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 16:53
Problem solved.
Tvoj komentar djeluje kao da si ovo osobno shvatio. Nije mi to namjera, ne želim mu ništa uzeti niti kuću ni ništa a pogotovo mu ne želim zlo, ako ću otić, otići ću praznih ruku, jer nisam takva osoba kakvu me opisuješ. Molila bi više razumijevanja a manje osobnih ispada.

Zbog svega ovoga me hvata i teška depresija, nisam osoba koja vara i naravno da mi nije lako donjeti takvu odluku, ali zbilja pucam u sebi i ne mogu to podnositi više, ta tuga koju osjećam je užasna. Muž nije kriv ali polako shvaćam da je on mislio samo na svoje potrebe, ja sam mislila na njega i udovoljavala mu... ako sam zbog toga ja loša osoba, neka bude... na sebe nisam puno mislila, mislila sam da mogu tako živjeti dok se sada nije dogodio ovaj preokret i ludilo u mojoj glavi koje je upalilo alarm tuge,samoće, usamljenosti i veliku želju za dodirima i ljubavi. S druge strane bojim se ovog novog jer sam osjetljiva sada i bojim se biti povrijeđena, imam dojam da kako god okrenem da neće biti dobro.

Da sam htjela varati i naći ljubavnika, napravila bi to, našla bi nekoga na društvenim mrežama, dogovorila sastanak i eto. Ali to nisam htjela jer mi nije bilo stalo do nikoga od njih da to napravim. Ovaj mi se polako uvukao pod kožu bez da sam to mogla kontrolirati i izbjeći, prvo mi je bilo simpatično i drago a poslje se brzo pretvorilo u jake emocije.

Mislim da se to može svakome dogoditi, naravno nije da svi imaju te prilike u životu... da je moj muž kojim slučajem doživio slično i zaljubio se, mislite da bi ostao samnom i odjbao tu drugu? Zaljubljenost i obična sexualna prevara nisu baš na istoj razini. Što se tiče muža, ulovila sam ga jednom kako se dopisuje sa svojom bivšom simpatijom, i to su se dopisivali kako ona planira nadograditi sise.... slučajno sam mu u tom trenutku uzela mobitel da pogledam nešto pa vidjela te poruke, on s ispričao i završio kontakt s njom. Pa mi poslje kaže da bi volio da se nas dvije upoznamo :lup na što sam mu rekla kako nije normalan da takvo nešto uopće i pomišlja. To je bilo prije par godina, nisam to smatrala prevarom jer se prekinulo brzo, ali tko zna što je moglo biti...
Pa ok, pokusavamo da razumijemo sta se zaista dogadja i da ti onda pomognemo savjetima.
Kupi dildo i kad ga izdrajfas vidi ima li kakve novine po pitanju emocija, mozda se nesto desi sto ce te uciniti happy.
Dozvolite da se obratimo

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3977 times
Been thanked: 7359 times

Post by Matan » 23 Nov 2025, 19:33

Pa moze se zaljubiti u osobu sa kojom rijeci nisi progovorio..
sasvim normalno..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..

kakaoliza321
Na probnom
Na probnom

Post by kakaoliza321 » 23 Nov 2025, 19:35

Maja wrote: 23 Nov 2025, 19:18 Ama kako ce se zaljubiti u tog lika kad on samo bulji u nju s prozora. Nisu ni progovorili
Misliš da se ljudi ne zaljubljuju na takav način? Dva puta u životu sam bila zaljubljena i to na sličan način. Prvi puta sa 13,14 godina, on se prvi zaljubio, gledao me, smješkao se, dodirnuo me, ali sam ja bila jaaaako sramežjiva pa se nikako nije moglo razviti u nešto više, poslje je škola završila i krenula srednja škola i izgubio se kontakt s njim. Sada mi se događa slično,, ja mislim da je on zaljubljen u mene i posvećuje mi pažnju na sličan način, trudi se uvijek biti tu kada ja prolazim, njegove kolege s posla se trude oko njega da mu jave da sam tu... čak sam ih čula da su rekli ''evo je'' kada sam prošla.. Meni je to tako lijepo i romantično, a zaljubila sam se jer ne događa se to svaki dan, tebi vjerujem da nije nikad?

