Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3169 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Dobro veče.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9543 times
- Been thanked: 9662 times
uvijek_kontra wrote: 11 Dec 2025, 19:54Nek si je otjerala, zato mi tebe volimo, jin i jang.Zana wrote: 11 Dec 2025, 19:29 Kako su ove neke žene fine. Saburli. Morgen, Kontra ... a ja jutros poslala ženu u pičku materinu jer me prepala sirenom od auta. Zamalo da se potučemo.![]()
![]()
![]()
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2765 times
- Been thanked: 4962 times
ma ja, teorije zavjereuvijek_kontra wrote: 11 Dec 2025, 18:52Nora, sa svim postovanjem do svih doktora ovog svijeta, za sebe samo ja najbolje znam da li mi nesto pomaze ili ne.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2025, 18:04
Slusala sam neke vrlo respektabilne doktore koji tvrde da nema sanse da kolagen koji pijemo radi ista sem placebaI to vazi za sve, ne samo za kolagen. A sve zavisi kakav kolagen se uzima, zasto i sta zelimo postici uzimanjem.
Ima studija na tu temu, i pozitivnih i negativnih, a svako naravno za sebe odlucuje, sta ce i kako ce. Mozda 5% doktora ce preporuciti kolagen, alternativu i sl., a zasto oni ostale nece, to svako sam nek razmisli.
Ja sam na zalost saznala tezim putem, da i ti respektabilni doktori furaju svoje - sto je ok, al nije ok kad je na moju stetu. Malo sam se udaljila od teme, ali mozda me malo vise pogadja zbog moje situacije, sto ne znaci da mora neko slusati bilo sta sto napisem u vezi toga ili ne daj boze, mene poslusati sta da uzima. Svako kako misli da treba i tako je najbolje.![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31054 times
- Been thanked: 28764 times
Nema unas na zapadu takih hajvanaZana wrote: 11 Dec 2025, 19:29 Kako su ove neke žene fine. Saburli. Morgen, Kontra ... a ja jutros poslala ženu u pičku materinu jer me prepala sirenom od auta. Zamalo da se potučemo.![]()
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28112 times
- Been thanked: 32111 times
Ajmeee kaće snijeg iznenaditi
KakvoE oFo proljeće u decemVru
KakvoE oFo proljeće u decemVru
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28112 times
- Been thanked: 32111 times
Kad vidin Bijonzzz odmah počnen trbuščićen hu ha
O o o o ohhh ooohhh hooo
Jel i vi

O o o o ohhh ooohhh hooo
Jel i vi
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zana
- Gospođetina

Znam
Ja sam se tačno trebala u Njemačkoj roditi
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53888 times
- Been thanked: 9584 times
Najbolje sta covjek moze ucinit za sebe je jest sve redom, pogotovo zivotinjske organe, kostanu srz, supe od kostiju, bukvalno sve sta se moze pojest od zivotinje. Krompir jest umjesto hljeba i udri. Fascinantna je veza izmedju stocarstva i razvoja civilizacije, protein je razvio mozak u ljudi, nije zelje.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2025, 18:04Slusala sam neke vrlo respektabilne doktore koji tvrde da nema sanse da kolagen koji pijemo radi ista sem placebauvijek_kontra wrote: 10 Dec 2025, 14:21
Kao i uvijek, nekima treba vise, nekima manje. Nekima se ranije pojave problemi, nekima kasnije, a nekima nikad. Da ljudi znaju koliko je kolagen bitan za funkcioniranje naseg tijela, poceli bi ga piti jucer. Ali provjerenu stvar, ne neku tam xy.
![]()
Tako su nam i preci jeli, organizam evoluiro na takvu ishranu
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5656 times
Klasicni idiot, ako te htjela upozoriti trbala je blicat a ne prepadati sVirenom.Zana wrote: 11 Dec 2025, 19:47Uličica mala, uska.Ali fakat nema trotoara. Ona uličica kod Maksumića. Gdje je obdanište. Ne kažem, jesam hodala ispred njenog auta, ona tek upalila auto i krenula, nisam je čula, iza leđa mi, stoji sve to ali onako leći na sirenu zbog 10 metara koliko je meni trebalo da dođem do stepenica, e jbg, kofol žuri i ima vremena svađati se sa mnom![]()
Meni je fascinantno evo prije 10min stanem u Aleji lipa na pjesackom da momak prodje blicnem mu, od mi se zahvaljuje, et dokle je doslo da auto koje je obavezno stati pjesaku a time da se pjesak zahvali sto mu je stao
Fuck you a friendly note to start the day
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53888 times
- Been thanked: 9584 times
U konjicu auto satare pjesaka svaki mjesec cini mi se i to na jedinom mjestu dje imaju semafori 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Morgen
- Zvezda foruma

