SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2963 times
- Been thanked: 24552 times
- Status: Offline
Re: SEBIJA - SEKA IZETBEGOVIĆ (GRAĐEVIĆ)
Jedino sto jebe ove lajavce i sve to sto pokusavaju je sto kad prodjes kroz grad sve vidis.Od zgrada sto se rade do setnica,parkova za djecu,ulica,opstina,javnog prevoza pa do sufinansiranja mladih,trudnica,digitalizacije i brzeg procesa za mnoge stvari...I onda mogu qrcu pricat.Nije niko corav.Sto se sarajeva tice sve vise lici na grad.Naravno jos tu treba ihaha stvari al eto dobija neku normalnu pricu i izgled grada,lagano al mnogo bolje nego prijasnji.Naravno zamjerki vazda ima ali da je bolje mnogo stvari,jeste.Zaduzili nas,neka su.Samo nek se vidi za sta.I puno rade na vizuelnom efektu ali trebalo bi se dublje zarovit.Ne samo estetika.Unutar svih institucija i svega su mali problemi i dugogodisnja trulez.Ala gras sto je bio...Steta i srle rade dobar poso.Kazu i onaj efendic,fale ga neki nemam pojma iskreno.Ja sam samo posmatrac.I onaj na ilidzi svasta nesta,prihodi ogromni,gradi se,j.... ga valjda je ok.Kako god bolji je od onog prijasnjeg nepismenog imbecila.Ono kad se na ekranu prije pojavi ja odem u sobu da se stidim.A sda ako sta hoce i misle se promijeniti momentalno nek sklone ovu ludu zenu ,niko im vise stete od nje nije nanio.A i bakir,kosa se na glavi dize vecini ljudi,koji bi i glasali mozda za njih...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
E ybg sad, ispade Trojka Tito, od sela napraviše gradHAVANA wrote: 16 Nov 2025, 23:08 Jedino sto jebe ove lajavce i sve to sto pokusavaju je sto kad prodjes kroz grad sve vidis.Od zgrada sto se rade do setnica,parkova za djecu,ulica,opstina,javnog prevoza pa do sufinansiranja mladih,trudnica,digitalizacije i brzeg procesa za mnoge stvari...I onda mogu qrcu pricat.Nije niko corav.Sto se sarajeva tice sve vise lici na grad.
Kao da govorimo o nekom mjestu kod Živinica koji nije imao rasvjetu, a ne o glavnom gradu
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Penzioner

Qrac a ne tito.Mjerim samo sto oko vidi a od politike sam davno odusto.Politiku ko politiku ne pratim osim ako sta ne procitam na forumu.Prosetas il provozas se od ilidze do starog grada i gledas.Ne treba ti politika ako te te stvari zanimaju a znas kako je bilo.Svakako je 95% politicara tu prvenstveno iz licnog interesa.Ni trojka tu nije izuzetak.Bitno je ovih 5,6% sta su sposobni uraditi.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
To stoji i ka se slažem sa većinom, ali kako prije Sarajevo nije ličilo na grad? To mi smiješno, kao da pričamo o Kukiću i Banovićima.HAVANA wrote: 18 Nov 2025, 08:43 Qrac a ne tito.Mjerim samo sto oko vidi a od politike sam davno odusto.Politiku ko politiku ne pratim osim ako sta ne procitam na forumu.Prosetas il provozas se od ilidze do starog grada i gledas.Ne treba ti politika ako te te stvari zanimaju a znas kako je bilo.Svakako je 95% politicara tu prvenstveno iz licnog interesa.Ni trojka tu nije izuzetak.Bitno je ovih 5,6% sta su sposobni uraditi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Penzioner

Ko kaze da nije licilo? Licilo je ali je bilo zapustenije.Kazem da je bolje i da to oko vidi.Ovih 5,6 % je bolje i to je to.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Napisao si da Sarajevo sve više liči na grad.HAVANA wrote: 18 Nov 2025, 09:01 Ko kaze da nije licilo? Licilo je ali je bilo zapustenije.Kazem da je bolje i da to oko vidi.Ovih 5,6 % je bolje i to je to.
Naravno da je Sarajevo modernije u 2025. u poređenju sa Sarajevom 2005. ali svaki grad je u 2025. moderniji u poređenju sa prije 20 godina.
Za tadašnje vrijeme je ličilo na grad.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 392 times
Ma ne radi se je li nesto grad ili selo,nego funkcionise li,npr ljudi vode BiH 30g najjaca su stranka i rezultat toga je da BiH je "drzava" al nije bas da lici na ozbiljnu drzavu.Naseef Mushroom wrote: 18 Nov 2025, 09:07Napisao si da Sarajevo sve više liči na grad.HAVANA wrote: 18 Nov 2025, 09:01 Ko kaze da nije licilo? Licilo je ali je bilo zapustenije.Kazem da je bolje i da to oko vidi.Ovih 5,6 % je bolje i to je to.
Naravno da je Sarajevo modernije u 2025. u poređenju sa Sarajevom 2005. ali svaki grad je u 2025. moderniji u poređenju sa prije 20 godina.
Tako i s Sarajevom
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 25019 times
Ja cu glasat za Sebiju, sam da vas nervira 
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Ona mozda u mjesnoj moze pobijedit il na fejsu kod onih sto joj srca salju.
- HAVANA
- Penzioner

