Naser Oric
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8467 times
- Been thanked: 20051 times
- Status: Offline
Re: Naser Orić objavio fotografiju s Acom Lukasom, Dodik na aparatima
Ih, pa Dodik je mali ljubitelj kosarke. Bice da je ta ljubav veca od mrznje prema BiH
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 945 times
- Been thanked: 1424 times
- Status: Online
Nacionalizam je tema za one do 800 eura mjesečno. Kad plaća preskoči 1300 eura, počinje razgovor o garderobi i kafićima.
Kada pređe 2000, onda su top-teme zdrava hrana, ljetovanja, zimovanja.
Kad se popne na više od 4000 eura, prestaje svako palamuđenje. Ljudi pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.
Rambo Amadeus (brojke osvježene)
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
Izvini, postavljaś super postove i linkove, ali ovo je jedna od najvećih gluposti koje je neko izjavio.tuzlak1212 wrote: 03 Dec 2025, 11:20Nacionalizam je tema za one do 800 eura mjesečno. Kad plaća preskoči 1300 eura, počinje razgovor o garderobi i kafićima.
Kada pređe 2000, onda su top-teme zdrava hrana, ljetovanja, zimovanja.
Kad se popne na više od 4000 eura, prestaje svako palamuđenje. Ljudi pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.
Rambo Amadeus (brojke osvježene)
Da je tako, ne bi advokati i doktori u Njemačkoj glasali za AfD.
Neće Mitar koji čisti svinjac postati ništa manje nacionalista i četnik ako postane direktor banke.
Usput, jedan od najboljih prijatelja od Ramba je bio Nebojša Glogovac, glumac koji je glumio u najvećim srbijanskim filmovima i serijama, znači i u Srbiji je zarađivao više od 4000 eura
Propali muzičar koji u zadnjih nekoliko decenija nije ništa kvalitetno snimio, pa se vuca ode emisije do emisije tipa Face TV i prosipa šuplju gdje zna u kojim emisijama gledaoci vole slušsti patetiku.Glumac Nebojša Glogovac je izjavio da je Draža Mihailović bio "blag, drag, interesantan, izuzetno obrazovan, hrabar i veoma cenjen čovek" i da "nije ni nalik zločincu kakvim ga predstavljaju".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 945 times
- Been thanked: 1424 times
Pa vidis da Nebojsa prica o ljubaviNaseef Mushroom wrote: 03 Dec 2025, 17:53Izvini, postavljaś super postove i linkove, ali ovo je jedna od najvećih gluposti koje je neko izjavio.
Neće Mitar koji čisti svinjac postati ništa manje nacionalista i četnik ako postane direktor banke.
Usput, jedan od najboljih prijatelja od Ramba je bio Nebojša Glogovac, glumac koji je glumio u najvećim srbijanskim filmovima i serijama, znači i u Srbiji je zarađivao više od 4000 eura
Propali muzičar koji u zadnjih nekoliko decenija nije ništa kvalitetno snimio, pa se vuca ode emisije do emisije tipa Face TV i prosipa šuplju gdje zna u kojim emisijama gledaoci vole slušsti patetiku.Glumac Nebojša Glogovac je izjavio da je Draža Mihailović bio "blag, drag, interesantan, izuzetno obrazovan, hrabar i veoma cenjen čovek" i da "nije ni nalik zločincu kakvim ga predstavljaju".
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1745 times
- Been thanked: 1547 times
Ne možeš ti to objasniti komunjarama, bez obzira na nacionalnost...da dubiš danima na glavi.Prije bi im metar u guzicu, nego centimetar u mozak.Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2025, 17:53Izvini, postavljaś super postove i linkove, ali ovo je jedna od najvećih gluposti koje je neko izjavio.
A kako bi se Dodik tek naljutio da zna da se Aca Lukas preziva Vuksanović, poznato bokeljsko prezime što znači da mu je barem jedan djed Hrvat.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 57715 times
- Been thanked: 10357 times
Zanimljivo ocamTokmak wrote: 04 Dec 2025, 19:35 Ne možeš ti to objasniti komunjarama, bez obzira na nacionalnost...da dubiš danima na glavi.Prije bi im metar u guzicu, nego centimetar u mozak.
A kako bi se Dodik tek naljutio da zna da se Aca Lukas preziva Vuksanović, poznato bokeljsko prezime što znači da mu je barem jedan djed Hrvat.![]()
Ko je posto od koga, jel hrvati od srba il srbi od hrvata?
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1416 times
- Been thanked: 1749 times
Nemate vi rimokatolitici taj šmek jesonstavno dosadni ste..
Pogled Joca Vujičića
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3883 times
Nije Tuzlak sigurno komunjara.Tokmak wrote: 04 Dec 2025, 19:35Ne možeš ti to objasniti komunjarama, bez obzira na nacionalnost...da dubiš danima na glavi.Prije bi im metar u guzicu, nego centimetar u mozak.Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2025, 17:53
Izvini, postavljaś super postove i linkove, ali ovo je jedna od najvećih gluposti koje je neko izjavio.
Propali muzičar koji u zadnjih nekoliko decenija nije ništa kvalitetno snimio, pa se vuca ode emisije do emisije tipa Face TV i prosipa šuplju gdje zna u kojim emisijama gledaoci vole slušsti patetiku.
A kako bi se Dodik tek naljutio da zna da se Aca Lukas preziva Vuksanović, poznato bokeljsko prezime što znači da mu je barem jedan djed Hrvat.![]()
Mislim na forumaša, ne na Tuzlake, u njih je puno komunjara
Šteta što se ne preziva Vukanović, bez tog slova S, mogao je onda Dodik reći da je to Nebojšin rođak.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23361 times
- Been thanked: 21409 times
Vas haman uče da osim nacionalizma postoji samo komunizam kao alternativaTokmak wrote: 04 Dec 2025, 19:35Ne možeš ti to objasniti komunjarama, bez obzira na nacionalnost...da dubiš danima na glavi.Prije bi im metar u guzicu, nego centimetar u mozak.Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2025, 17:53
Izvini, postavljaś super postove i linkove, ali ovo je jedna od najvećih gluposti koje je neko izjavio.
Propali muzičar koji u zadnjih nekoliko decenija nije ništa kvalitetno snimio, pa se vuca ode emisije do emisije tipa Face TV i prosipa šuplju gdje zna u kojim emisijama gledaoci vole slušsti patetiku.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10207 times
- Been thanked: 12098 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10207 times
- Been thanked: 12098 times
Nakon što se jučer "obračunao" sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Nedeljkom Elekom, Aca Lukas je danas uputio poruku predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.
Lukas je, podsjećajući da je sa njim imao jedan "duet", ismijao "pjevačke sposobnosti" Milorada Dodika.
"Mile, pustio si onog Leleka (Nedeljka Eleka, op. SB) na mene i pustio si ga da vređa, a to je ružno. Ako si šmeker i treba da nekog poniziš ako hoćeš, na neki kulturan način a ne da vređaš.
Pa, pošto si ti sve to odobrio što je on rekao, jer on neće ništa da kaže bez da ti znaš, da te pitam nešto...
Ono kad smo pevali na bini ja i ti, kada si dobio izbore..., kako ti je bilo da pevaš na bini sa narkomanom drogiranim? Je li ti dobro bilo? Meni baš i nije. Posle tog dueta sam se jedno četiri dana lečio u dubokoj tišini, morao sam u zatvorenu sobu da izlečim uši.
Ovo što čujete na ovom snimku... nikome tom čoveku nije zgazio na kurje oko, to je njegov izvorni glasić. Kako ti je bilo da stojiš sa jednim narkomanom, sa jednom tako prokazanom ličnošću i još da dobiješ izbore sa njim. Ja da sam na tvom mestu, ja bih poništio izbore.
A što se tiče onih gepeka što se priviđaju ovom tvom Leleku, to je verovatno u onom periodu kada ti nije u guzici, onda je u tvom gepeku, da ti bude pri ruci... Ja u gepek stavljam kofer a ti Nedeljka", poručio je Dodiku Aca Lukas.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 32153 times
- Been thanked: 30055 times
joj kakvih mimova ima sa lukasom, loodnica 
- Sioux
- Inventar foruma

