Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- Status: Offline
Re: INZKO: SNSD mi je uputio prijetnje smrću
Đeste amateri.
Vidim, vi mislite da visoki predstavnik može svašta?
E pa ne može. Ashdown je mogao, jer je Britanac, jer je Britanija najveća diplomatska sila na svijetu i s njom iza leđa, mogao je sve. Inzko ne može, a možda bi i htio. Osim toga, ne gleda se više blagonaklono na korištenje bonskih ovlasti, jer cilj je da država stane na svoje noge i sama odlučuje o svemu, bez stranog uplitanja.
Imajući u vidu rečeno, kladim se da je teško retardiran svaki sljedbenik četništva koji misli da će visoki predstavnik zbilja otići, samo što njihov predsjedink, onaj čoban, želi tako.
Visoki predstavnik ostaje kao institucija, po svemu sudeći, dok se ne dečetnizira RS, ili tačnije, dok njihovo duhovno stanje ne popravimo i ne dovedemo bar do 18. vijeka.
Vidim, vi mislite da visoki predstavnik može svašta?
E pa ne može. Ashdown je mogao, jer je Britanac, jer je Britanija najveća diplomatska sila na svijetu i s njom iza leđa, mogao je sve. Inzko ne može, a možda bi i htio. Osim toga, ne gleda se više blagonaklono na korištenje bonskih ovlasti, jer cilj je da država stane na svoje noge i sama odlučuje o svemu, bez stranog uplitanja.
Imajući u vidu rečeno, kladim se da je teško retardiran svaki sljedbenik četništva koji misli da će visoki predstavnik zbilja otići, samo što njihov predsjedink, onaj čoban, želi tako.
Visoki predstavnik ostaje kao institucija, po svemu sudeći, dok se ne dečetnizira RS, ili tačnije, dok njihovo duhovno stanje ne popravimo i ne dovedemo bar do 18. vijeka.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Htio Inzko ili ne htio išta prema ikome u BiH da preduzme, davno je trebao da napusti ovu zemlju, mada ni sad nije kasno. Isto važi i za čitav OHR jer koja im je svrha ako nemaju više bonska ovlaštenja (koja, uzgred, nisu nastala u okviru Dejtona već kasnije) osim što ništa ne rade, a primaju ogroman novac, a i kad su radili, radili su tako da su dodatno zakomplikovali ionako komplikovanu situaciju. Ja da sam OHR, ja bih krišom napustio ovu zemlju i pokrio se ušima jer sa mnogim riješenjima ili bolje rečeno posljedicama miješanja u rad državnih organa koje je napravio OHR se danas suočavaju svi. Ako je zakonodavstvo ove zemlje komplikovano, zahvaljujući OHR-u i MZ, sada je još komplikovanije. Predstavnici iz Ustavnog suda BiH govore kako proslava dana RS nema legitimitet, a ni oni sami nemaju legitimitet jer ih u Dejtonu nema. Ko o čemu, Ustavni sud BiH o legitimitetu.
Jedna stvar sigurna je, OHR se mora što prije povući jer ponekad je bolja nikakva tobože pomoć, nego velika medveđa usluga. OHR će morati odmah da počne da konačno razmišlja u pravcu da mi nakon više od 20 godina od uspostave demokratije na ovim prostorima nismo spali sa kruške tj. da znamo dobro šta je demokratija.
Prošlo je vrijeme diktata i diktature koje je OHR sprovodio s vremena na vrijeme protiv legalno, legitmno i demokratski izabranih predstavnika naroda. Došlo je vrijeme da bh.političari preuzmu sudbinu vođenja države u svoje ruke jer ovako, postavlja se sasvim ozbiljno i logično pitanje, koji će nam đavo demokratija kada su stranci ti čija je zadnja. Sistem kakav još uvijek postoji u BiH ne postoji ni u Africi već dobrih 20-25 godina te stoga nije ni čudo zašto je BiH na osnovu mnogih pokazatelja i parametara svrstana u red afričkih zemalja.
