Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Meni ide na qurac, što moram raditi, a praznik je...storm wrote:Al' zbilja, fakat i općenito, kako ste

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- Status: Offline
@Storm, hvala na pitanju, dobro sam.
Ama nisam, lažem, ljuta sam, ljuta na ovu našu sirotinju, kako može biti mamac za sve belaje.

Ama nisam, lažem, ljuta sam, ljuta na ovu našu sirotinju, kako može biti mamac za sve belaje.

Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?

Danima me ne pozdravljas.

,vidi ga sad ---- jel ti ono imas svoj business?mehaning wrote:Meni ide na qurac, što moram raditi, a praznik je...storm wrote:Al' zbilja, fakat i općenito, kako ste
Koji vam je praznik? da ne googlam

- Chloe
- Žena za sva vremena
A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
Danima me ne pozdravljas.

p.s. Četrdeseti proslavila juče.

Dan kultureSPINERKA wrote:,vidi ga sad ---- jel ti ono imas svoj business?mehaning wrote:Meni ide na qurac, što moram raditi, a praznik je...storm wrote:Al' zbilja, fakat i općenito, kako ste
Koji vam je praznik? da ne googlam

Dr. France Prešeren je za to zaslužan

kakav si ti to slovenac meho, kad radiš danas

Habibti, ya nour el - ain... 

Nek je sretan, i nek si ti ziva i zdravaChloe wrote:A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
Danima me ne pozdravljas.Ufurala sam se ili godine?
![]()
![]()

Jel torta dobro ispala?
Ma radim na 20% snage...storm wrote:Dan kultureSPINERKA wrote:,vidi ga sad ---- jel ti ono imas svoj business?mehaning wrote:Meni ide na qurac, što moram raditi, a praznik je...storm wrote:Al' zbilja, fakat i općenito, kako ste
Koji vam je praznik? da ne googlam![]()
Dr. France Prešeren je za to zaslužan
kakav si ti to slovenac meho, kad radiš danas

Moram jednu ponudu složiti...

Što ne prijavljuješChloe wrote:A je li?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Oooooo Spinerko moja draga, morning. Kako si zbilja?zbilja sam super.
![]()
Danima me ne pozdravljas.Ufurala sam se ili godine?
![]()
![]()

sretan i sve naj

bem mu ponude....da samo svaka deseta upali, bio bi k'o SCT nekadmehaning wrote:
Ma radim na 20% snage...![]()

trebalo bi uvesti zakon i propis da se ponude naplaćuju....pa bi se ljudi manje pravili budale....kod nas samo, znaš kako se kaže "tipajo" ....a ti računaj ko bleso

Ne jauči...storm wrote:bem mu ponude....da samo svaka deseta upali, bio bi k'o SCT nekadmehaning wrote:
trebalo bi uvesti zakon i propis da se ponude naplaćuju....pa bi se ljudi manje pravili budale....kod nas samo, znaš kako se kaže "tipajo" ....a ti računaj ko bleso( posebno u mom poslu ima tog računanja da ti pamet stane)

U mojem poslu termin "dodatna dela" ne postoji...

- Chloe
- Žena za sva vremena

Edit:
Chloe Naslov: Re: Najpoznatiji čajevi i njihove zdravstvene prednostiPostPostano: 08 feb 2016, 14:24
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Ja sam još luđi od tebe....slučajno sretnem tipa nosi mašinu na otpad...pitam ga koliko će dobiti na kilo on kaže 50 EUR...dam mu i donesem je u firmu. Ona pravi samo kesu za mali hamburger 15 x18cm i ima jednu boju na štampi....sve ležajeve sam izmenio, elektroniku popravio , sutra skidam motor da na njemu promenim ležajeve, jednosmeran je 12V mislim 1.5KW , e to kad završim neabo sam...onda ide montaža bubnja i puštanje u rad...nikad nisam video tako malu mašinu, perforirka je nije sabljarka...da li će to uopšte moći da radi...ako proradi moram poručiti valjke za drugi štamač i spasio sam veliku mašinu koja nije projektoivana za tako male kese...4 komada idu u 10grmehaning wrote:Ne jauči...storm wrote:bem mu ponude....da samo svaka deseta upali, bio bi k'o SCT nekadmehaning wrote:
trebalo bi uvesti zakon i propis da se ponude naplaćuju....pa bi se ljudi manje pravili budale....kod nas samo, znaš kako se kaže "tipajo" ....a ti računaj ko bleso( posebno u mom poslu ima tog računanja da ti pamet stane)
![]()
U mojem poslu termin "dodatna dela" ne postoji...