Na treningu sam mrsko mi pisat a ne zivis ovde.Napiso sam ti prohodaj od ilidze do carsije i pogledaj staze parkove javni saobracaj opstine zgrade i sale djecije parkove skole kojih je dosta uradjeno vrtic za djecu sa posebnim potrebama skolu na drveniji gospodjicinu kucu zgradu opstine centar hipi klupa zonu itditd Haj zdrao ohladicu seNaseef Mushroom wrote: 18 Nov 2025, 09:07Napisao si da Sarajevo sve više liči na grad.HAVANA wrote: 18 Nov 2025, 09:01 Ko kaze da nije licilo? Licilo je ali je bilo zapustenije.Kazem da je bolje i da to oko vidi.Ovih 5,6 % je bolje i to je to.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41876 times
- Been thanked: 28699 times
Svoje nepropisno parkiranje odmah sam platila. Greška se kažnjava i, greška se plaća.
Nema veze što mi je policajac, koji je tu stajao, rekao da se popnem na trotoar " ako nećete dugo", nisam željela da ga spominjem da ne bi on imao problema, mada me možda baš on slikao?
Nema veze što je auto bilo bukvalno 3 minute na tom mjestu. Nisam tu smjela parkirati. Kraj priče. Ali, nisam zvala šefove policija, ni njihove sekretarice i savjetnice da mi brišu kaznu. Kad pogriješim - platim.
Da ne spominjem medijsku hajku i obavještavanje vascijelog svijeta o tome da sam parkirala pogrešno.
Na tom istom mjestu svaki dan je bilo parkirano više nekih drugih auta, to se nikad nije spomenulo. Evo jedne Toyote koju niko nije spomenuo, dan nakon mene.
Nema veze što mi je policajac, koji je tu stajao, rekao da se popnem na trotoar " ako nećete dugo", nisam željela da ga spominjem da ne bi on imao problema, mada me možda baš on slikao?
Nema veze što je auto bilo bukvalno 3 minute na tom mjestu. Nisam tu smjela parkirati. Kraj priče. Ali, nisam zvala šefove policija, ni njihove sekretarice i savjetnice da mi brišu kaznu. Kad pogriješim - platim.
Da ne spominjem medijsku hajku i obavještavanje vascijelog svijeta o tome da sam parkirala pogrešno.
Na tom istom mjestu svaki dan je bilo parkirano više nekih drugih auta, to se nikad nije spomenulo. Evo jedne Toyote koju niko nije spomenuo, dan nakon mene.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Smije li se pitati generalni direktor UKC Sarajevo za GENERALNO stanje na klinici i za ovo sto Faktor pise ili je i on pod zastitom kao i sve druge endemske SDP biljke? Nema se sta pitati ako su kadrovi SDP-a u pitanju a ako neko slucajno pita, to je sigurno neki SDA BOT. Da je kojim slucajem Sebija jos uvijek direktor, vjerujem da bi pred klinikom bili protesti onkoloskih i raznih drugih pacijenata ali posto nije onda sve protice tiho, mirno, strpljivo bas onako kao sto sve prolazi glat i drugu Njivi, politickom sefu ovog sa slike.
Da svane dan.
Da svane dan.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10190 times
- Been thanked: 12084 times
Sebija ili Taylor Swift, koga ćemo za doček nove godine?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Majka sultanija, Prof.dr.sci.med. Sebija Izetbegovic
. Nema drugog kruga izbora.
REZULTATI VELIKE ANKETE: SEBIJA IZETBEGOVIĆ PONIZILA KONAKOVIĆA, UBJEDLJIVA POBJEDA SULTANIJE!
REZULTATI VELIKE ANKETE: SEBIJA IZETBEGOVIĆ PONIZILA KONAKOVIĆA, UBJEDLJIVA POBJEDA SULTANIJE!
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 57548 times
- Been thanked: 10325 times
- Status: Online
Sto joj mecu sliku prije dvaes godina? I sad ti za nju glasaj pored benjamineRum wrote: 20 Dec 2025, 22:45 Majka sultanija, Prof.dr.sci.med. Sebija Izetbegovic. Nema drugog kruga izbora.
REZULTATI VELIKE ANKETE: SEBIJA IZETBEGOVIĆ PONIZILA KONAKOVIĆA, UBJEDLJIVA POBJEDA SULTANIJE!FB_IMG_1766267068877.jpg
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3957 times
- Been thanked: 2979 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10190 times
- Been thanked: 12084 times
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26329 times
- Been thanked: 6911 times
gledaj zaljubljenog para
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13672 times
- Been thanked: 14903 times