Sve je to "zahvaljujući" OHR-ovom izrazito bensedinskom uticaju kao i uticaju MZ koji su smirili rat, ali i umtrvili bilo kakav pokret tj. napredak. Naravno, za ovakvo sumorno loše društveno, ekonomsko i socijalno stanje u BiH nije kriv samo OHR, već i bh. političari, ali OHR je svojom gvozdenom šakom zaustavio sve demokratske procese kroz ulogu tatice koji nas već preko 20 godina drži pod gvozdenim zvonom onemugućavajući i onim političarima koji imaju ili su nekada imali svježinu da nešto pozitivno urad tako da radio, ne radio, isto ti se hvata. "Zahvaljujući" OHR-u nije ni čudo zašto se stiče utisak da svi koji obavljaju neku bitnu političku funkciju u ovom društvu su isti, nažalost i jesu, ali to je dobrim dijelom posljedica djelovanja OHR-a koji svojim djelovanjem obesmislio i ono što ima smisla.
OHR mora što prije da ode ne zbog toga što to Srbi žele (žele i drugi samo neće da se bune jer računa se ako je "moje" g.... onda je sve super, bez obzira koliko smrdi, e ako je tuđe onda to mijenja priču) zbog toga što je OHR promašena institucija koja ne da nije pomogla već je i odmogla društvu u BiH, počevši od polunormalnog pravosuđa, nejednakosti pred institucijama, nejasnih pravila, dvostrukih standarada i čega sve ne. Dame i gospodo, to vam je OHR i MZ. Njihov nezvanični moto glasi: Zašto bi vam bilo loše, kad može i gore jer uvijek može gore. To će tek da bude bezvrijedno.
Od neprijatelja je jedino gori strani "prijatelj" (OHR), kao i domaći dušebrižnici (bh. političari) koji su, pod uticajem stranih "prijatelja" i sami postali dio problema zvanog višedecenijska stagnacija i propadanje.
Dali je to što i dalje treba da slijedimo? Ne, već da sjednemo za sto i konačno se zajednički dogovorimo oko sudbine OHR-a i što ranijeg odlaska istog iz ove zemlje jer sa OHR-om nam nažalost neće ništa biti bolje, već čak i gore jer ti ljudi ne znaju šta rade. Nisu znali ni tada, a ne znaju ni sada. Oni su došli u ovu zemlju sa jednom misijom koja je još prije dvije dekade ispunjena. Sve poslije toga je iživljavanje samoubjeđenih visokih predstavnika da su neko i nešto. OHR je već 20 godina kao politički narkomansko leglo. Nema svoju svrhu jedina im je svrha samo da se iživljavaju nad nama, kao i redovna jaka doza za sve koji su navučeni, a glavni među tim narkomanima je upravo Inzko koji se ne buni sve dok je doza jaka i dok je ima. Kad nestane doza, vratiće se povremeno u BiH kao što povremeno dolazi Pedi Ešdaun kao babaroga na mjesto zločina misleći da ga se neko plaši.
OHR je dotakao dno dna, još samo da MZ zatvori tu propalu firmu bez ikakvog jasnog cilja i sa veoma užasavajućim rezultatima (posljedicama). Njima će biti lako kad budu odlazili jer neće morati da trpe mnoge nelogičnosti u zakonodavnom sistemu ove zemlje, a mi ćemo kad-tad morati da ispravljamo i popravljamo ono što je OHR prijethodno za.ro.
Za odlazak OHR-a iz BiH.
Jedna stvar sigurna je, OHR se mora što prije povući jer ponekad je bolja nikakva tobože pomoć, nego velika medveđa usluga. OHR će morati odmah da počne da konačno razmišlja u pravcu da mi nakon više od 20 godina od uspostave demokratije na ovim prostorima nismo spali sa kruške tj. da znamo dobro šta je demokratija.
