Mali kaze odlicno, samo je reko: drugi put malo manje kajmaka. Ajvar umesto paradajz sosa bilo super (njemu)
Meni iskreno nije bilo nesto.
Ali tipicna “muska hrana”

Mali kaze odlicno, samo je reko: drugi put malo manje kajmaka. Ajvar umesto paradajz sosa bilo super (njemu)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Potencijal je tu.uvijek_kontra wrote: 29 Nov 2025, 22:35 Drugarice odu, drugi gosti dodju. Kanapejcici i mini sendvici, kasnije bio i neplaniran pizza party, napravila 10 manjih, nisam imala kad uslikat. Od ostatka tijesta mali kruhCic. Poklonicu ga sutra jednoj teti. Dok sam legla, sjetila se da nisam nista jela, a vala nije mi se dalo pravit jos bezglutensko tijesto.

amidza idriz wrote: 30 Nov 2025, 01:12 Potencijal je tu.![]()
Samo nastavi tako. Sa hranom se treba eksperimentisati.

Dori je maher za estetikuuvijek_kontra wrote: 30 Nov 2025, 08:19amidza idriz wrote: 30 Nov 2025, 01:12 Potencijal je tu.![]()
Samo nastavi tako. Sa hranom se treba eksperimentisati.
Hvala najljepsa.
Kad imam vremena, volim kuhati i zaista bude dobro i ukusno, al nemam smisla za estetiku (kao Morgen npr.). Da onda to i jako lijepo izgleda i bude prezentovano kako treba. Al se tjesim da je bar dobro.
Imala sam tacno 15 minuta da spremim ono gore sve, moglo je i bolje, al ostalo nista nije. Jos mi drugarica kaze, hoces mi spakovati ovo.![]()

Da, i Dori isto. Ma ima vas vise al rekoh davno, ja bi se najradije hranila kod tebe.Morgen wrote: 30 Nov 2025, 08:45 Dori je maher za estetikuja se trudim
A predlozila bih ti, o hvala bogu što mogu napisati na nemačkom jer ti razumeš,kad imas malo vise vremena
PLÄTZCHENAUSSTECHTFORMEN
Bude bas dekorativno
ElTriconi wrote: 30 Nov 2025, 08:44 Hajde bogati nemam smisla za estetiku ni kad crtam nakve linije uz pomoc linijara pa sta mi fali, pa ja![]()

Immuno ja imam osnovni recept, ako ti ista znaci pa ti ako budes pravila, dodaj svoje magije.immuno wrote: 01 Dec 2025, 20:56 De nam recept za pana cottu , izgubila sam svoj koji je bio dobar i sad![]()

Ja koristim uvijek u prahu. Bojim se onih listica da ne pokvarim sve.
Nema na cemu.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests