drugrankovic wrote:e sad si precero
ja nijesam spletkara ali si precero i sad cu ti reci zmaju da lazes
pod jedan lazes da te storm ko covjek razocarao , jer te zapravo zaboli k.... sta doticni kaze tako da od razocarenje nema nista jel de...
da te podsjetim licno si mi to rekao preko telefona kad smo se treci put culi nedje u oktobru novembru , banuvsi pozivom, pricajuci mi o forumu i temi... poceo si o nekim raspravama jesam i video... ko da je to sad bitno pa vidjecu kad budem on line na forumu...
uglavnom poceo si u smislu kako sere onaj... miseci na njega i jos si reko "ma nek pusi k...." , rekoh ti td drugu moju recenicu u razgovoru "cekaj, kolko smo se mi do sad puta culi, dva put? " potvrdio si a potom ti rekoh:
"ja te ne znam, srecka znam, i necu dap ricam i slusam dalje o tome" tu smo prkeinuli taj razgovor i vise o tome nijesmo rijeci...
dakle zmaju ako kazes da ti neko popusi (a do tad si se hvalisao tu kako ste frendovi kako ga cjenis, a i posle te prepirke i tog sto si rekao da ti popusi) onda te on nema sta razocarai jer o njemusi sve tom recenicom rekao...
drugo, harlekin je u pojasnjenju sta je mislio bio obicna maca kako ume biti... ja bar to znam... ovdje ti nije direktno ista rekao vec ako se u tome pronalazis ko na primjer bradati cenik lojavi drazin, onda zatuc maljem...
daleko da bi ga branio!
no, ne volim dvolicnost, ne volim ljigavstinu... ranko govori kako je, nema iza ledja jedno a ovamo drugo...
dakle, lazes da te je razocarao! ko pas lazes, posto te zaboli k.......
Di se guraš di ti mestio nije??? Ili vi Crnogorci to volite. Pa odakle ti znaš koju komunikaciju imam sa Stormom? Da ti možda nisam rekao? Nisam!!! Onda bih te zamolio da se ne petljaš u polemika dva forumaša koje imaju međusobom.
E fda da ti odgovorim za tvoje Crnogorce i kralja i Božoćni ustanak. Podgorička skupština je donela odluku da se CG sjedini sa Srbijom. Kralj je to prihvatio ali se u CG zbog te odluke pobiše Beljaši i Zelenaši. Beljaši su bili za zajedničku državu, a Zelenaši, kojih je na Cetinju bilo najviše, za samostalnu. Kralj je samo sprečio dalje krvoproliće u CG. Ni ja Acu ne volim jer je prvo morao napraviti svoju državu, a dalje ko hoće u novu Jugoslaviju može. Al Aca je morao napraviti granice Srbije. Bačka, Banat Srem i Baranja su se pridružili Srbiji posle WWI , a osta Baranja Hrvatskoj??? Zašto? Jer glupi kralj nije slušao nikog pa ni Vojvodu Mišića! Da je kralj bio malo pametniji i Srbi u Hrvatskoj bi imali autonomiju kao i Vojvodina što je u sastav Srbije ušla kao autonomija. Tito posle Krajišnicima ne bi mogao oduzeti autonomiju pa tako ni Kardelj i Krajačić ne bi mogle napraviti onakav Ustav 1974. Ne bi ni Franjo Tuđman mogao 90. oduzeti Srbima sva prava i ne bi bilo onog krvavog rata.
Ti pišeš da si bio na svim frontovima....jbg drugar ti si pandur i za to si dobijao platu socijalno osiguranje i danas si u penziji zahvaljujući tome. U rat u Hrvatskoj sui me zajebali i odveli jer je žena otvorila vrata od stana, inače bi me mobilisali sutra ili malo sutra. Rat u BIH nije bio moj rat, a 1999. su mi u vojnom odseku rekli da ne računaju na mene. To zadnje je jedino mogao biti moj rat , a ovo ostalo NE!!!