Ne znam kako se drugi ljudi zaljubljuju. Opiši svoje iskustvo da shvatim bolje. Kako je to biti zaljubljen u nekoga koga dobro poznaješ? ja iskreno ne znam jer to nisam doživjela.

Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 19:31
Pa ok, pokusavamo da razumijemo sta se zaista dogadja i da ti onda pomognemo savjetima.
Kupi dildo i kad ga izdrajfas vidi ima li kakve novine po pitanju emocija, mozda se nesto desi sto ce te uciniti happy.

Imala sam ja svoje načine, dildo mi ne pomaže ništa, ali ti moji načini su mi dosadili, iako su godinama dobro služili. Sada baš tražim fizički kontakt, 10 godina sam s mužem a on mi je iskreno bio nagori sexualni partner od trojice koje sam imala, ali evo 10 god sam izdržala i nije bilo problema sve do sada.
Last edited by kakaoliza321 on 23 Nov 2025, 19:37, edited 1 time in total.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 19:37

A ok
A kakvasi ti vako fizicki, ako nije sramota pitat, jesi li jebozovna?
Dozvolite da se obratimo

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41579 times
Been thanked: 28363 times

Post by Rum » 23 Nov 2025, 19:37

Matan wrote: 23 Nov 2025, 19:33 Pa moze se zaljubiti u osobu sa kojom rijeci nisi progovorio..
sasvim normalno..
Svaki se dan zaljubim ,na ulici ,pijaci gdje god pa ja
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

kakaoliza321
Na probnom
Na probnom

Post by kakaoliza321 » 23 Nov 2025, 19:45

Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 19:37 A ok
Imam 34 godine hvata me malo kriza srednjih godina i panika da više neću biti lijepa pa se sada malo bolje sređujem. I da muž je zadovoljan sa mnom i mojim izgledom, okreću se i drugi muški na ulici, ali ja se ne osjećam najlijepše u svojoj koži iako sam svjesna da oke izgledam. Taj novi je sigurno mlađi od mene samo ne znam koliko mlađi, bojim se samo da nije i do 10 god. mlađi, jbg više ne mogu procijeniti godine.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 19:47

kakaoliza321 wrote: 23 Nov 2025, 19:45
Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 19:37 A ok
Imam 34 godine hvata me malo kriza srednjih godina i panika da više neću biti lijepa pa se sada malo bolje sređujem. I da muž je zadovoljan sa mnom i mojim izgledom, okreću se i drugi muški na ulici, ali ja se ne osjećam najlijepše u svojoj koži iako sam svjesna da oke izgledam. Taj novi je sigurno mlađi od mene samo ne znam koliko mlađi, bojim se samo da nije i do 10 god. mlađi, jbg više ne mogu procijeniti godine.
Hm
Pa to i ne zvuci toliko lose.
Kolke su ti sise?
Dozvolite da se obratimo

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 23 Nov 2025, 19:50

E pa da se na glavu nasadis ja te ne mogu shvatiti ozbiljno. Poredis se sad s 34 godine s tobom od 13, 14 kad su krenule prve simpatije.
Sad si samo usamljena pa si se uhvatila za prvog koji je obratio paznju i umislila da si se zaljubila.
Ko u onoj pjesmi Nese Bridzisa kad mu se zena zaljubi u Riki Martina.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 19:52

Maja wrote: 23 Nov 2025, 19:50 E pa da se na glavu nasadis ja te ne mogu shvatiti ozbiljno. Poredis se sad s 34 godine s tobom od 13, 14 kad su krenule prve simpatije.
Sad si samo usamljena pa si se uhvatila za prvog koji je obratio paznju i umislila da si se zaljubila.
Nemres ti ovo shvatit
Posto se nisi nikad zaljubila
Izlazi sa teme, samo smetas i zajebajes :D.
Dozvolite da se obratimo