Prošlo je vrijeme diktata i diktature koje je OHR sprovodio s vremena na vrijeme protiv legalno, legitmno i demokratski izabranih predstavnika naroda. Došlo je vrijeme da bh.političari preuzmu sudbinu vođenja države u svoje ruke jer ovako, postavlja se sasvim ozbiljno i logično pitanje, koji će nam đavo demokratija kada su stranci ti čija je zadnja. Sistem kakav još uvijek postoji u BiH ne postoji ni u Africi već dobrih 20-25 godina te stoga nije ni čudo zašto je BiH na osnovu mnogih pokazatelja i parametara svrstana u red afričkih zemalja.
Sve je to "zahvaljujući" OHR-ovom izrazito bensedinskom uticaju kao i uticaju MZ koji su smirili rat, ali i umtrvili bilo kakav pokret tj. napredak. Naravno, za ovakvo sumorno loše društveno, ekonomsko i socijalno stanje u BiH nije kriv samo OHR, već i bh. političari, ali OHR je svojom gvozdenom šakom zaustavio sve demokratske procese kroz ulogu tatice koji nas već preko 20 godina drži pod gvozdenim zvonom onemugućavajući i onim političarima koji imaju ili su nekada imali svježinu da nešto pozitivno urad tako da radio, ne radio, isto ti se hvata. "Zahvaljujući" OHR-u nije ni čudo zašto se stiče utisak da svi koji obavljaju neku bitnu političku funkciju u ovom društvu su isti, nažalost i jesu, ali to je dobrim dijelom posljedica djelovanja OHR-a koji svojim djelovanjem obesmislio i ono što ima smisla.
OHR mora što prije da ode ne zbog toga što to Srbi žele (žele i drugi samo neće da se bune jer računa se ako je "moje" g.... onda je sve super, bez obzira koliko smrdi, e ako je tuđe onda to mijenja priču) zbog toga što je OHR promašena institucija koja ne da nije pomogla već je i odmogla društvu u BiH, počevši od polunormalnog pravosuđa, nejednakosti pred institucijama, nejasnih pravila, dvostrukih standarada i čega sve ne. Dame i gospodo, to vam je OHR i MZ. Njihov nezvanični moto glasi: Zašto bi vam bilo loše, kad može i gore jer uvijek može gore. To će tek da bude bezvrijedno.
Od neprijatelja je jedino gori strani "prijatelj" (OHR), kao i domaći dušebrižnici (bh. političari) koji su, pod uticajem stranih "prijatelja" i sami postali dio problema zvanog višedecenijska stagnacija i propadanje.
Dali je to što i dalje treba da slijedimo? Ne, već da sjednemo za sto i konačno se zajednički dogovorimo oko sudbine OHR-a i što ranijeg odlaska istog iz ove zemlje jer sa OHR-om nam nažalost neće ništa biti bolje, već čak i gore jer ti ljudi ne znaju šta rade. Nisu znali ni tada, a ne znaju ni sada. Oni su došli u ovu zemlju sa jednom misijom koja je još prije dvije dekade ispunjena. Sve poslije toga je iživljavanje samoubjeđenih visokih predstavnika da su neko i nešto. OHR je već 20 godina kao politički narkomansko leglo. Nema svoju svrhu jedina im je svrha samo da se iživljavaju nad nama, kao i redovna jaka doza za sve koji su navučeni, a glavni među tim narkomanima je upravo Inzko koji se ne buni sve dok je doza jaka i dok je ima. Kad nestane doza, vratiće se povremeno u BiH kao što povremeno dolazi Pedi Ešdaun kao babaroga na mjesto zločina misleći da ga se neko plaši.
OHR je dotakao dno dna, još samo da MZ zatvori tu propalu firmu bez ikakvog jasnog cilja i sa veoma užasavajućim rezultatima (posljedicama). Njima će biti lako kad budu odlazili jer neće morati da trpe mnoge nelogičnosti u zakonodavnom sistemu ove zemlje, a mi ćemo kad-tad morati da ispravljamo i popravljamo ono što je OHR prijethodno za.ro.
Za odlazak OHR-a iz BiH.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Vladimir RUS wrote:Htio Inzko ili ne htio išta prema ikome u BiH da preduzme, davno je trebao da napusti ovu zemlju, mada ni sad nije kasno. Isto važi i za čitav OHR jer koja im je svrha ako nemaju više bonska ovlaštenja
Sve si rekao, već u prvoj rečenici, odnosno po onoj Karadžićevoj "Čekati da ode zadnji visoki predstavnik", međutim vi imate problema sa psihom i ne kontate da vas ljudi kontaju, pa je OHR upravo iz tih razloga još uvijek tu, a tako će i ostati.
Džaba si trošio vrijeme na toliki post.
Uobičajeno izmišljanje i namjerno iskrivljivanje svega.
Utjehe radi, možda ne bi bilo loše da ode, pa da vas malo potjeramo braći preko Drine.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Izgleda da nekima odgovara to što već 20 godina tapkamo u mjestu? To što nekima odgovara ovakvo stanje to ne znači da je ovo stanje zdravo za normalan razvoj društva. Da je ovo normalno stanje, čak i oni koji imaju zamjerke na rad OHR-a bi ga prihvatili kao sasvim poželjno riješenje, ali pošto nije, OHR nije poželjan ni kod onih koji možda imaju simpatije prema istom zahvaljući greškama koje je OHR napravio.
Neke stvari se izgleda nikada ne mijenjaju, samo akteri i ideologija, a sve ostalo je isto kao nekada davno. Danas imamo novog Titu, a koji uz to uopšte nema tu harizmu kao Tito, ali zato iza sebe ima mašineriju čije je djelovanje, kao i efekti identično onom koje je komunizam imao (diktaturu). Nekada je ovim prostorima vladala austrougarska monarhija, neke stvari se ne mijenjaju. Današnje stanje nalikuje na kombinaciju više situacija iz prošlosti, a koje su se obje završile tragično.
Kome ovakvo sadašnje stanje odgovara, ja bih rekao da ne odgovara nikom, osim onima koji u ovome vide neke stvar koje niko normalan ne vidi.
Kakve koristi imaju oni koji misle da od ostanka OHR-a imaju koristi kad nemaju nikakve, već su čak i oni dio OHR-ovih eksperimenata koji imaju za rezultat vegetirajuće stanje.
Neke stvari se izgleda nikada ne mijenjaju, samo akteri i ideologija, a sve ostalo je isto kao nekada davno. Danas imamo novog Titu, a koji uz to uopšte nema tu harizmu kao Tito, ali zato iza sebe ima mašineriju čije je djelovanje, kao i efekti identično onom koje je komunizam imao (diktaturu). Nekada je ovim prostorima vladala austrougarska monarhija, neke stvari se ne mijenjaju. Današnje stanje nalikuje na kombinaciju više situacija iz prošlosti, a koje su se obje završile tragično.
Kome ovakvo sadašnje stanje odgovara, ja bih rekao da ne odgovara nikom, osim onima koji u ovome vide neke stvar koje niko normalan ne vidi.
Kakve koristi imaju oni koji misle da od ostanka OHR-a imaju koristi kad nemaju nikakve, već su čak i oni dio OHR-ovih eksperimenata koji imaju za rezultat vegetirajuće stanje.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1493 times
pod hitno ga deportirati iz države,nogom u guzicu pa neka ide u svoju Austriju njima popovati za 25000 maraka ili 25000 eura...
čovjek je licemjer i ništa ne radi za basnoslovnu cifru..javi se samo ovako,kad je njegova guzica ugrožena...
kad treba zaštititi svoje interese i stranih drkadžija iz OHR-a...
u Austriji je veliki zagovornik prava Slovenaca kao manjine,sa onim dvojezičnim tablama,a u BiH čini sve da zatomi prava suverenih naroda koji ovdje žive...
