Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
E,to je to, osnovna kultura. Pa se cudimo sto je planeta u qrcu.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Sa @bibom --nemam problema. I ako me 'opali ' negdje , znam da nije zlonamerna.
Hannibal Lecter wrote:Uvijek hladan i ravnodusan
Uvijek gladan i neposlusan

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Taj mi je lik na avataru haha najjaci lik na dunjaluku i sire, samo pusi travuSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Uvijek hladan i ravnodusan
jes ovo TI
![]()
🐽
hm , zar je isti lik i na tvom avararu, nisam bas povezala.Hannibal Lecter wrote:Taj mi je lik na avataru haha najjaci lik na dunjaluku i sire, samo pusi travuSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Uvijek hladan i ravnodusan
jes ovo TI
![]()
To sto pusi travu , i nije neki fool.Big deal.
Ma Biba je fala Bogu dobro sasvim.Maja wrote:Jel to opet Biba.titicha wrote:Poruku koju sam dobila od tebe,sa uvredama koje normalan čovjek ne može napisati,ovaj put ću ignorirati.
Ja se ni u stvarnom životu ne spuštam na taj nivo komunikacije a kud u virtuali!
A tebi ću preporučiti da pod hitno potražiš pomoć,i to liječničku.
Pa sto se tebe svezala?
Tableta imam tri vrste.Konja bi ubile al mene nista ne moze, mozda sikira al pomrli su u mom selu oni koji su sikirama tukli..
Citam Kugu i zderem..
Titicha je Majo uzrujana i pobrkala je nesto.
Ama ja sam njoj karmu povecala.
Jos uvijek necu komentirati titichu, nije mi ona zanimljiva.
Molim drugrankovi a da mi nađe onu temu u kojoj me dozivao kad me nije bilo.
Ono kd je usnimio svoj glas..
Voljela bih da mu uzivo nesto kazem
Ja e vala teme natrazila ko bijesne keruse...ne mobu nac ni anoreksiju al nebitno..
Zelim da me rankec cuje...da cuje sjeme ustasko kak on voli kazat
Last edited by Biba on 01 Feb 2016, 23:12, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3957 times
- Been thanked: 2979 times
hojla wrote:passa kako si ovih dana
...devera se....
..jos hladno...zima prava....
ovde treba sacekat jos koji mjesec pa da zivot pocne .....ono normalno...
...malo se spremam za dole...pa vidjet cemo.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ne znam odnosi li se ovo na mene, Maja misli da se odnosi...titicha wrote:Poruku koju sam dobila od tebe,sa uvredama koje normalan čovjek ne može napisati,ovaj put ću ignorirati.
Ja se ni u stvarnom životu ne spuštam na taj nivo komunikacije a kud u virtuali!
Nije bitno, ali eto objasni koji je to tvoj nivo ophođenja s forumašima.
Bolje nemoj jer ja ću ti objasniti ali ovaj put te neću nagraditi karmom.
Možda si ti u stvarnosti manja od makovog zrna ali ovo je virtuala i znaš da ti može biti, uostalom pročitala si da si za Behka vrlo pametna ..ma čak i takvu temu želi tebi posvetiti.
Za mene nisi karakter, evo javno kažem, ja se ne mogu skrivati kao neki.
Već sam ti jednom objasnila ali nisi skontala. ma jesi, ali lakše je glumiti da ne kontaš jelte...ljubi te Bibojka
Amerikanci u ovakvim situacijama koriste izras----get a life.Već sam ti jednom objasnila ali nisi skontala. ma jesi, ali lakše je glumiti da ne kontaš jelte...ljubi te Bibojka
Ne mogu se sjetiti ima li tako nesto u nasem jeziku--puno bolje zvuci i nije uvrijedljivo kao ----idi doct, idi hodzi nek da 'zapis' itd.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6711 times
..e da --idi malo prosetaj opanke --greeneyes wrote:Ima onaj-haj idi vidi ima l' me iza kuće pa mi javi.
Dušica draga, tebe ne diram. Pokušaj se ne upletati gdje nije potrebno, jedino ako ti nisi psiholog ili psihijatar.SPINERKA wrote:![]()
A tebi ću preporučiti da pod hitno potražiš pomoć,i to liječničku.Amerikanci u ovakvim situacijama koriste izras----get a life.Već sam ti jednom objasnila ali nisi skontala. ma jesi, ali lakše je glumiti da ne kontaš jelte...ljubi te Bibojka![]()
![]()
Ne mogu se sjetiti ima li tako nesto u nasem jeziku--puno bolje zvuci i nije uvrijedljivo kao ----idi doct, idi hodzi nek da 'zapis' itd.
I mani se engleštine, ima slikovitih bosanskih riječi.
Ajd bilo bi lijepo da prestanemo jerbo ću poželjeti napisati tko je ovdje za Popovače i zbog čega.
Bilo bi žalosno da to moram ja uraditi jerbo nisam posebno ni visoko obrazovana, ali psihologije jesam tri polagala
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6711 times
- Pasaga
- Hadžija

..ko da je i spinerki neke mahane....greeneyes wrote:Ko se s Bibom kači-život mu je kraći!

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Biba wrote:Dušica draga, tebe ne diram. Pokušaj se ne upletati gdje nije potrebno, jedino ako ti nisi psiholog ili psihijatar.SPINERKA wrote:![]()
A tebi ću preporučiti da pod hitno potražiš pomoć,i to liječničku.Amerikanci u ovakvim situacijama koriste izras----get a life.Već sam ti jednom objasnila ali nisi skontala. ma jesi, ali lakše je glumiti da ne kontaš jelte...ljubi te Bibojka![]()
![]()
I mani se engleštine, ima slikovitih bosanskih riječi.
Ajd bilo bi lijepo da prestanemo jerbo ću poželjeti napisati tko je ovdje za Popovače i zbog čega.
Bilo bi žalosno da to moram ja uraditi jerbo nisam posebno ni visoko obrazovana, ali psihologije jesam tri polagala
Ne diram ni ja tebe, i ne uplicem se previse -komentarisem nacin ophodjenja, izrazavanja. Nesto novo nauciti nije na odmet.
Eto, nadjoh neke -slikovite bosanske rijeci. Znam , sa sela su najbolje.
- Pasaga
- Hadžija

BIBO....MORAO BIH TI SE JAVIT...
da ti prenesem neku poruku...vazno.....
..iz elektrodistribucije.....
da ti prenesem neku poruku...vazno.....
..iz elektrodistribucije.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Pasaga wrote:..ko da je i spinerki neke mahane....greeneyes wrote:Ko se s Bibom kači-život mu je kraći!
os' kahve