Okle mu?Heidi wrote:Hvala, maajo
Prezentira adute, bezbeli
Rum pronaso brlju u podrumu.....neku noc je od baketa mislio daidza mu pa sve klececi ljubio tv
Moderator: VIP

Okle mu?Heidi wrote:Hvala, maajo

Nije se lako rastati od starih šumaraka kojima si se usput i moRe bit ispovjedala prilikom šetkanja, al' šta'š, život te goni dalje. Ima eto drugih šumaraka na kojima ćeš tabanati. Samo neka se živo i zdravo( i neka se ne pucaHeidi wrote:Jeste malkice, ali nasla sam novi sumarak. Upoznajemo se![]()

Zagorka wrote:Okle mu?Heidi wrote:Hvala, maajo
Rum pronaso brlju u podrumu.....neku noc je od baketa mislio daidza mu pa sve klececi ljubio tv
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
greeneyes wrote:Nije se lako rastati od starih šumaraka kojima si se usput i moRe bit ispovjedala prilikom šetkanja, al' šta'š, život te goni dalje. Ima eto drugih šumaraka na kojima ćeš tabanati. Samo neka se živo i zdravo( i neka se ne pucaHeidi wrote:Jeste malkice, ali nasla sam novi sumarak. Upoznajemo se![]()
).

Eto,rekoh sinoc da je posla/osla/doslaHeidi wrote:Jeste malkice, ali nasla sam novi sumarak. Upoznajemo se![]()

Pa i ti poletio za njima, da protestujes protiv vibracija ljubavi, a. Dobro Brute. Na forumu se uvijek srece dva puta.greeneyes wrote: Al' svi protestuju što Heidi puno piše. Mislim da je shvatila koliko je sati..

Jel to opet Biba.titicha wrote:Poruku koju sam dobila od tebe,sa uvredama koje normalan čovjek ne može napisati,ovaj put ću ignorirati.
Ja se ni u stvarnom životu ne spuštam na taj nivo komunikacije a kud u virtuali!
A tebi ću preporučiti da pod hitno potražiš pomoć,i to liječničku.

Nisam to mislio debilu hahagreeneyes wrote:Sram te bilo!Hannibal Lecter wrote:Haj na mene bibo haha