Pogled Joca Vujičića
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7970 times
- Been thanked: 7155 times
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26399 times
- Been thanked: 6930 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Sioux
- Inventar foruma

Otkazan koncert Ace Lukasa u Banjaluci
Koncert Ace Lukasa, koji je trebalo da bude održan krajem decembra u jednom klubu u Banjaluci je otkazan.
Pogled Joca Vujičića
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9949 times
- Been thanked: 10172 times
who, bolan, cares?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Sioux
- Inventar foruma

Zabava jedno od bitnijih životnih pitanja, kako misiš da živiš bez zabave jbt..
Pogled Joca Vujičića
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9949 times
- Been thanked: 10172 times
E to jest
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Re: Naser Oric
nema veze sa edinom dzekom nego sa profiterom naserom oricem.Komshija wrote: 09 Oct 2025, 14:50To je tvoj zakljucak koji kad sam barem u pitanju ja nije tacan,kolko sam upratio svima psuje sa razlogom a sto se tice dzeke i kako kazes unistavanja drzave to nije razlog psovanja,jednom je spomenuo kako je dzeko napao nekog naseg navijaca i prijetio mu poslje poraza od portugala cini mi se,od tad ga proziva,logicno da sad u svim psovkama ga ne podrzavam ali barem kad su ovi sto unistavaju drzavu i narod u pitanju tu ima potpunu podrsku moju.Naseef Mushroom wrote: 09 Oct 2025, 14:26
Znači i Edin Džeko uništava državu? Opsovao je i njemu mrtvu familiju i djecu, kao i ostalim poput njega.
Evo npr. pokojni Ćiro Blažević. I on je psovao mnogo u nastupima i intervjuima, pa ako oduzmeš psovke dobit ćeš i dalje intervjue pune fudbalskog znanja.
Oduzmi psovke iz videa ovog majmuna i ni jedan video ne bi trajao duže od 5 sekundi.
Šta je ovaj rekao u videima što bi popravilo državu pa neka je i video pun psovki, šta je pametno rekao ili nešta šta još ne znamo?
Dižete gledanost i rejting tom budali samo zbog vašeg fetiša što volite slušati kako se psuje nekome mrtva familija i djeca.
zenu koja mi cisti kucu je izbjeglica iz srebrenice sam upitao da li je istina da je majmun naser prodavao kilu soli za200 tadasnjih maraka. reklami je ne samo to nego i veknu hjeba za burmu mindjuse i sl. muslimanka je da ne bude insinuacija.svi iz rata izasli gole guzica. odakle mu ono bogastvo na madracu ili modracu, kako li se vec zove