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Zana
- Gospođetina

Beni wrote: 11 Dec 2025, 20:55Klasicni idiot, ako te htjela upozoriti trbala je blicat a ne prepadati sVirenom.Zana wrote: 11 Dec 2025, 19:47
Uličica mala, uska.Ali fakat nema trotoara. Ona uličica kod Maksumića. Gdje je obdanište. Ne kažem, jesam hodala ispred njenog auta, ona tek upalila auto i krenula, nisam je čula, iza leđa mi, stoji sve to ali onako leći na sirenu zbog 10 metara koliko je meni trebalo da dođem do stepenica, e jbg, kofol žuri i ima vremena svađati se sa mnom![]()
Meni je fascinantno evo prije 10min stanem u Aleji lipa na pjesackom da momak prodje blicnem mu, od mi se zahvaljuje, et dokle je doslo da auto koje je obavezno stati pjesaku a time da se pjesak zahvali sto mu je stao![]()
Zato što je postalo rijetkost, da stanu, čak i na pješačkom, pogotovo žene. One ne staju nikom
I ja se uvijek zahvalim, ako ko stane
A ljetos me jedan napao iz auta što drugarica i ja ne hodamo brzo preko pješačkog. Vratila sam se i njega sam poslala u pičku materinu
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2892 times
- Been thanked: 23969 times
Joj da mi je vidjeti negdje iz auta, da joj trubim.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zana
- Gospođetina

- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3864 times
- Been thanked: 7121 times
- Status: Online
U Becu nisu problem vozaci auta, oni staju svuda..
problem su biciklisti i ovi na rolerima..
to treba pomlatiti sve..
problem su biciklisti i ovi na rolerima..
to treba pomlatiti sve..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- HAVANA
- Forumaš godine

Pa vidi.Ne znam ja sta neki kazu ja znam sta ja osjecam.U mom slucaju placebo ne pije vode da ne nabrajam sad sve rane itd Isto kao sto kazu neki i za vitamine,magnezijum,sikavicu itd Ko god to pije i konta da ce imati rezultat za mjesec vara se.To je duzi proces i trazi i druge stvari i fizicke i psihicke ali itekako pomaze na duze staze.Nalaz i osjecaj ne lazu.Ja imam i jedno i drugo.A ovo mi je uz trening najupecatljivije bilo jer sam bas brzo osjetio whei protein i kolagen.Ako placebo moze uticati na skoro 3 sata treninga u fitnesu i na bazenu onda ok.Mada ne vidim nacin da utice na bol,zglob,zamor,snagu,ledja...Mozda nekom nece tako,vrlo moguce.Vrlo moguce je da nisam unosio dovoljno proteina za takav trening koji mjesecima radim,zamor,manjak itd A i taj kolagen nije samo kolagen nego i svasta drugo.Kako god meni valja.Lakse bolje i pametnije mi je to pit i trenirat nego ne raditi to i citati sta koja studija kaze.Zabolice me sve sjedeci i citajuci.Zakrzljacu.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2025, 18:04Slusala sam neke vrlo respektabilne doktore koji tvrde da nema sanse da kolagen koji pijemo radi ista sem placebauvijek_kontra wrote: 10 Dec 2025, 14:21
Kao i uvijek, nekima treba vise, nekima manje. Nekima se ranije pojave problemi, nekima kasnije, a nekima nikad. Da ljudi znaju koliko je kolagen bitan za funkcioniranje naseg tijela, poceli bi ga piti jucer. Ali provjerenu stvar, ne neku tam xy.
![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 8481 times
- HAVANA
- Forumaš godine

- Morgen
- Zvezda foruma

- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 8481 times
A meni se noćas ibretiš kako mogu pihtije jesti...pa stvarno TricoElTriconi wrote: 11 Dec 2025, 20:52Najbolje sta covjek moze ucinit za sebe je jest sve redom, pogotovo zivotinjske organe, kostanu srz, supe od kostiju, bukvalno sve sta se moze pojest od zivotinje. Krompir jest umjesto hljeba i udri. Fascinantna je veza izmedju stocarstva i razvoja civilizacije, protein je razvio mozak u ljudi, nije zelje.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2025, 18:04
Slusala sam neke vrlo respektabilne doktore koji tvrde da nema sanse da kolagen koji pijemo radi ista sem placeba
Tako su nam i preci jeli, organizam evoluiro na takvu ishranu![]()