čovjek je licemjer i ništa ne radi za basnoslovnu cifru..javi se samo ovako,kad je njegova guzica ugrožena...
kad treba zaštititi svoje interese i stranih drkadžija iz OHR-a...
u Austriji je veliki zagovornik prava Slovenaca kao manjine,sa onim dvojezičnim tablama,a u BiH čini sve da zatomi prava suverenih naroda koji ovdje žive...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3197 times
Ovako to zamišljaju susjedi i komšije.
Ode Inzko i Međunarodna zajednica se više ne miješa.
Dobit ćemo Nezavisnu REpubliku Srpsku i dobit ćemo Herceg Bosnua a balije ćemo stjerati na 22% Bošnjakistana.
Kao mogli bi se dogovoriti u tome sva tri naroda.
Dobit ćemo Nezavisnu REpubliku Srpsku i dobit ćemo Herceg Bosnua a balije ćemo stjerati na 22% Bošnjakistana.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Sigurno je da ima i takvih razmišljanja između ostalog, ali glavni smisao apela za odlazak OHR-a iz ove zemlje jeste preuzimanje odgovornosti za svoje postupke od strane političke elite, a eventualna izmjena unutrašnje granice se može izvršiti samo uz saglasnost političkih predstavnika sva tri konstitutivna naroda. Bez saglasnosti istih nema ni toga tako da nema ni riječi o tome osim političkih priča poput unitarizacije BiH, referenduma u RS, kao i trećeg entiteta i drugih priča koje se vrte godinama.Mutevelija wrote:Ovako to zamišljaju susjedi i komšije.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Re: Milorad Dodik - SNSD
Srpski režiser Emir Kusturica veli da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najvještiji i najdarovitiji političar koga je u životu sreo.
Kusturica smatra da je Dodik, poslije bivšeg francuskog predsjednika Fransoa Miterana, "čovjek koji sa lakoćom rješava najteže probleme i u letu shvata ekonomske zakonitosti, i koji je, uz to još i narodni čovjek".
"Postoje ovi drekavci, još otrovani logikom jednopartijskog sistema u kojem se pobjeđuje aklamacijom, koji govore kako nije pobijedio. Čovjek je pobijedio i kao predsjednik i ima skupštinsku većinu".
Kusturica smatra da je Dodik, poslije bivšeg francuskog predsjednika Fransoa Miterana, "čovjek koji sa lakoćom rješava najteže probleme i u letu shvata ekonomske zakonitosti, i koji je, uz to još i narodni čovjek".
"Postoje ovi drekavci, još otrovani logikom jednopartijskog sistema u kojem se pobjeđuje aklamacijom, koji govore kako nije pobijedio. Čovjek je pobijedio i kao predsjednik i ima skupštinsku većinu".
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Tužilaštvo BiH 14. januara izdalo je naredbu da se izvrši pretres objekata, računa i svih transakcija koje koristi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik
Kako predviđaju analitičari, ovo je prvi korak prema njgovom hapšenju .
Kako predviđaju analitičari, ovo je prvi korak prema njgovom hapšenju .
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- drugrankovic
- Inventar foruma

Tuzilastvo bih? Pa oni to ne priznaju. Predstavice to kao muslimanski napad na srpsku jer on sebe tako drzi u ocima glupih srba tamo koji ha biraju...
Drugo , iza tog suda stoji bakir a da ce on da ga hapsi? Svog jarana? Pa samo takav mu i odgovara bilo ko drugi bi znacio kraj i za bakira... njih dvojica jexan druglm trebaju... neozbiljno mi je ovo od tebe...
Njega moze srusit samo narod u rs sbe ostalo ispasce udar u rs... znas i sam da ce tako dozivjeti narod u rs jer ce im to on vesto predstaviti da toboz namestaju covjeku koji kao stiti neko srpstvo...
Njega da hapsi bosna tj babkirov sud? Nema sanse videces uskoro kKo ce ispSti da nemaju direktnih dokaz bla bla...a ovo su kao poceli da bi narod mislio da nesto rade...
Ali ne rade...
Drugo , iza tog suda stoji bakir a da ce on da ga hapsi? Svog jarana? Pa samo takav mu i odgovara bilo ko drugi bi znacio kraj i za bakira... njih dvojica jexan druglm trebaju... neozbiljno mi je ovo od tebe...
Njega moze srusit samo narod u rs sbe ostalo ispasce udar u rs... znas i sam da ce tako dozivjeti narod u rs jer ce im to on vesto predstaviti da toboz namestaju covjeku koji kao stiti neko srpstvo...
Njega da hapsi bosna tj babkirov sud? Nema sanse videces uskoro kKo ce ispSti da nemaju direktnih dokaz bla bla...a ovo su kao poceli da bi narod mislio da nesto rade...
Ali ne rade...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- drugrankovic
- Inventar foruma

KOMESAR wrote:Srpski režiser Emir Kusturica veli da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najvještiji i najdarovitiji političar koga je u životu sreo.
Kako mi se ovaj sve vise gadi... prvo nas je usro s ciganjskim glupim filmovima da svi misle srbi su cigani a potlm uarad svog dupeta ispada kao neki veliki srbin...
Tako on hvalio i tadica dok mu ne dade zemlju potom andric grad bla bla...
Mos ti sebe zvat nemanja i gurat se svudje uvjek ces bit emir i odrod... za svoje dupe...
Ispade emir najveci srbin veci i od sinjdjelica... cim on moze reci da se divi najbecem bravu lopovskom i ne kulturnom jasno je kolko ke sati...
A ti narode srpski nek te jebu ovi prasci kad dozvoljavas!
Mos mislit umjetnik ... jebao ga crni macor sa sve bjelim macicima...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Neće ga hapsiti sud nego sipa, a sipi je šef Dragan Mektić iz sds-a
Ako Dragan može uhapsiti Fahrudina, zašto nebi mogao i Milorada
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

carobnjak N wrote:Neće ga hapsiti sud nego sipa, a sipi je šef Dragan Mektić iz sds-a
Ali je predsjednik VSTV neki Tegetlija i treba provjeriti ko ga je tu poslao, Dodik ili je novijeg datuma.
Dodik: RS nema mogućnost da primi migrante ni pola dana ---vidi BAJE- sto laze
Ukoliko je tačno da ambasadorica SAD-a u BiH najavljuje "crnu listu" za političare, to nije ništa novo. Ako nisam prvi na listi, onda je to za mene poraz - rekao je Dodik novinarima u Doboju.
-
Mi imamo izvorni legitimitet i koga će oni staviti na tu listu, apsolutno me ne zanima. Ali to su priče zadnjih 20 godina, stalno neke liste, stalno nešto, ko god je od tih ambasadora frustriran, ne može da ostvari svoje nakaradne ideje, odmah pričaju o nekim listama, pa neka pričaju to je njihov problem .
Dodao je da je Ustavu RS-a to nametnuo visoki predstavnik Volfgang Petrič, koji je napisao odrednicu „koja uopšte nije trebalo da piše u Ustavu"., Dodik je istakao da iz tog razloga RS mora naći načina da odgovori, u uslovima "kada Bošnjaci blokiraju promjene republičkog Ustava već 10 godina“.
Smatra da je "apsolutno nedostojno jedne tako velike zemlje kao što su SAD da se njihov ambasador otvoreno miješa u unutrašnje stvari bilo koje zemlje, pa i BiH“.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dodik: RS je jača i uspješnija od Amerike

On je rekao da, sa stanovišta ekonomije, Republika Srpska živi u gotovo nevidljivoj inflaciji.
"Srpska ima prosječnu platu veću od 500 dolara, dok ona u Americi iznosi 4.000 do 5.000 dolara", istakao je Dodik i dodao da je za vraćanje duga Srpske, hipotetički rečeno, potrebno četiri mjeseca stati sa isplatama plata, dok Amerika koja ima veliku ekonomiju to mora da uradi 16 mjeseci.
[ytube][/ytube]
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: Dodik: RS je jača i uspješnija od Amerike
nije stvar u zaduženosti već u likvidnosti, da ti uopće daju kredit
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)