Poslije njih, BVB - Villareal

Nisam mogao gledat sinoc,sad evo golove gledam i sastave..Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2025, 09:41 Nije Arsenal još sazrio, al jesu najstabilniji tim u Evropi - trenutno.
S druge strane, ja ne pamtim da je neki tim bio u ovako velikoj krizi, kao Liverpool, a da je istovremeno kadrovski najjači možda i na kontinentu. Još su više grohnuli, nego City prošle sezone. Real grčevito branio gol prednosti protiv nekog annonimnog tima. Frankfurt ponovo sramoti bundesligu, a nije ni Leverhuzen daleko. Ni u PSG nije baš sve pod konac.
Barcelona se može pozdraviti s direktnim plasmanom, nakon dva poraza. Ok, vjerovatno će ostati u baražu i proći ga, ali to znači dvije utakmice više, pa tako da onaj jedini Realov bod prednosti u ligi sad izgleda mnogo veći.

ironman wrote: 27 Nov 2025, 09:46Nisam mogao gledat sinoc,sad evo golove gledam i sastave..Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2025, 09:41 Nije Arsenal još sazrio, al jesu najstabilniji tim u Evropi - trenutno.
S druge strane, ja ne pamtim da je neki tim bio u ovako velikoj krizi, kao Liverpool, a da je istovremeno kadrovski najjači možda i na kontinentu. Još su više grohnuli, nego City prošle sezone. Real grčevito branio gol prednosti protiv nekog annonimnog tima. Frankfurt ponovo sramoti bundesligu, a nije ni Leverhuzen daleko. Ni u PSG nije baš sve pod konac.
Barcelona se može pozdraviti s direktnim plasmanom, nakon dva poraza. Ok, vjerovatno će ostati u baražu i proći ga, ali to znači dvije utakmice više, pa tako da onaj jedini Realov bod prednosti u ligi sad izgleda mnogo veći.
Ja ne znam sta Xabi pokusava sa prvih 11..kod nas je prvih 22..
Plus..dal oni vjezbaju kako se odbranit od centarsuta..pa oni golovi![]()
Recept protiv Reala.
Nabaci u sesnaesterac 80% gola.

Liverpool nije toliko ni kadrovski jak koliko ljudi misle. Sve je to poprilično navikano.Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2025, 09:41 Nije Arsenal još sazrio, al jesu najstabilniji tim u Evropi - trenutno.

Masamune wrote: 27 Nov 2025, 10:33Liverpool nije toliko ni kadrovski jak koliko ljudi misle. Sve je to poprilično navikano.Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2025, 09:41 Nije Arsenal još sazrio, al jesu najstabilniji tim u Evropi - trenutno.
Dva najbolja igrača su im pred penzijom. Frimpong i nije nešto kao ni Kerkez. Prvi jeste bio kvalitet za Bundesligu, ali u PL je ostavljao velike rupe pozadi slično kao Trent. Ovaj drugi je bio dobar za nivo Bournemoutha i to je to.
Wirtz će kad tad proraditi i treba mu vremena kao i Isak uz Ekitikea koji je od pojačanja jedini do sad nešto pokazao. Isak kao da je zaboravio igrati fudbal. Kretnje naprijed su mu užasne.
Klupa Liverpoola nije čemu i pored svih ovih pojačanja. Slot je osvojio ligu sa timom od Kloppa i njegovom mašinom. Kad su mu doveli igrače koje je on sam htio Liverpool je počeo padati. Ako ovako nastave mogli bi završiti kao United.

U suštini daju mu šansu do Božića mada mislim da su igrači skroz digli ruke od njega i da je on već sinoć trebao dobiti otkaz jer im je trenutno i top 4 ugroženo.Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2025, 18:36Masamune wrote: 27 Nov 2025, 10:33
Liverpool nije toliko ni kadrovski jak koliko ljudi misle. Sve je to poprilično navikano.
Dva najbolja igrača su im pred penzijom. Frimpong i nije nešto kao ni Kerkez. Prvi jeste bio kvalitet za Bundesligu, ali u PL je ostavljao velike rupe pozadi slično kao Trent. Ovaj drugi je bio dobar za nivo Bournemoutha i to je to.
Wirtz će kad tad proraditi i treba mu vremena kao i Isak uz Ekitikea koji je od pojačanja jedini do sad nešto pokazao. Isak kao da je zaboravio igrati fudbal. Kretnje naprijed su mu užasne.
Klupa Liverpoola nije čemu i pored svih ovih pojačanja. Slot je osvojio ligu sa timom od Kloppa i njegovom mašinom. Kad su mu doveli igrače koje je on sam htio Liverpool je počeo padati. Ako ovako nastave mogli bi završiti kao United.
Slot je dobio uslov. U iduće tri svih devet bodova ili leti.
Navijači traže Kloppa nazad, al ne vjerujem da će ga dozvati.
Navodno on gurka Nagelsmana, a ovaj ne želi prije završetka mundijala.
Biće tu svega, al miriše na nekog privremenog trenera, ako Slot ne uzme tih devet bodova.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest