Pa ne čudi ovakav vid impresioniranja kod mladih.
Moderator: Krokodil Behko
da...Biba wrote:Jel to oni sto se narocito vikendom oblokavaju..ma neki im i preko granice idu zbog lokanja..da im babu posaljem...
storm wrote:Skandinavci su i inače u prosjeku malo žešće ispičuture![]()
Pa ne čudi ovakav vid impresioniranja kod mladih.
Kod mene kažu da je to "ključ" povracanje...Pasaga wrote:storm wrote:Skandinavci su i inače u prosjeku malo žešće ispičuture![]()
Pa ne čudi ovakav vid impresioniranja kod mladih...jbt...pa dva put je vise povratio nego sto je popio....
A znaš kako zagorac postigne da ima 0,5 promila u krvi?Biba wrote:Kod mene kažu da je to "ključ" povracanje...Pasaga wrote:storm wrote:Skandinavci su i inače u prosjeku malo žešće ispičuture![]()
Pa ne čudi ovakav vid impresioniranja kod mladih...jbt...pa dva put je vise povratio nego sto je popio....
Vragbaba je zagorka... 5 promila u avliji hbt....
Ništa spinerko ona u zimskim hulahopkama..magaaracc običan....bljakk trebaa ga prebiti bitaangaaa klošarskaSPINERKA wrote:
..i ..... sta ce vidjet..
ZMAJ wrote:Ništa spinerko ona u zimskim hulahopkama..magaaracc običan....bljakk trebaa ga prebiti bitaangaaa klošarskaSPINERKA wrote:
Maaaa šamar da mu uvo tri dana zvoni stoka nekulturna..jel bi tebi prijatno da ti zeevam u dekolte i sise dok razgovaramo ili bi volela u oči da te gledam...a ovaj kamerom ispod suknje...žene se moraju poštovati i one i njihhovo dostojanstvoSPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Ništa spinerko ona u zimskim hulahopkama..magaaracc običan....bljakk trebaa ga prebiti bitaangaaa klošarskaSPINERKA wrote:
---kako prebiti ----
pa nije pipko
ZMAJ wrote:Maaaa šamar da mu uvo tri dana zvoni stoka nekulturna..jel bi tebi prijatno da ti zeevam u dekolte i sise dok razgovaramo ili bi volela u oči da te gledam...a ovaj kamerom ispod suknje...žene se moraju poštovati i one i njihhovo dostojanstvoSPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Ništa spinerko ona u zimskim hulahopkama..magaaracc običan....bljakk trebaa ga prebiti bitaangaaa klošarskaSPINERKA wrote:
---kako prebiti ----
pa nije pipko
ZMAJ wrote:Klinkama,da ali danas smo dame i gentlmeni....jedno je zezanje drugo je pristojno ponašanje...volim žene al sam uvek fin prema damama...
Ma kad smo mi bili klinci ogledalo i te glupe fore to ti pišem a i ti se sećaš toga ne opravdavam postupke al tako je biloSPINERKA wrote:ZMAJ wrote:Klinkama,da ali danas smo dame i gentlmeni....jedno je zezanje drugo je pristojno ponašanje...volim žene al sam uvek fin prema damama...
... vidis -- klinkama _NE__ , mlade su , osjetljive, sve ih pogadja .... no , te tvoje dame -- ce biti sretne da ih itko primjeti...i ne vjerujem da bi i jedna ovog premlatila.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests