Sad moraš odmoriti i naspavati se dok si na bolovanju.
Dobro te sredilo
A moraš se i smijati tako brže prolazi
Moderator: VIP

I tramal spada u opioide, ako su te pustili kuci nije nesto bas strasno. Osim sto strasno boli. Bit ce to dobro, mlada si.Shadow wrote: 28 Nov 2025, 11:19 Ma meni su eto to dali, i jos sinadol gel, acidi borici. Ja sam coskom stepenica sve po trtici. A stepenice poplocane. Jedna , druga, treca. A bez je bio tu. Kaze tacno si se na trecoj dokusurila. Bila sam ubjedjena da ce i on past, jer je pao onaj prvi snijeg, i sakrilo plocice. Ko na skijama. Ja lezim dole i ne mogu da se okrenem da vidim jel pao![]()
Nisam mogla ustat. Samo sam se nekako sklonila u kraj i skupila. Tek kroz 10 min me nakako podigao.

Ti ispricam nesto smjesno odmah tog dana
ili sam rekla dupe. 
spacebound wrote: 28 Nov 2025, 11:55I tramal spada u opioide, ako su te pustili kuci nije nesto bas strasno. Osim sto strasno boli. Bit ce to dobro, mlada si.Shadow wrote: 28 Nov 2025, 11:19 Ma meni su eto to dali, i jos sinadol gel, acidi borici. Ja sam coskom stepenica sve po trtici. A stepenice poplocane. Jedna , druga, treca. A bez je bio tu. Kaze tacno si se na trecoj dokusurila. Bila sam ubjedjena da ce i on past, jer je pao onaj prvi snijeg, i sakrilo plocice. Ko na skijama. Ja lezim dole i ne mogu da se okrenem da vidim jel pao![]()
Nisam mogla ustat. Samo sam se nekako sklonila u kraj i skupila. Tek kroz 10 min me nakako podigao.

Shadow wrote: 28 Nov 2025, 11:56Ti ispricam nesto smjesno odmah tog danaZanki wrote: 28 Nov 2025, 11:49
Dobro te sredilo![]()
A moraš se i smijati tako brže prolazi![]()
![]()
Pitaju me u hitnoj sta me boli, a ja stojim, klecam i od onog bola ne znam ni sta pricam.
Kazem; iskreno boli me guzicaili sam rekla dupe.
Uglavnom svi su se odvalili smijati. A ja se nisam mogla sjetiti kulturnije rijeci..straznjica jaranice, debelo meso...ma jok.

Ma šta bi mene daviaHAVANA wrote: 28 Nov 2025, 12:53 Havana b sadi pojo havanu.Evo me u palmi.Al u kalorijskom sam deficitu.Sad bi te udavio zanki.

ElTriconi wrote: 28 Nov 2025, 14:31 Morel se radit kad se tako skrsi neka kost, mogo bih u kuci lezat dva dana i to je kraj, skocio bih s prozora tobejarabi![]()