Što je za otpad, treba prepustiti odpadu...Nole wrote: Ja sam još luđi od tebe....slučajno sretnem tipa nosi mašinu na otpad...pitam ga koliko će dobiti na kilo on kaže 50 EUR...dam mu i donesem je u firmu. Ona pravi samo kesu za mali hamburger 15 x18cm i ima jednu boju na štampi....sve ležajeve sam izmenio, elektroniku popravio , sutra skidam motor da na njemu promenim ležajeve, jednosmeran je 12V mislim 1.5KW , e to kad završim neabo sam...onda ide montaža bubnja i puštanje u rad...nikad nisam video tako malu mašinu, perforirka je nije sabljarka...da li će to uopšte moći da radi...ako proradi moram poručiti valjke za drugi štamač i spasio sam veliku mašinu koja nije projektoivana za tako male kese...4 komada idu u 10gr

To, da si luđi, slažem se...

ovo nije auto, već gomila čelika valjaka i ležajeva...ako bude ok neće me izaći više od 1500 evra, a ako ne valja, poskidam elektroniku motor neke valjke i na otpad...mehaning wrote:Što je za otpad, treba prepustiti odpadu...Nole wrote: Ja sam još luđi od tebe....slučajno sretnem tipa nosi mašinu na otpad...pitam ga koliko će dobiti na kilo on kaže 50 EUR...dam mu i donesem je u firmu. Ona pravi samo kesu za mali hamburger 15 x18cm i ima jednu boju na štampi....sve ležajeve sam izmenio, elektroniku popravio , sutra skidam motor da na njemu promenim ležajeve, jednosmeran je 12V mislim 1.5KW , e to kad završim neabo sam...onda ide montaža bubnja i puštanje u rad...nikad nisam video tako malu mašinu, perforirka je nije sabljarka...da li će to uopšte moći da radi...ako proradi moram poručiti valjke za drugi štamač i spasio sam veliku mašinu koja nije projektoivana za tako male kese...4 komada idu u 10gr![]()
vi Slovenci bi samo da bacate ...zato je i propala juga

Chloe wrote:
Edit:
Chloe Naslov: Re: Najpoznatiji čajevi i njihove zdravstvene prednostiPostPostano: 08 feb 2016, 14:24
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

vecina postanog
Samo da vam mahnem

salim se

Bio sam jednom na sastanku tamo blizu tebe. Pričao sam ti...Nole wrote:ovo nije auto, već gomila čelika valjaka i ležajeva...ako bude ok neće me izaći više od 1500 evra, a ako ne valja, poskidam elektroniku motor neke valjke i na otpad...mehaning wrote:Što je za otpad, treba prepustiti odpadu...Nole wrote: Ja sam još luđi od tebe....slučajno sretnem tipa nosi mašinu na otpad...pitam ga koliko će dobiti na kilo on kaže 50 EUR...dam mu i donesem je u firmu. Ona pravi samo kesu za mali hamburger 15 x18cm i ima jednu boju na štampi....sve ležajeve sam izmenio, elektroniku popravio , sutra skidam motor da na njemu promenim ležajeve, jednosmeran je 12V mislim 1.5KW , e to kad završim neabo sam...onda ide montaža bubnja i puštanje u rad...nikad nisam video tako malu mašinu, perforirka je nije sabljarka...da li će to uopšte moći da radi...ako proradi moram poručiti valjke za drugi štamač i spasio sam veliku mašinu koja nije projektoivana za tako male kese...4 komada idu u 10gr![]()
vi Slovenci bi samo da bacate ...zato je i propala juga

Kad sam čuo, kolikva je radnicima plata, samo sam zatvorio bilježnicu...

Normalnog stroja ne možeš u 20 godina amortizirati...

Imam sada baš jednu potražnju iz Srbije opet. Neda mi se ni ponude sastavljati...

Uostalom meho i štampač što mi je za fakture u firmi klinac bacio jer se iznervirao i kupio novi. Ja ga uzeo iz kontejnera, promenio toner i neku sitnicu koja je koštala 3 evra....upravo sam odštampao fakturu pa se seti i njega koliko sam skupo platio
Evo već nekoliko godina radi.

bacali u SRBIJU, pa poludila od kolicine novca.vi Slovenci bi samo da bacate ...zato je i propala juga