http://bhavlija.blogspot.ba/2016/02/slo ... antne.html
Moderator: VIP
nema neka odvratna kiša...Chloe wrote:Sabah hajrullah, dobro jutro, mer'aba, ćao zdravo ... Ima li kod vas snijegića?
Još mailo izdrži ,zeleni,samo još ovaj mjesecgreeneyes wrote:HTZ-ejke na noge i voz u school.
Inače, pada onaj mokri snijeg. MalKo bijah vanka, a jakna mi se vascijela smokrila.
A to ti je tako,uglavnom je još malo ostalo,uzivaj brate .greeneyes wrote:Bome, kako Severina proriče biće njega i u maju.![]()
Čo'eče, jučer, prekjučer ne može biti ljepši dan, a vidi danas. Preko noći se okrenulo za 180 stepeni.
ProkrastinatorkaZagorka wrote:jao sta imam posla a muka mi je i nikakva sam za koncentraciju i bilo sta,samo buljim tu bez veze
Ama nisam odlagača u biti,nego naidje dan za vjesanje.Oblak wrote:ProkrastinatorkaZagorka wrote:jao sta imam posla a muka mi je i nikakva sam za koncentraciju i bilo sta,samo buljim tu bez vezeIsti sam ti.
Može li mi ovo iko prevestiOblak wrote:ProkrastinatorkaZagorka wrote:jao sta imam posla a muka mi je i nikakva sam za koncentraciju i bilo sta,samo buljim tu bez vezeIsti sam ti.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests