kad admini čitaju pp...e ovde nek čitaju kol'ko žele...nema više takvih sadržajamehaning wrote:Radi tebe smo več i promijenili par foruma...Nole wrote:obično kad je admin nadrndan, da ne napišem nadrkanstorm wrote:Kako to misliš?Melek wrote:Bas me zanima, procentualno gledano, koji udio imaju admins u tjeranju svih tih nestalih forumasa koji sad "fale" i zasto je to tako?
Admin nekad banira forumaša ako se prekrše zadana pravila na forumu....a u principu se ipak bori za svakog forumaša....cilj je da imaš što više forumaša i postova a ne tjeranje forumaša.
Ja znam samo za 3-4 nicka, možda koji više ali nebitno, koji su baš otjerani....ostali se vode pod nestale
Razlog može biti bilo koji.... ili se ljudi jednostavno malo isključe iz virtuale uslijed promjena u životu, snađu na nekom drugom forumu...itd![]()
Gdje su?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Gdje su?
Vuk dlaku mjenja...Nole wrote:kad admini čitaju pp...e ovde nek čitaju kol'ko žele...nema više takvih sadržajamehaning wrote:Radi tebe smo več i promijenili par foruma...Nole wrote:obično kad je admin nadrndan, da ne napišem nadrkanstorm wrote: Kako to misliš?
Admin nekad banira forumaša ako se prekrše zadana pravila na forumu....a u principu se ipak bori za svakog forumaša....cilj je da imaš što više forumaša i postova a ne tjeranje forumaša.
Ja znam samo za 3-4 nicka, možda koji više ali nebitno, koji su baš otjerani....ostali se vode pod nestale
Razlog može biti bilo koji.... ili se ljudi jednostavno malo isključe iz virtuale uslijed promjena u životu, snađu na nekom drugom forumu...itd![]()
Edit: Kako bi mogli ne čitati PP, kad ih prijavljuješ...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8228 times
- Been thanked: 19378 times
- Status: Offline
Haj, ja stvarno ne pamtim dobro imena...nekad primijetim da netko fali, ali zaboravim...Mala_Mu wrote:Za mene je samo Biba pitala kad me nije bilo, necu joj to nikada zaboraviti![]()
![]()
a tu svaki dan
Ma ja imam malo neobicno misljenje o tim izostancima ali nebitno je to meni
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Sumnjiv je on..ko ZMAJ od Bosne ..Nedo wrote:malo je reci...Maja wrote:Jest ovaj Zmaj naporan lik brate mili.
Ma zezam, meni je odlican..da ga niko nije diro
Hvala onima koji su pitali odnosno brinuli se za mene.Nikada vam necu zaboraviti
(ova zadnja je za behku
)
@Majo

@Majo

Question everything.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41552 times
- Been thanked: 28333 times
Ozenio curu iz Nemile zeleni
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
Pa sta me briga tko ce citati privatne poruke, nemam u njima tajne ebga..pa ja ...
Rankec se naljutio
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Ja citam sve pp postoji xmod za citanje ,i to nije tajna to moze svakoBiba wrote:Ne bih se petljala u to ko se treba vratiti...al ovo s pp ne konam...
Pa sta me briga tko ce citati privatne poruke, nemam u njima tajne ebga..pa ja ...
Rankec se naljutio![]()
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
Lako ti je kad imaš moju lozinkuRum wrote:Ja citam sve pp postoji xmod za citanje ,i to nije tajna to moze svakoBiba wrote:Ne bih se petljala u to ko se treba vratiti...al ovo s pp ne konam...
Rankec se naljutio![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
ja sam se znala smijat na postove MisterNo
a voljela bi znati sta se desilo sa njim a pogotovo bih voljela saznati sta je bilo sa dacinom curicom jer znaaaaaaaaaaaaaaam da je
visila na forumu , kampovala., spavala, zivjela.......
a voljela bi znati sta se desilo sa njim a pogotovo bih voljela saznati sta je bilo sa dacinom curicom jer znaaaaaaaaaaaaaaam da je
Ja stvarno ne znam da bi itko od nas u privatnim porukama pisao nesto sto se ne smije znati.
Pa tajne ne odajem nikome :perezube
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Nisu tajne reci da ga volisBiba wrote:Ja stvarno ne znam da bi itko od nas u privatnim porukama pisao nesto sto se ne smije znati.
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
KogaRum wrote:Nisu tajne reci da ga volisBiba wrote:Ja stvarno ne znam da bi itko od nas u privatnim porukama pisao nesto sto se ne smije znati.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Otisla u Banovice cini mi seTigris wrote:ja sam se znala smijat na postove MisterNo