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 23 Nov 2025, 19:55

A imas i pravo vala

kakaoliza321
Na probnom
Na probnom

Post by kakaoliza321 » 23 Nov 2025, 19:57

Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 19:47
kakaoliza321 wrote: 23 Nov 2025, 19:45

Hm
Kolke su ti sise?
Zar je to bitno? :D. al vide se dobro, da, imam ih ali ne prevelike.
Maja wrote: 23 Nov 2025, 19:50 E pa da se na glavu nasadis ja te ne mogu shvatiti ozbiljno. Poredis se sad s 34 godine s tobom od 13, 14 kad su krenule prve simpatije.
Zaljubljenost se ne može umisliti. To je jak osjećaj koji te obuzme skroz. Nego reci mi svoje iskustvo sa zaljubljivanjem, kada već mene smatraš nenormalnom jer sam se zaljubila. Nisam ni ja očekivala da ću ovo ikad više doživjeti, ali eto pogodilo me i to baš jako.

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 20:02

kakaoliza321 wrote: 23 Nov 2025, 19:57
Fuddo wrote: 23 Nov 2025, 19:47

Hm
Kolke su ti sise?
Zar je to bitno? :D. al vide se dobro, da, imam ih ali ne prevelike.
Zaljubljenost se ne može umisliti. To je jak osjećaj koji te obuzme skroz. Nego reci mi svoje iskustvo sa zaljubljivanjem, kada već mene smatraš nenormalnom jer sam se zaljubila. Nisam ni ja očekivala da ću ovo ikad više doživjeti, ali eto pogodilo me i to baš jako.
Jbg, to je skoro najbitnije
Znaci, pogoleme su
A kolki su oni kolutovi od salame na njima?
Dozvolite da se obratimo

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 23 Nov 2025, 20:02

Ja sam se prvi put zaljubila u dazdevnjaka. Trcala sam po livadi za ovcama i ugledala nesto malehno crno sa zutim sarama. Pogledao je u mene i samo prosao. Odmah sam osjetila leptirice. Poslije sam svaki dan isla na tu livadu al ga vise nikad nisam vidjela. 16 godina sam bila u depresiji

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1680 times
Been thanked: 3217 times

Post by Mutevelija » 23 Nov 2025, 20:05

Sreća tvoja da nisi stala na njega.
Mi ga zovemo zviždenjak.
Last edited by Mutevelija on 23 Nov 2025, 20:06, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

kakaoliza321
Na probnom
Na probnom

Post by kakaoliza321 » 23 Nov 2025, 20:05

Maja wrote: 23 Nov 2025, 20:02 Ja sam se prvi put zaljubila u dazdevnjaka. Trcala sam po livadi za ovcama i ugledala nesto malehno crno sa zutim sarama. Pogledao je u mene i samo prosao. Odmah sam osjetila leptirice. Poslije sam svaki dan isla na tu livadu al ga vise nikad nisam vidjela. 16 godina sam bila u depresiji
Čudim se da si ti administrator ovdje sa tako ružnim pristupom nerazumijevanja i još se ismijavaš. Evo neću vas više zamarati vidim da je počelo sa osuđivanjem. ništa hvala na savjetima kojih je bilo. lp

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo » 23 Nov 2025, 20:12

kakaoliza321 wrote: 23 Nov 2025, 20:05
Maja wrote: 23 Nov 2025, 20:02 Ja sam se prvi put zaljubila u dazdevnjaka. Trcala sam po livadi za ovcama i ugledala nesto malehno crno sa zutim sarama. Pogledao je u mene i samo prosao. Odmah sam osjetila leptirice. Poslije sam svaki dan isla na tu livadu al ga vise nikad nisam vidjela. 16 godina sam bila u depresiji
Čudim se da si ti administrator ovdje sa tako ružnim pristupom nerazumijevanja i još se ismijavaš. Evo neću vas više zamarati vidim da je počelo sa osuđivanjem. ništa hvala na savjetima kojih je bilo. lp
Niko te ne osudjuje
Ne slusaj nju, ona je ljubomorna
Ostali slusaju pazljivo i jedva cekamo svaki tvoj post.
Dozvolite da se obratimo

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”