Hannibal Lecter wrote:To je bitno hahastorm wrote:Ma milina...Hannibal Lecter wrote:I kako je proslo?storm wrote:Bio na roditeljskom
nimalo nije na mene
Sta to ti radis mala?
ljepimo slike u album
Moderator: VIP

Hannibal Lecter wrote:To je bitno hahastorm wrote:Ma milina...Hannibal Lecter wrote:I kako je proslo?storm wrote:Bio na roditeljskom
nimalo nije na mene
Sta to ti radis mala?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tampa?SPINERKA wrote:
I ja kod nekih, kad dođem imam osjećaj, da se nalazim u antikvarijatu- zalagaonicinavika wrote:Isla malo kod strine na kafu i necete vjerovat brojala kolko cega u dnevoj imaju - 7 satova, 11 plasticnih vaza s cvijecem, 19 decorativnih jastuka, 27 malih ukrasnih cupova, 7 velikih cupova s nekim liscem u njima![]()
Ostalo nisam stigla zapamtit. Sve te strah hodan po kuci, da se nesto ne srusi
Kod ovih mojih jedno kupatilo nije moguce ni koristiti, a skoro ni kuhinju nece biti.., tolko je ukrasa, ti gdje god se okrenes nesto smetastorm wrote:I ja kod nekih, kad dođem imam osjećaj, da se nalazim u antikvarijatu- zalagaonicinavika wrote:Isla malo kod strine na kafu i necete vjerovat brojala kolko cega u dnevoj imaju - 7 satova, 11 plasticnih vaza s cvijecem, 19 decorativnih jastuka, 27 malih ukrasnih cupova, 7 velikih cupova s nekim liscem u njima![]()

navika wrote:Isla malo kod strine na kafu i necete vjerovat brojala kolko cega u dnevoj imaju - 7 satova, 11 plasticnih vaza s cvijecem, 19 decorativnih jastuka, 27 malih ukrasnih cupova, 7 velikih cupova s nekim liscem u njima![]()