koji su vam najbolji?
zašto su tako hebeno skupi
koja sredstva za čišćenje koristite (za pločice, prozore, kamenac, masnoću u kuhinji)
koje deterdžente za veš i suđe
omekšivače, odstranjivače fleka, šta za zavjese, tepihe itd
Moderator: spacebound

Premalo su skupi , ja bih te otrove poskupljo makar još 100 %Maja wrote:koristite li osvježivače i gdje?
koji su vam najbolji?
zašto su tako hebeno skupi![]()
Pločice redovno obrisati , poslije svakog tuširanja i nema kamenca,.... peškir/ručnik, kojim sam se obrisao , iskoristim da obrišem kapljice sa pločica i direkt u koš za veš - za pranje,....... tako svi ukućani.Maja wrote:
koja sredstva za čišćenje koristite (za pločice, prozore, kamenac, masnoću u kuhinji)
Neki tekući deterdžent za šareno rublje/veš a ariel za bijelo.Maja wrote: koje deterdžente za veš i suđe![]()
Omekšivač rijetko , jer je nezdrav , omekša se veš prilikom peglanja ,..... fleke ,... hm , pojma nemam , zavjese isto kao za veš , samo program pranja je drugačiji i kad ih opereš , izvadiš iz mašine i direkt ih objesiMaja wrote: omekšivače, odstranjivače fleka, šta za zavjese, tepihe itd

Krokodil Behko wrote:Ma slabo ja to... uglavnom moja majka...
Koristi fairy za posudje,Tipso za staklo a u kupatilu je Domestos ili nesto slicno..
Prasak za rublje je Persil. Ja se samo razumijem u one jelkice,sto se kace za
retrovizorImamo i neke osvjezivace prostorija,ali nisam im zapamtio marku.
Ima i onaj jedan,sto se stavi u uticnicu.ali njega ne korisstimo.

koristim Air wick, i samo njih...Maja wrote:koristite li osvježivače i gdje?
koji su vam najbolji?
zašto su tako hebeno skupi

znaci sve od JifMaja wrote:koja sredstva za čišćenje koristite (za pločice, prozore, kamenac, masnoću u kuhinji)

za vesMaja wrote:koje deterdžente za veš i suđe

omeksivacMaja wrote:omekšivače, odstranjivače fleka, šta za zavjese, tepihe itd

Krokodil Behko wrote:A sto je drzis na resou?
silence wrote:Od kako sam kupila ovaj čistač na paru smanjila sam sigurno za 80% korištenje hemijskih sredstava za čiščenje. Ovaj čistač čisti sve.
Vruča para dezinfikuje.
Sa njim čistim sve, prozore, vrata, pločice, kuhinjske elemenate, podove, ćilime, sanitarije, rernu, špret, sve što treba da se očisti, a bez kapi deterđenta.
alyssa, više ne kontaj.alyssa_ wrote:silence wrote:
Jaooo...ja mjesecima kontam se bili ga kupila...gledala sam bezbroj puta reklamu, jos je na popustu...ali sve me nesto vuklo da ne kupim, valjda nesigurnost sto reklame nisu istinite...al kad sam vidjela sta si ti napisala, i da si zadovoljna...joooj pojma nemas kako mi je drago..nego, reci mi...mene samo interesuje..kako pere rernu sporet?? ja se namucim sa rernom i svaki put se zgrozavam kad je trebam prati
jel zbilja onako kao na reklami? kako izgleda? haj nadam se da ces vidjet pitanja moja